فک کردی من نمیدونمki:::nishkhand::khelal dandoon:
نمایش نسخه قابل چاپ
فک کردی من نمیدونمki:::nishkhand::khelal dandoon:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خاک تو سرشون
چکار داری بچه مردمو بزار مدیریت کنه بچه بنده خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اماره خودتم همه جا پخشه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین الان 50 نفر از بچه ها دربی فقط تو فوتیرانن و ..........نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرتضی جان:nishkhand:
نزار همه چیزو بریزم رو دایره:nishkhand:ki::::bow
تهدید!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بریز بینم چی میخوای رو کنی ؟؟؟ki::
من که مثه اب زلالم:hehee:
نقل قول:
نقل قول:
اينا رو نگاه خب رفتيم تو يه سايت ديگه عضو شديم مدير شديم گناه كه نكرديمheee::
من منظورم با رضا بود
کهتو سایتایه دیگه شاید پیداش کردم
من که خودم آمارمو قبل از اینکه شماها بگین میگم
من تو : 1- دربی 2-فوتیران3- فیفا نیوز 4-انجمن بچه های اخراجی بارسا:nishkhand: و یه چن تا سایت و انجمن دیگه عضوم و بیشتر تو دربی هستم :sigar:
حالا کی میتونه مثل من همانند یک مرد به اینکاراش اعتراف کنه ؟:nishkhand:
والا میشه فقط ممکنه به خاطر تبلیغات عین یه مرد هم پرتت کنن بیرون:nishkhand:ki::lagh::
من تو سايتايي كه عضو شدم فكر كنم اندازه مو هاي سرم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هرچي آ1پپلو سنتر ديدم هرچي هاست رايگان ديدم هرچي سايت خبري ديدم خلاصه....heee::
اگه بيام همش رو بنويسم كه كمپ 2روز نميكشه كه
عین منی
من خیلی سایت عضو شدم
بیشتر از نصفش هم نام کاربریم یادم نمیاد:nishkhand::hehehe:lagh:::khandeeeee bahal: