پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
خوب چرا شما از طریق گوشی بازی نمیکنید ؟ الان این ورژن جدید گوشی خیلی از لاحاظ گرافیکی خوب شده . تازگی میشه اسم بازیکن ها رو هم تغییر بدی اما یک توکن ازت میگیره از تیم های حریف هم میشه بازیکن بخری ینی از این دوتا امکاناتش خیلی خوشم اومد حال کردم با این اپدیت
اون قابلیت اول که خیلی وقته اضافه شده وهردوی این قابلیتا تو ورژن کامپیوتر هم هست!
من تو گوشیمم داشتم تیممو ولی فعلا گوشیم تعمیرگاهه یعنی اگه به فیسبوک وصل نبود الان نمیتونستم واردش بشم!
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
سلام یک سوال تخصصی . الان من از طریق جیمیل این بازی رو سیو کردم . میشه از طریق فیثبوک یکبار کانکت بشم و این عکسم تغییر کنه چون میگن این عکس مربی با وصل شدن به فیثبوک عوض میشه . بعد اون وقت سری بعد ک میام توی بازی از طریق جیمیل میام . این کار رو انجام بدم ؟
سوال جالبی پرسیدی تاحالا فکرنکنم کسی امتحان کرده باشه!
نقل قول:
سوال جالبی پرسیدی تاحالا فکرنکنم کسی امتحان کرده باشه!
خوب پس برم تست کنم جوابش رو بهتون میگم
من امتحان کردم میشه.تیمم الان هم زمان هم به فیسبوک وصله هم به جیمیل.با هرکدوم که بخوام میتونم وارد بشم.
منم تست کردم شد هوراااا الان عکس خودم اومده ،GameNet General اینو توی فیثبوک اد کنید وپیام بدید تاپ الوون تا درخواست دوستی برای هم بفرستیم از توی بازی
نقل قول:
منم تست کردم شد هوراااا الان عکس خودم اومده ،GameNet General اینو توی فیثبوک اد کنید وپیام بدید تاپ الوون تا درخواست دوستی برای هم بفرستیم از توی بازی
عه؟خوبه
این ای دی فیسبوکته؟
نقل قول:
عه؟خوبه
این ای دی فیسبوکته؟
اره اد کن پی ام هم بده تاپ الون
2 فایل پیوست
اینم دوتا عکس از تیمم و قهرمانی پیشاپش لیگ هووووراااا:hooora2::danc::hooora2:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
اره اد کن پی ام هم بده تاپ الون
دادا ایدی فیسبوکتو بده نه اسم تیمتو
نقل قول:
دادا ایدی فیسبوکتو بده نه اسم تیمتو
ای دی فیثبوک و اسم تیمم یکی هستن همونو سرچ بزن اینطور بنویس GameNet General این پیج هم تازه ساختم لایک کن بی زحمت Top Eleven Iran