فرق رئال با بارسلون اینه که :
بارسلون با پاسکاریهای زیادش باعث میشه بازی تاخیر رو انجام بده
ولی رئال با پاس های در عمق و بلند بازی سرعتی میکنه
ولی همه چیز تو ال کلاسیکو مشخص میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
فرق رئال با بارسلون اینه که :
بارسلون با پاسکاریهای زیادش باعث میشه بازی تاخیر رو انجام بده
ولی رئال با پاس های در عمق و بلند بازی سرعتی میکنه
ولی همه چیز تو ال کلاسیکو مشخص میشه
به نظر من بارسا با این بازی که جلو میلان بازی کرد دیگه اون تیمی نیست که بخواد رئال رو شکست بده، حتی با اختلاف 2 یا 3 گل هم از رئال شکست میخوره.
:real::real::real:
ایشالا ال کلاسیکو هم میترکونیم
اشتباه نکنید بارسلونا از نظر کیفیت تیمی هیچ تغییری نکرده (نه ضعیف شده و نه قوی)درست همون تیمیه که تو نوکمپ پارسال مارو 5 تایی کرد.مسی هنوز هم همون حرکات سریع رو انجام میده ژاوی هم همون پاس هارو میده , اینیستا همون حرکات تخریبی رو داره و بوسکتس همون تمارض ها و پویول هم همون جنگندگی.تنها چیزی که تغییر کرده اینه که سطح کیفی رئال به بارسا رسیده به قول تقریبا همه ی کارشناسان حرفه ای فوتبال از جمله یوهان کرایوف کاتالانی, رئال مادرید الآن هیچی از بارسلونا کم نداره و درست هم سطح بارسلوناست.ما رئالی ها هم ازونا قوی تر نیستیم.بازی ا لکلاسیکو به نظر من اگه عدالت درداوریش رعایت بشه رئال شانسش بیشتره و اونم دلیلش جدول و بازی درخانست نه قوی تر بودن رئال مادرید.
به طور کامل مخالفم
الان رئال کاملا برتر از بارساست الکی به ماجرا جو ندید اینو میشه تو بازی های لیگ قهرمانان و لالیگا و نتییج دو تیم در مقابل حریفای مشابه دانست
الان رئال کاملا از نظر فنی به بارسا سره تنها عامل ضعف رئال بحث روحیه که میتونه واسه رئال مشکل ساز شه اونم علتش چند بازی پیش دو تیمه که حالا بماند چه جوری
اما شاید بارسا همون بارسا باشه اما رئال همون رئال نیس و الان بهترین تیم جهانه بدون شک
دیگه باید برای شمارش و ثبت گلهای رئال از سیستم های با هارد اکسترنال استفاده کنن واسه هر بازی
از بس تو هر بازی گل میزنه
داداش من هم مثل مرتضی کاملا باهات مخالفم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من فصل قبل حدود 95 درصد بازی های بارسا رو نگاه کردم و هر پاسشون زیبا بود.باپاس حرکات نمایشی می رفتند.
امسال هم تاالان همه بازی های بارسا رو نگاه کردم دیگه مثل فصل قبل لذت نبردم
هر چند گاهی اون پاس کاری های زیبا رو می بینم و لی بارسا افت کرده.
نتیجه بازی ها هم اینو ثابت کرده
این نظر من نظر کارشناساست.roz::
تنها مربی که تاکتیک بازی کردن مقابل بارسا رو بلده مورینیو هست واسه همین بعضیا با هاش ضد هستند و بهش می گن ضد فوتبال.:hehehe:
مورینیو بهترینهroz::
هیچ تیمی هم تیم رئال و تیم مورینیو نمیشه.roz::
بااین که هنوز قرعه کشی نشده مثل اینکه به میلان خوردیم.رئال میاد که جبرانه پارسالو بکنه و هر دو بازی رو ببره.
فقط خدا کنه میلان بهمون نخوره چون دوست ندارم به این زودی ها حذف بشه.
داداش کی گفته که رئال به میلان میخوره هنوز که قرعه کشی نشده، قرعه کشی اینطوریه که تیم های اول تو یه سید و تیم های دوم تو یه سید هستند اصلا ربطی نداره که حلا مثلا رئال تو گروه 4 و میلان تو گروه 8 اگه اینطوری بود که دیگه نیازی به قرعه کشی نبود، تازه تو قرعه کشی تیم های یک کشور هم به همدیگه نمیخورن!:gol:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]