بله خودتون دستی انجام بدین بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله خودتون دستی انجام بدین بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طلا که پاکه چه منتش به خاکه؟ من که سالم بازی میکنم بر فرض که ریپورت هم بشم وقتی مدرکی نباشه که اتفاقی نمیافته.در ضمن پیام اتوماتیک به محض ارسال پیام فرستاده میشه نه 5 ساعت بعدش.و پیام اتوماتیک فقط میگه که رسیدگی میشه و دیگه توضیحاتی نداره.ولی من توی درخواستم گفته بودم که دو تا تیم تبانی کردن و در پاسخ گفته که نگران نباش اگر افرادی راهی برای هک پیدا کنن اکانتشون مسدود میشه. به نظرت این جواب رو خود سیستم داده؟ حتی یوزری که جواب میده هم مشخصه.چند تا ادمین دارن یکیشون که اسم کاربریش pelin هست جواب رو داده.مطمئنا بازی به این بزرگی با 15 میلیون کاربر ادمین های زیادی داره که رسیدگی کنن.مسترکاپ ایرانی نیستش که صد تا پیام بدی یه نفر نباشه پشتیبانی کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielmoodi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینکه میگی چیکار دارم به بقیه اتفاقا خیلی هم کار دارم.این تبانی میتونست برعکس باشه و تیم دوم بیاد 5 تا بزنه و خودشو همچنان بهم نزدیک نگه داره.اونوقت این خیلی به ضررم بود چون من منتظر لغزش اون تیم بودم که اختلاف رو زیاد کنم و اون میتونست 3 امتیاز رو مفت بگیره.از همین الان جلوشون گرفته بشه بهتره تا یه وقتی که دیگه دیر شده باشه یا همین بلا رو سر یکی دیگه که داره سالم بازی میکنه بیارن.توی هر لیگی در دنیا وقتی تبانی میشه به نظرت تیم های دیگه میگن به ما چه ما کار خودمونو بکنیم؟اتفاقا همشون سعی میکنن از اون تیم ها شکایت کنن که جریمه بشن.منم از خدامه که این دوتیم درشون بسته بشه چون تیم های خیلی خوبی هستن و این لیگ واقعا اذیتم کردن و پا به پام اومدن.وقتی درشون بسته بشه خوب دو تا رقیب کمتر میشه چه بهتر که اینطور بشه.دنبال حذف رقیب نیستم اونا میتونستن سالم بازی کنن خوب چیکارشون دارم بزار بازیشونو بکنن.ولی وقتی اینطوری بخوان بازی کنن و زد و بند داشته باشن بهتره درشون بسته بشه و از لیگ 1 دوباره ثبت نام کنن و شروع کنن.
من کاری ندارم که قهرمان میشم یا نه.اتفاقا با اینکارشون شانس قهرمانیم رو خیلی بالا بردن.ولی بخاطر اینکه لیگ رو از هیجان انداختن اصلا خوشم نیومد.دلم میخواست تا هفته آخر که بازی رودر رو با تیم دوم دارم اختلاف کم باشه که واقعا هیجان داشته باشه که با اینکارشون کلا همه چی رو عوض کردن.تیم های اول دوم سوم از همین الان مشخصه.این اتفاق تو هیچ لیگی نیافته.کدوم لیگ وقتی هنوز 5 هفته مونده تا پایانش سه تیم اول مشخص شدن؟فقط لیگ ما
سلام دوستای گلم چطورید 1 هفته ای بود نبودم همگی کیفتون کوکه ؟!؟بچه ها من تا الان تو جام حذفی یک باخت داشتم تو چمپیگن هنوز باخت نداشتم جام حذفی به فینال رسیده و من که قدرت تیمم 22 هست با یک تیم 23 تایی افتادم سعی می کنم امروز ظهر بازیکن بخرم دعام کنید تا جام حذفی رو ببرم
تو چمپیگن هم 1 دونه تا فینال مونده که اینو میبرم بازم بازی فینال با یه تیمه قوی بازی دارم که امیدوارم ببرم
و تو لیگ هم با زور زیاد3 وومم اخه نمی دونم چرا انقد قوی هستن :دی
دعا کنیــــــــــــــــــــــ د برام
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
به امید پیروزی روز افزونه تمام بچه ها و ایرانی ها
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
خوشحااااااااااااااااال باشید که وضعیتتون مثل من نیست :|
من که خجالت میکشم رتبه مو بگم :|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه عکس جالب از یکی از گزارش هایی که حین بازی میاد! نوشته گلللل و گل حساب نکرد! در اصل گل نشده بود. برام جالبه که از این گزارش های هیجان انگیز مینویسه!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم نتیجه پایانی همون بازی...بهترین بازگشتی که به بازی داشتم تا حالا ! خیلی حال کردم با این برد :ghelyon:
لول های پایین که آسونه.خیلی از تیم ها دست خود سیستم هست و صاحب نداره.اون صاحب دارا هم تازه شروع کردن و ممکنه یه سریا خوششون نیاد و ادامه ندن یه سری هم که چون تازه شروع کردن زیاد به تیم رسیدگی نمیکنن.صبر کن که به لول های 7 به بالا برسن ببینم کدومشون میتونن تا فینال دو تا جام بیان بالا و همزمان تو لیگ هم مدعی قهرمانی باشن اونم با روزی 1 توکن جمع کردن.هر بازی ای اولش آسونه و رفته رفته سخت میشه.
بچه ها بازار اپدیت جدید بازی رو اورده
ممنون که اطلاع دادی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از دوستان هر کی لینک دانلود ورژن 2.30 رو پیدا کرد...بهم بده.بازار یا پلازا باشه بهتره.لینک بازارو اگه تونستین بزارین اینجا من نمیتونم لینکشو بگیرم
ممنون
قابلیت جدیدش فکر کنم اینه که میشه واسه افرادی که ازمون ساپورت میکنن در هنگام بازی زنده تشکر کرد و بهشون هدیه هم فرستاد.از همون بسته های رنگی.واسه pc از دیروز این قابلیت اضافه شده.احتمالا واسه موبایل هم واسه همین موضوع آپدیت دادن.
منکه تا ورژن جدیدش امد از خود گوگل پلی دانلود کردم و جرا شماها از بازار دانلود میکنید؟!!! من تمام نرم افزارامو از اونجا میگیرم و از بازار متنفرم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و تنها تفاوتی که تا حالا دیدم دقیقا همینه که میشه تشکر کرد از تشویق کننده های بازیت البته بنظرم کمی هم بهتر اجرا میشه آخه ورژن قبلیش برام بعضی مواقع اتفاق میوفتاد که تبلتمو ریستارت میکرد و لگ داشت! اما این خوشبختانه نکرده!
خوب اینجا چون تاپیک مخصوص بازی هستش ما هم لینک مستقیم بازی رو میزاریم که دریافتش راحتتره.گوگل پلی هم میشه ازش لینک مستقیم گذاشت فرقی نداره.ولی آپدیت مستقیم از گوگل پلی یه بدی داره اونم اینکه اگر بعد از دانلود برنامه نصبش نکنی یا نصب کنی و پاکش کنی بخوای دوباره نصب کنی باید دوباره از اول دانلود کرد.ولی اینجوری فایل نصب رو همیشه داری.هر وقت پاکش کردی دوباره سریع میشه نصبش کرد.