سلام:flowerysmile:
یکمی دیوونه بازی رو بزارم کنار ..........
چند ساعت دیگه دارم میرم احتمالا برج سه برگردم تا اون موقع خدا حافظ
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:flowerysmile:
یکمی دیوونه بازی رو بزارم کنار ..........
چند ساعت دیگه دارم میرم احتمالا برج سه برگردم تا اون موقع خدا حافظ
چشم رو هم بذاری برگشتی ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته واسه ما دیرتر میگذره :shogh:
خدافظ!!ولی جات حسابی خالیه:chakerim:
انشالله سالم بری سالم برگردی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برو زود بیا.
منتظرتیم.
خداحافظ عزیز.
باشه داداش...نقل قول:
به سلامت...
این چند وقت که بودی خیلی خوش گذشت...
زود برگردی...
علیکم السلام ! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتم به نظر میرسه ... lol:-
البته من فکر اینجاشو نکرده بودم که قراره کریمی بازی کنه ... :khandeeeee bahal:
البته یه بازی برگشت هم هست که من هنوز اینتر رو حذف شده قطعی نمیدونم ! :ehem:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mirzad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرمنده !نقل قول:
ما که بدرقه نبودیم!ایشالله موقع برگشتنت جبران میکنیم ! crying::-
حالا که میری ما هم یه دو کلوم از اون دیوونگی هایی که خودت توش حرفه ای هستی رو پیاده کنیم :
رفتی تو ای نامهربون
نذاشتی حتی یک نشون
از عاشقی
از عشقمون
بی تو زدم سر به جنون
راستی که عشق تو این زمون
نیست تو دل پیر و جوون !
( گروه آریان ) :nishkhand:
پ . ن :
درسته اینجا یه زمانی خارج از دایره فوتبال بود ولی کلا ممکن نیست بحث به فوتبال نکشه اون هم جایی که همه کاربرا فوتبالی باشند !
آخر هر بحثی یا فوتباله یا 30یاست ! :ohum:
بكام: من دروغگو و شعبدهباز نيستم
واکنشهاي متفاوت رسانهها نسبت به انتشار يک فيلم تبليغاتي از کاپيتان اسبق تيم ملي انگليس باعث دلخوري شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، چندي قبل در برخي از سايتهاي خبري تصاوير تبليغاتي از ديويد بکام منتشر شد که براي يک شرکت نوشابهسازي (پپسي) تبليغ کرد. در اين تصاوير که اختصاص به سواحل شني وکنار دريا دارد، ستاره انگليسيها اقدام به حرکات اعجابانگيزي با توپ ميکرد که همه را حيرت واميداشت.
کار با توپ بازيکن 36 ساله که اکنون عضو تيم لوسآنجلس گالاکسي است، آنقدر سرعتي و پشتسرهم انجام شد که به عمليات شعبدهبازي بيشتر شباهت داشت تا اينکه بازيکني مسن همچون وي بخواهد در سن 35 سالگي انجام دهد.
به همين خاطر چند سايت و روزنامه بريتانيايي اين تصاوير را به نقد کشيدند و بطور تلويحي عنوان کردند در برخي از صحنهها، بکام حضور نداشته و شخصي با تيپ و گريم وي حضوريافته که قادر به انجام چنين حرکاتي شده است.
انتشار اين نقطه نظرات سبب شد تا بکام به سرعت واکنش نشان داده و از چنين حرفهاي اظهار تاسف کند. او گفت: متاسفم در مورد من اينگونه نظر ميدهند. من دروغگو و شعبدهباز نيستم.
نقل قول:
داش ابی ایشالا زودی برگردی
دلمون می تنگه فراوون :shogh:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این یکی رو من ندیدم :nishkhand: ولی جدی اگه اینی باشه که اینجا نوشته منم بعید می دونم خود بکام این کاره باشه :nishkhand:
آخه یادمه اون موقع ها که تمرینات رئال مادرید رو نشون می داد همون روپایی زدن بکام واسش شعبده بازی محسوب می شد :nishkhand:
این رو همه قبول داریم که بکام توی ضربات ایستگاهی قوی بوده و اونجا شعبده می کرد ولی توی حرکات انفرادی ! :fek konam:
الان سعید می آد قاطی می کنه :nishkhand:
بابا حالا معلوم نیست چیکار کرده ؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاید هم کار خارق العاده ای نبوده و رسانه ها بزرگش کردند !
تازه بر فرض همینجوری باشه که گفتند !
شاید بکهام این همه مدتی که بی کار بوده رفته روی کارهای نمایشی تمرین کرده و یه چیزایی یاد گرفته !:nishkhand:
در کل اینکه بیان به بکهام تهمت بزنند کار ئرستی نیست !
مگه نه سعید ؟!! :khandeeeee bahal:
چی چی ؟ :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بکهام روپایی زدن واسش شعبده بازیه ؟ مگه مراسم معارفش تو رئال نبود این همه رو پایی زد ؟ :nishkhand:
بکهام از همه لحاظ خوب بازی میکرد و قبول دارم که تکنیک فردیش زیاد بالا نبود ، ولی اونطوری هم نبود که ... :nishkhand:
این جور بازیکنا شاید تو زمین فوتبال زیاد تکنیکی نباشن و نتونن تکنیکشون رو به نمایش بزارن . ولی این جور جاها بهترین جا ها هست :nishkhand: بعدشم این تبلیغ که زنده نبوده . بدونین 10 بار گرفتن تا اینطوری شده :nishkhand:
من بهتون اطمینان میدم تو این کلیپ خوده دیوید بوده و این که میگن 1 نفر دیگه بوده ، به دیوید که هیچی ، به منم بر میخوره :nishkhand:
خلاصه دیگه نبینم از این جور حرفا در موردش بزنینا :nishkhand:
این دفه رو باهاتون راه اومدم ، دفه ی بعدی انقدر ریلکس نخواهم بود :nishkhand:
راستی نتایج تیم منتخب 2010 رو هم گذاشتم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]