مصاحبه ژنرال امیر قلعه نويى
بايد به خاطر پول به استقلال پشت كنيم تا عزيز شويم؟!
قلعه نويى: اگر تا نيم فصل باشم در مورد ساموئل تصميم مى گيرم
وى پس از پيروزى يك بر صفر تيمش مقابل مس كرمان در ديدارى دوستانه گفت: براى حفظ شرايط تيم اين ديدار را برگزار كرديم. بازى بدى نبود و بدون در نظر گرفتن نتيجه سعى كرديم از نفراتى كه كمتر بازى كردند استفاده كنيم و تا حدودى از عملكرد آنها راضى بوديم.وى در مورد تعطيلى مسابقات ليگ اظهار داشت: اين مساله بيشترين ضربه را به تيم ما مى زند. در ۴ مسابقه ۱۰ امتياز گرفته بوديم و روند رو به جلويى داشتيم و تازه با يكديگر هماهنگ مى شديم كه چند نفر به تيم ملى رفتند، چند نفر هم نيامدند و تيم مان سه تكه شد. آن نفرات هم به دليل مشكلات مالى به تيم برنگشتند.قلعه نويى در مورد اينكه پورحيدرى اعلام كرده وى قصد دارد از سمت خود استعفا كند، تصريح كرد: اجازه بدهيد در مورد اين مساله فتح الله زاده صحبت كند اما من هم يك صحبت هايى با فتح الله زاده انجام دادم. همه ما مخصوصا بازيكنان تحت فشار هستند. تمام دغدغه ام بازيكنان هستند. ميداودى از ماه پنجم سال گذشته پولى دريافت نكرده و در اين ۱۵ هفته كه با تيم هستم، ساير بازيكنان هم هيچ پولى نگرفته اند. برخى مردم هم كم لطفند. با اين بى پولى نتيجه مى گيريم اما برخى مردم به ما بى مهرى مى كنند.سرمربى استقلال تاكيد كرد: از طرف بازيكن تحت فشار هستم و بازيكن هم ماشينش را مى فروشد، بازيكن خارجى ام هم به تيم برنگشته است. تمام مشكلات و فشارها روى من، فتح الله زاده و پورحيدرى است. آستانه تحمل من هم اندازه اى دارد. بعد از اين همه مشكل يك جا آدم آب و روغن قاطى مى كند.وى خاطرنشان كرد: با اين شرايطى كه به وجود آمده از بازيكنان و همكارانم تشكر مى كنم ولى فكر مى كنم دوست ندارند تيم ما شكل بگيرد. ۵۰ درصد كار را مدير اجرايى كرده تا آنجا كه مى توانسته پول آورده اما با اين شرايط و اين اذيت هايى كه مى كنند، وضعيت ما حاد است. متعجبم كه هيچ كس توجه نمى كند.قلعه نويى گفت: همه تيم هاى دولتى پول گرفتند به جز استقلال و پرسپوليس. شرايط خوبى نيست. من هم با شرايط روحى كه دارم فكر مى كنم ادامه كار خيلى مشكل است. اكثر فشارها روى من، فتح الله زاده و پورحيدرى است. بعضى از اعضاى تيم از ما يك ميليون دستى مى خواهند. اعضاى پشتيبانى اجاره خانه شان عقب افتاده و ادامه كار با اين شكل خيلى سخت است.سرمربى استقلال عنوان كرد: تعجبم از آقاى عباسى است كه چرا نسبت به اين موضوع تا اين اندازه بى تفاوت است. شرايط ما طورى است كه اگر بازى عقب افتاده خود را ببريم و تراكتور را هم از پيش رو برداريم با سپاهان در صدر جدول قرار مى گيرم. به غير از ملوان كه تيم خصوصى است ساير تيم هاى ليگ برترى به سهم خود از دولت پول گرفتند و تنها استقلال و پرسپوليس هيچ پولى دريافت نكرده اند. رويانيان توانسته مديريت كند و به پرسپوليس پول تزريق كند اما شرايط ما خيلى سخت است.قلعه نويى در مورد اينكه گفته مى شود خسته شده، خاطرنشان كرد: من بچه نازى آباد هستم و خسته نمى شوم. متاسفانه سكوها كم لطفى دارند. ممكن است تشخيص آنها درست نباشد اما به نظر من مردم هميشه از ما جلو هستند و درست مى گويند. من از آن قرارداد گذشتم و بازيكنان پول نگرفتند اما باز به ما بى مهرى مى كنند.قلعه نويى درباره احتمال حضور ساموئل در پرسپوليس اظهار داشت: اگر تا نيم فصل باشم، در اين مورد تصميم مى گيريم. با اين حرف كه مى گويند من و بازيكنان عرق به تيم نداريم، موافق نيستم. مرد روزهاى سخت هستم ولى زمانى بود كه سكوها با ما هماهنگ بودند اما اكنون نيستند. در استاديوم ۶۵ هزار هوادار با وجود اينكه دوم شديم۱۵ دقيقه ما را تشويق مى كردند. در جام حذفى به سپاهان باختيم و ۱۰ دقيقه تمام مردم ما را تشويق كردند. حتما بايد به خاطر پول به تيم پشت كنيم تا عزيز شويم. نبايد با بازيكنى كه پول نگرفته و تحت فشار است، اين چنين برخورد كنيم.وى درباره رفتن جانواريو به برزيل و اينكه آيا اين بازيكن برمى گردد گفت: اگر شما مى دانيد من هم مى دانم. وقتى به استقلال آمدم فتح الله زاده مبلغى پول را مى خواست به عنوان اجاره محل تمرين هزينه كند كه من گفتم اين پول را خرج كمپ استقلال كنيد. ما با همه چيز كنار امديم اما شرايط اين است. الان مى بينيد بازيكن خارجى من سر تمرين حاضر نشده است. ردى هم به تمرين ما نيامده است.
مصاحبه: علی فتحاللهزاده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد واگذاری ساموئل به پرسپولیس و اظهارات مدیرعامل سرخپوشان گفت: با رویانیان برای انتقال ساموئل به توافق اولیه رسیدهایم و بیشتر تمایل داریم که این بازیکن را با یکی از مهاجمان اصلی پرسپولیس معاوضه کنیم.
به گزارش آبیته دات کام به نقل از مهر، علی فتحاللهزاده در خصوص نحوه حل مشکلات مالی بازیکنان استقلال گفت: من از طریق برخی رسانهها مطلع شدم که دو یا سه بازیکن تیم درخصوص مشکلات مالی تیم صحبتهایی را انجام دادهاند بنابراین به قلعه نویی گفتم به بازیکنان بگوید که برای صحبت در این خصوص و حل مشکلات به دفتر من بیایند.
40 درصد از قراردادها پرداخت شد، اما مدتدار
من بازیکنان را به دفترم دعوت کردم و صحبتهایی که در برخی رسانهها مبنی بر اینکه برخی بازیکنان خودسرانه به نشانه اعتراض به دفترم آمدهاند مطرح شده به هیچ وجه صحت ندارد. پس از آنکه بازیکنان به دفترم آمدند چکهای مدتدار اسپانسر را بین بازیکنان در دستههای سه نفری تقسیم کردم تا بدین شکل به طور میانگین ۴۰ درصد از قرارداد مالی بازیکنان پرداخت شود.
البته این چکها مانند مسکن است و حداکثر تا یک ماه آینده دردها را تسکین میدهد، بنابراین وزارت ورزش و جوانان هرچه سریعتر باید به ۵۰ درصد تعهد مالی خود در فصل جاری عمل کند چون من به تعهدات مالی این فصل عمل کردهام.
وزارت ورزش به تعهداتش عمل کند
من هم میدانم بازیکنان چه شرایط سختی را تحمل میکنند. هفته گذشته با تلاش نجفنژاد و سایر اعضای هیات مدیره باشگاه با دو وزیر دیدارهای خوبی را انجام دادهایم و در حال حاضر نیز در حال پیگیری موضوع هستیم تا مشکلات به حداقل برسد. وظیفه من تامین ۵۰ درصد از هزینههای باشگاه بود که با تامین آن از طریق اسپانسرهای مختلف وظیفهام را انجام دادهام، ضمن اینکه ما همه پول قرارداد بازیکنان را که نباید به صورت یکجا پرداخت کنیم!
به نظر من وقتش رسیده که وزارت ورزش به مصوبه مجلس در خصوص بودجه دو باشگاه پرسپولیس و استقلال عمل کند تا مشکلات ما مرتفع شده و تیم به بحران نرود. من نمیدانم که نمایندگان مجلس به چه چیزی اعتراض میکنند. اکثر باشگاههای حاضر در رقابتهای لیگ برتر همه بودجه خود را از دولت میگیرند اما ما نصف آن را میگیریم آن هم با مجوز خود این دوستان.
ساموئل را میدهیم اما مهاجم میخواهیم
سپاهان و چند باشگاه لیگ برتری و یک تیم عربی نیز خواهان به خدمت گرفتن ساموئل هستند. در حال حاضر کادر فنی و ما به ساموئل اعتقاد زیادی داریم، تا جایی که بتوانیم سعی میکنیم ساموئل را حفظ کنیم چون او بازیکنی با رفتار حرفهای و درون زمین خیلی تاثیرگذار است.
من با رویانیان در این خصوص مذاکره کرده و به توافق اولیه نیز رسیدهایم. قرار است برای انجام مذاکرات و توافق نهایی در هفته جاری نشست دیگری نیز داشته باشیم. البته باید با ساموئل نیز صحبت کرده و نظر وی را نیز جویا شوم چون او یک بازیکن بزرگ و حرفهای است.
در شرایط فعلی تمایل ما بیشتر این است که ساموئل را با یکی از مهاجمان اصلی تیم پرسپولیس معاوضه کنیم. درحال حاضر ما نیاز به یک مهاجم داریم و اولویت اولمان نیز یک مهاجم خوب خارجی است بنابراین در حال مذاکره با چند گزینه خارجی خوب نیز هستیم و اگر نتوانیم با این گزینهها به توافق برسیم آنگاه به دنبال جذب مهاجمی ایرانی خواهیم بود.
حمودی بله، خسرو نه!
کار حمودی را برای انتقال به بوندسلیگای آلمان به طور جدی پیگیری میکنم و به احتمال ۸۰ درصد در نیم فصل او را به تیم هانوفر منتقل میکنیم. خسرو حیدری هم پیش از آغاز رقابتهای لیگ برتر پیشنهادی جدی از سوی یک باشگاه ترکیهای داشت اما در حال حاضر صحبتهایی که در خصوص انتقال وی در نیمفصل مطرح میشود صحت ندارد و این بازیکن در استقلال میماند.