پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
چه تیریپ مدیریتی هم میگیره ! :nishkhand:
تو حوزه استحفاظی من هستی حواست به حرف زدنت باشهmas:-
نقل قول:
وای خدا نکنه بیاد سر قالب قبلی قالب به این خوبی با کیفیتی مگه چشه این قالب خیلی بهتره جماعت بی کلاس یکم خودتون رو با پیشرفت علم وقف بدید...........
ملت جهان سومی هستن دیگه dallliii
نقل قول:
آآآآآآآآآآآآخیش امتحانات منم تموم شدا . راحت شدما :evaa:
با اینکه نخوندم ولی بازم خدا رو شکر :luuugh::/danc
دیگه دوران بچه مدرسه ای بودن منم تموم شد :ohum:ki::... حالا بهم تبریک بگید :nishkhand:
من حاضرم هرچی دارم بدم و برگردم به بازم برگردم اول دبستان! کلا برگردم به 12-10سال پیشentezar::
نقل قول:
سلام داداش خوشحالم که برگشتی .:hooora2:
آره بابا این رسول دو روزه مدیر شده ، لفظ قلم صحبت میکنه:nishkhand:
والا من که رشتم مدیریته ، مثل این رسول حرف نمیزنم !ki:: ( الان دیگه دقیقا همه فهمیدن رشتم چیه ؟ :khandeeeee bahal: )
شوما برو به اون مدیریتت برس برو درس بخون شاید روزی مثل من مدیر شدیdallliiimas:-
نقل قول:
ای خدا شکرت! شکر به خاطر اینکه جلو راهم همیشه یه لندهور هست که به سراط مستقیمت هدایتش کنم:nishkhand:
اقا عبدل منظورت از ما کیه؟ :nishkhand: کی باورد داره ؟:nishkhand: ارسنال نمی تواند :nishkhand: نمیتواند :nishkhand:
اگه منظورت عبدل که عمرا بتونی به ((((سراط)))) مستقیم هدایتش کنی حتی اگه سراط مستقیم به راه اون کج کنی بازم اون میره به راه کجmas:-
آرسنال کی تونست که این دفعه دومش باشهlagh::
نقل قول:
نمیشه صراط مستقیم رو به سمت ما کج بشه ki:: بی زحمت تو این راه مجتبی رو هم با من همسفر کنید ki:: نه آخه اونم مثل خودم گشادی مفرط دارهshikam::-
حالا اون شیرازیه حال نداره تو چرا؟ki::
نقل قول:
اشغالگر كه شديم چند وقت ديگه هم تروريسم ميشيم:evaa:
عبداله خيلي تو مديريت آرسنال نقش داره
اگر خودش قبول كنه خوشحال ميشم همكار رسمي بشه:yes:
:danc::danc::ookk::eyvalla::sohappy::arsenal:
اينا جوابش بود:yes:
يعني رها تو آرسنال پست ميداد حالا ضد ما شده!
قابل توجه بچه هاي يووه و علي الخصوص شخص دلپيرو :evaa:
سال ديگه هم مياد ضد شما حرف ميزنه:look::luuugh:
مسئله اینه که این عبدل میگه افشین بره کنار من مدیر بشم راضی نمیشه بیاد همکارت بشهmas:-
قرار نیست هرکی به نظر در مورد تیم داد بشه طرفدارش:nishkhand: بر علیه یووه بخواد حرف بزنه حکم اعدام خودش رو امضا کردهlagh::
نقل قول:
آرسنال میتواند :yes::hooora2::-shad:hooora::sigar:
رهـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــا ؟ :-kal :nishkhand: دیدی اینا هم با ما هستند :-kal
مرسی بچه ها که با ما هستین love:::evaa:
نقل قول:
مردی وارد کتابخانه ای میشود و تحت تمسخر رها و دوستانش قرار میگیرد!:nishkhand:
:luuugh: این داستان تحریف شده و قبول ندارم :luuugh:
نقل قول:
نمیشه صراط مستقیم رو به سمت ما کج بشه ki:: بی زحمت تو این راه مجتبی رو هم با من همسفر کنید ki:: نه آخه اونم مثل خودم گشادی مفرط دارهshikam::-
آخه راه رو بیارم سمت شما و کج کنیم ، بازم شما نمیتونین بیاین ! چون میگی گشاد :khandeeeee bahal:. آدم گـــــــــــــشاد که حوصله ی راه رفتن نداره . :luuugh:
نقل قول:
عبداله خيلي تو مديريت آرسنال نقش داره
اگر خودش قبول كنه خوشحال ميشم همكار رسمي بشه:yes:
ما قولومتیم داش :afarin:love::
نقل قول:
من تکذیب میکنم من هیچوقت باشما نبودم که ضدتون باشم:ogh:
مدرکش تو همین دربی موجوده که با ما بودی :haaa: :jeddiiiii:
نقل قول:
مسئله اینه که این عبدل میگه افشین بره کنار من مدیر بشم راضی نمیشه بیاد همکارت بشهmas:-
آقا ما رو نبر به حاشیه :luuugh: من از هم اکنون آمادگی خود را جهت همکاری با افشین اعلام میدارم :evaa: چرا شما رسانه ها میخواین ما رو ببرین تو حاشیه ؟!:khandeeeee bahal:
محمد([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) رضا([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) مهدی([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید],) مهرداد([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])سینا([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])امیر([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) وبقیه که اسمشونو نیاوردم
روم به دیوار امتحانم دیگه نداریدو بهونتون کم شده پس لطف کنید بر فعالیتتون بیفزایید تا بر و بچ هم انگیزه پیدا کنند.
امتحانات که بیستم تموم میشه ولی متاسفانه شارژ نت من هم بیستم تموم میشهki:: این آقا ایکیو جواب سئوالات مصاحبه اختصاصی رو بفرسته فعالیت پیشکش(شوخی):khandeeeee bahal:
اون قاتل هم پیداش نیست:nishkhand:
سلام بچه ها. ببخشید به خاطر امتحانا کم اومدم دربی. ولی این امتحانای بوووووووووووققققق تموم شدن و در خدمت شمام.
مثل اینکه یوونتوسیا دارن علیه آرسنال شورش میکنن. باید دوباره ستاد حمایت از عبدل رو راه بندازیم و بگیم آرسنال میتواند.
قابل توجه رها و رسولlol:-:evaa:
مرد مومن این همه که من تشکر میزنم هر کس ببینه به عمق فعالیت مفید من پی میبره ، بر و بچ انگیزه پیدا کنید ، من همیشه در امتحان الهی هستم تازه!!!:yes:
نقل قول:
امتحانات که بیستم تموم میشه ولی متاسفانه شارژ نت من هم بیستم تموم میشهki:: این آقا ایکیو جواب سئوالات مصاحبه اختصاصی رو بفرسته فعالیت پیشکش(شوخی):khandeeeee bahal:
اون قاتل هم پیداش نیست:nishkhand:
بله جواب هم خواهم داد!:nishkhand: منشخصیت خیلی بییییبی دارم!!!:nishkhand::nishkhand::nishkhand:
آقا من هستم
کی گفته من نیستم؟؟؟chomagh
کی گفته بزنم بوووووووووقش کنم؟؟:evaa::death:chomagh
ملت غیور ایران همیشه در صحنه حضور دارند:luuugh::evaa:
پ.ن:خودمونیم جمله ی آخرم چه ربطی داشت؟؟
:khandeeeee bahal::crazy:mas:-
نقل قول:
روم به دیوار امتحانم دیگه نداریدو بهونتون کم شده پس لطف کنید بر فعالیتتون بیفزایید تا بر و بچ هم انگیزه پیدا کنند.
نقل قول:
امتحانات که بیستم تموم میشه
آقایون و حضار گرامی ! :okh:
درسته امتحانات تموم میشه اما بدبختی های بعد از امتحانات هنوز ادامه داره :ey babaaa:
امروز امتحان ریاضی دادم افتضاح بود و الان در به در دنبال شماره ی خانم استاد میگشتم برا پاچه خواری:evaa: تا اینکه بالاخره شمارشو پیدا کردم:death: ( عاقبت جوینده یابنده :hekolah: ) ، حالا باید برم بهش زنگ بزنم یکم پاچه خواری کنم :hehehe:. ای آلبالو ، ای شفتالو ، ای سبیل ...shikam::-
نقل قول:
مثل اینکه یوونتوسیا دارن علیه آرسنال شورش میکنن. باید دوباره ستاد حمایت از عبدل رو راه بندازیم و بگیم آرسنال میتواند.
قابل توجه رها و رسولlol:-:evaa:
حامیان من ، شورش کنید :afarin:lagh::
----
راستی این هم خواهر زاده ی منه داره خوانندگی میکنه heee::
2 سالشه
به داییش رفته heee::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
آقایون و حضار گرامی ! :okh:
درسته امتحانات تموم میشه اما بدبختی های بعد از امتحانات هنوز ادامه داره :ey babaaa:
امروز امتحان ریاضی دادم افتضاح بود و الان در به در دنبال شماره ی خانم استاد میگشتم برا پاچه خواری:evaa: تا اینکه بالاخره شمارشو پیدا کردم:death: ( عاقبت جوینده یابنده :hekolah: ) ، حالا باید برم بهش زنگ بزنم یکم پاچه خواری کنم :hehehe:. ای آلبالو ، ای شفتالو ، ای سبیل ...shikam::-
حامیان من ، شورش کنید :afarin:lagh::
----
راستی این هم خواهر زاده ی منه داره خوانندگی میکنه heee::
2 سالشه
به داییش رفته heee::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استادِ خانومتون چند سالشه ؟ اگه 37 به بالاس شمارشو به منم بده ki::
تو این شورشه من باس چی کار کنم :scare3:طرفه آرسنالو باس بگیرم یا یووه ؟ :scare3:گرچه آرسنالو بیشتر از یووه دوس دارم ولی جفتشون واسم عزیزن , نمیدونید تو کانون هوادارای دورتموند چقدر سر یووه ای بودنم اذیتم کردن :aaaa: ولی خب من مثه یه مرد جلوی همشون وایسادم چه بایرنیاش جه دورتموندیاش , جوری که حتی بعضیا فک کردن تیم اولم یووس :nishkhand:
یعنی به تو رفته ؟ بمیرم براش که به تو رفته :gerye:lagh::
این بچه به داییش رفته باشه که چیتوز موتوری 2 هم به بازار میاد.
بزرگ که بشه با این صدای بلندش میشه مخلوطی از ابی و داریوش.
تازه اگه به تو بره از زندگی نا امید میشه.