پپه: تا آخرين نفس جنگيديم.
زننده گل اول پرتغال به دانمارک معتقد است پرتغاليها به دليل اراده قوي خود مستحق کسب پيروزي بودند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پپه مدافع تيم ملي پرتغال که در پيروزي 3 – 2 تيمش مقابل دانمارک گل نخست پرتغاليها را وارد دروازه حريف کرد، پس از اين مسابقه گفت: بازي را خيلي خوب شروع کرديم و توانستيم دو گل خيلي مهم به ثمر برسانيم.
وي گفت: تقريبا کار را تمام کرده بوديم اما دو فرصت مسلم گلزني را به هدر داديم و کاري کرديم که دانمارک توانست بازي را به تساوي بکشاند ولي در پايان، وارلا وارد زمين شد و با گلي که زد کمک زيادي به تيم کرد.
مدافع باشگاه رئال مادريد گفت: به خوبي از اهميت اين مسابقه آگاه بوديم. برايمان بسيار مهم بود که بتوانيم پيروز شويم و همه چيز را در همين مسابقه تعيين کنيم. پس از اينکه بازي 2 – 2 شد، به سختي تلاش کرديم و به دليل عزم و ارادهاي که در جنگيدن تا آخرين نفس نشان داديم، مزد خود را دريافت کرديم.
پپه با اشاره به بازي روز يکشنبه تيمش مقابل هلند گفت: اين نتيجه برايمان بسيار مهم بود. هلند در حال حاضر با مشکلاتي مواجه است و درون اين تيم جو بدي حاکم است. بايد ببينيم مقابل آلمان چه عملکردي خواهند داشت ولي ما فقط به خودمان متکي هستيم و با هدف پيروزي وارد زمين خواهيم شد.
مدافع تيم ملي پرتغال با اشاره به شکست تيمش مقابل آلمان در بازي نخست گفت: ميدانستيم که ميتوانيم آلمان را شکست دهيم ولي با کسب اين پيروزي، خونسردي خود را به دست آورديم. براي صعود از اين گروه، بايد خونسرد بمانيم، حواسمان را جمع کنيم و همين روحيه امروز را داشته باشيم.
رونالدو: از دست خودم عصباني هستم.
کاپيتان تيم ملي پرتغال اعلام کرد از به هدر دادن دو موقعيت مناسب گلزني در ديدار مقابل دانمارک ناراحت و عصباني است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرتغال در دومين ديدار خود در گروه B رقابتهاي يورو 2012 با نتيجه 3 بر 2 از سد دانمارک گذشت ولي کريستيانو رونالدو در اين مسابقه عملکرد خوبي نداشت و دستکم دو موقعيت مسلم گلزني را به هدر داد.
رونالدو پس از پايان بازي به شدت عصباني و ناراحت به نظر ميرسيد. وي در گفتگو با شبکه تلويزيوني "اسپورت تي وي" گفت: بله، شايد نشان دادم که از دست خودم عصباني هستم. ميتوانستم از آن فرصتها به نحو بهتري استفاده کنم ولي آنچه اهميت دارد اين است که شانس صعود خود را حفظ کرديم. حالا بايد بتوانيم در بازي بعدي مقابل هلند به پيروزي برسيم.
وي گفت: وقتي با اختلاف دو گل جلو بوديم، فکر ميکرديم که بازي در دستان ماست. بايد گل سوم را به ثمر ميرسانديم تا همه چيز تمام شود ولي در اين کار ناموفق بوديم. در اين مسابقه مشکلات زيادي داشتيم ولي در پايان شانسي داشتيم که در بازي مقابل آلمان از آن برخوردار نبوديم و توانستيم پيروز شويم.
پرتغال با اين پيروزي سه امتيازي شد و پس از آلمان شش امتيازي در رده دوم جدول گروه B قرار گرفت. بازي بعدي اين تيم روز يکشنبه مقابل هلندي خواهد بود که در دو ديدار قبلي خود مقابل دانمارک و آلمان تن به شکست داده است.