عذاب این اسپم داره کمرمو خورد مینه ولی : :nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
عذاب این اسپم داره کمرمو خورد مینه ولی : :nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقتخار میکنم پرسپولیسی هستم:iran:
سلام به همه ی بروبچ پرسپولیسی.heee::
خوب رسیدیم به بازی با الهلال عربستان که تیم ضعیفی هم نیست که در ورزشگاه الهلال هست و کارمون خیلی سخته.
پرسپولیس پیرهنِ زاید که باش 3تا گل زدو به حراج و گذاشتو این پسرِ هم فک کنم 400 هزار پول داد جا پیرهنه
ولی چه کلاهی که باشگاه سرش نذاشتتتت.. :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
خب ا امتیاز با ارزش بدست اومد اما 2 امتیاز با ارزش دیگه از دست رفت
قبله بازی و با توجه به مهمان بودن و شرایط سخت در ریاض نتیجه مساوی نتیجه خیلی خوبی بود
اما در جریان بازی و با توجه به 10 نفره شدنشون 2 امتیازه خیلی با ارزشو از دست دادیم و میتونستیم برنده بازی باشیم
شانسمون ضربه ازادشونم همه گرفته بود البته تو گل نخوردنم شانس اوردیم
بهرحال 1 امتیازم خوبه
اما نتایج گروه نشون داده گروه سخت و تیمای هم سطحی هستن پس امتیاز از دست دادن جبرانش خیلی سخته
به نظر من که امتیاز با ارزشی بود
چون هم تو خونه ی حریف بودیم
هم بازیکنای خوبی داشتن
همه ی بچه ها خوب بازی کردن دروازه بانمون هم خوب بود
شماره 10 و 21شون ما رو خیلی اذیت کردن
ولی بازم میگم نتیجه ی خوبی بود
یک امتیاز خوب از عربستانی ها گرفتیم ولی پیروزی خوب ظاهر نشد علی کریمی خوب نبود مازیار خیلی گیج میزد . دروازبان خوب بود . شکر خدا تونستیم یک امتیاز بگیریمbinam
داداش خیلی جالبه...:ahaaaaaa:lagh:::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب رسیدیم به باری با مس کرمان که تیم ساده ای نیست و ما نباید اون تیم رو دست کم بگیریم/باری پرسپولیس با مس کرمان فکر کنم دوشنبه باشه.
خوب من این برد رو به همه ی بروبچ پرسپولیسی تبریک میگم.