-
با سلام و خسته نباشید خدمت شما بینندگان عزیز....:nishkhand:
خب دیگه فک میکنم باید از لالیگا قطع امید کرد....
این اختلاف امتیاز مارو از لالیگا دور کرد...
مطمئننا این خیلی ناراحت کننده است...ولی
میتونیم به خودمون امید بدیم...
حالا این اختلاف امتیاز خیال مارو راحت میکنه از لالیگا...چون دیگه قهرمان نمیشیم:nishkhand:
پس بریم پی چمپیونز لیگ رو بگیریم...و بعد از اون هم کوپا دل ری....
و بعدشم جام محلات مادرید:nishkhand:
حالا میتونیم برنامه ریزیه کامل واسه لیگ قهرمانان کنیم....
باید اونجا قهرمان بشیم و اگه نشدیم اینقد خوب بازی کرده باشیم که همه بگن رئال مستحق قهرمانی بود...
طبیعتا در غیر این صورت اعتراضات به مورینیو شدت میگیره که این خیلی واسه باشگاه مضره....
پس باید هنوز در کنار رئال بود و به قدرت رئال اعتقاد داشت...
مرسی...
-
من که بخدا هنوز به لالیگا هم امید دارم اقای مدیر
غیر ممکن,غیر ممکن است
پس همه چیز امکان پذیر است
اما اگر رئال لیون رو ببره
قهرمانه
چون رئال از لیون میترسه و یا اضطراب داره
بالاخره لیون رو ببره قهرمانه
-
[QUOTE=0825;33669]با سلام و خسته نباشید خدمت شما بینندگان عزیز....:nishkhand:
خب دیگه فک میکنم باید از لالیگا قطع امید کرد....
این اختلاف امتیاز مارو از لالیگا دور کرد...
مطمئننا این خیلی ناراحت کننده است...ولی
میتونیم به خودمون امید بدیم...
حالا این اختلاف امتیاز خیال مارو راحت میکنه از لالیگا...چون دیگه قهرمان نمیشیم:nishkhand:
پس بریم پی چمپیونز لیگ رو بگیریم...و بعد از اون هم کوپا دل ری....
و بعدشم جام محلات مادرید:nishkhand:
حالا میتونیم برنامه ریزیه کامل واسه لیگ قهرمانان کنیم....
باید اونجا قهرمان بشیم و اگه نشدیم اینقد خوب بازی کرده باشیم که همه بگن رئال مستحق قهرمانی بود...
طبیعتا در غیر این صورت اعتراضات به مورینیو شدت میگیره که این خیلی واسه باشگاه مضره....
پس باید هنوز در کنار رئال بود و به قدرت رئال اعتقاد داشت...
مرسی...
[/QUOTE
علی جون داداش میگم بد نی یه نیم نگاهیم به جام مساجدو اصنافو پایگاههای بسیج مادریدم
داشته باشیما داداش همچی یه نموره تیماش
ضعیفترن:hehee::hehee::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::nishkhand:
-
منم فکر می کنم هنوز چند تا تیم هستند که می تونن یقه بارسا رو بگیرن
از جمله ویارئال و سویا و والنسیا
خودمون هم بازی داریم با بارسا و تازه هفته های آخر تیم هایی که دارن می افتن هم راحت نمی بازن
هنوز واسه لیگ هم شانس داریم و اتفاقآ این موقعیت خوبیه که محکوم به برد باشیم تا توی بازی برگشت الکلاسیکو برای برد به زمین بریم نه تساوی
لیگ قهرمانان هم امسال می شه گرفت
اغلب تیم ها افت کردن و فکر می کنم توی هر 3 جام اگه بخواهیم قهرمان شیم باید از بارسا بگذریم و این شیرینی جام رو چند برابر می کنه
-
منم با نظره سانتی کاملا موافقم ولی امیدمون
خیلی کمه مخصوصا واسه لالیگا
:khahesh::khahesh::khahesh::khahesh:
-
هر هستی باش هر که خواهی باش پ
اما بدان هر کجا باشی و هر چه باشی رئال قهرمانه:ghelyon::ghelyon::ghelyon::real::re al::real::real::real:
-
-
زنده باد رئال مادرید برنده و طرفداران با حالش
-
باعرض سلام و ادب واحترام خدمت همه عاشقای واقعی رئال مادرید.مطمعنا ما امسال قهرمان نمیشویم اما اگر سال اینده چند تا مهره خوب جایگزین کنیم والبته مورینیو هم بمونه وصد البته شانس هم با ما یار باشه ایشالا قهرمان میشویم و مشت محکمی بر دهان آبی اناری ها خواهیم زد.پس برای قهرمانی در لیگ قهرمانان همگی برای رئال دعا میکنیم.
-
خب بعد از این همه بحث همونطور که پیش بینی میشد لالیگا واسه ما تمام شده است...
باید به فکر لیگ قهرمانان بود و بعد هم کوپا دل ری...الان تیم در حالت خوبی نیست...
کریس رونالدو,مارسلو,بنزما,کاکا مصدومن...و این واقعا به ضرر تیمه...
هیگواین هم که بعد از یه مدت دوری از میادین اومده بازی میکنه و طبیعتا
شرایط ایده ال رو نداره و باید بیشتر تمرین و بازی کنه...البته نباید یادمون بره که
والدانو در این اتفاق واسه تیم بی تقصیر نیست...مورینیو از همون اول که اومد گفت به یه مهاجم درجه 1
احتیاج داریم اما والدانو بازیکنی نخرید...و بعد از اینکه هیگواین مصدوم شد و تیم با مشکل
مواجه شد تازه والدانو به این نتیجه رسید که مهاجم نیاز داریم ولی بازم بازیکنه
سطح اول نخرید...و به ادبایور پیشنهاد داد...در حالی که میتونست
با یکم پول بیشتر اگرو یا دروگبا و اینجور بازیکنا رو بگیره...در مجموع باید دنبال ادامه ی
این فصل با وضعیتی بهتر باشیم...
ممنون...