نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی جان دلیل خاصی داشته که تبانی کردن؟؟؟ مگه فاصله امتیازیشون باهات چقد بوده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی جان دلیل خاصی داشته که تبانی کردن؟؟؟ مگه فاصله امتیازیشون باهات چقد بوده؟
والله من خودم واسم عجیبه.اگر قراره تبانی کنن خوب باید برعکسش میشد.یعنی اون یکی تیمه که الان دومه 5 تا میزد نه اینکه تیم سوم بیاد 5 تا بزنه.اختلاف امتیازم با تیم دوم الان 2 تاست.امروز که بازیم با یه تیم معمولیه و احتمالا میبرم و میشه 5 تا.اختلافم با تیم سوم هم میشه 9 تا.با توجه به بازی های کمی که مونده اصلا محاله بتونن دیگه بهم برسن.ولی احتمال میدم که اونا میدونستن که نمیتونن هیچ کدومشون قهرمان بشن اومدن قید قهرمانی رو زدن و واسه رتبه های دوم و سوم میخواستن جاشون رو محکم کنن.چون تیم دوم اختلافش با سوم الان 4 امتیاز شده.یعنی دوم بودنش قطعیه.میمونه تیم سوم که اختلافش با تیم چهارم کمه واسه همین میخواستن که تیم سوم بازی رو ببره که اونم سوم بودنش قطعی بشه.ولی خوب این کارشون حماقته.چون من بازی آخرم با تیم دوم هستش و اگر امروز بازیشو میبرد اختلاف 2 تا بود.اونوقت شانس داشت که در بازی آخر منو ببره و قهرمان بشه.با این کارش عملا دیگه هیچ شانسی برای قهرمانی نداره مگر اینکه اتفاق عجیبی بیافته و من مقابل چند تا تیم معمولی امتیاز از دست بدم. ولی در هر صورت کارشون اصلا درست نبود چون بازی رو از هیجان انداختن و البته لیگی که دو تیم هم کشور توش تبانی میکنن قهرمان شدنه یه تیم از کشور دیگه لذت بیشتری داره و واقعا حس برد داره.امیدوارم تو لیگ بعدی به هیچکدوم برخورد نکنم که دوباره ازین اتفاقا نبینم.یا حداقل به یکیشون بخورم.هرچند اینحور تیم ها فرقی نداره واسشون با هم بیافتن یا نه.یدونه از اندونزی پیدا کنن دوباره با هم تبانی میکنن.ولی تیم رو انقدر خوب میبندم که با تبانی هم نرسن بهم:nishkhand:
هر دو تیم رو ریپورتشون دادم به پشتیبانی بازی.خیلی جالبه که خیلی زود هم جواب دادن.اینم جوابشون
Hi Ali,
Thank you for contacting us and thank you for reporting this issue!
We really appreciate your effort to improve the game.
Do not worry, even if some user finds a way to hack the game or to use some kind of cheat engine his account will be blocked as soon as possible! We are constantly working on this problem!!
If you are still concerned about this specific user please send us the screenshot of his team (but make sure to capture his name and Facebook photo) and we’ll investigate his account.
Thank you!
We wish you a great season!
Top Eleven Support Team
اول تشکر کرده بابت گزارشی که دادم و بعد گفته داریم تلاش میکنیم برای بهبود بازی
بعد گفته که نگران نباشید حتی اگر برخی از کاربرا راهی برای هک و تقلب در بازی پیدا کنند ما در اسرع وقت حسابشون رو مسدود میکنیم و به طور مداوم روی این موضوع دارن کار میکنن
در آخر گفته اگر هنوز میخواید این کاربر رو به صورت خاص پیگیری کنید از تیمش چند تا عکس بگیرید به طوری که اسم خود شخص و تصویر پروفایل فیسبوکش هم توی عکس بیافته تا به اکانتش رسیدگی بشه.
منم هم از خودش هم بازی قبلیش که ترکیبش نرمال بوده و ترکیب امروزش که کلا عوض شده عکس فرستادم تا حالشو جا بیارن:nishkhand:
قابل توجه دوستان که دنبال هک هستید ، خیلی اینا حواسشون جمع هستش و اینطور که سریع جواب منو دادن مشخصه اگر کسی بازی رو هک کنه و سکه بدست بیاره سریع گیرش میارن و حسابش رو میبندن.کسی نمیتونه هک کنه و راحت به بازیش ادامه بده.هرکی میبینید توکن زیاد داره مطمئن باشید که خریده و کارش قانونیه.با این حال اگر به کسی شک دارید این صفحه ی پشتیبانی هستش.ثبت نام کنید و درخواستتون رو مطرح کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام رفقا
میگم شما ایتم های تمرینیتونو چجوری ازش استفاده میکنید؟ منظورم اینه مثلا مهاجمتون رو ایا از نظر دفاعی هم تقویت میکنید؟
فیزیکال رو ک خب برا همه پستا میزنیم ، دفاعی و حمله ای رو هم بستگی داره داره ب پست بازیکن ، مثلا مدافع رو از دو ایتم فیزیکال و دفاع تقویت میکنیم ایا از نظر هجومی هم باید تقویتش داد؟ یا هافبک رو کدوم ایتما رو بیشتر بهش بدیم؟
ممنون داداش . ایشالانقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حتما میخونم.
خب این سلیقه ای هست. مثلا من واسه مهاجم اگه در نظر بگیریم 10 تا آیتم داریم من میام 6 تاشو میدم واسه حمله. 3 تاشو واسه فیزیکال و یکیشو واسه دفاع.مثال زدم.به نظر من که زیاد نباید رو چیز غیر تخصصی اون بازیکن تمرکز کرد. آخه من چون اصلا مهاجمینم عقب نمیکشن نیازی نمیبینم که دفاع رو تمرین بدم واسشون.یا خیلیییی کم تمرین میدم. ولی یکی مثلا سبک بازیش دفاعیه میخواد همه بازیکنا بکشن عقب میتونه حتی دفاع رو هم تمرین بده واسه یه مهاجمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه یه مهاجم نباید آیتم دفاعی داد یا خیلی کم باید بدین.هافبک ها باید میانگین همشو رعایت کنین چون وسط زمینن دیگه! هافبک دفاعی بیشتر رو بخش دفاع و فیزیکال باید کار کرد، مدافع رو هم به همین شکل ولی دفاع رو باید بیشتر از فیزیکال تمرین بدین
البته استثنا هم هست. مثلا میبنی یکی از مدافع هات استغداد ضربه آزاد زنی داره! پس مجبور میشی کمی از تمرینشو هم به بخش حمله ش اختصاص بدی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون از جوابت
درست میگی من خودمم همینکارو میکنم ولی بعضی وقتا خیلی اختلاف بین میانگین حمله و دفاع هست تو ذوق میزنه ادم شیطون میشه میره ایتم تمرینی رو ب پست غیرتخصصی تخصیص میده ki::
نقل قول:
نقل قول:
ایول علی! خوب حالشونو گرفتی:jeddiiiii:
بهشون میگفتی لااقل میخواستین تبانی کنین انقد تابلو اینکارو نکنین! :دی
من همه ی تمرین هارو میزنم اتوماتیک خود بازی میده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودم تمرین بدم بهتره؟؟
آفا مراقب باش که کارشونو که گزارش دادی یک هم خودتو بلاک نکنن!!!
برای من این اتفاق افتاده!
چاه نکن بهر کسی اول خودت بعدا کسی!
چاه کن همیشه ته چاه!
چیکار داری که بقیه چیکار میکنن! شما بازی خودتو بکن و خوشبختانه هم که قهرمانیت راحتتر شده! و اون پیامی هم که گذاشتی رو معمولا همیشه همه سایتها و کلا بخشهای پشنیبانی میدن! و همیشه هم اتوماتیک هست! و میتونی به گوگل هم پیام بدی و ببینی که چی میشه! و چی میگه!
البته چون نیومده و نگفته که این پیام اتوماتیک ارسال شده امکانش هست که اتوماتیک نبوده باشه ولی بازم بنظر من آخرش کاری نمیکنند! حالا اگرم بلاک شدند به ما هم بگو تا بیشتر خوشحال بشیم که یک ایرانی راحت تر قهرمان میشه ولی چشم آب نمیخوره