پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
حامیان من ، شورش کنید :afarin:lagh::
پ.ن : حامیانت اندازه انگشتای یه دست نیستنheee:: در ضمن از موقعی که رسول قدرته رو بدست گرفته نصف اختیارات وتوانایی هاش شرعا و رسما مال منه heee::
پس حواستون باشهheee:: در ضمن هرچی من میگم فقط سراط نه صراط heee::
نقل قول:
پ.ن : حامیانت اندازه انگشتای یه دست نیستنheee:: در ضمن از موقعی که رسول قدرته رو بدست گرفته نصف اختیارات وتوانایی هاش شرعا و رسما مال منه heee::
یه جوری میگی شرعا و قانونا انگار زنشیlol:-:fek konam:
بعدش هم عبدل طرفداران زیادی داره:crazy:
بعلههههههه:daghighan:
در این لحظه ی تاریخی امتحاناتمون تموم شد.....................
از این لحظه یک هفته وقت شادی کردن دارم:aaaaaa:
نقل قول:
در این لحظه ی تاریخی امتحاناتمون تموم شد.....................
از این لحظه یک هفته وقت شادی کردن دارم:aaaaaa:
سال سوم انسانی هستی مهدی درسته؟
مگه چقدر امتحانا بد بودن که فقط یک هفته وقت شادی داری؟ باید از این 3 ماه نهایت استفاده رو داشته باشیم چون بعدش سال چهارم میاد و دیفرانسیل و انتگرال:aaaaaa::aaaaaa::aaaaaa:crying::-crying::-crying::-om:: .( البته واسه ما اینا میاد) واسه رشته انسانی هم احتملا میگن گلستان سعدی رو حفظ کنید و یک مثنوی 80 بیتی بسازید.
نقل قول:
تعارف نکن میخوای بگو همش مال منهlagh::
خب دوستان امتحانات هم تموم شد و کم کم همه دارن وارد تعطیلات تابستون میشن
قراره در مورد برنامه هایی که تو این 3 ماه داریم و کار هایی که قراره انجام بدیم صحبت کنیم
خب بیاین با هم در موردش بحث کنیم:rose:
بزارین رسول 1 ماه رد بشه از مدیریتش بعد نصف اختیاراتشو بگیرین.
برنامه ی مهمی که دارم اینکه میخوام become a pro فیفا 13 رو ادامه بدم ببینم آخرش تمام میشه یا نه؟:nishkhand::nishkhand::nishkhand:
درس های دوم دبیرستان رو هم مرور میکنم که تست کنکورم مثل عبدل نباشه.
به یاد حادثه ی خونین کتابخانه ای که عبدل واردش شد.:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
انگار قراره واسه بازی ایران و لبنان بلیط فروشی اینترنتی واسه یه جایگاه 6 هزار نفری بشه.
من که تهران نمیرم وگرنه بلیطو میگرفتم. اگه این بلیطا به فروش برسن و حتی یه بخش از ورزشگاه آرامش داشته باشه بازم پیشرفت بزرگیه.
این شادابیان بالاخره یه ذره مدرن شد.
البته دلال های بلیط محترم و عزیزمون هم کم نمیارن و راه چاره ای پیدا میکنن.
من هم حمایت خود رو از عبدل اعلام میکنم :nishkhand:
خب گفتی از برنامه هاتون در تابستون بگید ... بذار اول من بگم ... الان حدود یه هفتست تعطیل شدم خیلی بیکاربودم تو خونه دیگه امروز به طوری جدی رفتم سرکار یعنی نابود شدما :chakoshi:
خب از کسی که 18 سال خورده خوابیده چه انتظاری دارید :nishkhand: سختشه خو ... امروز اولین روز کاری من بود ... الان دارم از سر درد میمرم ... انقدر خستمه که نگو نپرس crying::-
ولی خب عادت میکنیم دیگه ... از اینکه که دیگه استقلال پیدا کردم خعلی خوشالم :evaa: الان میدونی چی دلم میخا ؟ برم از اینوی هستنا که ماساژت میدن برم این مراکز یه ماساي مشتی بهم بدن البته اگه جنس مخالف باشه که خیلی خوبه :luuugh::evaa:
همین دیگه ... تا اخر تابستون با رفیقام عشق حال میکنیم سرکار هم میریم ...
از اینجا جا داره از رفیقم مجید که رفت دوتا از امتحانات نهایی رو به جام داد نهاییت تشکر کنم چون تا پیتزا رو ازم نگیره ول کنم نیست ki::
قربون همتون :rose:
خدا کنه ایران لبنان رو ببره کره هم مساوی کنه :daghon::shogh:
نقل قول:
خدا کنه ایران لبنان رو ببره کره هم مساوی کنه :daghon::shogh:
دوستان عزیز بحث در مورد تیم ملی رو اینجا انجام بدین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]