-
آقازمانی: پرسپولیس امسال فقط برای قهرمانی بسته شده است.
سامان آقازمانی گفت: پرسپولیس امسال با این تیمی که بسته است فقط به قهرمانی فکر می کند و خوشحالم که مورد اعتماد باشگاه و دنیزلی بودم و می خواهم از پرسپولیس به تیم ملی برسم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هافبک پرسپولیس که قراردادش با پرسپولیس برای سه فصل دیگر تمدید شد، گفت: وی ادامه داد: در این فصل در مقطعی با مشکلات شخصی روبرو شدم که باعث شد سهم کمتری در بازی ها داشته باشم اما توانستم بر مشکلات غلبه کنم و این اواخر در اکثر بازی ها حضور داشتم.
هافبک پرسپولیس درباره روند تمدید قراردادش تصریح کرد: خوشحالم که مصطفی دنیزلی آنقدر اعتماد داشت که مرا در فهرست خود قرار دهد. از سوی دیگر قابل قبول است که باشگاه هم سیاست کاری خود را داشته باشد. آنچه اهمیت دارد، این است که اکنون من اینجا در پرسپولیس هستم و می خواهیم همه برای موفقیت تیم تلاش کنیم.
آقازمانی در پایان گفت: در پرسپولیس مانده ام تا از اینجا به تیم ملی برسم و البته هدف ما این است که یکبار دیگر پرسپولیس قهرمان لیگ برتر شود. با این بازیکنان خوبی که گرفته ایم تیم برای غیر از قهرمانی هم بسته نشده است.
من سه سال خوب را در پرسپولیس پشت سر گذاشتم و طی این سه سال روند خوبی را طی می کردم که می خواستم ادامه پیدا کند. در این مدت در بازی های مهمی شرکت کردم و همه مربیانی که آمدند از من استفاده کردند و در تیم آنها فیکس شدم.
-
گزارش تصویری: استارت پرسپولیس 91.
گزارش تصویری دوم از آغاز تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس برای لیگ برتر جدید در مجموعه درفشی فر همراه با حضور هواداران :
-
برگزاري جلسه حرفهاي سازي باشگاه پرسپوليس
جلسه حرفهاي سازي باشگاه پرسپوليس برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حرفهاي سازي باشگاه پرسپوليس به رياست جمشيد زارع قائم مقام باشگاه، معاونين و مديران ذيربط در محل باشگاه تشکيل شد.
با توجه به الزام کنفدراسيون آسيا به اخذ مجوز حرفهاي تا سال 2013 اين موضوع در دي ماه 1390 در دستور کار مديريت باشگاه پرسپوليس قرار گرفت. بهبود شرايط باشگاه در پنج محور ورزشي، زير ساختها، کارکنان و امور اداري، امور حقوقي و امور مالي مورد توجه قرار گرفت. اقدامات انجام گرفته در اين راستا شامل موارد زير است:
- تدوين برنامه توسعه جوانان و سرمايهگذاري بر سازماندهي تيمهاي پايه جهت پرورش بازيکنان
- تشکيل سازمان ايمني- امنيتي مطابق با الزامات AFC و هماهنگي با مقامات مسئول جهت واگذاري بخشي از اختيارات به باشگاه جهت سازماندهي هواداران و ارائه خدمات مناسبتر در حين برگزاري مسابقه و تدوين برنامه آموزش هواداران داوطلبان جهت قبول مسئوليت
- فعال کردن کانون هواداران و افتتاح دفاتر کانون هواداران در مرکز استانها از جمله اولويتهاي پيش رو
- تدوين وظايف و اختيارات اعضا باشگاه
- تطبيق قراردادها و آئيننامه انضباطي باشگاه با مقررات فيفا
- تدوين مجموعه مقررات رفتاري بازيکنان و مقامات باشگاه
- تهيه گزارشهاي مالي بر اساس آخرين دستورالعملهاي AFC
باشگاه پرسپوليس ابراز اميدواري کرده با عنايت ويژه دولت در آينده باشگاه پرسپوليس با 30 ميليون هوادار خود از يک استاديوم اختصاصي بهره مند شود.
-
گزارش اولين تمرين پرسپوليس
تمرين امروز پرسپوليس در غياب مصطفي دنيزلي برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اولين تمرين پرسپوليس براي ليگ دوازدهم از ساعت 9:40 صبح امروز در ورزشگاه درفشي فر برگزار شد. در اين تمرين زارع قائم مقام باشگاه و برخي از مسئولان و شهردار منطقه 5 به عنوان ميهمان ويژه حضور داشتند. حدود 200 هوادار نيز تمرين امروز را تماشا کردند.
ابتدا زير پاي بازيکنان پرسپوليس 2 راس گوسفند قرباني شد. سپس گروه موزيکي که از نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در محل تمرين حضور پيدا کرده بود پس از تلاوت قرآن و اجراي سرود ايران به اجراي قطعاتي از جمله "گل پامچال" و "يار دبستاني من" پرداختند.
* حدود 150 هوادار در تمرين امروز حضور پيدا کردند. آنها ابتدا با خواندن بيانيهاي از فتح الله زاده خواستند در خصوص پرسپوليس اظهار نظر نکند و سپس شعارهايي عليه مديرعامل استقلال سر دادند. هواداران همچنين به تشويق رويانيان پرداختند. مسئولان باشگاه از هواداران خواستند که عليه استقلاليها شعارهايي ندهند اما هواداران باز هم عليه استقلاليها شعار سر دادند. طرفداران پرسپوليس شعارهايي عليه رسولي نژاد رئيس هيئت مديره باشگاه استقلال سر دادند.
* هواداران پرسپوليس همچنين خواهان بازگشت پرويز مظلومي به استقلال شدند و به تشويق بنگر و شعار عليه حنيف عمران زاده پرداختند.
* تمرين امروز در شرايطي برگزار شد که خبري از مصطفي دنيزلي نبود اما يک عکس از دنيزلي و بازيکنان فصل گذشته پرسپوليس در زمين نصب شده بود. در غياب دنيزلي بازيکنان زير نظر عاشوري تمرين کردند. دنيزلي در تماس با مديرعامل پرسپوليس بار ديگر درخواست مرخصي کرده است.
* حدود 20 خبرنگار و عکاس تمرين امروز را پوشش دادند.
* در تمرين امروز پرسپوليس محسن بنگر با شماره 6، محمد نوري با شماره 14، حميد علي عسگر با شماره 7، سامان آقازماني بدون شماره، نوروزي با شماره 24، مهدوي کيا با شماره 19، کاظميان بدون شماره، نورمحمدي با شماره 20، دادستاني با شماره 28، اسماعيل زاده با شماره 21 حضور داشتند.
* محسن عاشوري در ابتداي تمرين دقايقي براي بازيکنان به گفت و گو پرداخت.
* هواداران پلاکاردي را با خود آورده بودند که روي آن نوشته بود "هر زماني که ما مرديم بر سر مزارمان بنويسيد پرسپوليس را فقط به عشق علي کريمي دوست داريم. " اين پلاکارد روي سکوهاي ورزشگاه درفشي فر نصب شده بود.
* شهردار منطقه 5 در حاشيه تمرين امروز در جلسهاي به قائم مقام باشگاه پرسپوليس اعلام کرد حدود 5 ميليارد تومان براي ورزشگاه درفشي فر هزينه کرده است.
* هواداران پرسپوليس از آخرين وضعيت خلعتبري و انصاري فرد از مسئولين سؤال ميپرسيدند.
* بازيکنان پرسپوليس در تمرين امروز ابتدا 10 دور دور زمين دويدند سپس در ميانه زمين دقايقي با کار با توپ پرداختند.
* در مراحل پاياني تمرين هواداران علي کريمي را به شدت تشويق کردند و با شعارهايي از رويانيان خواستند نسبت به جذب او اقدام کند.
* در تمرين امروز اسماعيل هلالي نيز حضور داشت.
* در پايان تمرين هواداران پرسپوليس شعارهايي مبني برد 3 بر 2 در دربي سر دادند.
* تمرين امروز پرسپوليس ساعت 11 به پايان رسيد.
-
رای کمیته استیناف در خصوص تجدید نظرخواهی باشگاه پرسپولیس در پرونده مهدی شیری.
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال درخواست تجدید نظر باشگاه پرسپولیس را در خصوص رای پرونده مطالبات مهدی شیری نپذیرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كمیته استیناف فدراسیون فوتبال، آرای كمیته انضباطی در خصوص طلب وجه مهدی شیری از باشگاه پرسپولیس را تایید و رای كمیته انضباطی در خصوص طلب علیرضا نیكبخت واحدی را نقض كرد.
رای كمیته استیناف این فدراسیون در خصوص باشگاه پرسپولیس به شرح زیر است:
* تجدید نظر خواهی باشگاه پرسپولیس نسبت به پرونده طلب وجه مهدی شیری در خصوص درخواست استیناف مدیر عامل باشگاه پرسپولیس نسبت به رای كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر محكومیت باشگاه فوق به پرداخت مبلغ 889 میلیون ریال به مهدی شیری، با توجه به اینكه آیین نامه انضباطی باشگاه باید به تایید كمیته انضباطی برسد و دلیل و مدركی برای اثبات این امر ارایه نشده است، در رای صادره ایرادی وجود ندارد و به استناد به ماده 17 آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال دادنامه صادره عینا تایید می شود و رای صادره قطعی است.
-
خلعتبری را 90 درصد پرسپولیسی بدانید/ کریمی تمدید می کند، انصاری فرد همچنان نزدیک.
در آستانه عید بزرگ مبعث به نظر می رسد محمد رویانیان قصد دارد هواداران تیمش را طی روزهای آینده سورپرایز کند.
در میان نفراتی که باشگاه پرسپولیس برای فصل آینده مدنظر دارد و مشغول مذاکره با آن ها است، چند شاه ماهی نقل و انتقالات در نزدیکی امضای قرارداد با سرخپوشان هستند.
محمدرضا خلعتبری یکی از همین نفرات است که نزدیکان باشگاه می گویند حضور او در پرسپولیس تقریبا قطعی شده و می توان وی را از همین امروز ستاره جدید سرخ ها دانست.
هر چند سابقه سال های گذشته مذاکره پرسپولیسی ها با خلعتبری ، اطمینان از این موضوع را دشوار می کند اما مهاجم تکنیکی و ریز نقش تیم ملی ایران که هم اکنون در کشور آلمان به سر می برد، روز پنجشنبه به تهران بازخواهد گشت و مراحل نهایی عقد قرارداد خود را انجام می دهد.
ظاهرا مدیربرنامه های خلعتبری مشغول انجام امور مربوط به تسویه حساب با باشگاه الوصل امارات است و در مذاکراتی که با سردار رویانیان داشته نیز به توافق کامل رسیده است.
کریم انصاری فرد نیز که دو باشگاه پرسپولیس و استقلال شدیدا به دنبال جذب وی هستند همچنان به پرسپولیس نزدیک تر است. توافق ضمنی در مذاکرات طرفین حاصل شده اما تکلیف این بازیکن طی روزهای آینده مشخص خواهد شد.
بعید است انصاری فرد فصل آینده را در استقلال بازی کند و چناچه حضور او در پرسپولیس محقق نشود، به احتمال فراوان یک سال باقی مانده قراردادش را در سایپا طی خواهد کرد. انصاری فرد به گفته مدیربرنامه هایش از چند باشگاه اروپایی نیز پیشنهاد دارد اما احتمال حضورش در لیگ برتر ایران در فصل آینده بیشتر است.
اما نگرانی هواداران در خصوص تمدید قرارداد علی کریمی نیز بیهوده است. علی کریمی که به همراه خانواده اش به سفر رفته است، پس از حضور در شمال کشور و استراحت چند روزه در امارات به تهران بازخواهد گشت تا قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید کند. نکته جالب اینکه قرار است علی کریمی زودتر از سایر ملی پوشان پرسپولیس در تمرینات این تیم شرکت کند.
اما پس از اینکه مسئولان باشگاه پرسپولیس با پیشنهاد یک و نیم میلیون دلاری ویکتور هوگو پاسوس (ملقب به پله) مخالفت کردند، هافبک دفاعی سابق بنفیکا ، پورتو و پورتموث انگلستان حاضر نشد تخفیفی در مبلغ قراردادش قائل شود تا حضور این بازیکن تازه از مصدومیت رها شده در پرسپولیس تقریبا منتفی شود.
به همین خاطر یک هافبک دفاعی 27 ساله اهل کشور برزیل به نام «سوسا» که فصل گذشته در یکی از تیم های مطرح پرتغال بازی می کرد مد نظر سرخپوشان قرار گرفته است. سوسا کارنامه قابل قبولی دارد و قرار است پس از حضور در تهران، در تمرینات حاضر شود تا در صورت تایید نهایی کادرفنی و انجام تست پزشکی قرارداد خود را با پرسپولیس امضا کند.
هر چند عدم بازگشت مصطفی دنیزلی به تهران سرنوشت این بازیکن را هم تا حدودی مبهم کرده است.
و دست آخر اینکه مازیار زارع هافبک فصل گذشته سرخپوشان پس از توافق کامل با حسین هدایتی مالک جدید باشگاه ملوان بندر انزلی به این تیم بازخواهد گشت.
-
مربي بدنساز پرسپوليس انتخاب شد
مربي بدنساز تيم فوتبال پرسپوليس براي فصل آينده انتخاب شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دومين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس براي آماده سازي فصل آينده از ساعت 18 در ورزشگاه درفشي فر آغاز شد که در اين تمرين فرهاد چيذري به عنوان مربي بدنساز اين تيم انتخاب شد و کار خود را آغاز کرد.
هنوز مشخص نيست که او از سوي دنيزلي معرفي شده يا مسئولان باشگاه خودشان وي را انتخاب کردهاند.
-
کريم انصاريفرد پرسپوليسي شد
مهاجم مليپوش فوتبال ايران، تا دقايقي ديگر قرارداد خود را در هيئت فوتبال تهران ثبت ميکند.
کريم انصاريفرد، مهاجم فصل گذشته سايپا و بازيکن شماره 10 تيم ملي ايران فصل آينده براي پرسوليس به ميدان خواهد رفت.
به گزارش سايت گل، لحظاتي پيش مديران پرسپوليس خبر توافق با کريم انصاريفرد را به سايت گل دادند و او دقايقي ديگر در هيئت فوتبال تهران قرارداد خود را ثبت خواهد کرد. انصاريفر يکي از پرمشتريترين بازيکنان فصل نقل و انتقالات بود که تقريبا تمام تيمهاي بزرگ ليگ برتر خواهان او بودند اما در نهايت پرسپوليس در اين رقابت برنده شد و رضايت کريم را جلب کرد.روز جمعه در خبري اختصاصي پرسپوليسي شدن کريم را قطعي اعلام کرده بود و اين در حالي است که مديرعامل استقلال در مصاحبه امروزش اعتقاد داشت او به يکي از تيمهاي خارجي خواهد رفت. با حضور انصاريفرد در پرسپوليس، 7 سهميه ليگ برتري قرمزپوشان پر شد و آنها از اين به بعد ليست خود را با بازيکنان خارجي و غيرسهميهاي خواهند بست.
-
کریم انصاری فرد به پرسپولیس پیوست.
كريم انصاري فرد به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
مهاجم مليپوش فصل گذشته سايپا پس از كشو قوسهاي فراوان و بحثهايي كه بر سر استقلالي يا پرسپوليسي شدن او وجود داشت امروز به پرسپوليس پيوست تا هفتمين بازيكن جديد پرسپوليس در فصل آينده لقب بگيرد.
پيش از اين محمد قاضي، شهاب گردان، سيد جلال حسيني، محسن بنگر، حسين ماهيني و مهرداد پولادي بازيكناني بودند كه به عنوان بازيكن ليگ برتري قرارداد خود را با پرسپوليس به ثبت رسانده بودند.
قرارداد كريم انصاري فرد با پرسپوليس دو ساله است. اين در حالي است كه در روزهاي گذشته مسئولان باشگاه استقلال اعلام كرده بودند مذاكرات خوبي با اين بازيكن داشتهاند.
کریم انصاری فرد امروز (یکشنبه) بعد از جلسه با محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، با امضا قرارداد داخلی به جمع سرخ پوشان ملحق شد. بناست به زودی قرارداد وی در هیئت فوتبال استان ثبت رسمی شود.
-
وقتی به شما آوانس می دهیم سر به سرمان نگذارید
خبرنگار سرخ : کری های رویانیان و فتح الله زاده در تمام روزهای گذشته به شکل پیدا و پنهان ادامه داشت اما آنچه رویانیان بعد از جذب کریم انصاری فرد بر زبان رانده شکل جدیدی از کری هاست.
او گفته است:«در روز بازی تیم های ملی فوتبال ایران و قطر آقای فتح الله زاده با من تماس گرفت و در خصوص موضوعات کاری مختلف از جمله نقل و انتقالات و نحوه تامین منابع مالی گفتگو کرد.
من نیز در پاسخ به فتح الله زاده گفتم انصاری فرد مال شما، اما متاسفانه پس از این تماس تلفنی، فتح الله زاده و سایر دوستان در باشگاه استقلال در نهایت کم لطفی من را مورد حمله قرار داده و اتهاماتی به من زدند که واقعا شایسته نبود. من تا امروز صبر کردم تا انصاری فرد استقلالی شود اما وقتی دیدم این بازیکن با باشگاه استقلال قراردادی امضا نکرده مجبور شدم به درخواست میلیونها هوادار پرسپولیس لبیک بگویم و به خاطر آنها انصاری فرد را جذب کرده و با وی قرارداد ببندم.»
نمونه چنین مواردی را در بازی های فوتبال محلات در قدیم می دیدیم که برخی تیم هایی که خود را قدرت برتر می دانستند به حریف مثلا می گفتند« شما سه بر صفر پیش» و بازی با سه ، صفر آغاز می شد و اگر تیمی که ادعای قدرت داشت مثلا 5 گل می زد می گفتند 5بر سه بردیم. حالا رویانیان علنا" می گوید فتح الله زاده به من زنگ زد و خواست که بی خیال انصاری فرد شویم و من هم قبول کردم. یعنی اینکه شما برو تلاشت بکن و مصداق همان سه بر صفر پیش است اما من به تو می رسم!
نکته جالب بعدی آنجاست که می گوید بی خیال انصاری فرد شدیم اما بعد از حملات استقلالی ها به من این بازیکن را جذب کردیم. معنای ساده این عبارت این است« وقتی به شما آوانس می دهیم سر به سرمان نگذارید»
و مورد مهمتر این که می خواسته بگوید در حالی که ما در رقابت با استقلال برای جذب این بازیکن کنار کشیده بودیم بازهم نتوانستند او را جذب کنند. معنای ساده تر آن است که ناتوانی خودتان در نقل و انتقالات را به مبالغ کلان ما ربط ندهید. ما کنار کشیدیم و بازهم موفق نشدید.
فصل نقل و انتقالات کنونی برای فتح الله زاده سخت ترین فصل است. او هیچگاه اینچنین قافیه را به رقیب نباخته بود . این باختن در جذب ستاره ها به کنار، اظهارات رویانیان هم نمک پاش زخم های حاجی شده است و حالا که از گفت و گوهای خصوصی این دو پرده برداری شده است باید منتظر واکنش او ماند.
-
تمرین فردای پرسپولیس پشت درهای بسته/ عاشوری: این تصمیم به خاطر حفظ تمرکز بازیکنان است.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به دلیل اینکه تمرکز بازیکنان به هم نریزد مجبوریم تمرین فردا را پشت درهای بسته برگزار کنیم.
پس از تمرین امروز مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کردند که تمرینات فردا دوشنبه بدون حضور هواداران برگزار خواهد شد. از همینرو برخی از هواداران بابت این تصمیم ناراحت بودند.
محسن عاشوری مربی تیم فوتبال پرسپولیس در این زمینه گفت: در دوران اوج فوتبالیام یکسال برای بازی به قطر رفتم و بدترین روزهای خود را سپری کردم چون فوتبال قطر هیچ هواداری نداشت و باعث مشکلاتی برای من شد.
وی افزود: از کلیه هواداران پرسپولیس عذرخواهی میکنم اما به دلیل اینکه دوران بدنسازی حساس است و باید تمرکز بازیکنان از بین نرود مجبوریم تمرین را در غیاب هواداران برگزار کنیم. انشاءالله در روزهای آینده در خدمت هواداران خواهیم بود.
-
مرخصی دنیزلی 5 روز دیگر تمدید شد.
در حالی که پرسپولیس در فصل نقلوانتقالات عملکرد خوبی داشته اما مشخص نبودن تکلیف سرمربیگری این تیم تبدیل به بزگترین دغدغه هواداران و مسئولان باشگاه شده است.
مصطفی دنیزلی پس از مدتها حضور در ترکیه قرار بود شنبه شب به تهران بیاید و از روز گذشته در تمرینات پرسپولیس حاضر شود.
همچنین قرار بود جلسه این مربی با رویانیان روز گذشته برگزار شود اما دنیزلی در تماس تلفنی با مدیرعامل باشگاه اعلام کرد 5 روز دیگر نیاز به مرخصی دارد و پس از آن به تهران میآید.
دنیزلی بنا به آنچه که بیماری همسر و پدر همسرش اعلام شده مدتهاست به ترکیه رفته و تا امروز به ایران بازنگشته است. این در حالی است که وی یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارد.
در این مدت شایعاتی مبنی بر تمایل باشگاه بشیکتاش برای جذب این مربی به گوش میرسید اما مدیر رسانهای بشیکتاش تاکید کرد که هیچ مذاکرهای با دنیزلی انجام نشده است. پس از این موضوع هم "صمد آی بابا" به عنوان سرمربی جدید بشیکتاش معرفی شد.
حال باید دید دنیزلی که گفته میشود تمایلی برای ادامه همکاری با پرسپولیس ندارد به ایران خواهد آمد یا خیر. این در حالی است که حتی گفته میشود اگر دنیزلی آخر هفته به تهران بیاید، برای تسویهحساب است. همه این شایعات این روزها شنیده میشود اما مسئولان پرسپولیس تاکید میکنند دنیزلی به ایران بازخواهد گشت.
پرسپولیس در حالی بدون مربی تمریناتش را آغاز کرد که در فصل نقل و انتقالات، بازیکنان بزرگی را جذب کرده است. پس از حضور محمد قاضی، شهاب گردان، مهرداد پولادی، سید جلال حسینی، محسن بنگر و حسین ماهینی، روز گذشته کریم انصاری فرد هم با قراردادی دوساله سرخپوش شد تا پرسپولیس تیمی کهکشانی را روانه مسابقات کند. نکته اما اینجاست که پرسپولیس بازیکن دارد اما مربی ندارد و مشخص نیست بلاتکلیفی این تیم تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و مسئولان پرسپولیس چه تصمیمی درباره سرمربی تیمشان خواهند گرفت.
-
گزارش تصویری : امضای قرارداد کریم انصاری فرد.
امضای قرارداد کریم انصاری فرد آقای گل لیگ برتر باشگاه های کشور با تیم پرسپولیس به روایت عکس:
-
فرد: برای آمدن به پرسپوليس با دايی مشورت كردم/از ادعای استقلاليها تعجب میكنم.
مهاجم جديد تيم فوتبال پرسپوليس درباره آمدن خود به اين تيم، اهدافش در پرسپوليس، مذاكراتش با استقلال و همچنين شرايط تيم ملي پس از تساوي مقابل قطر صحبت كرد.
* بالاخره به پرسپوليس آمديد.
سه، چهار سال بود كه قصد داشتم به پرسپوليس بيايم، اما قسمت نميشد. با اين حال هواداران پرسپوليس هميشه به من لطف داشتند و حتي در بازيهاي پرسپوليس و سايپا به من ميگفتند چرا به پرسپوليس نميآيي. الان خدا را شكر ميكنم كه در پرسپوليس هستم و ميتوانم با آمدنم دل آنها را شاد كنم. مطمئن باشيد كه تمام تلاشم را ميكنم و تا جايي كه در توانم هست، براي پرسپوليس و موفقيت اين تيم مايه ميگذارم تا دل هواداران شاد شود.
* هميشه گفتهاي كه دوست داري روزي در اروپا بازي كني. فكر ميكني حضورت در پرسپوليس چقدر به اين هدف كمك ميكند.
صددرصد حضور من در پرسپوليس به عنوان تيمي كه هميشه بزرگ بوده و هواداران بزرگي هم داشته، مفيد خواهد بود. پرسپوليس تيمي است كه هميشه در آن هيجان زيادي وجود دارد و همه بازيهايش هم پخش مستقيم ميشود. اين به من كمك ميكند كه بتوانم هميشه در سطح بالايي به فوتبالم ادامه دهم.
* چه شرايطي براي آمدن به پرسپوليس گذاشتي؟
هيچ شرط خاصي نگذاشتم. حتي در اين سه، چهار سالي كه قرار بود به پرسپوليس بيايم، فقط برايم مهم بود كه به اين تيم بپيوندم. اما هر سال بعد از اينكه قراردادم را با سايپا تمديد ميكردم، همه به من ميگفتند چرا به پرسپوليس نرفتي؟ با اين حال يكي از مهمترين دلايلي كه به پرسپوليس آمدم، حضور رويانيان بود.
* پرسپوليس در پستهاي ديگر هم بازيكنان خوبي جذب كرده، پيشبينيات از فصل آينده چيست؟
اميدوارم با همه بازيكناني كه اين فصل براي پرسپوليس بازي ميكنيم، همدل شويم و بتوانيم بهترين نتايج را براي هواداران به دست بياوريم.
*با استقلال هم مذاكراتي كرده بودي؟ چه شد كه با اين تيم به نتيجه نرسيدي؟
مذاكراتي با استقلال كرده بودم و فاضلي مديربرنامههايم و همچنين برادرم تنها با مسوولان اين باشگاه صحبت كرده بودند و من هم قولي نداده بودم كه به طور صددرصد به اين تيم ميروم. ضمن اينكه من پس از جدا شدن از سايپا اين حق را داشتم كه با تيمهاي ديگر مذاكره كنم و حتي باشگاه سپاهان هم به من پيشنهاد داده بود.
*اين روزها صحبت درباره پرداختهاي ميلياردي باشگاه پرسپوليس به بازيكنان جديد در همه جا شنيده ميشود. در اين باره چه نظري داريد؟
من فكر ميكنم همه بازيكنان مبلغي را ميگيرند كه براساس توان و شايستگيهاي آنهاست. مطمئن باشيد هيچكس بالاتر از حقش نميگيرد. هر بازيكني هم كه بخواهد بيشتر از تواناييهايش پول بگيرد، باشگاه به او ميگويد روي چه حسابي اين قيمت را روي خود گذاشتهاي؟ مطمئنم كه در همه باشگاههاي حاضر در ليگبرتر هيچ بازيكني بيشتر از تواناييهايش پول نميگيرد.
*رييس هيات مديره باشگاه استقلال پس از حضور شما در پرسپوليس عنوان كرده بود باشگاه استقلال توانايي پرداخت رقم بالا به انصاريفرد را نداشت.
نميدانم چرا چنين صحبتي كردهاند. من اصلا رقمي به باشگاه استقلال پيشنهاد ندادم و حتي مديربرنامههاي من و برادرم نيز در صحبتهاي خود از مبلغ صحبتي نكرده بودند. در سايپا هم كه بودم، براي امضاي قرارداد درباره رقم آن حرف نميزدم. تعجب ميكنم كه چرا مسوولان استقلال از اين مسائل بحث ميكنند. برادر من وقتي به باشگاه استقلال رفت، تنها صحبتهاي مسوولان اين باشگاه را شنيد و از باشگاه بيرون آمد. به هيچ باشگاهي رقمي پيشنهاد ندادهام و تا به امروز براي پرسپوليسي شدن صبر كردم و خوشحالم كه در شب عيد مبعث با اين تيم قرارداد امضا كردم. سال گذشته هم در روز تولد امام حسن مجتبي (ع) با سايپا قراردادم را تمديد كرده بودم. اميدوارم خدا و ائمه اطهار به من و تيمم كمك كنند كه در فصل جديد نتايج خوبي بگيرم.
*پيش از اين در صحبتهايت ميگفتي براي هر تصميمي با علي دايي مشورت ميكني، آيا براي پرسپوليسي شدن هم با او صحبت كردي؟
صددرصد اين كار را كردم. دايي هميشه بزرگتر من بوده و يادم نميرود كه او براي اولين بار مرا در فوتبال مطرح كرد.
*كمي هم درباره تيم ملي صحبت كنيم. چرا ايران در بازي با قطر انتظارها را برآورده نكرد؟
فعلا دو بازي انجام شده و ما چهار امتياز داريم كه فكر ميكنم بد امتياز نگرفتهايم. در آن بازي قطر بسته بازي ميكرد و اگر درصد مالكيت توپ را در پايان بازي نگاه ميكرديد، متوجه ميشديد كه ايران توپ و ميدان را 80 درصد در اختيار داشت. متاسفانه نتوانستيم دفاع قطر را باز كنيم اما من خيلي اميدوارم كه بتوانيم در بازيهاي بعدي جبران كنيم. ضمن اينكه از همه هواداراني كه به ورزشگاه آمده بودند، تشكر ميكنم. شرايط آنقدري كه برخي رسانهها پس از بازي قطر عنوان كردند براي تيم ملي سخت نشده و مطمئن باشيد اگر ما لبنان را در بازي بعد شكست دهيم شرايط بسيار خوبي خواهيم داشت. همانطور كه ازبكستان را در خانه شكست داديم، توانايي پيروزي بر لبنان را هم داريم و در اين گروه براي ايران صعود به جامجهاني دور از دسترس نيست.
-
گردان: باید 2 سال پیش پرسپولیسی می شدم/ می خواهم بهترین بازی ها را انجام دهم.
چند سال پیش بود که شهاب گردان به عنوان یک دروازه بان در رده سنی امید در تمرینات پرسپولیس حاضر شد.
مربی دروازه بان های پرسپولیس وقتی استعداد او را دید از مسئولان باشگاه خواست قرارداد وی را نهایی کنند، توصیه ای که البته جدی گرفته نشد تا گردان سر از اصفهان و ذوب آهن در بیاورد.
با این همه اما قسمت این بود که شهاب بالاخره به خانه اصلی خود برگردد و از دروازه تیم محبوبش حراست کند. حالا وقتی پای صحبت های او می نشینید، پر از انگیزه است برای عملکرد درخشان در چهارچوب دروازه پرسپولیس. گفت و گو با شهاب گردان را با هم می خوانیم:
* ظاهرا این روزها با پایان اردوی تیم ملی مشغول استراحت هستی؟
_ بله به هر حال یک ماه در اردو بودیم و لازم است که این استراحت را داشته باشیم.
* به نظر تو چرا تیم ملی نتوانست در بازی با قطر به 3 امتیاز برسد؟
_ در این بازی ما تلاشمان را کردیم اما قطری ها بسته بازی می کردند. آن ها می خواستند با ضد فوتبال به یک امتیاز برسند و متاسفانه به هدفشان برسند. به نظر ما بدشانس هم بودیم.
* از تیم ملی که بگذریم، اخبار پرسپولیس را دنبال می کنی؟
_ بله در این چند روز هم که به استراحت آمدم از طریق روزنامه باشگاه اخبار را پیگیری می کنم.
* از وضعیت مصطفی دنیزلی خبر داری؟
_ در حد خبرهایی که در رسانه ها مطرح می شود، امیدوارم ایشان هم هرچه زودتر به ایران برگردند و استارت جدی را برای آینده بزنیم.
* احتمالا دلت می خواهد این 10 روز زودتر بگذرد و در تمرینات پرسپولیس شرکت کنی!
_ این 10 روز فقط برای استراحت نیست، من امروز (دیروز) عازم اصفهان هستم تا با ذوب آهن تسویه حساب کنم و چند روزی آنجا کار دارم.
* این روزها به خاطر نفراتی که پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات گرفته همه از این تیم به عنوان یک تیم رویایی یاد می کنند.
_ اصلا اینطور نیست، نباید این لقب ها را به پرسپولیس داد. من قبول داریم که ما بازیکنان بزرگی را جذب کردیم اما این لقب ها فقط حاشیه ها را زیاد می کنند و ما را از هدفمان دور خواهند کرد.
* هدف قهرمانی؟
_ باید امسال نهایت تلاشمان را بکنیم و هرچه در توان داریم بگذاریم تا پرسپولیس قهرمان شود و هواداران را خوشحال کنیم.
* عملکرد خودت را چطور ارزیابی می کنی؟
_ مطمئن باشید می خواهم بهترین بازی هایم را برای پرسپولیس انجام بدهم.
* فکر نمی کنی باید زودتر به پرسپولیس می آمدی؟ در یکی، دو سال اخیر همیشه صحبت از حضور تو در پرسپولیس بود اما این اتفاق رخ نداد.
_ بله قبول دارم؛ باید دو سال پیش به پرسپولیس می آمدم و اگر آن زمان به این تیم می پیوستم الان شرایطم خیلی بهتر بود اما هنوز هم دیر نیست و می خواهم طی چند سال با عملکرد خوب دروازه بان شماره 1 پرسپولیس شوم.
* اتفاقا جانشین دروازه بان های بزرگی مثل بهروز سلطانی و احمدرضا عابدزاده شده ای.
_ مطمئن باشید از جایگاهی که صاحب آن شده ام با تمام قوا حراست می کنم. می دانم مسئولیت سنگین است اما برای خوشحالی هواداران بهترین بازی هایم را انجام خواهم داد.
* اتفاقا همین مسئله و شماره یک بودن مسئولیت سنگینی است، نگران نیستی روی عملکردت تاثیر بگذارد؟
_ نه؛ هیچ اتفاقی نمی افتد. پرسپولیس تیم بزرگی است و هواداران میلیونی دارد. هوادارانی که همیشه توقع برد دارند و برای رسیدن به این هدف و خوشحال نگه داشتن آن ها تمام تلاشمان را می کنیم.
* زمانی که قرار شد آسمیر بماند گفتی اهل رقابت هستی اما الان صحبت از جذب یک دروازه بان خارجی دیگر و یک دروازه بان از تیم های پایه است.
_ الان هم هستم، من آمده ام به پرسپولیس تا بازی کنم و برای رسیدن به این هدف و شماره یک بودن تمام تلاشم را خواهم کرد.
* فکر می کنی از چه زمانی در تمرینات پرسپولیس شرکت کنی؟
_ به محض اینکه کارم در اصفهات تمام شد به تهران می آیم تا وضعیت مسکنم مشخص شود، بعد از آن بلافاصله در تمرینات پرسپولیس شرکت می کنم.
* پس این 10 روز هم خبری از استراحت نیست!
_ اسمش استراحت است اما در واقع باید این کارها را انجام بدهم!
* از ذوب آهن طلب داری؟
_ بله یک مقدار از مطالباتم مانده که برای تسویه آن به اصفهان می روم.
* و سئوال آخر را هم درباره تیم ملی می پرسیم، آیا به جام جهانی صعود می کنیم؟
_ صد در صد به این مسئله خوشبین هستم و مطمئن باشید با این نفرات و تلاش بچه ها یکی از مسافران جام جهانی هستیم.
-
قاضی زیر نظر کمیته پزشکی/ احتمال اضافه شدن یک مربی ایرانی.
با وجود اینکه هنوز درباره سرمربیگری پرسپولیس تردیدهایی وجود دارد اما احتمال دارد یک مربی ایرانی دیگر به کادرفنی این تیم اضافه شود.
محسن عاشوری با وجود نداشتن قرارداد تمرینات پرسپولیسیها را زیر نظر گرفت. از همین رو مسئولان باشگاه پرسپولیس در تمرین امروز اعلام کردند قرارداد محسن عاشوری تا انتهای هفته با توجه به علاقه دنیزلی و رویانیان به وی یک فصل دیگر تمدید میشود.
همچنین خبر میرسد که احتمال اضافه شدن یک مربی دیگر ایرانی ظرف روزهای آینده و قرار است تا پایان هفته در مورد این موضوع تصمیمگیری شود.
* محمد قاضی که در تمرینات تیم ملی مصدوم شده بود در تمرینات پرسپولیس همچنان غایب است. دکتر چشمه سری پزشک تیم پرسپولیس اعلام کرد این بازیکن از امروز زیر نظر دکتر فرید رئیس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس تمرینات خود را برای رفع مصدومیت آغاز کرده و از جمعه در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا خواهد کرد.
-
جشن هواداران پرسپولیس بخاطر جذب انصاریفرد/ تشویق کریمی و شعار علیه فتحاللهزاده.
هواداران تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین بعدازظهر امروز ضمن تشکر از رویانیان، با سر دادن شعارهایی به انصاری فرد بابت حضورش در پرسپولیس خوشآمدگویی گفتند.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در نوبت بعدازظهر از ساعت 18:25 در زمین ورزشگاه درفشیفر دنبال شد. در این تمرین بازیکنان به مدت 40 دقیقه زیر نظر چیذری بدنساز پرسپولیس به دویدن دور زمین پرداختند و دقایقی کوتاه نیز کار با توپ کردند.
* حدود 50 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند و علیه مدیرعامل باشگاه استقلال شعار دادند. هواداران تیم فوتبال پرسپولیس که در تمرین امروز متوجه حضور انصاری فرد و عقد قرارداد دوساله با این بازیکن شدند به جشن و پایکوبی در تمرین پرداختند و با شعار "انصاری فرد به پرسپولیس خوش آمدی" حضور او را در پرسپولیس جشن گرفتند.
* پرسپولیسیها بعدازظهر امروز با لباسهای فسفری رنگ به تمرین پرداختند.
* مانند تمرین صبح 10 بازیکن در تمرین امروز بعدازظهر حضور داشتند.
* علیرغم تماس تلفنی با قاضی پس از تمرین صبح امروز مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین امروز بعدازظهر هم حضور نداشت.
* هواداران پرسپولیس در تمرین امروز بعدازظهر به تشویق شدید علی کریمی در تمرین پرداختند.
* نصب پرچمهای سرخ روی درب مجتمع ورزشی درفشیفر سوژه امروز هواداران بود. این ورزشگاه تقریبا سرخرنگ شده است.
-
رویانیان: فتح الله زاده خواست انصاری فرد را جذب نکنم/ او را به خاطر هواداران جذب کردیم.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت ما منتظر اقدام باشگاه استقلال برای جذب کریم انصاری فرد ماندیم اما زمانی که آنها تعلل کردند به خاطر هواداران پرسپولیس این بازیکن را جذب کردیم.
محمد رویانیان در خصوص نحوه پیوستن انصاری فرد به تیم فوتبال پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: در روز بازی تیم های ملی فوتبال ایران و قطر آقای فتح الله زاده (مدیرعامل باشگاه استقلال) با من تماس گرفت و در خصوص موضوعات کاری مختلف از جمله نقل و انتقالات و نحوه تامین منابع مالی گفتگو کرد. وی در همین خصوص اضافه کرد: من خیلی صادقانه و بیپرده به عنوان یک برادر بزرگتر برنامههایم را به آقای فتح الله زاده گفتم و وی نیز از من خواست اگر امکان دارد اقدام به جذب کریم انصاری فرد نکنیم تا وی استقلالی شود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: من نیز در پاسخ به فتح الله زاده گفتم انصاری فرد مال شما، اما متاسفانه پس از این تماس تلفنی، فتح الله زاده و سایر دوستان در باشگاه استقلال در نهایت کم لطفی من را مورد حمله قرار داده و اتهاماتی به من زدند که واقعا شایسته نبود.
وی در همین خصوص تاکید کرد: من تا امروز صبر کردم تا انصاری فرد استقلالی شود اما وقتی دیدم این بازیکن با باشگاه استقلال قراردادی امضا نکرده مجبور شدم به درخواست میلیونها هوادار پرسپولیس لبیک بگویم و به خاطر آنها انصاری فرد را جذب کرده و با وی قرارداد ببندم.
رویانیان خاطرنشان کرد: البته در این بین از حیدری، مدیرعامل باشگاه سایپا، نیز کسب اجازه کرده ام هر چند که او دوست داشت که انصاری فرد در سایپا بماند ولی احساس کردم برای رشد و پیشرفت این بازیکن با حضور وی در تیم هایی مانند پرسپولیس یا استقلال مخالفتی نداشت. این موضوع باعث شد تا با این بازیکن قرارداد امضا کنیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خاتمه تاکید کرد: شایسته است بگویم کریم انصاری فرد تربیت شده باشگاه ارزشمند فرهنگی-ورزشی سایپا است که جا دارد از مسئولان این باشگاه در این خصوص تشکر کنم.
-
مربی بدنساز پرسپولیس انتخاب شد / آغاز تمرین بعد از ظهر سرخپوشان.
مربی بدنساز تیم فوتبال پرسپولیس برای فصل آینده انتخاب شد.
دومین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس برای آماده سازی فصل آینده از ساعت 18 در ورزشگاه درفشی فر آغاز شد که در این تمرین فرهاد چیذری به عنوان مربی بدنساز این تیم انتخاب شد و کار خود را آغاز کرد.
هنوز مشخص نیست که او از سوی دنیزلی معرفی شده یا مسئولان باشگاه خودشان وی را انتخاب کردهاند.
-
برای ثبت قرارداد/ پرسپولیسیها از انصاریفرد درخواست برگه مالیاتی کردند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس از کریم انصاریفرد برگه تسویهحساب مالیاتی خواستند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از عقد قرارداد با کریم انصاریفرد به دنبال این هستند تا قرارداد این بازیکن را در هیئت فوتبال ثبت کنند. از همین رو به دلیل نداشتن برگه مالیاتی موفق به این کار نشدند.
پرسپولیسیها از انصاریفرد خواستهاند تا فردا برگه مالیاتی خود را دریافت کند و سپس قرارداد خود را با این تیم به ثبت برساند.
انصاریفرد نیز پیگیر برگه مالیاتیاش است تا با دریافت آن قراردادش را ثبت کند.
-
پرسپولیسی ها پیگیر وضعیت کادرفنی.
بازیکنان پرسپولیس هم دوست دارند بدانند چه کسی سرمربی تیمشان میشود.
نیامدن مصطفی دنیزلی به ایران باعث شده علامت سوال بزرگی در مورد سرمربی فصل آینده پرسپولیس ایجاد شود. دنیزلی قرار بوده ابتدای این هفته به ایران بیاید اما وعده او عملی نشده.
از طرفی قرار بود او یکشنبه با سردار رویانیان جلسه بگذارد که این جلسه هم تشکیل نشد. دیروز پرسپولیس اولین تمرین این فصل خود را برگزار کرد که در آن حدودا نیمی از بازیکنان حضور داشتند و زیر نظر محسن عاشوری تمرین کردند. سوالی که دیروز بازیکنان پرسپولیس بارها و بارها از یکدیگر و از مسئولان باشگاه پرسیدند این بود که «سرمربی فصل آینده تیم چه کسی است؟»
البته آن ها به جواب مشخصی نرسیدند؛ شاید به این دلیل که هنوز خود مسئولان باشگاه هم نمی دانند دنیزلی به ایران برمی گردد یا نه.
-
انصاری فرد: نه پورشه گرفتم، نه bmw / امیدوارم قهرمان لیگ دوازدهم شویم.
کریم انصاریفرد مهاجم شماره 10 تیم ملی در نهایت پیراهن سرخ پرسپولیس را برتن کرد تا فوتبالش را در این تیم ادامه دهد.
انصاریفرد در شرایطی پرسپولیسی شد که خیلیها میگفتند او پیراهن استقلال را برتن خواهد کرد. خیلیها دوست دارند بدانند که چه عاملی باعث شد تا انصاریفرد استقلالی نشود ولی خودش معتقد است که این موضوع دلیل خاصی ندارد.
انصاریفرد در این خصوص میگوید: من پیشنهاد استقلال را که برادرم با آنها حرف زده بود بررسی کردم و باور کنید نرفتنم به این تیم دلیل خاصی نداشت. یک بازیکن حق دارد در مورد تیمی که میخواهد بازی کند تصمیم بگیرد و من در نهایت پرسپولیس را انتخاب کردم.
انصاریفرد ادامه میدهد: بحث حضورم در پرسپولیس در سالهای گذشته هم مطرح شد ولی هیچ وقت این اتفاق نیفتاد که بخواهم به پرسپولیس بروم. خوشحالم که البته اینبار همه چیز خوب پیش رفت و در نهایت پیراهن پرسپولیس را برتن کردم.
در روزهای اخیر این موضوع عنوان شد که مسوولان باشگاه پرسپولیس به انصاریفرد پورشه یا «بی ام و» ایکس 6 دادهاند و این بخشی از قرارداد او بوده است. انصاریفرد اما با قاطعیت این خبر را تکذیب کرده و میگوید: این شایعات همیشه در فوتبال ایران وجود دارد ولی من به هیچ عنوان از این ماشینها نگرفتم و این خبرها کذب است. من فقط با پرسپولیس قرارداد امضا کردم و بابت حضورم در این تیم پول میگیرم و این موضوع هم چیز عجیبی نیست.
خیلیها در این چند روز به پرسپولیس لقب کهکشانی دادهاند و این در حالی است که محمد رویانیان ستارههای لیگ را به خدمت گرفته است. انصاریفرد اما در این خصوص میگوید: به نظر من پرسپولیس کهکشانی نیست و نباید از این القاب استفاده کنیم. این تیم بازیکنان خوبی دارد ولی همه چیز در زمین مسابقه مشخص میشود. الان توقعات از ما بسیار بالاست و باید تلاش کنیم تا دل هواداران پرسپولیس شاد شود.
این روزها در مورد مبلغ قرارداد کریم انصاریفرد با پرسپولیس شایعات زیادی مطرح میشود و حتی در چند روز اخیر این شایعه مطرح شد که او بیش از یک و نیم میلیارد تومان دریافت کرده است. کریم اما تمایل ندارد در این مورد حرف بزند. او میگوید: من دوست ندارم در این مورد صحبت کنم و دلیلی ندارد توجهی به شایعات داشته باشم. به هر حال مبلغ قرارداد به باشگاه و بازیکن مربوط میشود و این چیزی نیست که رسانهای شود.
او در پاسخ به این سوال که آیا پرسپولیس قهرمان لیگ خواهد شد میگوید: مطمئنا ما یکی از مدعیان جدی قهرمانی هستیم ولی از حالا نمیتوان پیش بینی کرد و تیمهایی مثل استقلال، سپاهان، تراکتور و.. هم جزو مدعیان هستند. با این حال امیدوارم تیم ما در نهایت قهرمان شود تا بتوانیم دل هواداران را شاد کنیم.
-
انتخاب مربی جدید گلرها در انتظار دنیزلی.
با توجه به شروع تمرینات پرسپولیس برای لیگ دوازدهم، مسئولان این باشگاه به دنبال یافتن جانشین برای لوگوسیچ هستند.
با جدایی انور لوگوسیچ از کادرفنی سرخپوشان و با توجه به شروع تمرینات این تیم ، باشگاه پرسپولیس قصد دارد یک جانشین برای این مربی پیدا کند.
با این حال عدم بازگشت مصطفی دنیزلی یکی از دلایلی است که منجر به تاخیر در انتخاب مربی جدید دروازه بان های پرسپولیس شده است. افندی معمولا اعضای کادرفنی تیمش را خودش انتخاب می کند، به همین خاطر پرسپولیسی ها فعلا از مذاکره برای یافتن جانشین لوگوسیچ دست کشیده اند.
داوود فنایی و بهروز سلطانی پیش از حضور لوگوسیچ در کادرفنی سرخپوشان از گزینه های باشگاه بودند و پس از جدایی این مربی ، بهروز سلطانی همچنان در میان گزینه های باشگاه دیده می شود.
-
پس از تمدید مرخصی/ مصطفی دنیزلی به آمریکا سفر کرد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس عازم آمریکا شد.
مصطفی دنیزلی در تماس تلفنی با رویانیان مرخصی خود را به مدت 5 روز دیگر تمدید کرد. وی پس از این موضوع برای رفع مشکل پدر همسرش عازم آمریکا شد تا با پزشکان متخصص گفتوگو کند.
گفتنی است پدر همسر دنیزلی بیمار و زیر نظر پزشکان در حال درمان است. همین موضوع باعث شده دنیزلی در سفرش به ایران تعلل کند.
-
نوری: کار پرسپولیس سختتر از فصل گذشته است/ امیدوارم دنیزلی برگردد.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: توقع هواداران تیم ما نسبت به فصل قبل بیشتر است و به همین خاطر کار سختتری داریم.
محمد نوری در حاشیه تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در جمع خبرنگاران با بیان مطلب فوق، تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که امسال پاسخ محبت هواداران را با قهرمانی در دو جام حذفی و لیگ برتر بدهیم.
هرچند کارمان نسبت به سال قبل سختتر است.
وی ادامه داد: امیدوارم از همان ابتدای مسابقات با پیروزی شروع کنیم و قدم اول را محکم برداریم. در اینصورت میتواند خیالمان برای کسب نتایج خوب راحت باشد.
هافبک پرسپولیس در خصوص مشخص نبودن وضعیت مصطفی دنیزلی سرمربی این تیم یادآور شد: ان شاءالله که دنیزلی بر می گردد، اما اگر او به پرسپولیس نیامد، مدیران باشگاه باید فردی در حد و اندازه نام پرسپولیس انتخاب کنند. با وجود این بازیکنان تابع دستورات باشگاه هستند و هر تصمیمی برای ما قابل احترام است.
-
ماهینی: میخواهند من و پرسپولیس را به حاشیه ببرند.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برخی میخواهند برای من و پرسپولیس حاشیهسازی کنند اما موفق به این کار نخواهند شد.
حسین ماهینی اظهار داشت: پس از اردوی تیم ملی در حال استراحت هستم و به همین دلیل مدتی است که تلفن همراهم را خاموش کردهام اما مصاحبههایی را از خودم دیدم که واقعا تعجب کردم.
وی افزود: در مصاحبهای دیدهام که گفتهاند من بالاجبار به پرسپولیس آمدهام که این موضوع اصلا درست نیست و این موضوع را تکذیب میکنم. قطعا موضوع را از طریق باشگاه و شخصا دنبال خواهم کرد تا اجازه ندهم کسی پرسپولیس و من را وارد حاشیه کند. مگر میشود کسی به زور به یک تیم برود؟ کدام عقل سلیم این موضوع را تایید میکند؟
ماهینی عنوان کرد: در شرایطی که پرسپولیس در امر یارگیری بسیار خوب عمل کرده معلوم است برخیها به دنبال ضربه زدن به این تیم هستند و شاید در طول فصل نیز دست به هر کاری بزنند تا تیم وارد حاشیه شود اما بعید است این افراد به هدفشان برسند و پرسپولیس را وارد حاشیه کنند.
-
برای تکمیل کردن پرسپولیس جهانی، سردار با نکونام مذاکره می کند!
کانون هواداران پرپسولیس : این روزها محمد رویانیان در حال بستن تیمی قدرتمند برای فصل آینده پرسپولیس است؛ تیمی که بتواند نتایج ضعیف فصل گذشته را جبران کند.
بعد از جذب شهاب گردان، محسن بنگر،سیدجلال حسینی، حسین ماهینی و محمد قاضی حالا نوبت به حضور یکی دو بازیکن ملی پوش دیگر در پرسپولیس رسیده است. بحث روز حضور محمدرضا خلعتبری در پیراهن قرمز است اما امروز شایعه ای دهان به دهان چرخید با این مضمون که بمب جدید رویانیان در پامپلونا می ترکد و جواد نکونام برای پر کردن خلا هافبک دفاعی راهی پرسپولیس خواهد شد.
البته این موضوع فعلا در حد شایعه است که دهان به دهان چرخید اما نکته اینجا است که جدایی نکونام از اوساسونا قطعی شده و این بازیکن پس از 6 سال دیگر پیراهن این تیم اسپانیایی را نمیپوشد.
الغرافه قطر یکی از تیم های خواهان نکونام است اما کاپیتان تیم ملی هنوز به این پیشنهاد پاسخی نداده است.
در حالی شایعه جذب نکونام توسط پرسپولیس شنیده می شود که کاپیتان تیم ملی چند روز پیش اعلام کرد پیشنهادی برای بازی در لیگ ایران به دستش نرسیده است!
-
قرمزپوشان پا به توپ شدند/ گلایه هواداران از مسئولان پرسپولیس
کانون هواداران پرسپولیس : بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین امروز بعدازظهر پا به توپ شدند.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس بعدازظهر امروز در ورزشگاه درفشیفر دنبال شد. در این تمرین ابتدا بازیکنان به کارهای بدنی پرداختند و سپس به مدت 30 دقیقه پا به توپ شدند.
حدود 50 هوادار در تمرین امروز حضور پیدا کردند و به دلیل اینکه نمیتوانند تمرین را از نزدیک تماشا کنند از مسئولان باشگاه پرسپولیس گلایهمند شدند.
* تمرین امروز با صحبتهای عاشوری آغاز شد و همان 10 بازیکن تمرین 3 جلسه گذشته امروز هم در تمرینات حضور پیدا کردند.
-
چیذری: بدنسازی حساس ترین دوره برای تیم ها است / اکثر پرسپولیسی ها را از قبل می شناسم
کانون هواداران پرسپولیس : بدنساز جدید پرسپولیس گفت: با توجه به فعالیتم در امور بدنسازی تقریباً با خیلی از بازیکنان پرسپولیس رفیق و آشنا هستم.
فرهاد چیزری درباره حضورش به عنوان مربی بدنساز پرسپولیس اظهار داشت: بسیار خوشحال هستم که مورد اعتماد باشگاه پرسپولیس قرار گرفتهام، من 41سال سن دارم و ورزش را در عرصههای مختلف و گذراندن دورههای بدنسازی آغاز کردهام.
وی افزود: شروع ورزش من با احمدرضا عابدزاده بود، البته خودم در رشتههای رزمی فعالیت داشتهام. پس از گذشت چند مدت در سال 1380 به رشته بسکتبال و بدنسازی رو آوردم. من در تیمهای مهرام، پتروشیمی بندر امام، صنام و چند تیم دیگر فعالیت کردهام.
چیزری عنوان کرد: من از قدیم با قرمزپوشان دوست و آشنا هستم و میتوانید از آنها بپرسید که مرا میشناسند یا خیر، سابقه من در عرصه بدنسازی پاسخگوی سؤالات شما است. البته باز هم میگویم همه بازیکنان نسل جدید و حتی نسل قدیم مانند اسطورهای به نام عابدزاده من را میشناسند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به مدت یک سال با پرسپولیس به توافق رسیدهام و امیدوار هستم زیر نظر کادر فنی بتوانم کار خودم را به بهترین شکل در این تیم بزرگ به نمایش بگذارم. من این را میدانم که دوران بدنسازی یکی از سختترین و حساسترین دورهها پس از بازیها مخصوصاً در تیم بزرگ پرسپولیس که هواداران بسیاری دارد.
-
پرسپوليس جهانی، هم رويايي هم خطرناك
کانون هواداران پرسپولیس : سایت باشگاه پرسپولیس را که باز میکنید با اولین تیتر متوجه میشوید عزم مدیرعامل پرسپولیس چقدر جزم است؛ «پیش به سوی پرسپولیس جهانی!!» تحریکآمیز و پر از اغراق برای شروع.
به گزارش کانون هواداران پرسپولیس، اما گاهی هدف بزرگ که باشد نگاهها را نیز بزرگمنشانهتر میکند. بزرگترین حسن این پرسپولیس همین نگاه چالشبرانگیز است. ضعفهایی هم هستند. اما در برابر این تلاش شگرف به حاشیه رانده شدهاند. شاید همین کوچک ضعفها، بزرگ شکارها را هم فنا کند. بیایید ضعف و قوت این فصل سرخ تازه را مرور کنیم.
نقاط ضعف
1.در حالی که بسیاری از تیمهای لیگ برتر -حتی نصف و نیمه- شروع به کار کردهاند، پرسپولیس منتظر است. اینکه آیا دنیزلی میآید یا نه، جدای گرفتاری ذهن هواداران میتواند چالش بزرگی برای پرسپولیس جدید باشد. تیمی که اساس و پایهاش با تمام سالهای قبل متفاوت است برای شروع حتی نام مربیاش را هم نمیداند. سوختن فرصت هماهنگی در تمام این سالها به تیمهای ایرانی ضربه زده است. نمونه موفقش تیم یکدست سپاهان سه فصل قهرمان لیگ میشود و تیمهای قلعهنویی همیشه زودتر از سایر تیمها تمرینات را شروع میکنند. فرصتهای شروع کمکم دارند میسوزند.
2.عملکرد استثنایی مدیرعامل پرسپولیس در یارگیری فقط یک نقطهضعف دارد که آن هم کم نیست. پرسپولیس با تمام شدن سهمیه لیگ برتریاش هنوز حتی یک هافبک طراح و بازیساز ایدهآل ندارد. از فصل گذشته هم اگر چیزی مانده است محمد نوری با قوای بدنی ضعیف، علی کریمی تمدیدنکرده و با سن بالا، و سامان آقازمانی جوان و کمتجربه است. اینکه فاصله بین خطوط دفاع و حمله رویایی پرسپولیس را چه کسی پر میکند علامت سوال بزرگی است پیش روی نام پرسپولیس. در حالی که بسیاری از تیمهای دنیا مثل بارسا، یوونتوس، ناپولی، رم و حتی تیم ملی ایتالیا برای کنترل بیشتر توپ رو به سیستمهایی با سه دفاع و تجمع گسترده در میانه میدان آوردهاند پرسپولیس کهکشانی بدون هافبک ایدهآل کمی توی ذوق میزند.
نقاط قوت
1.لیست مازاد پرسپولیس همانقدر که برخی بازیکنان را ناراحت کرد اما بسیاری از هواداران را راضی نگه داشت. آنهایی که پرسپولیس این چند سال را دنبال میکردند باور داشتند که ضعف پرسپولیس از انبوه معمولیها بود. شما کافی است تیمهای مورینیو را نگاه کنید. همیشه یک سری نامهاي خاص اما با بالاترین بهره. برعکس، پرسپولیس این سالها پر از تغییر نامهای معمولی بود. ارزش لیست مازاد پرسپولیس هرگز کمتر از لیست خرید باشگاه نبوده است. شک نکنید.
2.البته این پرسپولیس با تمام آن تفاسیر بدون شک جذابترین تیم نقل و انتقالات است. دفاع امتحان پس داده بنگر و حسینی، بالهای کناری ایدهآل مثل ماهینی و پولادی. دروازهبان کماشتباهی به نام گردان و خط حملهای با نامهای بزرگ. قاضی و انصاریفرد. پرسپولیس درست که در تمام این سالهای ضعف باز هم خرید خوب زیاد داشته است اما تیمهای بزرگی مثل استقلال و پرسپولیس بیشتر از خرید خوب، به خرید بزرگ نیاز دارند. اين درسن كه پول زيادي خرج شده اما آنچه به دست آمده، اصل جنس است. به جای ایدهآلها از آلترناتیو آنها استفاده نشده است. اگر پرسپولیس میخواهد جهانی شود، اين نامهای بزرگ لازماند.
3.آیندهنگری عنصر گمشده فوتبال ماست. فقط تا جلوی پایمان را میبینیم و همینها را آنقدر تکرار میکنیم که یادمان برود تیم امید بازیکن دواخطاره دارد! پرسپولیس اما با خرید چند بازیکن از تیم ملی جوانان نشان داده که نیمنگاهی هم به آینده دارد. اینکه این نامها چقدر خوب باشند و چقدر به کار پرسپولیس بیایند آنقدر مهم نیست که نفس کار مهم است. جرات جدیدی هست و در فقر جوانگرایی در این فوتبال اگر محسن بنگر خریده میشود کنارش این نامهای جوان هم میتوانند خودی نشان دهند.
4.استقلال در تمام این سالهای افول پرسپولیس همیشه به عنوان یک مدعی حضور داشته است، چه نایبقهرمان و چه بدون جام. حضور در کورس قهرمانی، استقلال را چه در نقل و انتقالات و چه در جدول بالاتر از پرسپولیس قرار میداد. در روزهایی که شخصی به جز مدیرعامل برای استقلال مربی تعیین میکرد پرسپولیس مدیرعاملی را به خود میبیند که در جنگهای فوتبالی پا پس نمیکشد. این اعتماد به نفس سهم آبیاش بیشتر بود. بمبها دست تیم بهتر بود. اما حالا بعد از سالها پرسپولیسیها به مدیرعاملشان اعتماد کامل دارند. این یعنی جنگهای سرخابی باید از نو نوشته شود. مدیرعامل جدید چالش مهم این روزهای پرسپولیسیهاست. شاید بیشتر از انصاریفرد به رویانیان اعتماد هست.
حرف آخر
پرسپولیس جهانی یا پرسپولیس کهکشانی کمی با واقعیت منطبق نیست. پرسپولیس جدید با ایدههای جدید تازه در آغاز راهش است. میتواند رشد کند و از زیر سایه آن پرسپولیس شوم این چند سال رها شود. اما همین نگاه کهکشانی و خواستههای عجیب هواداران میتواند آفت این پروژه بزرگ باشد. آن هواداری که میگوید این تیم را دست من هم بدهند قهرمانش میکنم بدون شک میتواند منفعل نیز عمل کند و با یک باخت سرخورده شود. پرسپولیس به یمن خریدهای خوب مدیرعامل جدید و نگاههای جدید به هوادارانش رویا داده است. اما صبر کار هوادار است. این شاید تنها راهکار هواداران پرسپولیس برای رسیدن تیمشان به منزل مقصود است.
-
رویانیان: دنیزلی سرمربی ماست و برمی گردد / وظیفه انسانی من بود به او مرخصی بدهم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به وضعیت کادرفنی این تیم گفت: مصطفی دنیزلی سرمربی ماست و بعد از پایان مرخصی به کشور باز خواهد گشت.
محمد رویانیان با اشاره به این مطلب افزود: حدود یک هفته از برنامه های خود عقب هستیم و انشالله با برنامه ریزی هایی که داریم این عقب افتادگی را جبران می کنیم.
وی درباره وضعیت کادرفنی پرسپولیس گفت: آقای دنیزلی سرمربی ماست و یک سال با ما قرارداد دارد. ایشان از من مرخصی گرفته به خاطر مشکلاتی که در خصوص مریضی اعضای خانواده اش داشته است. واقعا آقای دنیزلی الان در وضعیت خوبی نیست و من از نظر انسانی وظیفه خودم دانستم و به او مرخصی دادم.
وی تاکید کرد: تمرینات ما از روز یکشنبه زیر نظر آقای عاشوری استارت خورده و طبق برنامه هایی که آقای دنیزلی به من داده پیش می رود. من با ایشان تلفنی صحبت کردم و انشالله با مرخصی هایی که از بنده گرفته به موقع باز خواهد گشت.
رویانیان در خصوص حاشیه هایی که پس از خرید های این تیم در میان مدیران باشگاه های کشور شکل گرفته به گزارش مرجع خبری، گفت: من برای این حرف هایی که زده می شود متاسفم. باشگاه های ما باید اقتصادزا باشند و مدیری بزرگ است که بتواند برای باشگاه درآمدزایی کند. باشگاه های اروپایی درآمدهای صدها میلیون دلاری دارند و حرف و حدیثی درباره آن ها نیست اما برخی ها صحبت های کوچکی درباره ما مطرح می کنند. امروز عصر عصر تجارت است و باشگاه باید پول در بیاورد.
وی ادامه داد : بنده با فعالیت های اقتصادی که دارم و شرکت هایی که تاسیس کرده ام کلا 15 ماشین بنز و BMW در اختیار گرفتم که بتوانم با آنها برای باشگاه درآمدزایی کنم و این ها ربطی به نقل و انتقالات ندارد ، اما همین مساله ایران را دارد می ترکاند. این نگاه خوب نیست. باشگاه ها باید درآمدزا باشند. برخی افراد که ما را می کوبند اگر نمی توانند بازیکن جذب کنند مشکل جای دیگری است. من حتی نمی خواهم استقلال تضعیف شود وگرنه می توانستم از این تیم بازیکنانی را بگیرم. بازیکنانی که وجهه ملی دارند و همه آنها را دوست دارند. استقلال هم تیم این مملکت است و باید قوی باشد و به آن احترام بگذاریم ، همان طور که پرسپولیس هست.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه باید نقل و انتقالات بزرگی برای پرسپولیس انجام می داده تاکید کرد: مدیران بزرگ مدیرانی هستند که تجارت فوتبال را بفهمند ، باشگاه آنها اقتصادزا باشد ، مدیرانی هستند که به تیم های پایه می پردازند. ما سال گذشته 58 گل خوردیم و من باید بهترین ها را برای این پست ها می آوردم.
رویانیان در پایان گفت: مطمئن باشید من اگر سه سال باشم پرسپولیس را جهانی می کنم همان طور که تا به حال خیلی کارها کرده ام. برقراری ارتباط با تیم های بزرگ جهان و برگزاری مسابقه با آنها دور از دسترس نیست چون ما هیچ چیز کم نداریم.
-
دلیل تاخیر دنیزلی در بازگشت/ مشکلات خانوادگی و اختلاف با شریک تجاری اش.
مصطفی دنیزلی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با شریك خود در هتل كاپیتان شهر ساحلی چشمه در غرب تركیه دچار اختلاف شده است .
به نقل از ایرنا، مصطفی دنیزلی كه در سال 2010 میلادی با ' بلند چیزمجی' شریك خود هتل لوكسی را در شهر ساحلی چشمه دایر كرده بود با او اختلاف پیدا كرده است.
رسانه های تركیه امروز از مشكلات اخیر دنیزلی در مورد مسائل خانوادگی و عدم توافق وی با تیم بشیكتاش خبر داده و اضافه كردند كه اختلافات وی با شریكش نیز دنیزلی را كلافه كرده است.
به نوشته پایگاه خبری صباح ، دنیزلی روز گذشته با شریكش به توافق رسید و قرار شد كه هتل كاپیتان را از وسط دو نیمه كرده و هر دو به طور مستقل به كار خود ادامه دهند.
گفته می شود سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در تماس تلفنی از مدیرعامل پرسپولیس درخواست مرخصی كرده است.
مصطفی دنیزلی پس از یك ماه حضور در تركیه قرار بود شنبه شب گذشته به تهران بازگردد و از روز یكشنبه در تمرینات پرسپولیس حاضر شود.
همچنین قرار بود جلسه این مربی با رویانیان برگزار شود اما دنیزلی در تماس تلفنی با مدیرعامل باشگاه اعلام كرد 5 روز دیگر نیاز به مرخصی دارد و پس از آن به تهران میآید.
-
آخرین وضعیت سرخپوشان در نقل و انتقالات/ همه منتظر هافبک دفاعی.
با جذب کریم انصاری فرد ، 7 سهمیه خرید بازیکن از لیگ برتر برای سرخپوشان پایتخت به پایان رسید.
با جذب کریم انصاری فرد، سیدجلال حسینی، مهرداد پولادی، شهاب گردان، محسن بنگر، حسین ماهینی و محمد قاضی، بسیاری از رسانه ها پرسپولیس را تیم کهکشانی خطاب می کنند اما وضعیت سرخپوشان در نقل و انتقالات چگونه است؟
سرخپوشان پایتخت در لیگ یازدهم کاستی های بسیاری داشتند تا جایی که به گواه بسیاری از دوستداران این تیم، تلخ ترین فصل تاریخ باشگاه پرسپولیس یازدهمین دوره رقابت های لیگ برتر بود.
پرسپولیس بیش از هر چیز از ضعف گلرها و نداشتن نفرات دفاعی مطمئن خسران دید. همین امر موجب شد تا سردار رویانیان با لیستی که از سوی مصطفی دنیزلی در اختیار او قرار گرفته بود به تقویت نقاط ضعف این تیم برای فصل آینده بپردازد. به همین بهانه مروری داریم بر پست به پست سرخپوشان برای مشخص شدن نقاط ضعف و قوت این تیم در نقل و انتقالات، هر چند همین امروز هم باید رویانیان و پرسپولیس را برنده قطعی فصل نقل و انتقالات لیگ برتر نامید.
1_ در خط دروازه به جرات می توان گفت پس از خداحافظی احمدرضا عابدزاده از دنیای فوتبال، هواداران پرسپولیس همچنان در انتظار حضور یک دروازه بان شش دانگ و مطمئن در چهارچوب دروازه تیمشان هستند، انتظاری که البته تا امروز ادامه دارد.
عملکرد آسمیرو آودوکیچ دروازه بان بوسنایی سرخ ها در لیگ قهرمانان آسیا که یکی از اصلی ترین عوامل لغو قانون ممنوعیت استفاده از دروازه بان های خارجی در لیگ برتر بود موجب شد تا بسیاری از کارشناسان و هواداران پرسپولیس در انتظار تمدید قرارداد این گلر 32 ساله باشند، اتفاقی که البته گفته می شود به دلیل پیشنهاد مالی این دروازه بان هرگز رخ نداد تا وی پس از مذاکره با مس کرمان در نهایت با منتفی شدن حضورش در پرسپولیس به لوکا بوراک بوسنی برود. آودوکیچ البته با وجود عملکرد قابل دفاع اش در چهارچوب دروازه پرسپولیس ، نشان داد دروازه بان بی نقصی نیست، گو اینکه ضعف در مهار ضربات ایستگاهی و پنالتی در همان 7 تجربه حضورش در دروازه پرسپولیس به وضوح مشخص بود.
پرسپولیس اما با جذب شهاب گردان نشان داد جدایی آودوکیچ چندان هم بی برنامه نبوده است. شهاب گردان که یکی از اصلی ترین عوامل تنها موفقیت آسیایی سبز پوشان ذوب آهن محسوب می شود سال ها پیش به عنوان یک دروازه بان امید به تمرینات پرسپولیس آمد اما با وجود تاکید مربی دروازه بان های وقت باشگاه ، قراردادی با این بازیکن امضا نشد تا در اصفهان و ذوب آهن اصفهان خودش را در فوتبال ایران مطرح کند. گردان را یکی از استعدادهای فعلی فوتبال ایران در خط دروازه می دانند، بازیکنی که اگر اسیر جو متفاوت باشگاه پرسپولیس نشود و به حاشیه نرود می تواند پس از سال ها خیال هواداران پرسپولیس را از بابت دروازه این تیم راحت کند. پرسپولیس اما برای انتخاب جانشین گردان یک دروازه بان از منطقه بالکان را زیر نظر دارد که مطابق خبرهای رسیده بزودی قراردادش را با سرخپوشان امضا می کند و مسعود داستانی همچون سال گذشته گلر سوم این تیم خواهد بود.
2_ با جذب حسین ماهینی، حمیدرضا علی عسگری دیگر به ناچار به پست غیرتخصصی اش در پرسپولیس تبعید نخواهد شد. علی عسگری طی فصول گذشته به علت ضعف مفرط علیرضا محمد به عنوان تنها دفاع راست تخصصی پرسپولیس به ناچار در پست غیرتخصصی به بازی گرفته شد و به قیمت از دست رفتن بخشی از توانایی های فردی او، پرسپولیس هم خسارت بسیاری از عدم حضور یک مدافع کناری مطمئن دید. حالا با جذب ماهینی و حضور مهدی مهدوی کیا با تجربه، می توان دفاع راست را هم یکی از نقاط قوت پرسپولیس در لیگ دوازدهم دانست.
3_ ضعف بزرگ پرسپولیس در دفاع میانی، توپ هایی که بارها و بارها از فضای خالی بین مدافعین پرسپولیس عبور کرد و شکست های متوالی را برای سرخپوشان رقم زد. سرخ ها برای فراموش کردن آن روزها دو مدافع میانی خود را که به دلیل محرومیت انضباطی هفته ها این تیم را به شهر بی دفاع تبدیل کرده بودند و پس از بازگشت نیز هرگز نتوانستند انتظارات را برآورده کنند در لیست مازاد قرارداد تا زوج دفاع میانی سپاهان به عنوان بهترین خط دفاعی لیگ برتر راهی پرسپولیس شوند. حضور سید جلال حسینی در پرسپولیس یکی از آرزوهای دیرین هواداران بود که بارها تا آستانه امضای قرارداد با سرخ ها پیش رفته بود اما در نهایت راه دیگری را در پیش گرفته بود اما با حضور رویانیان معادلات تغییر کرد. با حضور حسینی و زوج سه سال گذشته اش در سپاهان به نظر می رسد عبور از سد دفاعی پرسپولیس در لیگ دوازدهم به سادگی ممکن نباشد. تمدید قرارداد رضا نورمحمدی هم خیال هواداران را تا حدودی زیادی از مدافعان میانی تیمشان راحت کرده است.
4_ مهمترین علامت سئوال کارشناسان و هواداران پرسپولیس اما این روزها نبود هافبک دفاعی استاندارد در فهرست این تیم است. اگر پولادی را یک مدافع چپ صرف فرض کنیم، سرخپوشان در پست هافبک دفاعی تنها سامان آقازمانی را خواهند داشت و در دفاع چپ تنها مهرداد پولادی! در این شرایط به نظر می رسد ضرورت تمدید قرارداد امیرحسین فشنگچی نباید از خاطر مدیران پرسپولیس محو شود، با تمدید قرارداد فشنگچی می توان ضعف پرسپولیس را تا حدودی پوشش داد، حضور فشنگچی در دفاع چپ می تواند پولادی را در معادلات یک خط جلوتر قرار دهد و در پست اصلی اش یعنی هافبک دفاعی به بازی گرفته شود. اتفاقی که البته در چند بازی آسیایی آخر سرخ ها اتفاق افتاد و البته نتیجه بخش بود. با این وجود اما همچنان همه در انتظار امضای قرارداد «سوسا» برزیلی که سابقه بازی در لالیگا اسپانیا و لیگ پرتغال را نیز دارد برای مرتفع شدن ضعف سرخ ها در هافبک دفاعی هستند.
5_ یک خط جلوتر اما اگر علی کریمی قراردادش را تمدید کند و محمد نوری در فرم ایده آل قرار بگیرد دغدغه کمتری وجود دارد. حضور علی عسگری، غلامرضا رضایی و البته امیرحسین فشنگچی می تواند ترکیب تنها نقطه قوت سرخ ها را در لیگ یازدهم حفظ کند. با این حال اما به نظر می رسد امضای قرارداد با محمدرضا خلعتبری نیز برای تقویت قوای هجومی خط میانی سرخ ها بی تاثیر نخواهد بود. مهاجم تکنیکی و ریز نقشی که گفته می شود در آستانه امضای قرارداد با پرسپولیس قرار دارد.
6_ با جذب آقای گل لیگ برتر و تمدید قرارداد ایمون زاید، همچنین جذب محمد قاضی، همگان در انتظار خط آتش رویایی سرخ ها در لیگ دوازدهم هستند. هرچند ترافیک خط حمله سرخ ها نگرانی های بسیاری را به وجود آورده اما اگر این خریدها بر مبنای سیستم سال آینده تیم انجام شده باشد باید گفت نگرانی از این بابت وجود نخواهد داشت. هر چند تمدید قرارداد هادی نوروزی و البته جواد کاظمیان را باید از اقدامات عجیب رویانیان در فصل نقل و انتقالات دانست. اگر سرخ ها در فصل آینده از دو مهاجم هدف در ترکیب استفاده کنند می توان به پیروزی های پر گل این تیم دل بست، هرچند سبک بازی زاید، قاضی و انصاری فرد تا حدودی زیادی به هم شبیه است و به نظر می رسد دستکم یک نفر از این جمع به ناچار نیمکت نشین خواهد شد.
به این ترتیب عمده نگرانی هواداران همچنان از بابت پست هافبک دفاعی است، ضعفی که البته به نظر نمی رسد کادرفنی پرسپولیس و سردار رویانیان به سادگی از کنار آن عبور کرده و بدون مجهز کردن تیمشان در این بخش پای به مسابقات بگذارند.
-
قرمزپوشان پا به توپ شدند/ گلایه هواداران از مسئولان پرسپولیس.
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین امروز بعدازظهر پا به توپ شدند.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس بعدازظهر امروز در ورزشگاه درفشیفر دنبال شد. در این تمرین ابتدا بازیکنان به کارهای بدنی پرداختند و سپس به مدت 30 دقیقه پا به توپ شدند.
حدود 50 هوادار در تمرین امروز حضور پیدا کردند و به دلیل اینکه نمیتوانند تمرین را از نزدیک تماشا کنند از مسئولان باشگاه پرسپولیس گلایهمند شدند.
* تمرین امروز با صحبتهای عاشوری آغاز شد و همان 10 بازیکن تمرین 3 جلسه گذشته امروز هم در تمرینات حضور پیدا کردند.
-
گزارش تصویری : دومین تمرین پرسپولیس جدید.
دومین روز تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس برای لیگ جدید با بدنسازی در روز مبعث در مجموعه درفشی فر پیگیری شد. گزارش تصویری از این تمرین :
-
تا شنبه تمرینات پرسپولیس پشت درهای بسته.
هواداران پرسپولیس تا شنبه آینده اجازه حضور در ورزشگاه درفشیفر برای دیدن تمرینات این تیم را ندارند.
با درخواست عاشوری تمرینات پرسپولیس از امروز بدون حضور هواداران برگزار شد. امروز جلسهای بین زارع قائممقام باشگاه و عاشوری در خصوص دلایل این تصمیم برگزار شد.
در نهایت با توجه به اظهارات عاشوری مقرر شد تمرینات پرسپولیس تا روز شنبه آینده پشت درهای بسته برگزار شود.
با اعلام مسئولان باشگاه هواداران فقط بعدازظهر روز شنبه آینده میتوانند با حضور در ورزشگاه درفشیفر تمرینات را ببینند.
-
ملی پوشان پرسپولیس از شنبه در تمرینات.
ملی پوشان تیم فوتبال پرسپولیس تهران از روز شنبه هفته آینده در تمرینات این تیم شركت می كنند.
این بازیكنان به دلیل حضور در اردوها و مسابقات سنگین تیم ملی فوتبال در مرحله مقدماتی جام جهانی، چند روز بیشتر از سایر نفرات استراحت خواهند كرد و از روز شنبه هفته آینده در تمرینات سرخپوشان حضور می یابند.
همچنین تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس كه با تشخیص محسن عشوری مربی این تیم پشت درهای بسته در حال پیگیری است، از روز شنبه با حضور هواداران و خبرنگاران انجام می پذیرد.
سرخپوشان، امروز (دوشنبه) تمرینات خود را در ورزشگاه درفشی فر برگزار كردند كه محسن آشوری و محسن چیذری مربی بدنساز به آماده سازی نفرات پرداختند.
محسن بنگر، سامان آقازمانی، محمد نوری، مهدی مهدوی كیا، علیرضا نورمحمدی، هادی نوروزی، حمیدرضا علی عسگری، مسعود داستانی، جواد كاظمیان و اسماعیل زاده، حاضران در این تمرین بودند.
قرار بود محمد قاضی در تمرین امروز (دوشنبه) حضور یابد اما وی هم اكنون با انجام فیزیوتراپی در حال سپری كردن دوران نقاهت خود است و از هفته آینده در تمرینات گروهی شركت می كند.
تمرینات این تیم در روزهای سه شنبه و چهارشنبه در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می شود اما تمرینات نوبت عصر روزهای پنجشنبه و جمعه تعطیل است.
-
ماهینی: برای قهرمان شدن به پرسپولیس آمده ام
مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن تازه وارد پرسپولیس می گوید خیلی ها می خواهند برایش حاشیه درست کنند اما او به این چیزها فکر نمی کند و آمده تا با پرسپولیس قهرمان لیگ برتر شود.
بازیکن تازه وارد پرسپولیس که فعلا در تعطیلات به سر می برد در گفت و گویی گفت: فعلا در حال استراحت هستم. اما تا چند روز آینده به تهران می آیم تا در تمرینات پرسپولیس شرکت کنم.
او با بیان اینکه برخی ها می خواهند ماهینی را وارد حاشیه کنند حرف هایش را این طور ادامه می دهد: من در بوشهر بودم که می شنیدم از قول من در روزنامه های مختلف مطلب کار کرده اند. اما من یکی دو روز است که تلفن همراهم را روشن کرده ام. متاسفم برای کسانی که از همین حالا شروع کرده اند تا برای من و پرسپولیس حاشیه سازی کنند.به این چیزها اهمیت نمی دهم و با قدرت کارم را در تیم جدیدم شروع می کنم.
او در پایان با بیان اینکه برای قهرمان شدن به پرسپولیس آمده است ادامه می دهد: پرسپولیس امسال نفراتی را جذب کرده است که بیشتر آنها ملی پوش هستند. من به این تیم آمده ام تا قهرمانی در لیگ برتر را با پیراهن سرخ تجربه کنم. مطمئن هستم که پرسپولیس امسال یک فصل خوب را تجربه خواهد کرد.
-
صادقی: احتمال بازگشت دنیزلی به پرسپولیس 10 درصد است
مرجع خبری پرسپولیس : ناصر صادقي با بيان اين كه احتمال بازگشت دنيزلي به پرسپوليس 10 درصد است، گفت: نتيجه نگرفتن پرسپوليس در فصل گذشته به حضور يك جوان 25 ساله باز ميگشت.
مشاور مصطفي دنيزلي در پرسپوليس با بيان اين كه احتمال نيامدن دنيزلي به ايران 90 درصد است، گفت:
رويانيان خيلي تلاش كرد كه دنيزلي را به پرسپوليس باز گرداند، اما در تماسي كه اين مربي با مدير عامل پرسپوليس داشت، به او گفت كه به دليل برخي از مشكلات كه احتمال دارد حل نشوند، نميتواند به ايران بازگردد و در واقع احتمال حضور دوباره اش در پرسپوليس 10 درصد است.
وي ادامه داد: دنيزلي با گفتن اين مطلب در واقع دست رويانيان را براي مذاكره با ساير مربيان باز گذاشت و مديرعامل پرسپوليس هم حق دارد كه اين كار را انجام دهد. رويانيان ميخواهد كه دنيزلي برگردد، اما به نظر ميرسد كه مشكلات دنيزلي حل نشدني است.
صادقي در ادامه با بيان اين كه احتمالا دنيزلي تا پايان هفته به ايران خواهد آمد، گفت: دنيزلي براي روشن شدن تكليفش و احتمالا جمعآوري اسباب و اثاثيه به ايران بر ميگردد، ولي همان طور كه گفتم احتمال حضورش در پرسپوليس خيلي كم است.
مشاور دنيزلي در پرسپوليس در فصل گذشته در ادامه گفت: وقتي دنيزلي به پرسپوليس آمد رويانيان امكانات زيادي در اختيارات او قرار داد، اما دليل اصلي نتيجه نگرفتن پرسپوليس و دنيزلي حضور يك جوان 25 ساله در تيم بود كه البته شايد در اين ميان شخص دنيزلي هم تقصير داشت.
وي از معرفي اين جوان خودداري كرد.
صادقي با رد خبر سفر دنيزلي به امريكا گفت: برخي رسانهها اعلام كردهاند دنيزلي به امريكا رفته كه اين خبر صحت ندارد. بايد بگويم او پدر همسرش را براي ادامه مداوا به امريكا فرستاده است ولي خودش در تركيه است.
-
پرسپوليس با حضور کريمي تمرين کرد
پنجمين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 9:30 صبح امروز در ورزشگاه درفشي فر برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس زير نظر بدنساز تيم به تمرينات ويژه با کش پرداختند. اين تمرين 60 دقيقه به طول انجاميد.
* علي کريمي که شب گذشته قراردادش را تمديد کرده بود امروز با شماره 8 کار خود را با پرسپوليس آغاز کرد. کريمي يک ساعت زودتر از ساير بازيکنان در تمرين امروز حضور داشت و بازيکنان و هواداران برخورد گرمي با او داشتند. حدود 50 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند که از حضور آنان در ورزشگاه جلوگيري به عمل آمد. تمرين پرسپوليس تا شنبه آينده با حضور خبرنگاران و عکاسان و بدون حضور تماشاگران برگزار ميشود.
* شيريني معاون اجرايي در تمرين امروز حضور پيدا کرد و دقايقي با برخي بازيکنان به گفت و گو پرداخت.
* در تمرين امروز 10 بازيکن حضور داشتند و مسعود داستاني غايب بود.
* دکتر خانباني روانشناس پرسپوليس نيز کار خود را امروز با پرسپوليسيها شروع کرد.
* کريمي تمرينات خود را همراه مهدوي کيا دنبال کرد. او در پايان تمرين بازيکنان را صدا کرد و همگي در ميانه زمين حلقهاي بستند و با فرياد "يا علي" تمرينات را به پايان رساندند. کريمي همچنين دقايقي در انتهاي تمرين با بدنساز پرسپوليس اختصاصي به گفت و گو پرداخت.