ایکرکاسیاس، بهترین دروازه بان سال 2011به انتخاب کاربران گل ایران.
نظرسنجی درمورد انتخاب بهترین دروازه بان سال 2011 در سایت گل ایران امروز به پایان رسید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- نتیجه نظرسنجی بهترین دروازه بان سال 2011 در سایت گل مشخص شد. ازبین ده نامزد کسب این عنوان، ایکر کاسیاس ، دروازه بان اسپانیایی باشگاه رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا با کسب 29.47% آرا عنوان بهترین دروازه بان سال 2011 را مال خود کرد.
مانوئل نویر، دروازه بان المانی بایرن مونیخ که در بازار تابستانی از شالکه به بایرن منتقل شد، با کسب 27.29% آرا دوم شد و جیان لوئیجی بوفون، دروازه بان اسطوره ای یوونتوس با کسب 17.64% آرا سومین دروازه بان برتر سال 2011 شد.
نکته جالب این نظرسنجی اینجا بود که رأی بالای ایکر کاسیاس و اختلاف بالای چابی با نفر دوم نشان می دهد که برخی از طرفداران رئال مادرید به چابی رأی داده اند و برخی از طرفداران بارسلونا به کاسیاس و نظرات کاربران همان طور که باید باشد برای انتخاب بهترین بازیکنان بوده، نه برای انتخاب بازیکنان محبوب خود
دراینجا می توانید در جریان آمار دقیق این نظرسنجی که امروز به پایان رسید توجه کنید:
1- ایکر کاسیاس (29.47% آرا)
2- مانوئل نویر (27.29% آرا)
3- جیان لوئیجی بوفون (17.64% آرا)
4- ویکتور والدس (10.32% آرا)
5- ادوین فان در سار (7.5% آرا)
6- وویچیخ اشچسنی (2.93% آرا)
7- ژولیو سسار (1.59% آرا)
8- پتر چک (1.57% آرا)
9-جو هارت (1.17%)
10- داوید دخه آ (0.51%)
چلسی به دنبال گونسالو ایگواین.
مدیران چلسی برای آگاهی از این امکان انجام این انتقال با مدیر برنامه های این بازیکن تماس گرفته اند و قرار است تا 24 ساعت دیگر پاسخ نهایی را دریافت کنن.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- باشگاه چلسی قصد دارد برای تقویت خط حمله اش گونسالو ایگواین، مهاجم آرژانتینی رئال مادرید را به خدمت بگیرد.
به گزارش نشریه سان، مدیران چلسی برای آگاهی از این امکان انجام این انتقال با مدیر برنامه های این بازیکن تماس گرفته اند و قرار است تا 24 ساعت دیگر پاسخ نهایی را دریافت کنند.
ایگواین در رقابت های این فصل عملکرد بسیار خوبی داشته و به طور میانگین در هر 53 دقیقه موفق به گلزنی شده است. علی رغم اینکه تنها 7 بار از ابتدا در لالیگا به میدان رفته، موفق شده 12 بار دروازه حریفان را باز کند.
این در حالی است که دانیل استوریج و خوان ماتا عملکرد بسیار خوبی در دو سمت مثلث خط حمله چلسی در رقابت های این فصل لیگ برتر داشتند.
با این وجود ویلاس بواس در نوک خط حمله همچنان مشکل دارد. تورس و دروگبا هر کدام تا اینجای فصل تنها دو بار موفق به گلزنی شده اند و این آمار برای تیمی که به دنبال قهرمانی است، بسیار ناامید کننده محسوب می شود.
پرس: فروش کاکا در دستور کار من نیست.
به گزارش خبرگزاری رئال مادرید در ایران و به نقل از ساکرنت، فلورنتینو پرس مدیرعامل رئال فروش کاکا را به صلاح باشگاه نمیداند و آن طور که از ظاهر ماجرا بر میآید اشخاص دیگری در رئال مادرید برای فروش کاکا تلاش میکنند.
مدیر امور مالی کهکشانیها قیمت کارشناسی شده کاکا را ۲۲ میلیون یورو عنوان کرده و مشخص است که مخاطب اصلی این اعلام رسمی باشگاه پاریسن ژرمن فرانسه است، باشگاهی که تلاش دارد در همین روزها خبر رسمی عقد قرارداد با آنجلوتی، کاکا، دیماریا و بکام را منتشر کند.
مصدومیت کاکا و کم فروغی او در معدود بازیهای پایان فصل گذشته و نیم فصل اول لالیگا تاثیر زیادی در کلید خوردن پروژه حذف وی داشته اما دلیل اصلی سایهنشینی کاکا دلخوری آقای خاص است که حتی در چند تمرین پایانی نیم فصل اول او را در تیم دوم قرار داد و هرگز در امور تاکتیکی به سراغش نرفت.
realmadridcf.ir
کونترا :”بازی کردن در مادرید تحقق یک رویا است “
به گزارش خبرگزاری رئال مادرید در ایران فابیو گونترا در طی مصاحبه ای که با مارکا داشته از حضور و زندگی در مادرید خوشحال و بسیار خرسند است.
وی اینگونه نقل میکند :” حقیقت این هست که من هرگز اینگونه پیرامون شهر مادرید فکر نمیکردم زمانی که با همسرم درمورد جدایی از بنفیکا و ترک لیسبون و رقتن برای زندگی و ایندمون به مادرید صحبت میکردم وی بسیار نگران بود چونکه ما در لیسبون و اینکه بین مردم این شهر بودیم کاملا راضی و خشحال بودیم اما خوب من تابه حال به مادرید زندگی و حتی سفر نکرده بودم اما بزرگی و تاریخ باشگاه من رو متقاعد کرد و وقتی به این شهر امدم همه چیز پیرامون زندکی و قوتبال من تغییرکرد و پیشرفت کردم ”
” بنفیکا تیمی فوقالعاده و دوست داشتنیست اما بازی در تیمی همچون مادرید مثل تحقق یک رویاست ”
وی درمورد اینکه مورینیو به او زیاد بازی نمیدهدو ایا واقعا انتخاب درستی کرده است اینگونه جواب میدهد :” رفتن به مادرید یک تصمیم درست نیست ! بلکه بسیار صحیح است ”