-
تلاش پيرلو براي بردن نستا به يوونتوس
به گزارش رسانه هاي ايتاليايي، آندره آ پيرلو، هافبک باتجربه يوونتوس، تلاش مي کند تا الساندرو نستا، هم تيمي سابقش در ميلان را متقاعد کند که به باشگاه توريني بپيوندد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] قرارداد نستا با میلان در پایان فصل جاری به اتمام می رسد و با توجه به اینکه هنوز قراردادش را تمدید نکرده، مشکلی برای رفتن به یوونتوس ندارد.
به گزارش نشریه کوریه ره دلو اسپورت، اکنون پیرلو در تلاش است تا نستا را متقاعد کند تا مانند او راهی تورین شود.
پیرلو که در تابستان گذشته با انتقالی آزاد از میلان به تورین رفت، یکی از ارکان اصلی نتایج خوب یوونتوس در رقابت های این فصل بود.
البته شرایط نستا با وضعیت فصل گذشته پیرلو متفاوت است. میلانی ها قصد دارند این مدافع باتجربه را حفظ کنند و گالیانی آماده است تا قرارداد این ملی پوش سابق را تمدید کند.
نستا در سال 2002 از لاتزیو به میلان پیوست و در این 10 سال دو قهرمانی در سری آ و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ با این باشگاه به دست آورد.
-
کيه ليني:هرگز پيشنهادي از سيتي و رئال نداشتم
جورجو کيه ليني، مدافع يوونتوس، اعلام کرد هرگز پيشنهادي جدي از باشگاه هاي رئال مادريد و منچسترسيتي دريافت نکرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پیش از این شایعاتی در مورد انتقال این مدافع ملی پوش ایتالیایی به رئال و سیتی منتشر شد اما کیه لینی تاکید کرد هرگز در آستانه ترک یوونتوس قرار نگرفت.
او در گفتگو با ایل جورناله گفت:" رئال و سیتی؟ طبیعی است که وقتی شما فوتبالیست هستید، هر 6 ماه نام شده در شایعات نقل و انتقالات به گوش می رسد.
با این وجود من هرگز هیچ پیشنهاد جدی ای دریافت نکردم."
این بازیکن سپس در مورد شانس تیمش برای پشت سر گذاشتن میلان و قهرمانی در رقابت های این فصل سری آ گفت:" روسونری مدافع عنوان قهرمانی است و در حال حاضر با 4 امتیاز اختلاف در صدر قرار دارد. اگر سرمربی گفته که قهرمانی دشوار است، واقع بینانه صحبت کرده است.
ما هر هفته یک بازی داریم و باید روی آن تمرکز کنیم. این هفته مقابل ناپولی قرار می گیریم و نباید مغرور شویم."
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رسمی : تمدید قراداد بونوچی و متری تا سال 2017
بر اساس اعلام رسمی باشگاه یوونتوس امروز قراداد دو بازیکن باشگاه یوونتوس به نام های الساندرو متری و لئوناردو بونوچی تا سال 2017 میلادی تمدید شد.
یوونتوسی ها که طی روزهای اخیر دست به تمدید قرارداد با ستارگان خود زده اندچند روز پیش با پائولو ده چلیه تمدید کردند و امروز نیز قرارداد دو بازیکن دیگر خود را تمدید کردند.
گفتنی است لئوناردو بونوچی در سال 2010 از تیم باری راهی یوونتوس و در این مدت 59 بار پیراهن بانوی پیر را بر تن کرده است.
الساندرو متری در سال 2011 از تیم کالیاری به یوونتوس پیوست و موفق شده در 41 دیدار 19 گل به ثمر برساند.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رضایت یووه از ویدال و امیدواری وی برای ماندگاری
حالا یوونتوس یک مهره خوش تکنیک و موثر دارد که می تواند در اینده به او تکیه کند و نیازی به فکر کردن برای خرید مهره ای جانشین نداشته باشد. حالا ارتورو ویدال می تواند انتظارات مربیان و مجموعه بیانکونری را براورده نماید.
به نظر می رسد یوونتوس از نمایش این مهره شیلیایی راضی ست و خود او نیز امیدوار است در یووه ماندگار شود.
" برای فتح اسکودتو ایمان داریم، مطمئن هستیم که می توانیم هر چه که باید بیشتر مراقب باشیم. امیدواریم که قهرمان شویم و بتوانیم در فینال کوپاایتالیا نیز به قهرمانی برسیم. انتونیو کونته فوق العاده کار می کند و این تمرینات هر روز با همین شادابی و روش خاص ادامه دارد.
خیلی خوشحالم و امیدوارم که برای یووه موثر باشم و همچنین به این زندگی ادامه دهیم. تیم ما هرگز تسلیم نمی شود و قصد توقف ندارد. "
گفتنی ست یوونتوسی ها به فکر خرید جانشین مناسب برای ویدال بودند اما به نظر می رسد با نمایش های او به فکر یک مهره در سطح او هستند که در مواقع نیاز از او استفاده کنند.
-
هیچ سوت اعتراضی برای هیچ بازیکنی در این فصل استثنایی زده نشود
یکی از مهمترین دیدارهای فصل در حالی برای یووه برگزار شد که در ابتدای بازی شاهد حضور یک بازیکن در ترکیب تیم بودیم، بازیکنی که از ابتدای ورودش هواداران از حضورش ابراز نارضایتی کردند و فشار برای نمایشی که از او انتظار می رفت بیشتر شد تا او نتواند اهداف مربی را پیش ببرد.
با این حال کونته او را به زمین فرستاد و زمانی که بازی شروع شد سوت های اعتراض راهی مارکو بوریلو شد تا او همچنان تحت فشار باشد. اما این بار این سوت ها کمتر تاثیرگذاشت و او نسبت به قبل بهتر بازی کرد، هر چند که هرگز در حد یووه بازی نکرده است.
اما در خصوص سوت های اعتراض هواداران برای بوریلو و ووچینیچ که در این فصل شنیده شد " این حقیقت دارد که انها نمی توانند خوب بازی کنند اما حقیقت اصلی این است که میرکو توانست با فشارها مقابله کند و همان بازیکنی باشد که هست اما بوریلو خوب بازی نمی کند و هواداران زمانی که در این فصل استثایی برای یووه شاهد حضور او هستند نمی توانند باور کنند که بوریلو هم می تواند یک روز خوب بازی کند. پس در این بازی و در این فصل بهتر است که هیچ هواداری برای هیچ بازیکنی سوت اعتراض نزد . چون او هم ممکن است روزی خوب بازی کند و از همه مهمتر همان طور که مربی گفت او نیز جزیی از بازیکنان یوونتوس در این فصل استثنایی ست. "
-
گزینه اصلی سوارز است
به نقل از رسانه های انگلیسی و به نوشته روزنامه معتبر گاتزتادلواسپورت یوونتوسی ها به خرید سوارز علاقه زیادی دارند. گفته می شود در میان گزینه های تابستانی بانوی پیر سه مهره بیش از پیش به چشم می خورند و ماروتا، مدیر ورزشی این تیم تلاش می کند تا یکی از گزینه های انتخابی را به این تیم تورینی بیاورد.
ایگواین، توس و سوارز سه گزینه های مورد توجه بانوی پیر هستند و به نظر میرسد سوارز نسبت به دو گزینه دیگر نزد یوونتوسی ها محبوبیت بیشتری دارد.
با این حال این خبر که طی هفته های اخیر بارها شنیده شده با واکنشی از سوی دو طرف روبرو نشده است.
-
او شایسته پوشیدن پیراهن شماره ده یووه نیست
از نظر فیزیکی بر خلاف اظهاراتی که در خصوص او می شود در شرایطی نیست که بتواند جانشینی الساندرو دل پیرو را به عهده گیرد، با این حال به نظر می رسد که او تنها گزینه برای جانشینی کاپیتان بزرگ یوونتوسی هاست.
سباستین جووینکو که هر هفته نظر متفاوتی نسبت به هفته گذشته اش در خصوص بازگشت به یووه می دهد این بار با نزدیک شدن خداحافظی دل پیرو از بانوی پیر گفت " یوونتوس فصل متفاوتی را پشت سر می گذارد و امیدوارم که تا پایان هم این طور پیش رود اما شماره 10 این تیم ازاد می شود و مطمئنا شماره ای ست که من دوست دارم و می توانم به دستش بیاورم. "
با این حال برای یوونتوس بسیار خوشایند نخواهد بود که بازیکنی که هر هفته اظهارنظری متفاوت نسبت به یووه دارد شماره دهی را بپوشد که سال ها بر تن وفادارترین بازیکن تاریخ باشگاهش هست .
-
شخصا از حمایت تیفوسی ها ممنونم
در کنار یووه فصل متفاوتی را پشت سر می گذارد، متفاوت هم از نظر نتایج تیمی و هم متفاوت برای اخرین فصل حضورش در این تیم. این احتمالی ست که بیش از هر مسئله دیگر در این روزهای اخیر دیده شده، زیرا ماروتا و انیلی بارها در پاسخ به سوال هر روزه خبرنگاران و رسانه ها در خصوص خداحافظی الساندرو دل پیرو تاکید کردند که ما نظرمان را شفاف و روشن بیان کردیم.
حالا الکس روزهای پایانی اش را به بهترین نحوه سپری می کند، همانند گذشته موثر و درخشان است و به طرز فوق العاده ای مجذوب کننده ظاهر می شود تا ثابت شود او انگیزه ای غیر قابل توقف دارد و با خصوصیات و روحیه ای منحصر به فردش به اهدافش دست می یابد.
دل پیرو در خصوص هفته های اخیر می گوید " شش امتیاز ارزشمند برابر اینتر و ناپولی و ممنونیم از دو شب به یادماندنی که برای ما و هواداران مان رقم خورد. هوادارانی که همیشه به طرز عجیبی کنارمان هستند و باید شخصا از انها تشکر کنم. "
با نتایج اخیر حالا مقابل اله و یووه دو جام قرار گرفته اند، دو جامی که می تواند بیش از پیش برای الکس ارزشمند باشند و بسیاری از دوست داران این مهره دوست داشتنی نیز علاقه دارند در صورتی که روند کنونی باشگاه نسبت به این بزرگ ادامه داشته باشد این کاپیتان با جام از تیم شان خداحافظی کند.
کاپیتان به ادامه راه نیز امیدوار است " دو پیروزی در دو بازی سخت و حالا دیدارهای دیگری که پیش روی مان است. هنوز قدم هایی ست که باید برداشته شود و جلو رویم. امروز تمرینات مان در وینوو مانند همیشه برگزار می شود و ما خودمان را برای دیدار برابر پالرمو اماده می کنیم. تا هدیه خوبی را برای عید پاک به تیفوسی ها بدهیم.
منم مانند همه تیم به ادامه این راه فکر می کنم و حالا پیش از هر چیز دیگر به دیدار مقابل پالرمو می اندیشم. "
گفتنی ست هر شایعه ای در خصوص علاقه دل پیرو برای امضای قرارداد سفید با یووه تکذیب و تاکید شده هر احتمالی به بعد از پایان لیگ موکول شده است.
-
تیم من، یووه من سرسخت است
او را مرد سرنوشت ساز این روزهای بانوی پیر می دانند، کسی که یووه را به اینجا اورد و حالا از ان تیمی ساخت که همه از او انتظار داشتند. تیم او تیمی سرسخت و جنگنده است که تنها یک راه می شناسد و برای ادامه این راه تلاش و مبارزه را کنار نمی گذارد.
انتونیو کونته مربی ای که از یووه یک یووه سرسخت همانند گذشته ساخت زیرا خود نیز همانند تیمش یاد گرفته بود که برای موفقیت باید سرسخت و جنگجو بود و ماند.
این مربی امسال یک تیم جنگنده و سرسخت را به میدان فرستاد و حالا به این خصوصیات تیمش تاکید می کند " تیم من، یووه من سرسخت است. "
بله، تیم تو همانند خودت سرسخت و جنگجوست چرا که تو یک فرد استثنایی هستی و به کار کردن اعتقاد زیادی داری و حالا بازیکنانی داری که همانند خودت هستند، مثل ویدال .
" من و همکارانم از توانایی های ویدال خوشحالیم او ما را تحت تاثیر قرار داد و حالا تبدیل به بازیکنی شده که می خواستیم، همان بازیکنی که از او انتظار داشتیم و جذبش کردیم. "
اما یووه " تیم باید همچنان به راهی که دارد ادامه دهد، هنوز هیچ چیز تمام نشده و میلان شانس نخست کسب اسکودتو است. روحی که تیم ما وجود دارد همچنان به ما می گوید که تا پایان باید رفت. در حال حاضر از همه چیز راضی و خوشحالیم. تیمی سرسخت و مبارزه طلب داریم و این تیم مرا به یاد دوران جوانی می اندازد که در ان بازی می کردم، تیمی که می خواست همه را غافل گیر کند.
این یووه تشنه موفقیت است و من و هواداران به این تیم و زنده کردن خاطرات گذشته افتخار می کنیم. به ویژه زمانی که در خیابان هستیم و جلوی ما را هواداران می گیرند و از ما تشکر می کنند که در حال این طور نتیجه گیری هستیم. "
از کونته یک بار دیگر در خصوص دل پیرو سوال می کنند و این بار این مربی پاسخی که در شان الکس باشد نمی دهد " در باشگاه یووه ما همیشه به فکر جوانان بودیم و چشم مان به بخش جوانان این تیم بود و هست. من در پایان هر تمرین به بخش جوانان سر می زنم تا ببینم کدام مهره برای امدن به تیم بزرگسالان مناسب است.
ما این حرکت را از سر گرفتیم و به این مسئله توجه زیادی داریم. تیمی که ویارجو را برد به طور مثال بارونی بازیکن بزرگی ست. تجربه ما برای یافتن بازیکنان خوب بوده و مارکیزیو و دچلیه تاکیدی به تجربیات ماست ( الکس که در جوانان در پادووا بازی می کرد ) ما نیاز به بازیکنانی مثل او هستیم، فکر می کنم که دل پیرو یکی باشد ( می خندد ) اما به دنبال یکی مثل او هستیم.
-
کمیته ملی المپیک ایتالیا محرومیت موجی را تایید کرد
کمیته ملی المپیک ایتالیا امروز در بیانه ای خبر محرومیت مادام العمر لوچانو موجی مدیر اسبق باشگاه یوونتوس را تایید کرد و اعلام داشت وی در هیچ فعالیت فوتبالی نمی تواند فعالیت کند.
موجی که به عنوان مدیر یوونتوس در جریانات کالچوپولی متهم اول شناخته شد به محرومیت مادام العمر از میادین فوتبالی مجکوم شد.
گفتنی است انتونیو جیرائودو دیگر همکار موجی نیز شرایط مشابهی دارد و او نیز محروم شد.