عکس که واسه من ارور داد
اما اگه مدله لب تابت کلا سری کر از 8910 تا 5411 dell برو تو قسمت کنترل پنلadministrative tolls
بعد data source
بعد dbase file بازسازی کن
configureرو بزن بعدش ری استار کن جواب داد که هیچی نداد یه ویندوز جدید نصب کن حله
نمایش نسخه قابل چاپ
عکس که واسه من ارور داد
اما اگه مدله لب تابت کلا سری کر از 8910 تا 5411 dell برو تو قسمت کنترل پنلadministrative tolls
بعد data source
بعد dbase file بازسازی کن
configureرو بزن بعدش ری استار کن جواب داد که هیچی نداد یه ویندوز جدید نصب کن حله
بابا مثه اینکه مشکلت مسریه الان زد سیستمه منم داغون کردکلی طول کشید جوابه پستو دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من رسما از سیسمت عذر خواهی میکنم و دیگه هیچ کاری ندارم فقط بلا رو روی سیستمه من نیاره
اقا مرتضی این بچه بازیا چیه دیگه من مشکل دارم تو کاریکلماتور میری؟
لطف عالی متعالینقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مراحلو دقیق و یکی یکی گفتم
به ترتیب همونا رو انجام بده حل میشه
این میتونه مشکلمو حل کنه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه اين واسه برنامه هاييه كه تحت اين اين تكنولوژي نوشته شده اند و اين برنامه مكمل ويندوز حساب ميشه ربطي به اين ارور نداره
خوش حال میشم اگه نظرتونو بدونم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی کسی میتونه اواتار منو تشخیص بده ؟هر کی بگه جایزه داره
داداش کریستیانو رونالدو هست دیگه
خسته نباشی عوضش کردم قبلش یه چیز مرموضی گذاشته بودم یه ساعت گذشت کسی چیزی نگفت حالا که امضای رونالدو رو گذاشتم نظر دادین راستی تو بخش بحث و تبادل نظر پرتغالی ها که اونجام گذاشتم یکی گفته به من درسته که رونالدو از فرمش خارج شده ...
در پاسخ به این دوست عزیز باید بگم که کاملا درسته رونالدو از فرم افتاده میدونین چرا؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:crying::-crying::-crying::-mas:-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.