پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
واقعا بازی دشواری رو در پیش رو داریم ....
شب چهار شنبه جنگه خدا وکیلی !!! همه دنیا منتظر این بازی هستن !!! رویارویی کریس رونالدو با تیم سابقش و پیکار با هم تیمی های سابقش همه چیز رو برای یه بازی جذاب و دیدنی فراهم کرده واقعا هیجان انگیزه !!! امیدوارم این بازی برنده داشته باشه و اون تیم کسی نیست جز رئال ماردید :rose:
الان پیش بینی میکنم که موقعی که کریس گل میزنه شادی نمیکنه و حرمت منچستر رو نگه میداره قبلش میره از فرگوسن رخصت میگیره وبا هم تیمی ها سابقش دست میده و میخندن و رو بوسی میکنن موقع گل زدن اشک از چشماش سرازیر میشه واقعا صحنه ی جالبی میشه صحنه ای که نباید از دستش داد .
پیکار بهترین بازیکنان جهان مقابل و رویارویی دوتا از بهترین خط حمله های جهان جذابیت بازی رو چندان کرده یعنی صد برار کرده !!! این بازی بی نظیره حرف نداره
منتظر این بازی میمونم به امید یه بازی زیبا و جوانمردانه و سراسر حمله
زنده باد رئال زنده باد مورینیو
اگه کاسیاس بود هیچ غمی نداشتیم
مورینیو 6-3 فرگوسن
خوزه مورینیو در مقابل سر الکس فرگوسن . دوباره این دو مقابل هم قرار می گیرند . آخرین تقابلشان در چمپیونزلیگ 08-09 بود که مربی پرتغالی با اینتر در مقابل تیم فرگوسن قرار گرفت که البته در آن زمان ، مربی اسکاتلندی پیروز شد . اما به طور کلی امار به سود مربی فعلی رئال در بازیهای رو در روست .
مورینیو و فرگوسن در لیگ انگلیس بارها مقابل هم قرار گرفتند اما قبل از آن ، اولین رویارویی دو تیم در سال 2004 بود . پورتو با مورینیو توانست که منچستر را در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ اوت کند . پورتو در خانه خود 2-1 برده بود و همه شانس را به تیم انگلیسی می دادند . اسکولز برای شیاطین سرخ گلزنی کرد اما کاستینیا در دقایق پایانی از اشتباه تیم هاوارد استفاده کرد و مسیر صعود پرتغالی ها را هموار کرد . مربی پرتغالی سه ماه بعدش در گلزن کرشن با غلبه بر موناکو قهرمان اروپا شد .
با چلسی نیز ، مورینیو روند شکست ناپذیری خود را برابر فرگوسن در چهار بازی اولش حفظ کرد . در اولین دوئل در لیگ انگلیس در 15-8-2004 ، آبی ها با نتیجه 1-0 برنده شدند . در لیگ کوپا نیز در لندن ، نتیجه 0-0 شد و مورینیو در منچستر 1-2 پیروز شد . در بازی برگشت لیگ انگلیس هم چلسی 1-3 پیروز شد تا مربی پرتغالی جام بزرگی را به استمفوردبریج ببرد .
سال بعدش ، بالاخره فرگوسن در هفتمین بازی خود مقابل مورینیو پیروز شد : 1-0 در لیگ انگلیس . اما چلسی در بازی برگشت 0-3 پیروز شد تا منچستر باز هم از قهرمانی در لیگ باز بماند .
فصل بعدش یعنی در فصل 07-2006 که دوره اوج کریستیانو در اولدترافورد بود ، منچستر دو تساوی را مقابل چلسی گرفت و قهرمان لیگ شد. اما در جام حذفی ، چلسی انتقام کرد و در فینال با گل دروگبا 1-0 پیروز شد . البته یونایتد در جام اتحادیه در ضربات پنالتی توانست که مورینیو را شکست دهد .
آخرین تقابل مورینیو و فرگوسن هم در سال 2009 بود . در مرحله یک هشتم چمپیونزلیگ ، مورینیو در سن سیرو به تساوی 0-0 مقابل فرگوسن رسید اما در اولدترافورد با گلهای کریستیانو و ویدیچ شکست خورد .
لیست بازیکنان برای بازی فرداشب
مورینیو لیست تیمش برای بازی چهارشنبه با یونایتد را اعلام کرد که همه نفراتش شامل 22 بازیکن را در لیست قرار داد که فقط ناچو و موراتا از آکادمی در کنار کاسیاس مصدوم در لیست نیستند .
لیست کامل بدین شرح است :
دروازه بان ها : دیگو لوپز ، آدان و خسوس
مدافعان : واران ، راموس ، په په ، مارسلو ، آلبیول ، کوئنت رائو ، کاروالیو و آربلوا
هافبک ها : ژابی ، دی ماریا ، خدیرا ، اسین ، کاکا ، مودریچ ، اوزیل و کایخون
مهاجمان : کریستیانو ، بنزما و هیگوائین
امشب یه بازیه فوق العاده حساس رو پیش رو داریم
منچستر تیم خوبیه و مطمئنا بازیه سختی رو با این تیم خواهیم داشت
پیش بینیه من واسه این بازی اینه که 3-2 میبریم:hooora2:
آره بازيه سختيه ولي من پيش بينيم 4:1 يكم دور از ذهنه اما شدنيه چون لاليگا رو بي خيال شديم و كوپا هم يه مهمي ليگ قهرمانان اروپا نيس بهترين جامي كه ميتونيم بگيريم همينه 11 ساله منتظر دهمين قهرماني مادريدم
زنده باد مادريد
فقط میتونم بگم به امید دهمین قهرمانی بعد از 11 سال
اي آقا مهاجم بي دقت يعني همين اين همه حمله اين همه شوت 28 تا موقعيت واقعا نميدونم بايد چي بگم حقمون مساوي نبودthink::واقعا ديگه صعود سخت شد اون بازي كه رئال بايد ميكرد رو تو نيمه اول ديدم و لذت بردم اما از بخت بدمون توپا گل بشو نبودن:-ang ديگه نميدونم ميريم بالا نميريم من كه نا اميد شدم :daghon: ايكر كجايييييييييييييييييييييي ييييييي:daghon:
حقمون برد بود
داور محترم هم که یه پنالتی برامون نگرفت
حقمون برد بود تو این بازی
ولی یه حسی بهم میگه بازیه برگشت رو میبریم
واقعا دیشب داوری خوب حالمون رو گرفت. بنزما هم یکم ضعیف بود و بقیه خوب بودند مخصوصاً کونترائو و cr7. اشکالی نداره با این همه موقعیت تو سانتیاگو نتونستیم ببریمشون . من مطمئنم با تفکرات خاص آقای خاص توی اولترافورد حماسه ای رقم میزنیم که دنیا 90 دقیقه آرامش نداشته باشه. به نظر من بازی برگشت هم مثل بازی رفت بیشتر موقعیتها دست رئال باشه. دیشب اصلاً از سبک کثیف بازی منچستر خوشم نیومد. البته به طرفدارای منچستر بر نخوره ولی دیشب واقعا منچستر بازی کثیفی رو ارائه داد.
بعضي تيما با اين فوتبال كثيف و ضد فوتبالي ميخوان برن بالا. كي ميگه ليگ برتر بهترين ليگ دنياست والا تيم صدر نشينشون 80 دقيقه دفاع محض كرد كجاي اين برتريه به خدا به اين نميگن فوتبال :ogh:
تو پست قبلي گفتم نا اميد شدم اما هر چي فك كردم ديدم ما بهتريم و بهتر فوتبال بازي ميكنيم اگه بچه ها تو بازي برگشت دقت كنن توي تئاتر روياهاشون حذفشون ميكنيم chomagh