-
مصاحبه مظلومی
از وضعيت تيم راضى نيستم
مظلومى: اميدوارم مقابل ذوب آهن به مشكل بر نخوريم
مظلومى بالاخره ok داد
پس از توافق على فتح الله زاده و حبيب كاشانى مبنى بر انجام ديدار دوستانه تيم هاى استقلال و پرسپوليس براى بازى خداحافظى كريم باقرى، پرويز مظلومى موافقت خود را با انجام اين مسابقه اعلام كرد. مظلومى در اين خصوص گفت: طبق برنامه ريزى كه با باشگاه دادم تيم ما تا ۲۶ دى ماه در اردو خواهد بود اما ما هم از موضوعى كه براى باقرى و چند بازيكن ديگر بايد اتفاق بيفتد استقبال مى كنيم. آقاى فتح الله زاده به عنوان مدير باشگاه حق دارد هر تصميمى بگيرد. در اين يكى ۲ روز با ايشان صحبت و براى اين بازى برنامه ريزى مى كنيم و تاريخ اردوى خود را نيز تنظيم خواهيم كرد.
پرويز مظلومى در حاشيه تمرين صبح ديروز استقلال با بيان اين مطلب افزود: از وضعيت كنونى تيم خود راضى نيستم چرا كه ۲ هفته آخر نيم فصل مانند ۲ بازى شروع فصل براى ما بد بود. ما ۲ امتياز نسبت به دو بازى ابتدايى فصل عقب هستيم. متاسفانه در شروع مسابقات مشكلات ما كمتر بود اما در ادامه رفته رفته به دليل مصدوميت زياد بازيكنان دست ما خالى شد. آسيب ديدگى ميداودى و مجيدى شرايط تيم را سخت تر كرد اما اميدوار بوديم كه سيد صالحى در ابتداى فصل براى استقلال به ميدان برود كه اين امر محقق نشد. روانخواه هم نتوانست به طور كامل به دليل مصدوميت در اختيار ما باشد و مجبور بوديم در هر بازى تغييراتى در تركيب خود انجام دهيم و نتوانستيم يك تركيب ثابت را به ميدان بفرستيم كه اين مساله به ما ضرر زيادى زد.
سرمربى تيم استقلال در خصوص حضور خود و كادر فنى در استقلال نيز گفت: من نمى خواهم خداى ناكرده منت سر كسى بگذارم اما همه در جريان هستند ما زمانى به استقلال آمديم كه كسى جرات نداشت اين تيم را تحويل بگيرد چرا كه شرايط موجود آن زمان مساعد نبود و ما با تمام مشكلاتى كه داشتيم در حال حاضر تيم دوم جدول ليگ هستيم و شرايطمان هم بد نيست و اگر مقابل ذوب آهن پيروز شويم مى توانيم به صدر جدول نزديك تر مى شويم.
وى در خصوص تعطيلات نيم فصل ليگ و برنامه هاى اين تيم براى تعطيلات ادامه داد: تعطيلات نيم فصل براى ما بسيار مفيد خواهد بود. قطعا تعدادى از بازيكنان ما كه مصدوم هستند و يا تازه به تمرينات گروهى اضافه شده اند به مرز آمادگى خواهند رسيد و اميدوار هستم اين تعطيلات استقلال را به شرايط آرمانى نزديك كند. تنها مصدوميت طولانى ميداودى است كه وى را از ما دور نگه مى دارد. اگر چه خيلى ها از من خواستند كه اين بازيكن را از فهرست خارج كنم اما من اعتقاد ويژه اى به ميلاد داشته و هرگز اين كار را نخواهم كرد.
پرويز مظلومى درباره انتقاداتى كه از وى در خصوص نحوه استفاده از بازيكنان مى شود، گفت: وقتى پيروز مى شويم مى گويند مظلومى و تيمش فقط مى برند و زيبا بازى نمى كنند اما وقتى كه مى بازيم مى گويند هم بد بازى مى كنند و هم نتيجه را واگذار مى كنند. به طور مثال در مقابل فولاد شروع خوبى داشتيم اما تك گلى كه داور به تيم فولاد هديه كرد شرايط تيمى ما را به هم ريخت. در اين مدت مشكلات داورى بشدت به ما آسيب زده است. مدت ها بود كه عده اى عنوان مى كردند كه داوران به نفع استقلال سوت مى زنند اما شما ديديد كه اصلا چنين چيزى صحت نداشت چرا كه مدتى است نه براى ما پنالتى مى گيرند و نه آفسايد و فقط اين جوسازى ها به ضرر استقلال تمام شده است اما خدا را شكر با تمام اين ناملايمات، خوب نتيجه گرفته ايم و قطعا در نيم فصل دوم بهتر از اين هم خواهيم شد.سرمربى استقلال همچنين درخصوص بازى نكردن بيژن كوشكى ، هادى شكورى و تنى چند از بازيكنان ديگر نيز گفت: كوشكى و شكورى بازيكنان بزرگى هستند و توانايى هاى بسيارى دارند اما من بايد در ابتدا آنها را محك زده و سپس استفاده كنم. شكورى بازيكن بسيار قابلى است اما مى خواهم از وى به طور ۹۰ دقيقه در يك ديدار دوستانه استفاده كرده و شرايط او را بسنجم. دوست دارم اين بازيكنان وقتى وارد زمين مى شوند در ديگر بازى ها نيز به طور كامل در زمين باشند و جاى خود را به بازيكن ديگرى ندهند.
وى ادامه داد: از نظر من هر بازيكنى كه در تمرين آماده باشد در تركيب قرار خواهد گرفت و هيچكس نبايد از پيش، خود را جزو ۱۱ بازيكن اصلى زمين بداند و شما ديديد كه من در يكى دو ديدار اخير نيز از جوانان استفاده كردم و اين نشان مى دهد كه به نام ها متكى نيستم و فقط به بازيكنان آماده فرصت بازى كردم مى دهم.
سرمربى تيم استقلال تهران در خصوص انتخاب نفرات تيم ملى افزود: با احترامى كه براى سرمربى تيم ملى قائل هستم اما به اين فهرست معترضم. متاسفانه تعدادى از اين انتخاب ها كليشه اى شده است و يك عده بازيكن حتما بايد به تيم ملى دعوت شوند.
وى پيرامون ديدار استقلال مقابل ذوب آهن اصفهان كه امروز روز برگزار خواهد شد گفت: بازى با ذوب آهن از حساسيت هاى ويژه اى براى ما برخوردار است. تيم فوتبال ذوب آهن از كادر فنى بسيار خوب و بازيكنان با تجربه اى سود مى برد. اين تيم اصفهانى يك تيم منسجم و بسيار خوب است و قطعا براى كسب ۳ امتياز به تهران خواهد آمد تا همچنان صدرنشينى خود را تداوم بخشد. البته ما هم با بضاعتى كه در اختيار داريم و با حمايت هواداران خود با تمام وجود پا به ميدان خواهيم نهاد تا با كسب كامل امتياز اين ديدار بتوانيم فاصله خود را با ذوب آهن كم كرده و زمينه صدرنشينى خود را فراهم سازيم. البته با توجه به كمبود زمان، بيشتر روى جنبه روحى روانى بازيكنان كار كرده ايم چرا كه وقت زيادى براى تمرينات تاكتيكى نداشتيم و به همين دليل دو روز زودتر از شروع بازى تيم را به اردو برده تا بتوانيم با آرامش بيشترى به مقابله با ذوب آهن بپردازيم.
مظلومى در پايان و در خصوص اتفاقاتى كه درتيم فوتبال پرسپوليس و به ويژه على دايى افتاده است افزود: اشكال فوتبال ما در اين است كه اجازه كار به مربيان را نمى دهيم و از روى احساسات برخورد مى كنيم مگر قرار است هميشه على دايى برنده باشد و ديگر تيم ها فقط براى باخت جلوى پرسپوليس بيايند همه تيم ها براى كسب ۳ امتياز به ميدان مى آيند و در فوتبال كنونى ما هيچ تيمى از قبل بازنده نيست.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده:كادر فنى هنوزجذب هاشميان را درخواست نكرده است
اين روزها شايعات بسيارى در مورد آبى پوش شدن وحيد هاشميان به گوش مى رسد اما مديرعامل استقلال به اين موضوع اشاره داشت كه كادر فنى هنوز درخواستى مبنى بر جذب بازيكن جديد ارائه نكرده است.
على فتح الله زاده، درخصوص آبى پوش شدن هاشميان گفت: هنوز كسى به من نگفته هاشميان آبى پوش شود. براى جذب اين بازيكن كادر فنى بايد درخواستى را به من ارائه كند كه هنوز اين درخواست به دست من نرسيده است.مديرعامل استقلال افزود: كادر فنى پس از بررسى شرايط يك بازيكن نام او را در اختيار من قرار مى دهد اما تا حالا نام »وحيد هاشميان« بدست من نرسيده است.
مديرعامل باشگاه استقلال در مورد بازى خداحافظى براى پيشكسوتان اين تيم گفت: از بازى دوستانه با پرسپوليس استقبال مى كنيم و مى خواهيم زمينه خداحافظى چند بازيكن سابق استقلال را در اين بازى فراهم كنيم اما هنوز روى نام بازيكنانى كه قرار است در اين بازى خداحافظى كنند به اجماع كامل نرسيديم و خداحافظى منصوريان و زرينچه هنوز قطعى نيست. در آينده و پس از جلسه با كميته فنى نام اين پيشكسوتان را اعلام خواهيم كرد.
-
مصاحبه دسوزا
دسوزا:اميدوارم مظلومى را سربلند كنيم
فيليپ آلوزدسوزا، هافبك برزيلى استقلال شرايط كنونى تيمش را خوب دانست و گفت: خوشبختانه خيلى زود بازى با فولاد را فراموش كرديم و به دنبال موفقيت در مسابقات آينده هستيم.وى ادامه داد: با نكاتى كه مظلومى به ما گوشزد كرده شرايط خوبى داريم و مى خواهيم مقابل ذوب آهن با قدرت حاضر شويم و انشاءالله ۳ امتياز را بگيريم.پرويز مظلومى بعد از باخت مقابل فولاد انتقادات زيادى را به خود ديد و حالا مى خواهيم با شكست ذوب آهن او را سربلند كنيم.دسوزا در خاتمه درباره نبود بازيكنان اصلى استقلال گفت: متاسفم، فقط همين را مى توانم بگويم. استقلال بدشانس ترين تيمى است كه درآن بازى كرده ام. اميدوارم هر چه زودتر اين دوران سپرى شود و در آينده بدون مشكل بازى هايمان را انجام دهيم.
-
مصاحبه رحمتی
رحمتى:بازى با ذوب آهن ۶ امتيازى است
كيانوش رحمتى، هافبك بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت:هنوز درشوك باخت مقابل فولاد هستيم و باورمان نمى شود كه با ۴ گل مغلوب اين تيم شده ايم،اميدواريم با پيروزى مقابل ذوب آهن اين ناكامى را جبران كنيم. وى ادامه داد: بازى سخت و نفس گيرى مقابل ذوب آهن خواهيم داشت.بازى با رقباى بالاى جدول ۶ امتياز ارزش دارد و اميدواريم با انجام يك بازى خوب بتوانيم شكست مقابل فولاد را جبران كرده و خود را به ذوب آهن نزديك تر كنيم.هافبك استقلال در ادامه گفت:اين قبيل شكست هاى پرگل هر ۱۰سال يكبار رخ مى دهد و ما هنوز در شوك شكست فرورفته ايم اما مى توانيم با پيروزى مقابل ذوب آهن از شوك اين شكست سنگين خارج شويم.رحمتى در ادامه تصريح كرد: متأسفانه از اول فصل خيلى بدشانس بوده ايم و هيچوقت يك تيم كامل را در اختيار نداشته ايم و هميشه مصدوميت گريبانگير بازيكنان تيم ما بوده است و همين مساله هميشه كادرفنى را دچار مشكل كرده است .وى در پايان گفت:اين تعطيلات براى همه تيم ها لازم است و درواقع تعطيلات نيم فصل است كه با حدود ۳ هفته وقفه به علت بازى هاى ملى پيش آمده است و اگر تيمى بگويد كه اين تعطيلات به ضرر ماست،حرف غيرمنطقى زده است.
-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: رقيب اصلى مان را قبل از تعطيلات شكست مى دهيم
اميدرضا روانخواه هافبك مصدوم آبى ها در خصوص شرايط خود براى بازى مقابل ذوب آهن گفت: همسترينگ پايم دچار كشيدگى شده بود اما ۲ روز است با تيم تمرين مى كنم و اميدوارم بتوانم استقلال را در بازى مقابل ذوب آهن همراهى كنم.وى ادامه داد: با توجه به اينكه ذوب آهن رقيب اصلى ما در ليگ است و براى جبران باخت به فولاد، محكوم به شكست ذوب آهن هستيم. البته ذوبى ها تيم خوبى دارند اما ما با وجود مصدوميت ها و محرومانى كه داريم هميشه استقلال هستيم و اين تيم توانايى شكست هر تيمى را دارد.روانخواه در پايان تصريح كرد: با توكل به خدا و وجود بازيكنان خوبى كه داريم اميدوارم آخرين بازى قبل از تعطيلات ليگ را با پيروزى پشت سر بگذاريم.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: مقابل ذوب آهن نسبت به فولاد شرايط بهترى خواهيم داشت
منصور پورحيدرى سرپرست استقلال شرايط تيمش پيش از بازى امروز (پنج شنبه) مقابل ذوب آهن را بهتر از بازى قبل مقابل فولاد ارزيابى و اظهار كرد: مشكل اصلى استقلال داشتن بازيكنان مصدوم متعدد است كه تعداد آنها پيش از بازى با فولاد بيشتر از بازى امروز با ذوب آهن است. تيم ما براى آن مسابقه ،۷ ۸ بازيكن آسيب ديده داشت. ما البته برابر ذوب آهن نفرات اصلى زيادى را نداريم اما پيش بينى مى كنم شرايط بهترى داشته باشيم. وى افزود: البته در ديدار با فولاد طى ۱۵ دقيقه همه چيز تيم بهم ريخت و همان بى نظمى عاملى شد تا تيم چند گل بخورد. اميدوارم بازيكنان ما حرفه اى تر از گذشته عمل كنند و تحت هيچ شرايطى تمركزشان را در زمان هاى مختلف يك مسابقه از دست ندهند. فرهاد مجيدى و مهدى اميرآبادى بازيكنانى هستند كه احتمالا به بازى با ذوب آهن مى رسند. پورحيدرى در ارزيابى اش از تيم ذوب آهن، خاطرنشان كرد: ذوب آهن حريف شناخته شده براى تمام تيم هاى ليگ است. حضور در صدر جدول نشان دهنده قدرت آنهاست. بازيكنانى كه سال ها با هم زندگى كردند، گروهى همدل و يكدست از نظر روانى و فنى را ساخته اند. كادر فنى ما نقاط قوت و ضعف اين تيم را به دقت آناليز كرده و با تجربه اى كه از ديدار رفت داريم، اميدواريم آنها را شكست دهيم. سرپرست استقلال درباره برنامه تيمش براى تعطيلات ليگ، گفت: اگر شرايط مهيا باشد، اردوى ۱۰روزه اى را در تركيه يا امارات خواهيم داشت. استقلال در اول فصل فرصت كافى پيدا نكرد تا تمرينات بدنسازى كاملى داشته باشد. تغيير و تحولاتى كه در باشگاه رخ داد فرصت را از ما گرفت و اين تعطيلات مى تواند بازيكنان ما را در وضعيت بدنى مطلوبى قرار دهد.
-
مصاحبه مجیدی
فرهاد مجيدى: ذوب آهن حريف سرسختى است اما ما هم استقلاليم
فرهاد مجيدى مهاجم آبى پوش اظهار كرد: هنوز به طور كامل به آمادگى مدنظرم نرسيده ام و امكان حضورم در اين بازى منوط به نظر كادر پزشكى و فنى تيم است. هر تصميمى آنها بگيرند، من موظف به انجام آن خواهم بود. وى درباره ديدار با ذوب آهن تصريح كرد: در حال حاضر تمام فكر و ذكر تيم و بازيكنان معطوف به اين مسابقه مهم است. بازيكنان ما شكست اخير مقابل فولاد را فراموش كرده اند. بالاخره باخت در فوتبال وجود داردوماتنهااميدواريم چنين اتفاقى براى ما تكرار نشود. مجيدى با بيان اينكه حضور هواداران استقلال در ورزشگاه آزادى مى تواند عامل مهمى در كيفيت و انگيزه بازيكنان اين تيم باشد، گفت: به عنوان كاپيتان تيم از تمام طرفداران استقلال مى خواهم فردا به ورزشگاه آزادى بيايند و تيم شان را تشويق كنند. ما در حال حاضر رتبه دوم جدول را در اختيار داريم و اين مسابقه حساس حكم يك بازى شش امتيازى را براى ما خواهد داشت. چشم ما به سكوهاست و منتظر حضور تماشاچيان هستيم. هواداران ما در سخت ترين شرايط استقلال را تنها نگذاشتند و اميدوارم در ديدار با ذوب آهن هم مانند گذشته عمل كنند. كاپيتان تيم استقلال درباره تيم ذوب آهن گفت: ذوب آهن تيم بسيار خوبى است. حضور آن ها در صدر جدول نشان مى دهد كه توانايى هاى زيادى دارند، اما ما هم استقلال هستيم و مى توانيم به كمك هواداران مان ذوب آهن را با شكست بدرقه كنيم. مجيدى با بيان اينكه تحت هيچ شرايطى به تيم ملى برنمى گردد، درباره دعوت دو بازيكن از استقلال به تيم ملى، تصريح كرد: فكر مى كردم از تيم دوم جدول ليگ بايد بازيكنان بيشترى به تيم ملى دعوت شوند. معتقدم بازيكنانى چون حنيف عمران زاده، وحيد طالبلو، محمد محمدى، اميرحسين صادقى و كيانوش رحمتى شايستگى حضور در تيم ملى را در مقطع كنونى داشتند. به هر حال با تفكرى كه بر تيم ملى حاكم است بايد هم چنين تصميمى را از سوى مربيانش شاهد باشيم. به عنوان يك ايرانى تنها آرزوى موفقيت تيم ايران در جام ملت ها را داشته و اميدوارم با جام قهرمانى اين رقابت ها به كشور بازگردد. وى درباره راى كميته انضباطى مبنى بر جريمه مالى اش گفت: پس از بازى با پاس همدان به عزيز محمدى و شريفى احترام گذاشته و هيچ مصاحبه اى درباره محروميتم انجام ندادم، اما براى من جاى سوال است كه اگر در آن مسابقه حرف زشتى زدم، بايد اخراج مى شدم و اگر نزدم چرا داور به من اخطار داد و كميته انضباطى من را جريمه كرد؟! متاسفانه همه ديدند كه در بازى ذوب آهن و مس چطور حق مس به خاطر اطلاع نداشتن داور از قوانين ضايع شد و حتى اين موضوع به اطلاع فيفا هم رسيد. براى مجرمين آن مسابقه جرايم دو و سه ميليون تومانى در نظر گرفته اند، اما در حكم صادره براى من بدون آنكه نظرم را بخواهند يا به كميته انضباطى دعوت شوم و با اينكه كمك داور بازى به من اهانت كرد، جريمه ۱۰ ميليون تومانى در نظر گرفته شد. جالب اينجاست كه همان كمك داور كه به من اهانت كرده و معتقد بود من به وى اهانت كرده ام، همان شخصى بود كه در بازى مس و ذوب آهن سبب ايجاد آن حاشيه ها شد.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: استقلال نياز به بازسازي دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال پس از شكست برابر ذوبآهن گفت: نياز به بازسازي داريم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از شسكت 2 بر يك مقابل ذوبآهن عنوان كرد: بازي بسيار زيبايي بود. توقع از دو تيم بالاي جدول همين بود كه فوتبال شناوري را بازي كنند. استقلال خوب بازي كرد و ذوبآهن هم با برنامه بود.
وي افزود: با توجه به داشتههايمان به زمين رفتيم و از بازي راضيام. فوتبال امروز بيرحمي خود را به ما نشان داد. قبل از اينكه گل دوم را دريافت كنيم موقعيت گل داشتيم اما همان توپ در برگشت به گل دوم ذوبآهن تبديل شد. بعد از دريافت گل نيز حمله كرديم اما فرصتهايمان گل نشد.
مظلومي با بيان اينكه قبل از اعلام پنالتي معتقد است بازيكن ذوبآهن در آفسايد بوده است گفت: فكر ميكنم آنها در آفسايد بودند. البته اين موضوع را به كارشناسان داوري واگذار ميكنم. برخلاف جريان بازي گل دريافت كرديم و بيدقتي باعث شد گل نزنيم. شايسته پيروزي بوديم. حداقل ميتوانستيم يك امتياز را بگيريم. درست است كه مسابقه را باختيم اما به شاگردانم خستهنباشيد ميگويم و چيزي از ارزشهاي آنها كم نشده است.
سرمربي استقلال درباره قضاوت محسن تركي عنوان كرد: نميخواهيم درباره داوري حرف بزنيم چون كليشهاي ميشود. آقاي تركي از داوران خوب فوتبال ما هستند اما هنوز هم ميگويم قبل از پنالتي صحنه مشكوك به آفسايد بود.
مظلومي اظهار داشت: نميتوانستم مجيدي را زودتر به ميدان بفرستم. در واقع در استفاده از او ريسك كردم. نبود مهرههايي مثل جباري، صادقي، مبعلي در روند تيم تأثيرگذار بوده است. هادي شكوري را پس از 8 ماه به ميدان فرستادم. جا دارد از كادر پزشكي تشكر كنم. آنها سال پركاري را پشت سر گذاشتند. من حتي فرهاد مجيدي را با ريسك به زمين فرستادم اما گروه پزشكي او را به اين بازي رساند.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا بهتر نبود ليست تيم ملي بعد از بازيهاي اين هفته اعلام ميشد، گفت: اگر امشب اين ليست اعلام ميشد بهتر بود. يكسري از بازيكناني كه در اين فهرست نبودند انگيزهاي براي بازي نداشتند. با وجودي كه من مربي استقلال هستم معتقدم كه بازيكنان بيشتري از اين تيم ميتوانست به اردوي تيم ملي دعوت شود. اميدوارم كه تيم ملي موفق باشد.
مظلومي درباره برنامههاي استقلال در تعطيلات نيم فصل گفت: يك هفته به تيم استراحت داديم. اينجا برعكس تمام دنياست. واقعاً سه بازي كه جايگزين تعطيلات نيمفصل كردند فشار مضاعفي روي تيم ما گذاشت و نتيجه خوبي هم نگرفتيم. استقلال نياز به بازسازي دارد. 10 روز اردوي خارج از كشور را در نظر گرفتيم و دو بازي تداركاتي هم مدنظر داريم. از 10 الي 15 دي نيز در تهران روزي دو نوبت تمرين ميكنيم.
مظلومي درباره گروهبندي تيم ملي در جام ملتهاي آسيا گفت: همه تيمها سخت هستند و نبايد از قبل فكر كنيم كه صعود كردهايم.
وي در مورد قرارداد قطبي با تيم ژاپني قبل از جام ملتهاي آسيا خاطرنشان كرد: اينكه يك مربي قبل از جام ملتها به تيم ديگري برود يا استعفا كند باعث ميشود انگيزهها پايين بيايد اما بازيكنان ما غيرت دارند و كار خودشان را انجام ميدهند. تيم ملي اگر خوب رهبري شود مطمئن باشيد ميتواند در جام ملتهاي آسيا نتيجه بگيرد.
-
مصاحبه پورحیدری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پورحیدری: استقلال بهترین بازیاش را انجام داد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، منصور پورحیدری طی گفتوگویی با سایت رسمی استقلال درخصوص شکست تیم مقابل ذوبآهن اظهار داشت: استقلال یکی از بهترین بازیهای خود را مقابل ذوبآهن انجام داد اما شاید بدشانسی و بیدقتی در زدن ضربات آخر سبب شد که ما این بازی را واگذار کنیم.
پورحیدری در ادامه گفت: مظلومی در این بازی دستش بسته بود تا جاییکه ما مجبور شویم 2 بازیکن مصدوم خود یعنی مجیدی و روانخواه را وارد میدان کنیم. اگر دست کادر فنی در این بازی بسته نبود قطعا استقلال خیلی راحت میتوانست به پیروزی برسد اما تعداد بالای مصدومان تیم سبب شد تا استقلال نتواند باتمام قوا به مصاف حریف خود برود تا در نهایت ما بازنده بازی باشیم.
پورحیدری در پایان اعلام کرد: مسلما استقلال در تعطیلات فصل به تحول اساسی دست پیدا خواهد کرد چرا که در این زمان مصدومان تیم میرسند و با رفع آسیبدیدگیشان کادر فنی نفرات بیشتری را در اختیار خواهد داشت تا در نهایت استقلال باتمام نیرو به مصاف حریفان خود برود. ما باید از اردوی خود نهایت استفاده را ببریم تا با ساختن استقلال به امتیازات بیشتری در نیم فصل دوم دست پیدا کنیم.
-
مصاحبه حجازی
حجازی: این بازی یکی از زیباترین بازیهای استقلال بود
ناصر حجازی رئیس کمیته فنی استقلال از بازی استقلال- ذوبآهن به ویژه در نیمه اول ابراز رضایت کرد، او معتقد است این بازی، یکی از زیباترین بازیهای لیگ تا به امروز بوده است.
حجازی در خصوص بازی روز گذشته به سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: استقلال در مقابل ذوبآهن خوب بازی کرد. به زعم بنده بازی روز گذشته صرف نظر از نتیجه یکی از بازیهایی بود که تماشاگر استقلال از تماشای این بازی لذت برد. در این بازی، مخصوصا در نیمه اول همه چیز خوب بود و بازیکنان استقلال بازی خوبی را به نمایش گذاشتند، در نیمه دوم البته میتوانستیم با بعضی جا به جاییها بهتر کار کرده و شرایط را به نحو دیگری پیش ببریم، با این حال در نیمه دوم هم بازیکنان موفق شدند موقعیتهایی را روی دروازه حریف به وجود آورند که البته با بدشانسی دو موقعیت از دست رفت و دو بار هم با بیدقتی بازیکنان دروازه خالی حریف از باز شدن نجات پیدا کرد. البته ذوبآهن هم بسیار خوب بازی کرد و به دلیل بازی خوب هر دو تیم، شاهد یکی از زیباترین بازیهای لیگ بودیم.
رئیس کمیته فنی استقلال در ادامه خاطرنشان کرد: استقلال باید از تعطیلات لیگ به درستی استفاده کند و اگر این مهم صورت بگیرد و با ادامه روندی که بازیکنان در بازی با ذوبآهن ارائه دادند، پس از تعطیلات مطمئنا شاهد شرایط بهتری از تیم استقلال خواهیم بود.