من یه رئالی هستم
اما به نظرم هم لیونل مسی و هم پپ وهمه بازیکنان
بارسلونا یه تیم بسیار گروهی هست
بارسا تیمی نیست که با یک نفر بچرخه
به نظرم همه تو این تیم نقش به صورت مساوی دارن
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه رئالی هستم
اما به نظرم هم لیونل مسی و هم پپ وهمه بازیکنان
بارسلونا یه تیم بسیار گروهی هست
بارسا تیمی نیست که با یک نفر بچرخه
به نظرم همه تو این تیم نقش به صورت مساوی دارن
من با صحبت داوود موافقم که گفته این دو مکمل هم هستن ... نمیشه یکی رو انتخاب کرد ... چون مدیریتی که پپ داره تا حالا باشگاه بارسا نداشته و اگه پپ از این تیم بره تیم بارسا افت روحی پیدا میکنه ... مسی هم که بی شک یکی از بهترین هاست ... entezar::
به نظر من عامل موفقیت بارسلونا کسی نیست جز ژاوی
اگه بخوام با درصد بیان کنم
به جرات میتونم بگم 40 درصد موفقیت های بارسلونا رو باید از شاهکار های ژاوی بدونیم .
10 درصد رو اختصاص میدم به پپ گوادریولا
و 20 درصد رو به مسی اختصاص میدم
و30 درصد بقیه رو به کار گروهی منظم شاگردان گواردیولا اختصاص میدم .
به نظر من اگه هر مهاجمی رو هم به جای مسی بزاریم میتونه نقش مسی رو انجام بده البته یکم کمرنگ تر .
همونطور که گفتم بیشتر ژاوی نقش یه رهبر رو داره و من اگه ژاوی تو گزینه ها بود به اون رای میدادم .
و الان هم به مسی رای دادم
خب من واقعا فکر میکنم مسی بازیکن بزرگیه و تو حرکات انفرادی و نبوغ و درک بازی عالیه
اما این نبوغ و ساختار بازی رو کسی مثه پپ بوجود اورده حالا اینکه بگیم کدومشون مهمترن واقعا سخته
به نظره من بارسا یه مربع خیلی خوب داره که شامل لئو ، اینیستا،ژاوی و پپ حالا اینکه بگی سهم کدومشون بیشتره خیلی سخته گواهشم بازی نه چندان خوب مسی تو تیم ملی علی رغم هتریک اخیرشه پس چیزی دیگه هم تو بارسا هست که مسی اینقد میدرخشه و اون بقیه تیم و همون 3 عنصر اصلی دیگه تیمه
به نظر منم این که بخوای بگی پپ بهتره یا لئو واقعا سخته
از طرفی کار های تکنیکی که پپ توی زمین پیاده می کنه از مسی بر می آد و مهاجمای دیگه نمی تونن به این خوبی اون کارها رو انجام بدن و از یه طرف دیگم فقط پپ می تونه یه همچین تاکتیک خوبی رو تو تیم بارسایی ها به اجرا در بیاره
به نظر من شاید هردو به یه اندازه تآثیر گذار نباشن، ولی بدون وجود هرکدوم کار اون یکی ناقص میشه
هیچ کدوم بازیساز اصلی تیم ژاوی هرناندز
گزینه 3:وجود هافبکهای خلاق و طراح مثل اینیستا و ژاوی اگه هافبک خوبی نداشته باشه مسی نمیتونه کارهای الانشو انجام بده.
-مسی بازیکن بزرگیه ولی تبلیغات خیلی به نفع مسی بوده.
-مثل رونالدینهو یا اتوو که وقتی از بارسا رفت دیگه افت کردن.
به نظر من این دو هر چی دارن از تیم بارسلونا دارن که به معنی واقعی کلمه تیم هست
شک نداشته باشید اگه مسی یا پپ به یه تیم دیگه برن به هیچ وجه نمیتونن مسی و پپ بارسا باشن
چرا که این تیم یه تیم کامل هست و این دو به خاطر کامل بودن تیم (ژاوی، اینیستا، ویا، پویول، پیکه، و.....)بیشتر به چشم میا ن
شک نکنید اگه این دو برن تیمهای دیگه به هیچ وجه موفقیت های بارسا رو نمیتونن توی تیم دیگه تکرار کنن
2گزینه برای این نظر سنجی کافی نیست دوستان
دوستان خواهشا به يه نكته توجه داشته باشين كه همين دو گزينهاي بودن اين نظرسنجي كه ارزشه فنيش رو بيشتر ميكنه...يعني اينطور بگم كه من به عمد اين دو گزينه رو گذاشتم تا راه برايه نقد و بحث كارشناسي!! باز بشه،و گرنه همونطور كه اكثر دوستان اشاره كردن،مسي و گوارديولا هر دو به منزله چرخ دنده هايه يك ساعت مكانيكي هستن،كه وقتي سره جايه خودشون به درستي نصب بشن،ميتونن با كمك مجموعه فوقالعاده اي از قطعاته مهم ديگه،ساعت خوش ساخت بارسا رو به راه بيندازن...!!!
اما اين نكته رو،هم من و هم اكثر بچهها ميدونن،پس اگه من گزينههايي مثله:ساير بازيكنان،مجموعه بارسلونا يا حتي اسم بازيكنايه ديگه(ژاوي،اينيستا،...) رو ميزاشتم كه ديگه احتياجي به نظر سنجي نبود!!
ارزش اين نظر سنجي به سخت بودنشه و اينكه،با تحليل ها و تبادل نظرات به يه نتيجه برسيم كه فقط از بين اين دو نفر،چه كسي نقشه بيشتري داره،والا اين از قبل مشخصه كه هيچ ساعتي نميتونه با نقصه حتي يه قطعه كوچيكش،درست كار كنه!!!!!!!!!:mage mishe::ehem::chemidonam::toop::ehem::ehem:think::
:khahesh::khahesh::khahesh::khahesh:راستي اگه امكان داره بگيد كه به كي راي دادايد،و كسايي هم كه راي دادان،لطفا يه توضيح همراه نظرشون بدن !:khahesh::khahesh::khahesh::khahesh: