فکر نکنم ترکیب این باشه اخه دلیل نداره این طوری بازی کنیم ولی شاید جواب داد
2 ساعت به بازی :wc:
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر نکنم ترکیب این باشه اخه دلیل نداره این طوری بازی کنیم ولی شاید جواب داد
2 ساعت به بازی :wc:
آره درست ميگي اصلا دليلي نداره كه حجومي بازي كنيم -در حالي كه پاتو هم آمادگي كامل رو نداره و بعيده از ابتدا بازي كنه و آكوييلاني هم بهتره جاي نوچرينو تو اي بازي بگيره - چون تو بازي برگشت با آرسنال و رفت با بارسا و بازي قبلي تو ليگ با كاتانيا آنچنان درخشان نبود - به احتمال خيلي زياد اين تركيب باشه : آبياتي-نستا-مكسس-آباته-آنتونيني-آمبروزيني-آكوييلاني(نوچرينو)-سيدورف-بواتنگ-روبينيو- و زلاتان ايبراهيمويچ:sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط king k.p boateng [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیب زیاده تو بیشتر سایت ها ترکیب اولیه رو زدن دارم میگردم ببینم ترکیب جدید نزدن
ولی این خیلی خطرناکه وحشتناک تهاجمیه ترکیب اصلی رو 1 ساعت دیگه بدونه چون و چرا میزارند
دوستان بعد بازی یه تاپیکی به نام نمره دهی به بازیکنان باز میشه
و بعد هر بازی شما نمره های مورد نظرتون رو به بازیکن ها میدید سعی میکنم با بقیه جاها متفاوت باشه یه چیز ترو تمیز دربیاد
موفق باشید :love:
عاليه دستت درست- فقط يه سوال بالاخره بازي از شبكه 3 پخش ميشه يا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط ميتونم بگم دوباره دارن داورهاي بي پدر و مادر به ضرر ميلان كار ميكنند. خيلي اعصابم خورده
عجب داورایی هستن
ظاهرا باختتون از قبل از بازی مشخص شده
عجب تیمی داره این فیفا
برای یوفا متاسفم !!!!!!!1 میشه یکی بگه پویول داشت چیکار میکرد؟؟؟؟؟؟؟
شرم ساری یا بهتره بگم شرم سازی دوباره !!!!!!!!!!!!!! کاپ رو بهشون بدن دیگه
واقعا من نمیدمن چی بگم همه شاهد بودن خدا کنه اخر بازی هر کی حقشه بره بالا تیم که دیگه نمیتونه جلو داورو بگیره
دوتا پنالتی واقعا متاسفم
به خدا اگر ميلان 10 تا گل ديگه هم بزنه اين داور ..... پولي كار خودشو ميكنه-آخه يكي به من بگه خطاي نستا كجا بود. روحيه تيم هم خرابه احتمالا گل هاي ديگه هم ميخوره:gijjj::gijjj:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]