[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
" پدر ترزا و نلسون ماندلا ی سابنر استریت"
5ام ژانویه سالروز تولد مرد بزرگ باشگاه بایرن اولی هوینس است. او در بایرن و تیم ملی آلمان افتخارات بزرگی را کسب کرد و در عرصه مدیریتی نیز توانست بایرن را به جایگاه واقعی خود در اروپا برساند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اولی هوینس متولد 5 ژانویه 1952 است. او در دوران حرفه ای خود در پست فوروارد بازی می کرد و از ملی پوشان پرافتخار آلمان به شمار می آید. او تقریبا عمده فعالیت حرفه ای خود را در باشگاه بایرن سپری کرد و پس از بازنشستگی به عنوان مدیر ورزشی و در حال حاضر نیز سمت ریاست باشگاه را عهده دار بوده و هست.
به بهانه سالگرد تولد این اسطوره تیم ملی آلمان و باشگاه بایرن وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ضمن تبریک به ریاست باشگاه به بیان گوشه ای از زحمات 42 ساله او در باشگاه بایرن، افتخارات ورزشی وی و گزارشی از جشن روز گذشته که به همین مناسبت در ورزشگاه آلیانز برگزار شد می پردازد.
هوینس همراه تیم ملی آلمان در جام جهانی 1974 و دو جام ملتهای اروپا حاضر بود که توانست یک عنوان قهرمانی در جهان و اروپا را به کلکسیون افتخارات خود بیافزاید.
او در اولم، بادن- وورتمبرگ به دنیا آمد. به عنوان مهاجم چپ دوران آماتوری خود را در باشگاه اولم 1846 سپری کرد و سپس مورد توجه باشگاه بایرن قرار گرفت و در سن 18 سالگی راهی بایرن شد. او در اولین فصل حضور خود موفق شد در 31 بازی 6 گل برای باواریایی ها به ثمر رساند و نقش بسزایی در کسب نائب قهرمانی بایرن در آن فصل داشت.
در طول حضور 8 سال و نیمه ی خود در بایرن افتخارات بسیاری کسب کرد که از آن جمله می توان به قهرمانی در لیگ آلمان و جام حذفی و مهمتر از آن قهرمانی در لیگ باشگاه های اروپا بهمراه باواریایی ها که از مهمترین افتخارات باشگاهی وی محسوب می شود اشاره کرد. در فینال لیگ اروپا مقابل لیدز یونایتد از ناحیه زانو مصدومیت شدیدی پیدا کرد.
هوینس در سال 1978 به صورت قرضی به نورنبرگ پیوست تا شاید بتواند روند بهبود و پیشرفت خود را در این باشگاه از سر گیرد ولی متاسفانه شکست خورد و مصدومیت بر او چیره شد تا در 27 سالگی کفش هایش را برای همیشه آویزان کند. او 239 بازی که پیراهن بایرن را بر تن کرد و موفق شد 86 گل برای تیم محبوبش به ثمر برساند.
موفقیت های اولی هوینس موجب شد او در میان شش بازیکن تاریخ فوتبال آلمان قرار گیرد که موفق به کسب عنوان قهرمانی جام جهانی و جام ملتهای اروپا شده اند.
او پس از بازنشستگی به عنوان مدیر ورزشی و تجاری باشگاه بایرن منصوب شد در دوران تصدی این سمت بایرن موفقیت های بسیاری از نظر اقتصادی و ورزشی کسب کرد. کسب عنوان قهرمانی در جام یوفا، لیگ قهرمانان اروپا و لیگ بین قاره ای در عرصه بین المللی و همچنین 15 عنوان قهرمانی در بوندسلیگا و 7 قهرمانی در جام حذفی آلمان از موفقیت های دوران مدیریت اولی هوینس محسوب می شود.
همچنین از نظر اقتصادی بایرن در دوران مدیریت وی توانست موفقیت های بسیاری کسب کند به طوری که سودآوری باشگاه به ده ها برابر گذشته افزایش یافت. همچنین او موفق شد بایرن را به عنوان دومین باشگاه برتر جهان از نظر درآمد زایی از طریق عضویت هواداران در باشگاه تبدیل کند. بایرن در طول سالهای 2000 تا 2005 موفق شد ورزشگاهی زیبا و هنری را در مونیخ بنا کند که امروز از بهترین و مدرن ترین ورزشگاه های اروپا است.
در جشنی که دیروز و پس از 8 روز تاخیر به مناسبت 60 سالگی وی در استادیوم مدرن آلیانز برگزاز شد کارل هاینس رومینیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن در جمع 475 نفری مهمانان به ایراد سخنرانی پرداخت. به نقل از سایت بوندسلیگا، او به مدح هوینس پرداخت و به او لقب " پدر ترزا" و " نلسون ماندلا ی سابنر استریت" و " بزرگ تمام مدیران" داد.
رومینیگه در ادامه با چشمکی که به هوینس زد گفت:" من می دانم شما از ستایش توسط دیگران چندان خوشحال نمی شوید بنابراین من سعی می کنم صحبتهایم را خلاصه کنم."
از حاضران در این جشن می توان به بزرگانی همچون فرانتس بکن باوئر، رئیس سازمان لیگ راینهارد رائوبال، رئیس جدید فدراسیون فوتبال آلمان ولفگانگ نایرسباخ اشاره کرد. بازیکنان محبوبی همچون الیور کان، اشتفان افنبرگ که از آن ها به عنوان اسطوره های معاصر باشگاه بایرن یاد می شود نیز در این جمع حاضر بودند. از سایر تیم های بوندسلیگا نیز رودی فولر از لورکوزن، کلمنتس تونیس از شالکه، کلاوس آلوفس از برمن و نمایندگانی از شرکت های تجاری همچون آدیداس و آئودی و کاپیتان های اسبق بایرن و تیم ملی آلمان میشائیل بالاک و لوتار ماتئوس نیز از مهمانان حاضر در جشن هوینس بودند.
رومینیگه در ادامه صحبت هایش با اشاره به 42 سال حضور هوینس در باشگاه بایرن گفت:" او به بایرن فکر می کند، او بایرن را احساس می کند، او در بایرن زندگی می کند هوینس 24 ساعت در روز، 365 روز در سال از عمر خود را در اختیار بایرن گذاشته است."
هوینس نیز ضمن تشکر از تمامی مدعوین در صحبت هایی گفت:" وظیفه بزرگ ما این است که 5 سال آینده باشگاه را ببینیم و برای آن برنامه ریزی داشته باشیم درست تصمیم بگیریم و کارمان را در مسیر درست قرار دهیم. ما برای اینکار به 4، 5 نفر نیاز داریم این وظیفه بسیار سختی است." هوینس در 5ام ژانویه اعلام کرده بود که برنامه هایی را برای آینده باشگاه در ذهن دارد و علاقه مند به ادامه کار در بایرن است. او ادامه داد:" زمان تصدی مدیریت من در بایرن پایان امسال به اتمام می رسد در حالیکه من فقط 61 سال دارم باید دوباره انتخاب شوم و هنگامی که 65 ساله شدم آنوقت شما می توانید از من بپرسید که آیا باز هم توان ادامه در این پست را دارم یا خیر؟"