کولمن سرمربی جدید تیم ملی ولز تایید کرد که آرون رمزی همچنان کاپیتان ولز خواهد بود.
او در این مورد میگوید " با رمزی در مورد کاپیتانی صحبت نکردم. او تااینجا کاپیتانی خوبی بوده و بنظرم اشتباهی مرتکب نشده، پس چرا باید تعویضش کنم؟
" وقتی گری اسپید او را کاپیتان کرد بیشتر شبیه قمار بود. او به این جوانی میتواند کاپیتان باشد و پیشرفت کند؟ اما حالا می بینم که گری انتخاب فوق العاده ای داشته و آرون هم پیشرفت کرده است."
" بهترین کاپیتان کسی نیست که مدام فریاد بکشد بلکه بهترین کاپیتانها با فکرشان بازی میکنند و آرون رمزی همچین کاپیتانی است."
Arsenal.ir
هواداران حق دارند اعتراض کنند
تعویض الکس چمبرلین در بازی با منچستر باعث به وجود آمدن بحث های زیادی شد، از اعتراض هواداران در ورزشگاه گرفته تا واکنش رابین ونپرسی درون زمین، ژسنی در این مورد گفت:
"نمی خواهم چیزی بگویم که نباید آن را به زبان بیاورم، هر کس نظری دارد و آنها به این شکل نظر خودشان را نشان دادند، من مشکلی در آن نمی بینم.
بدون شک فشار زیادی وجود دارد، هواداران از ما انتظار دارند بهتر از این کار کنیم، کاری که ما می توانیم بکنیم این است که باز هم تلاش کنیم و من خوشبین هستم که هر چه زودتر روند خوب نتیجه گیری ما باز خواهد گشت."
ژسنی در مورد ونپرسی هم گفت:
"رابین یک بازیکن عالی است، قبلاً هم این را زیاد گفته ام، از نظر من او بهترین بازیکن حال حاضر لیگ برتر است.
ببینید ما ناراحت هستیم اما هنوز هم باور داریم کیفیت داریم و این فقط به رابین مربوط نمی شود، از نظر من تمام تیم انقدر خوب هست که بتوانیم در جمع چهار تیم کار را به پایان برسانیم.
داشتن یک لیدر مثل رابین به تیم کمک می کند، او خیال ما را از این بابت که در همه بازیها گل میزنیم راحت می کند.
امیدوارم بتوانیم با فشارهایی که اکنون در اطراف ما وجود دارد کنار بیایم و انتظارات را عملی کنیم چون این هواداران و این باشگاه لایق نتایج بهتر از چند هفته اخیر هستند."
اما ژسنی معتقد است این عقیده که دوران ونگر در آرسنال به پایان رسیده درست نیست.
"او در پانزده سال حضورش در اینجا کار شگفت انگیزی انجام داده و انجام می دهد بنابراین به نظر من جایگاه او در این باشگاه هرگز نباید مورد سوال قرار بگیرد."
الکس چمبرلین هم در مصاحبه دیگری از ونگر حمایت کرد.
"او آرسن ونگر است، یک مربی باکیفیتی بالا که برای سالهای زیادی سرمربی آرسنال بوده است.
او برای این باشگاه کارهای زیادی انجام داده است بنابراین باید به هر تصمیمی که او در قبال من یا تیم بگیرد احترام بگذارم و همین کار را هم خواهد کرد.
هواداران پول می دهند و به ورزشگاه می آیند پس این حق را دارند که اعتراض خود را نشان دهند.
اما من و همه بازیکنان می توانیم تضمین بدهیم که کاملاً روی کار خودمان متمرکز هستیم، در این هفته چند جلسه داریم و در مورد اینکه در چه مواردی باید پیشرفت کنیم صحبت می کنیم، همه سعی می کنیم در یک مسیر قرار بگیریم و امیدواریم بتوانیم از این بحران خارج شویم.
اخیراً چند نمایش خوب داشتیم اما در مقابل تیمهای خیلی خوبی قرار گرفتیم و در نهایت نتوانستیم موفق شویم.
کاری که می توانیم انجام دهیم این است که در تمرینات و مسابقات به سختی تلاش کنیم و کارهای خودمان را به بهترین شکل انجام دهیم."
Arsenal.ir
رابین فان پرسی علی رغم واکنش خود در قبال تعویض چمبرلین ، اصرار دارد هیچ مشکل و درگیری با آرسن ونگر ، سرمربی توپچی ها ندارد...
رابطه آرسن ونگر با هواداران آرسنال در روز یکشنبه به پایینترین سطح خود تنزل کرد ، هنگامی که آنها به شدت به تعویض آلکس اوکسلاد چمبرلین و آندره آرشاوین اعتراض نمودند. همچنین به نظر می رسید کاپیتان آرسنال ، رابین فان پرسی ، با به کار بردن کلمه " نو" اعتراض خود را به این تصمیم ونگر نشان داده است. با این حال ، عکس العمل مهاجم هلندی در قبال این تعویض و مصدومیت ماهیچه ساق پای چمبرلین واضح بود.
فان پرسی گفت : " من در بازی روز یکشنبه به تصمیم ونگر اعتراض نکردم ، فقط ناراحت بودم که دیدم آلکسی که در زدن تنها گل تیم کمک شایانی به ما نمود مجبور به ترک زمین شده است. من با سوال کردن قضاوت او را زیر سوال نمی برم ، من در جایگاهی نیستم که با ونگر دربیفتم. رئیس اوست وتصمیمات دلخواهش را می گیرد ، و این پایان ماجراست.
من به اندازه کافی با ونگر کار کرده ام و می دانم منطق درستی پشت تصمیماتش وجود دارد و روز یکشنبه هم یکی از آنها بود! وقتی او تصمیمی می گیرد بر پایه موضوعاتی است که شاید خیلی ها از آن آگاهی ندارند ، او هرگز قصد ضربه زدن به تیم را ندارد. من ونگر را به خاطر تصمیماتش می ستایم.
همانطور که ونگر بعد از بازی گفت ، نیازی نیست که در باره این تعویض به کسی توضیحی بدهد! به یاد داشته باشید که او 30 سال است مربی گری می کند و بیش از 50000 تعویض در طول عمر مربی گری اش انجام داده است ، چرا باید به خاطر تک تک آنها پاسخگو باشد و جواب پس بدهد؟!
او همه چیز را می داند. اوست که می داند کدام بازیکن مصدوم یا بیمار است یا کدام بازیکن خسته شده است. موفقیت های آرسن ونگر به اندازه کافی نشان می دهد تصمیمات وی حاصل دانش و تجربه اوست. چمبرلین از ناحیه ماهیچه ساق پا دچار مصدومیت بود ، ما این مساله را نمی دانستیم! اما او می دانست و آرشاوین را جایگزین او نمود.
من احترام زیادی برای آرسن ونگر قائلم. او یکی از بهترین مربی های فوتبال در دنیاست ، با رکوردهای درخشان در تیم آرسنال. من یا احتمالا سایر بازیکنان بدون وجود او به اینجا نمی رسیدیم.
ارتباط من با رئیس و همچنین باشگاه خوب است. در حال حاضر نمی خواهم سوء تفاهمی بین ما پیش بیاید. هیچ تضادی ، مشکلی و اختلاف نظری بین ما وجود ندارد. من این مساله را می دانم ، خود ونگر می داند ، بازیکنان هم می دانند و لازم است که هوادارن هم این مساله را بدانند و در بازی خواهند دانست.
ما درکنار هم جمع شده ایم تا بهترین عملکرد را ارائه نماییم و متعهدیم تا برای امارات افتخار بیافرینیم. ما به هیچ عنوان نمی خواهیم فصل را در مکانی به غیر از 4 تیم بالای جدول به پایان برسانیم ، هرگز. باخت در برابر منچستر یونایتد به معنای ضربه فنی نیست ، بلکه شروعی دوباره برای ما است.
راهی که در این فصل می رویم فکر می کنم بسیار امن و زیباست و نوید بخش شگفتی های بسیاری قبل از پایان یافتن فصل برای ما خواهد بود. بازیهای زیادی باقی مانده است ، باید ریکاوری کنیم و مطمئنا دوباره پیروز خواهیم شد ، هرکسی فکر می کند ما تمام شده ایم سخت در اشتباه است.
این فصل هنوز هم می تواند یک فصل خوب برای ما باشد. ما اف ای کاپ و لیگ قهرمانان اروپا را پیش رو خواهیم داشت. ما 100% می خواهیم تا یکی از این دوجام را به خانه بیاوریم و امیدوارم صاحب هر دوی آنها شویم.
اجازه بدهید متحد باشیم ومبارزه کنیم. "
Arsenal.ir
ایجنت روسیچکی با ونگر مذاکره میکند.
کاپیتان جمهوری چک پنج بازی در این فصل انجام داده و گفته میشود مورد توجه ولسفبورگ و فولهام میباشد اما وکیل توماس این شایعات را تکذیب کرد و میگوید
" قضیه فولهام شایعه مطبوعات است. الان میروم تا با ونگر صحبت کنم و قبل از این ملاقات هیچ چیزی نمیتوانم بگویم بعد از اینکه نتیجه این دیدار مشخص شد میتوانم صحبت کنم."
Arsenal.ir
پشت اعداد- تعداد بازیکنان
آرسنال در تاریخ لیگ برتر، این فصل از بیشترین تعداد بازیکن استفاده کرده (32بازیکن) که رکورد قبلی 31 بازیکن در فصل 1946/47 بوده است.
رکورد قبلی در لیگ برتر استفاده از 30 بازیکن در فصول 1994/95 و 1999/2000 و 2009/10 بوده است.
در سوی مقابل کمترین تعداد بازیکن مورد استفاده شده در یک فصل مربوط به فصول 1968/69 و 1970/71 هست که در آن سالها از 16 نفر در تیم استفاده شد. که البته آرسنال درفصل 1970/71 قهرمان لیگ هم شد.و طی آن سال برتی میز و باب ویلسون64 بازی انجام دادند.
اما ترکیب 31 نفری آرسنال در فصل 1946/47 در مجموع 45 بازی انجام دادند(42 بازی در لیگ) که اولین سال لیگ بعد از جنگ جهانی دوم بود و تیم جورج آلیسون در رتبه سیزدهم جدول قرار گرفت.
شما اگر به 13 فصلی که آرسنال بیشترین ترکیب را داشته(29 بازیکن یا بیشتر) نگاه کنید رتبه متوسط آرسنال 9.2 بوده است. البته توپچی ها در سال 1937/38 قهرمان لیگ هم شده بودند.
اما اگر به 13 فصلی که آرسنال کمترین تعداد بازیکن را داشته (19 بازیکن یا کمتر) نگاه کنید رتبه متوسط آرسنال 4.1 بوده است که 4 فصل آن قهرمان شد.
در ضمن کم تعدادترین ترکیب آرسنال در تاریخ لیگ برتر مربوط به فصل 2003/04 است که با 22 بازیکن فصلی بدون شکست را پشت سر گذاشتند و قهرمان شدند.
در کل میانگین تعداد نفرات ارسنال در یک فصل 23.96 نفر بوده و اگر میانگین فصولی که قهرمانی را بدست آورده اند را حساب کنیم، متوسط 22.1 نفر بوده اند.
اگر کمی آمار را گسترش بدهیم، آرسنال در این فصل تاکنون از 38 بازیکن در ترکیب خود در تمامی رقابتها استفاده کرده است. که رکورد مربوط به فصل 2009/10 میشود که از 41 بازیکن استفاده شد.
در زمان هدایت آرسنال توسط آرسن ونگر میانگین تعداد بازیکنان در کل 32.4 نفر میباشد، اما اگر به محدوده96 سال قبل از ونگر برگردیم( 96 سال قبل از سال 1996/97) میانگین تعداد نفرات 23.61 نفر بوده و این نشان میدهد که تیم آرسن ونگر 9 نفر بیشتر فصول قبل از خود بازیکن استفاده میکرده است. در واقع پرتعدادترین ترکیب آرسنال در زمان ونگر بوده است که البته لیگ قهرمانان و حجم بیشتر بازیها میتواند دلیلش باشد.
در 13 فصلی که آرسنال در لیگ قهرمانان حضور داشته (فصل جار حساب نمیشود) متوسط58.23 بازی در فصل داشته که نسبت به قبل از جنگ دوم بسیار بیشتر است. در واقع آرسنال از فصل 1967/68 به قبل هیچوقت بیشتر از 50 بازی انجام نداده.همچنین در لیگ قهرمانان به تنهایی حداقل از 21 بازیکن استفاده کرده.
از 32 بازیکنی که این فصل برای آرسنال بازی کرده اند 12 نفر آنها برای اولین بار لباس آرسنال را پوشیدند که شامل جروینیو، جنکینسون، فریمپونگ،کوکلین، چمبرلین، آرتتا، مرتساکر،بنایون، آرتتا،سانتوس، پارک و یناریس میباشد. که 4 نفر از این 12 تا از آکادمی وارد تیم شدند و 8 نفرشان در تابستان به تیم آمدند.
و این درحالی است که هنوز در لیگ از فابیانسکی، ویلشیر و میایچی استفاده نشده. میدلزبرو در فصل
2005/06 از 37 نفر در ترکیب خود برای لیگ استفاده کرد.
اسميت و انتقاد از سياست های باشگاه
آرسنال در نقل و انتقالات تابستان پيشنهادی را برای به خدمت گيری گری كيهيل ارائه كرد كه توسط بولتون رد شد. در نهايت ميان دو باشگاه بر سر اين انتقال توافق حاصل نشد تا توپچی ها در روزهای پايانی نقل و انتقالات پر مرتساكر ملی پوش با سابقه ژرمن ها را به خدمت بگيرند.
با پيوستن كيهيل به چلسی ، آلن اسميت معتقد است كه باشگاه می توانست با كمی بيش تر خرج كردن اين مدافع آينده دار انگليسی را از آن خود كند.
" در رابطه با كيهيل ، دقيقا نمی دانيم كه چه اتفاقاتی رخ داد اما می دانيم كه آرسنال پيشنهادی را برای جذب وی ارائه كرد كه توسط بولتون رد شد. اما چرا پيشنهاد خود را كمی افزايش نداديد؟ چرا مبلغ درخواستی بولتون را پرداخت نكرديد تا اين بازيكن را جذب كنيد؟
" حالا او به چلسی رفته است و خريد خوبی برای آنهاست. اما او می توانست خريد خوبی برای آرسنال باشد ، از نظر من بهتر از پر مرتساكر.
" كيهيل به خوبی اين ليگ را می شناسد. او بازيكنی انگليسی است كه در سالهای آتی می تواند برای تيم ملی بازی كند.
" گاهی اوقات ونگر فكر می كند باشگاه ها مبلغ بيش از اندازه ای را طلب میكنند و به همين دليل از خريد بازيكن صرف نظر می كند. تقريبا مثل اين می ماند كه او می خواهد از جيب خود خرج كند و در اينكه چگونه اين پول را خرج كند محتاط است.
" البته بايد دستمزد بازيكن را هم پرداخت كرد و آرسنال به يك بازيكن هفته ای صد و پنجاه هزار پوند پرداخت نمی كند اما كيهيل چنين مبالغی را نمی خواست و من فكر می كنم آنها میتوانستند او را به خدمت بگيرند."
اما اسميت 49 ساله به سوالی در رابطه با جذب ديرهنگام بازيكنانی نظير آرتتا ، بنايون و مرتساكر نيز اينگونه پاسخ داد.
" واضح بود كه بعد از جدايی فابرگاس و نصری همه منتظر بودند كه مربی جانشينان مناسبی را به خدمت بگيرد كه كيفيت را به تيم تزريق كنند اما نه اينكه اين كار را در آخرين دقيقه نقل و انتقالات انجام دهد.
" به نظر می رسيد كه آن خريد ها بيشتر به دليل ترس و نگرانی انجام شدند. آرتتا بازيكنی 29 ساله است كه در مصدوميت ركورددار است ، مساله ای كه ونگر به آن توجه می كند. بنايون يك بازيكن 31 ساله است كه تفاوت بزرگی را در تركيب اصلی تيم رقم نخواهد زد. مرتساكر 80 بازی ملی دارد اما در عمل بازيكنی كه 80 بازی ملی داشته باشه به نظر نمی رسد.
" از او بخواهيد بدود ، او بسيار كند به نظر می رسد كه آن نگران كننده است. او شخصيت و جنگندگی خوبی دارد اما اين هميشه كافی نيست.
" مسلما قرار گرفتن در جمع چهار تيم برتر در اين فصل ، بزرگترين دستاورد ونگر در آرسنال خواهد بود. آنها بازيكنان مصدومی را دارند كه بازگشتشان تفاوت بزرگی را ايجاد خواهد كرد اما اگر كماكان اينگونه دفاع كنند ، راه به جایی نخواهند برد."
Arsenal.ir
مقاله ایان رایت اسطوره توپچی ها در مورد شرایط آرسنال
هواداران آرسنال گله دارند، مثل بقیه هواداران اما آنها واقعاً مدارا کرده اند و صبور بوده اند، به خصوص وقتی آنها را با هواداران دیگر تیمهای لیگ برتری مقایسه می کنید.
تصمیم آرسن ونگر مبنی بر تعویض چمبرلین با آرشاوین در بازی با منچستر یونایتد با اعتراض اکثر هواداران همراه شد، شاید این واکنش هواداران برای خیلی ها عجیب باشد اما این اتفاق باعث شکسته شدن یک تابو شد، شش فصل بدون جام، بلیط های گران قیمت و این حقیقت که در حال حاضر این تیم به هیچ وجه مثل یک تیم قهرمان نیست.
باخت برابر فولام و سوانسی و پس از آن برابر یونایتد، درخشش یک پسر جوان و بعد تعویض او، نتیجه حاکی از برد منچستر یونایتد بود و همه انگشت ها در صحنه گل به روی آرشاوین نشانه رفت و شرایط بدتر شد.
ونگر دلایل خودش را برای تعویض چمبرلین داشت اما بیایید مشکلات را کمی بازتر بررسی کنیم، آرسنال حالا برای حضور در لیگ قهرمانان فصل آینده با مشکل رو به روست، شاید با توجه به سالهای اخیر هواداران آرسنال هم مثل هواداران چلسی و یونایتد عادت کرده اند تیمشان را در جمع چهار تیم برتر لیگ ببیند.
من هنوز احساس می کنم چلسی با مشکل مواجه خواهد شد، در بین هوادارانشان یک واقع بینی وجود دارد که ممکن است فصل آینده در لیگ اروپا حضور داشته باشند.
همچنین موفقیت تاتنهام در این فصل هم داستان را دردناک تر کرده است، اگر آنها فصل را در رتبه سوم و یا حتی چهارم به پایان برسانند جشن خواهند گرفت و این فصل را یک موفقیت بزرگ برای خودشان می دانند حتی اگر آرسنال برای سالها در این رتبه ها و یا حتی بالاتر کار را تمام کرده باشد.
چنین حرکاتی قابل درک است و بعضی اوقات اینکه هواداران اعتراض خود را از وضع موجود به گوش دیگران برسانند چیز بدی نیست، همچنین من می توانم درک کنم که چرا رابین ونپرسی از تعویض چمبرلین خوشش نیامد، به این خاطر بود که فشار زیادی روی او برای گلزنی وجود دارد و در آن بازی چمبرلین داشت به او کمک می کرد.
اما نکته مهم این است که این اعتراضات همین حالا به پایان برسد و من مطمئن هستم هواداران آرسنال باز هم پشت تیم خواهند بود و در مقابل ونگر قرار نخواهند گرفت.
می دانم بعضی ها بعد از اینکه ونگر گفت علاقه ای به خرید در پنجره نقل و انتقالات ندارد حرص خوردند، اما حتی اگر تیم نیاز به تقویت داشته باشد - که همگان بر این عقیده هستند - اینکه به یکباره و با عجله چند خرید انجام بدهید کار عاقلانه ای نیست.
این اتفاق در 31 آگوست رخ داد و من از اینکه آرسنال از این بابت سودی برده باشد مطمئن نیستم.
آرتتا خوب کار کرده است، در حالی که عملکرد مرتساکر مورد قبول خیلی ها نبوده و بنایون هم به اندازه کافی فرصت بازی پیدا نکرده است.
بنابراین من نمی توانم بگویم آن خریدها موفقیت آمیز بودند، آرسنال بدجوری از مصدومیت مدافعان کناری اش ضربه خورد.
اما ویلشر در حال بازگشت است، در کنار بقیه بازیکنان، همچنین من دوست دارم زوج دفاعی ورمالن و کوشلنی را ببینم، کوشلنی یک بازیکن با سبک بازی ویدیچ است.
آرسنال در فرم بدی به سر می برد و قطعاً این مساله خوب نیست اما همانطور که آنها در این فصل هم نشان داده اند می توانند دوباره فرم خوبی به دست آورند و به خوبی هم در جام حذفی پیشروی کنند، بازی یکشنبه با استون ویلا خیلی مهم است.
همچنین نباید فراموش کرد آرسنال یک مصاف حساس با میلان در لیگ قهرمانان دارد و این در حالیست که منچستر یونایتد و منچستر سیتی از رقابتها حذف شده اند.
الکس چمبرلین به پیشرفت خودش در ماه های آینده ادامه خواهد داد، او در بازی منچستر نشان داد توانایی ضربه زدن به تیمهای بزرگ را دارد و یک سرمایه شگفت انگیز به حساب می آید.
من هم مثل هواداران آرسنال می خواستم او در بازی یونایتد در زمین باقی بماند و حالا او به آن بازی با افتخار نگاه می کند.
هو کردن ونگر روی او تاثیر نخواهد گذاشت،او متوجه می شود هواداران عاشقش هستند.
همچنین این برای چمبرلین مهم است که سطح توقعات از وی بالا نرود و این وظیفه ونگر است که مساله را کنترل کند.
او باید از تیمی که در اختیار دارد نهایت استفاده را بکند نه اینکه فقط به یک یا دو بازیکن تکیه کند، و علیزغم اتفاقاتی که روز یکشنبه افتاد مهمترین چیز این است که ونگر بداند هواداران پشت او و تیم هستند.
Arsenal.ir