-
مصاحبه نظری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نظري: استقلال جاي ذوبآهن بود دارش ميزدند
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، علي نظري جويباري معاون اول باشگاه استقلال گفت: برد و باخت در فوتبال وجود دارد،بزرگترين تيمهاي جهان هم ممكن است شكست بخورند ولي مهم اين است كه بتوانيم ضعفهاي خود را مرتفع كنيم و به بهترين شكل از آن بهره ببريم. وي ادامه داد: متاسفانه در روزهاي اخير اتفاقاتي در برخي از مسابقات افتاده كه مايه شرمساري است. بعد ميگويند چرا مردم به ورزشگاهها نميآيند! بيايند ببينيد كه قانون جلوي چشمانشان نقض ميشود؟ بيايند ببينند سرمربيان تيمها به زمين ميآيند و داد و فرياد راه مياندازند و اخلاق را زير سوال ميبرند؟ بيايند فيلم فارسي ببينند كه يك مربي را بايد ده نفره بگيرند تا داور را نزند؟ معاون اول باشگاه استقلال افزود: بنده يك سوال دارم، اگر يك دهم اين اتفاقات براي استقلال خداي ناكرده رخ ميداد با استقلال چه ميكردند؟ جالب اينجاست اين روزها انگار نه انگار يك تيم با نقض صريح قانون 3 امتياز گرفته و صدرنشين شده است؟! عجيبتر آنجاست سرمربي اين تيم صراحتاً اعلام ميكند مهم اين است كه تابلو نتايج چه چيزي را نشان ميدهد! البته طبيعي هم هست وقتي ميتوانند وارد زمين شوند و روي نظر داور تاثير بگذارند و توي چشم ميليونها نفر بگويند كه چنين نكردند و آب از آب هم تكان نخورد هم همين است ديگر... نظري در انتها گفت: مطمئن باشيد اگر سرمربي ما اين اعمال را انجام ميداد الان او و استقلال را در وسط شهردار ميزدند اما براي برخي از نفرات و تيمها ظاهراً مصونيتي وجود دارد كه شامل حامل استقلال نميشود.
-
پرويز مظلومي: وضعيت تيم راضيکننده نيست
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از شرايط کنوني تيم در رقابت هاي ليگ برتر رضايت ندارم و اميدوارم در تعطيلات ليگ بتوانيم شرايط بهتري را بوجود آوريمپرویز مظلومی در حاشیه تمرین صبح امروز استقلال با بیان این مطلب افزود: از وضعیت کنونی تیم خود راضی نیستم چرا که دو هفته آخر نیم فصل مانند دو بازی شروع فصل برای ما بد بود. ما دو امتیاز نسبت به دو بازی ابتدایی فصل عقب هستیم. متاسفانه در شروع مسابقات مشکلات ما کمتر بود اما در ادامه رفته رفته به دلیل مصدومیت زیاد بازیکنان دست ما خالی شد. آسیب دیدگی می داوودی و مجیدی شرایط تیم را سخت تر کرد اما امیدوار بودیم که سید صالحی در ابتدای فصل برای استقلال به میدان برود که این امر محقق نشد. روانخواه هم نتوانست به طور کامل به دلیل مصدومیت در اختیار ما باشد و مجبور بودیم در هر بازی تغییراتی در ترکیب خود انجام دهیم و نتوانستیم یک ترکیب ثابت را به میدان بفرستیم که این مسئله به ما ضرر زیادی زد.
سرمربی تیم استقلال در خصوص حضور خود و کادر فنی در استقلال نیز گفت: من نمی خواهم خدای ناکرده منت سر کسی بگذارم اما همه در جریان هستند ما زمانی به استقلال آمدیم که کسی جرات نداشت این تیم را تحویل بگیرد چرا که شرایط موجود آن زمان مساعد نبود و ما با تمام مشکلاتی که داشتیم در حال حاضر تیم دوم جدول لیگ هستیم و شرایطمان هم بد نیست و اگر مقابل ذوب آهن پیروز شویم می توانیم به صدر جدول نزدیک تر می شویم.
وی در خصوص تعطیلات نیم فصل لیگ و برنامه های این تیم برای تعطیلات ادامه داد: تعطیلات نیم فصل برای ما بسیار مفید خواهد بود. قطعا تعدادی از بازیکنان ما که مصدوم هستند و یا تازه به تمرینات گروهی اضافه شده اند به مرز آمادگی خواهند رسید و امیدوار هستم این تعطیلات استقلال را به شرایط آرمانی نزدیک کند. تنها مصدومیت طولانی میداوودی است که وی را از ما دور نگه می دارد. اگر چه خیلی ها از من خواستند که این بازیکن را از فهرست خارج کنم اما من اعتقاد ویژه ای به میلاد داشته و هرگز این کار را نخواهم کرد.
پرویز مظلومی پیرامون انتقاداتی که از وی در خصوص نحوه استفاده از بازیکنان می شود، گفت: وقتی پیروز می شویم می گویند مظلومی و تیمش فقط می برند و زیبا بازی نمی کنند اما وقتی که می بازیم می گویند هم بد بازی می کنند و هم نتیجه را واگذار می کنند. به طور مثال در مقابل فولاد شروع خوبی داشتیم اما تک گلی که داور به تیم فولاد هدیه کرد شرایط تیمی ما را به هم ریخت. در این مدت مشکلات داوری بشدت به ما آسیب زده است. مدت ها بود که عده ای عنوان می کردند که داوران به نفع استقلال سوت می زنند اما شما دیدید که اصلا چنین چیزی صحت نداشت چرا که مدتی است نه برای ما پنالتی می گیرند و نه آفساید و فقط این جوسازی ها به ضرر استقلال تمام شده است اما خدا را شکر با تمام این ناملایمات، خوب نتیجه گرفته ایم و قطعا در نیم فصل دوم بهتر از این هم خواهیم شد.
سرمربی تیم استقلال تهران در خصوص بازی نکردن چند بازیکن و ارتباط بسیار خوب وی با خوزستانی های تیم استقلال نیز گفت: در استقلال با برادرم هم شوخی ندارم چه رسد به بازیکنان. من با تمام بازیکنان دوست هستم اما در کار بسیار جدی و از هیچ خطای آنان نمی گذرم . اینکه گفته می شود من با بازیکنان استان خوزستان به دلیل همشهری بودن ارتباط صمیمانه تری دارم فقط برای حاشیه سازی برای استقلال است و این قضیه اصلا صحت ندارد.
مظلومی همچنین درخصوص بازی نکردن بیژن کوشکی ، هادی شکوری و تنی چند از بازیکنان دیگر نیز گفت: کوشکی و شکوری بازیکنان بزرگی هستند و توانایی های بسیاری دارند اما من باید در ابتدا آنها را محک زده و سپس استفاده کنم. شکوری بازیکن بسیار قابلی است اما می خواهم از وی به طور 90 دقیقه در یک دیدار دوستانه استفاده کرده و شرایط او را بسنجم. دوست دارم این بازیکنان وقتی وارد زمین می شوند در دیگر بازی ها نیز به طور کامل در زمین باشند و جای خود را به بازیکن دیگری ندهند.
سرمربی استقلال ادامه داد: از نظر من هر بازیکنی که در تمرین آماده باشد در ترکیب قرار خواهد گرفت و هیچکس نباید از پیش، خود را جزو 11 بازیکن اصلی زمین بداند و شما دیدید که من در یکی دو دیدار اخیر نیز از جوانان استفاده کردم و این نشان می دهد که به نام ها متکی نیستم و فقط به بازیکنان آماده فرصت بازی کردم می دهم.
وی در خصوص دیدار دوستانه ای که به احتمال زیاد 24 دی ماه و برای خداحافظی کریم باقری با پرسپولیس برگزار خواهد شد نیز گفت: من اصلا در جریان این دیدار نیستم و این را از شما می شنوم البته ما برای بازی مقابل پرسپولیس هیچ مشکلی نداریم اما در تاریخی که شما گفتید ما در اردوی ترکیه هستیم و بنابراین فکر نمی کنم بتوانیم این دیدار را برگزار کنیم.
مظلومی از افشای این حاشیه ها خودداری کرد و ادامه داد: نمی خواهم وارد جزئیات شوم اما امیدوار هستم که حرفه ای فکر کرده و علیه یکدیگر بیانیه صادر نکنیم چرا که این قبیل مسائل زیبایی های فوتبال را از بین می برد.
سرمربی تیم استقلال تهران در خصوص انتخاب نفرات تیم ملی افزود: با احترامی که برای سرمربی تیم ملی قائل هستم اما به این فهرست معترضم. متاسفانه تعدادی از این انتخاب ها کلیشه ای شده است و یک عده بازیکن حتما باید به تیم ملی دعوت شوند.
وی پیرامون دیدار استقلال مقابل ذوب آهن اصفهان که روز پنج شنبه برگزار خواهد شد گفت: بازی با ذوب آهن از حساسیت های ویژه ای برای ما برخوردار است. تیم فوتبال ذوب آهن از کادر فنی بسیار خوب و بازیکنان با تجربه ای سود می برد. این تیم اصفهانی یک تیم منسجم و بسیار خوب است و قطعا برای کسب سه امتیاز به تهران خواهد آمد تا همچنان صدرنشینی خود را تداوم بخشد. البته ما هم با بضاعتی که در اختیار داریم و با حمایت هواداران خود با تمام وجود پا به میدان خواهیم نهاد تا با کسب کامل امتیاز این دیدار بتوانیم فاصله خود را با ذوب آهن کم کرده و زمینه صدرنشینی خود را فراهم سازیم. البته با توجه به کمبود زمان، بیشتر روی جنبه روحی روانی بازیکنان کار کرده ایم چرا که وقت زیادی برای تمرینات تاکتیکی نداشتیم و به همین دلیل دو روز زودتر از شروع بازی تیم را به اردو برده تا بتوانیم با آرامش بیشتری به مقابله با ذوب آهن بپردازیم.
سرمربی استقلال تهران در پایان و در خصوص اتفاقاتی که درتیم فوتبال پرسپولیس و به ویژه علی دایی افتاده است افزود: اشکال فوتبال ما در این است که اجازه کار به مربیان را نمی دهیم و از روی احساسات برخورد می کنیم مگر قرار است همیشه علی دایی برنده باشد و دیگر تیم ها فقط برای باخت جلوی پرسپولیس بیایند همه تیم ها برای کسب سه امتیاز به میدان می آیند و در فوتبال کنونی ما هیچ تیمی از قبل بازنده نیست.
مظلومی ادامه داد: در فوتبال ما مربیان پایشان روی پوست موز است و همیشه انتظار برکناری خود را می کشند ما فراموش کار هستیم و زود زحمات مربیان را از یاد می بریم چطور می شود در یک نیمه علی دایی سلطان باشد و در نیمه دوم باید پرسپولیس را رها کند. امیدوار هستم که به شخصیت مربیان من بعد از این توهین نشود و برای آنها همیشه احترام قائل باشیم مگر می شود مظلومی همیشه برنده کل بازیها باشد فوتبال اگر این طور بود دیگر هیچ جذابیت و زیبایی نداشت
-
مصاحبه برهانی
برهانى: حريفان تنها به فكر مصدوم كردن بازيكنان ما هستند
آرش برهانى مهاجم استقلال در خصوص مصدوميت ميداودى گفت: به هيچ عنوان از مصدوميت ميلاد خوشحال نيستم و صحبت هايى كه از زبان من مبنى بر خوشحاليم در خصوص مصدوميت ميلاد گفته شده را تكذيب مى كنم چرا كه ميلاد دوست و هم بازى من است، وقتى در تيم حضور دارد باعث با انگيزه تر شدن من و ساير مهاجمان مى شود و از نبود او به شدت ناراحتم وى در خصوص مصدومان تيم استقلال اضافه كرد: مصدومان زيادى در بازى مقابل ذوب آهن داريم. متاسفانه حريفان استقلال در بازى تنها به فكر مصدوم كردن بازيكنان ما هستند و با خطاهايى كه روى بازيكنان ما انجام مى دهند موجب مصدوميت بازيكنان كليدى ما مى شوند وى در رابطه با بازى ذوب آهن گفت: اگر در بازى ذوب آهن حضور داشته باشم، گل خواهم زد تا باعث شادى هواداران استقلال شوم.
-
مصاحبه محمدی
محمد محمدى: بعد از تعطيلات به ميدان مى روم
محمد محمدى دروازه بان مصدوم استقلال در خصوص شرايط بدنى اش گفت: مصدوميتم رو به بهبود است اما به طور قطع مقابل ذوب آهن بازى نخواهم كرد چرا كه اين كار ريسك بزرگى است، امكان تشديد مصدوميتم در طول مسابقه وجود خواهد داشت و به هيچ عنوان نمى خواهم از تمرينات تيم عقب بمانم وى در خصوص زمان برگشتش به استقلال اضافه كرد: از نيم فصل دوم تمريناتم را شروع مى كنم و بعد از آمادگى كامل به تركيب باز خواهم گشت تا بتوانم بهترين بازى ها را براى استقلال انجام دهم و به شرايط قبل از مصدوميتم بازگردم.
-
مصاحبه طالب لو
طالب لو: روى هيچ كدام از گلهاى فولاد مقصر نبودم
وحيد طالب لو، دروازه بان تيم استقلال مقابل فولاد خوزستان ۴ گل دريافت كرد اما وى معتقد است كه در به ثمر رسيدن هيچ يك از گلهاى فولاد مقصر اصلى نبوده و نمى تواند اين مساله را بپذيرد كه در باخت تيمش مقصر است. دروازه بان استقلال گفت: استقلال شرايط خوبى دارد فقط در مقابل فولاد خوب كار نكرديم اما اين مساله دليل نمى شود كه اين قدرها هم از ما انتقاد كنند.وى افزود: وضعيت پرسپوليس با ما قابل مقايسه نيست، قرمزها در چند بازى خود بامشكلاتى روبه رو هستند اما استقلال با چنين شرايطى روبه رو نيست.طالب لو تصريح كرد: در به ثمر رسيدن هيچ كدام از گل هايى كه دريافت كردم، من مقصر اصلى نبودم، سيستم دفاعى استقلال با مشكل روبه رو شد و به همين دليل ما اين بازى را از دست داديم اما اين مساله دليل نمى شود كه استقلال، در طول مسابقات ليگ با مشكل روبه رو بوده است.وى درپايان اظهارداشت: در برخى بازى هاى استثنايى مشكلاتى پيش مى آيد و ما در مقابل فولاد با چنين وضعيتى روبه رو شديم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
ناراحتى نه، با سعيدلو سوءتفاهم داشتيم كه بر طرف شد
فتح الله زاده: هوارمحمد بايد بيايد و براى استقلال بازى كند
على فتح الله زاده در حاشيه بازديد بن همام از كمپ تيم هاى ملى در خصوص نشست مديران ۲ باشگاه سرخابى با على سعيدلو گفت: ما نتايج خوبى گرفته ايم اما على سعيدلو به عنوان رئيس مجمع حق دارد در مورد نتايج تيم با مديران و سرپرستان ۲ باشگاه ديدار و گفت وگو كند.وى در خصوص خبر احضارش به اين جلسه كه باعث ناراحتى اش شده بود تاكيد كرد: اين شائبه اى بود كه به وجود آمد خود سعيدلو هم در اين نشست تاكيد كرد لفظ خوبى براى دعوت از ۲ سرپرست باشگاه استقلال و پرسپوليس به كار برده نشده بود و اين سوء تفاهمى بود كه برطرف شد.سرپرست باشگاه استقلال همچنين تاكيد كرد: رئيس مجمع همچنين گفت اگر فكر مى كنيد دو تيم استقلال وپرسپوليس مشكلاتى دارند به من بگوييد تا آنها را حل كنيم و اين ۲ تيم همانند گذشته با اقتدار بتوانند در مسابقاتشان به ميدان بروند. استقلال و پرسپوليس طرفداران زيادى دارند كه با پيروزى هايشان خوشحال و با شكست آنها ناراحت مى شوند به همين دليل بايد بتوانند در مسابقات نتايج خوبى را كسب كنند.وى در مورد تصميم حبيب كاشانى در خصوص بازگرداندن على دايى به تيم پرسپوليس گفت: بعضى مواقع تيم ها خوب بازى مى كنند و نتيجه نمى گيرند انصافا من خودم براى على دايى ناراحتم آنها در چند بازى حتى نسبت به ما بهتر بازى كردند اما در نهايت نتوانستند نتيجه لازم را كسب كنند. فتح الله زاده در اين خصوص اضافه كرد: به نظر من بازيكنان پرسپوليس با تمام وجود در مسابقات به ميدان مى روند تا بتوانند با شكست دادن حريفان به دايى و پرسپوليس كمك كنند. همين بازى احساسى باعث مى شود نظم تيمى آنها را به هم ريخته و روى ضد حملات گلهاى راحتى دريافت كنند كه اميدوارم مشكل آنها به زودى برطرف شود. اقدام حبيب كاشانى كار درستى بود زيرا على دايى يكى از اسطوره هاى فوتبال ايران است و مربى شجاع با جسارتى است. بازگرداندن دايى اقدام خوبى است زيرا وى مى تواند در ادامه مسابقات پرسپوليس را از اين وضعيت نجات دهد.سرپرست باشگاه استقلال افزود: قطعا هر زمان ۲ تيم پرسپوليس و استقلال در اوج باشند تيم ملى مى تواند با روحيه مضاعف كه پيش رو دارد به ميدان برود.وى در خصوص آخرين وضعيت جذب هوار ملامحمد و اختلافى كه اين بازيكن بين ۲ باشگاه استقلال و پرسپوليس به وجود آورده است، گفت: مشكل كاشانى و باشگاه پرسپوليس نيستند و من گفته ام بهتر است او به ايران بيايد تا در حضورش اين مشكل را راحت تر حل كنيم اما خودش نمى آيد و تقاضاى پول بيشترى دارد كه ما زير بار اين مساله نمى رويم.خبرنگارى پرسيد به نظر مى رسد هوارمحمد گفته ممكن است با حضور در استقلال فرصت حضور در تيم ملى عراق را از دست بدهد كه فتح الله زاده در اين خصوص گفت: اينها به نظرم بهانه است زيرا ما بازيكنانى داريم كه در كشورهاى ديگر بازى مى كنند و به تيم ملى ايران دعوت مى شوند او بايد به ايران بيايد و هر چه زودتر مشكلش را حل كند.
-
مصاحبه جویباری
نظرى جويبارى: اگر مظلومى كار ابراهيم زاده را مى كرد وسط شهر دارش مى زدند!
على نظرى جويبارى قائم مقام باشگاه استقلال در مورد شرايط اين تيم اظهار داشت: برد و باخت در فوتبال وجود دارد، بزرگ ترين تيم هاى جهان هم ممكن است شكست بخورند اما مهم اين است كه بتوانيم ضعف هاى خود را مرتفع كنيم و به بهترين شكل از آن بهره ببريم. وى ادامه داد: متاسفانه در روزهاى اخير اتفاقاتى در برخى از مسابقات افتاده كه مايه شرمسارى است. بعد مى گويند چرا مردم به ورزشگاه ها نمى آيند؟ بيايند ببينيد كه قانون جلوى چشمانشان نقض مى شود؟ بيايند ببينند سرمربيان تيم ها به زمين مى آيند و داد و فرياد راه مى اندازند و اخلاق را زير سوال مى برند؟ بيايند فيلم فارسى ببينند كه يك مربى را بايد ۱۰ نفره بگيرند تا داور را نزند؟ نظرى جويبارى خاطرنشان كرد: مطمئن باشيد اگر سرمربى ما اين اعمال را انجام مى داد اكنون او و استقلال را در وسط شهر دار مى زدند اما براى برخى از نفرات و تيم ها ظاهراً مصونيتى وجود دارد كه شامل حامل استقلال نمى شود.
-
مصاحبه پورحیدری
تعطيلات فرصتى است براى تمرين و استراحت
پورحيدرى: نبايد با پرسپوليس بازى دوستانه انجام دهيم
منصور پورحيدرى سرپرست استقلال در مورد شرايط اين تيم بعد از بازى با فولاد خوزستان عنوان كرد: كادرفنى مى دانست كه در اهواز بازى سختى پيش رو دارد. با تيم خوبى مثل فولاد بازى داشتيم ضمن اينكه استقلال با شمارى بازيكن مصدوم كه غيبت شان در تيم تاثير گذار است روبه رو بود. بنابراين بالاجبار با تركيبى به ميدان رفتيم كه چندان هماهنگ نبودند. با اين حال بازى را خوب شروع كرديم اما ضربه پنالتى كار را خراب كرد. وى افزود: نمى خواهم بحثى در مورد اين صحنه داشته باشم. به هر حال داور هم اشتباه مى كند. اشكال كار اين بود كه وقتى ايشان سوت زد به سمت بازيكن فولاد رفت كه حتى به او كارت بدهد اما در عوض نقطه پنالتى را نشان داد. نمى دانم چرا به يكباره نظرش عوض شد.پورحيدرى در اين باره كه شايد مرادى به دليل جوى كه عليه استقلال در مورد حمايت داوران از اين تيم وجود دارد، چنين تصميمى گرفته گفت: نمى خواهم اين را بگويم. به هر حال اين تصميم گرفته شد. قبول نمى كنم كه تيمى مثل استقلال در ۱۲ دقيقه اين قدر ناهماهنگ شود كه در يك نيمه ۴ گل دريافت كند. استقلال هميشه استقلال است و نبايد اين طور گل بخورد. سرپرست استقلال ادامه داد: در نيمه دوم تيم خود را جمع و جور كرد و بهتر هم كار كرد اما ديگر كار از كار گذشته بود. بعد از اين بازى با بچه ها صحبت هاى لازم شده و تنها نگرانى ما مصدومان هستند. سرپرست استقلال در مورد حضور سر زده ليدرها در تمرين استقلال گفت: معمولا آنها در محل تمرين حاضر مى شوند. حضور آنها مى تواند به استقلال كمك كند به خصوص كه بازى سنگينى را روز پنجشنبه در پيش داريم و بهتر است ببينند كه شرايط تيم چطور است.پورحيدرى در مورد ديدار دوستانه با پرسپوليس براى خداحافظى باقرى در تاريخ ۲۴ دى تصريح كرد: با برگزارى اين بازى موافق نيستم و دوست ندارم انجام شود. ما بايد از تعطيلات خود استفاده كنيم و اين بازى كمكى به استقلال نمى كند اما ظاهرا اين موضوع را خود فتح الله زاده عنوان كرده و هنوز با كادرفنى صحبت نكرده است. در نهايت هم تصميم گيرنده خود مسئول باشگاه است. شايد بهتر باشد برگزارى اين ديدار عقب بيفتد و به ما هم كمكى شود.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى خطاب به برهانى و شريفات؛ نتوانستيد يك خطر كوچك براى مدافعان فولاد ايجاد كنيد
پرويز مظلومى پس از پايان بازى استقلال مقابل فولاد خوزستان كه منجر به باخت ۴ بر يك تيمش شد، از خط حمله استقلال آرش برهانى و اسماعيل شريفات انتقاد كرد و از اين ۲ بازيكن خواست تا براى ديدارهاى آينده تيم خود را آماده كنند. در غياب ميداودى و مجيدى، پرويز مظلومى در خط حمله ناچار به استفاده از برهانى و شريفات در كنار يكديگر شد اما عملكرد ضعيف اين ۲ بازيكن، اعتراض شديد سرمربى و ديگر اعضاى كادر فنى تيم را در پى داشت.
گفتنى است؛ مظلومى به اين دو بازيكن اعلام كرد كه حضور آنها هيچ خطرى براى مدافعان حريف ايجاد نكرده است.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: اگر دستم باز بود خيلي از بازيكنان را تحمل نميكردم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: اگر دستم باز بود، خيلي از اين بازيكنان را با وجود رضايتي كه از نتايج دارم، تحمل نميكردم چون ضعيف بازي ميكنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در خصوص آخرين وضعيت استقلال، شكست مقابل فولاد خوزستان، بازي مقابل ذوب آهن، استعفا و بازگشت علي دايي به پرسپوليس و مسائل مختلف فوتبال صحبتهايي را انجام داده كه در زير ميخوانيد:
* نسبت به نيمفصل اول 2 امتياز عقبتريم
وقتي نيمفصل اول شروع شد، پس از گذشت 2 هفته، سه امتياز داشتيم؛ اما حالا يك امتياز كسر كردهايم و نسبت به نيم فصل اول 2 امتياز عقبيم. اين نميتوانند براي ما خوب باشد و من نيز راضي نيستيم. البته در نيم فصل اول مشكلاتمان كمتر بود. بازيكنان آسيبديده زياد در تركيب ما وجود نداشت؛ اما در نيمفصل دوم دست ما واقعا خالي شد؛ به خصوص در خط حمله دچار مشكل شديم. آسيبديدگي دو مهاجم خوب ما باعث شد تا در اين نقطه دستمان خاليتر شود. تصورمان اين بود كه سيدصالحي به نيمفصل دوم ميرسد؛ حتي روي روانخواه نيز حساب ميكرديم. حالا يكي در ميان آسيب ميبيند. بايد اشاره كنم، اين مصدوميتها به گذشته برميگردد و مربوط به اين فصل نيست.
* بهترين خط دفاعي را دارم؛ اما دفاع تيميام دچار مشكل است
مجبور هستم در بعضي مسابقات تركيب تيم را براي پركردن بازيكنان اصلي تغيير دهم. بيشتر تيمها اسكلتشان يكي است. تنها با يك يا دو تغيير وارد مسابقات ميشوند. اگر ميبينيد تيم ما در بعضي بازيها دچار مشكل است، به دليل تغيير نفرات است. چارهاي جز اين تغييرات ندارم؛ وگرنه بهترين خط دفاعي را دارم. همان بازيكناني كه كمتر در تركيب ما بازي كردهاند، در بعضي مواقع دفاع تيمي را فراموش ميكنند. با اين وجود، از عملكرد تيم راضي هستم.
* سر كسي منت نميگذارم؛ اما كسي جرات آمدن به استقلال را نداشت
روز گذشته هواداران به محل تمرين آمدند و بازيكنانو كادر فني را تشويق كردند. آنها از ما راضي بودند چون شرايطمان را درك ميكنند. آنها ميدانند به چه شكلي اين تيم را جمع و جور كردهايم. نميخواهم سر كسي منت بگذارم؛ ولي در شرايطي كه هيچكس جرات نميكرد به استقلال بيايد، آمديم و آن را جمعوجور كرديم و اكنون در رده دوم هستيم. حالا چيزي از صدرنشين كم نداريم و در صورتي كه در بازي فردا پيروز شويم، از يك ديدار سه امتيازي 6 امتياز كسب كرديم.
* به دنبال تعطيلات بودم تا مصدومان برسند
در اين مدت به دنبال تعطيلات بودم كه به ليگ بخورد تا مصدومهاي ما برسند. البته تنها ميداوودي است كه مصدوميتش طولاني ميشود. برعكس اينكه ميگويند نام او را از فهرست خارج ميكنم؛ اما به هيچ قيمتي اين كار را نخواهم كرد. ميلاد اگر 4 ديدار هم بتواند براي ما بازي كند، مفيد خواهد بود.
* داور گل اول فولاد را هديه داد
هميشه ميگويند استقلال خوب بازي نميكند؛ اما ميبرد. حالا كه ميبازيم و خوب بازي ميكنيم، چرا هيچكس حرفي نميزند؟ چرا نميگوييد فوتبال را كنترل داشتيم و در ضد حمله گل خورديم؟ آقاي جلالي پس از پايان بازي حرف قشنگي زد. ايشان گفت: به دنبال زدن گل اول بوديم كه آن گل را هم داور به آنها هديه داد و تيم ما را بهم ريخت و عصبي كرد چون فولاديها همين مسئله را ميخواستند.
* براي جوسازي داوران عليه استقلال فرضيه فيثاغورث رو كردند
اگر خوب نتيجه نگرفتيم، داوري بيتأثير نبوده است. نميخواستم در خصوص داوران اظهار نظر كنم؛ ولي بايد از تيمم دفاع كنم چون واقعا هجمه زيادي انتقاد بر داوران ميشد. زماني كه يك سوت به نفع استقلال زده ميشد، خط كش، گونيا و قضيه فيثاغورث را رو كردند؛ اما چند هفته بود براي ما پنالتي نميگرفتند. حالا فقط دو دقيقه بيشتر در برنامههايشان روي استقلال مانور نميكنند.
* بازيكنان استقلال هم گفتهاند شما انتظارات را بالا برديد
قياسي كه نتايج استقلال و پرسپوليس ميشود، اصلا درست نيست. فكر ميكنم اينگونه برخورد با استقلال خطي است. تيم ما با توجه به شرايط و توانايي، خيلي خوب نتيجه گرفته است. چند روز پيش يكي از دوستان پيشكسوت ميگفت، بايد طوري تلاش مي كرديم كه استقلال در پايان نيمفصل، هفتم ميشد چون همه انتظار داشتند قبل از شروع فصل، استقلال فقط جمعو جور شود. حتي بازيكنان هم در جلسه دو روز پيش ميگفتند انتظارات را بالا بردهايد. در نيمفصل اول تيم دوم شده و هواداران انتظار دارند اول شويم. ديگر هيچكس قبول نميكند استقلال سوم شود. درست است كه بازيكنان خوبي داريم؛ اما از همان روز اول هم داد زدم و گفتم، در بعضي پستها دچار مشكل هستيم. حريفان ما نيز به اين مسئله پي برده و روي آن زوم ميكنند. تنها چارهام اين است كه با جابجايي، اين پست ها را پركنم. با اين وجود، نميدانم به خاطر چه مسئلهاي از استقلال انتقاد ميكنند؛ در حاليكه جايگاه ما خوب است.
* شكوري بايد طوري بيايد كه ديگر نرود
چه كسي گفته شكوري آمده است؟ چه كسي تعيين ميكند آمادگي بازي را دارد؟ صراحتا ميگويم تا هادي را يك بازي كامل بازي ندهم و از او تست نگيرم، نميتوانم از او استفاده كنم. ممكن است با يك اشتباه دوباره به شرايط گذشته دچار شود. همه ديدند در ديدار سنگين با ملوان در آن شرايط سخت، 15 دقيقه از اين بازيكن در پست هافبك استفاده كردم. بايد در يك بازي تداركاتي خوب او را محك بزنم. آنهايي كه انتقاد ميكنند بايد در تمرينات ما حاضر باشند و همه چيز را ببينند. شكوري بازيكن متعصبي است و از ته دل او را دوست دارم. بايد او را به شرايط برسانم؛ ولي نميخواهم با يك اشتباه او را از دست بدهم. او بايد طوري بيايد و با قدرت در جايش بازي كند كه ديگر از تركيب بيرون نرود.
* اگر دستم باز بود، خيلي از اين بازيكنان استقلال را تحمل نميكردم
يك مربي هيچوقت دوست ندارد خوبهاي خود را بيرون بگذارد. در مربيگري و كارم با برادرم هم شوخي ندارم. هر بازيكني حقش باشد، در زمين بازي ميكند. شايد بعضي وقتها اگر دست من باز باشد، خيليها در همين تيم استقلال بازي نكنند. با وجود رضايتي كه از تيم دارم؛ اما الان خيلي از بازيكنان را تحمل ميكنم. شايد آنها در تركيب باشند؛ ولي ضعيف هم بازي ميكنند چون ناچار هستم از آنها بازي بگيرم. اين هفته فردين عابديني را در تركيب گذاشتم؛ ولي هيچكس نگفت بازيكن جوان را به فوتبال ايران معرفي كرديم. محمود مجاز را به زمين فرستادم؛ ولي حرفي زده نشد. بايد متكي به نامها نباشيم و پشتوانهسازي كنيم. شايد به خاطر همين است كه مربيان ايراني سراغ جوانگرايي نميروند چون فرصتي به آنها داده نميشود.
* تهمتها و بيانيهها، زيباييهاي فوتبال ما را از بين ميبرند
كيفيت بازيهاي نيم فصل اول خوب بود. اگر صدايمان در بعضي مواقع در ميآمد، به خاطر اردوهايي بود كه تيم ملي ميگذاشت. واقعا بابت اين موضوع اذيت ميشديم؛ مخصوصا در ابتداي فصل كه اردوي 12 روزه شرايط آمادهسازي تيمها را دچار مشكل كرد. در مجموع، كيفيت بازيها خوب شده و هيچ تيمي از قبل برنده نيست. برنامهريزيهاي ما رو به پيشرفت است. اگر به حاشيهها دامن نزنيم ميتوانيم رشد كنيم. تنها اين تهمتهايي كه به هم ميزنيم و بيانيههايي كه صادر ميشود، زيباييهاي فوتبال ما را از بين ميبرد.
* به نحوه انتخاب بازيكنان تيم ملي اعتراض دارم
وقتي از تيم هفتم، چهار نفر به تيم ملي دعوت ميشوند، چرا نبايد بازيكنان بيشتري داشته باشيم؟ چرا عمران زاده كه در اين مدت در سختترين اردو حضور داشته، بايد خط بخورد؟ مگر ضعيفتر از برخيها شده كه او را خط ميزنند؟ با توجه به اينكه هميشه به مربيان به خاطر انتخاب بازيكنان حق ميدهند؛ اما اين بار روي اين مسئله اعتراض دارم. انتخابات تيم ملي كليشهاي است.
* روي يوسفي و سيدصالحي بعد از تعطيلات حساب ميكنيم
صادقي، جباري و مبعلي، غايبان ما مقابل ذوب آهن هستند. فرهاد مجيدي هم امروز بايد تست شود. البته وضعيت روانخواه نيز مشخص نيست. محمدي هم نميرسد؛ ولي يوسفي خوب شده است. روي او و سيد صالحي بعد از تعطيلات ليگ حساب ميكنيم. هواداران بدانند، استقلال هنوز اميد قهرماني است. تلاش ميكنيم از بازيهاي خانگي نهايت استفاده را ببريم. از هوادارانمان ميخواهم اگر واقعا استقلالي هستند، در خانه ننشينند چون اين تيم هنوز اميد قهرماني است. آنها نبايد گذشته را فراموش كنند. آنها يار دوازدهم ما هستند؛ اما بايد اعتراف كنم ذوب آهن تيم خوبي است و مربي و بازيكنان بسيار خوبي دارد. نقاط ضعف و قوت آنها را شناسايي كردهايم. با وجود اينكه فرصت چنداني براي تمرين جهت آمادهسازي نداشتيم؛ ولي خود را براي اين مسابقه آماده كرديم. از لحاظ تئوري ذهن بازيكنان را ساختهايم.
* به خاطر 13 امتياز از 6 بازي، روزگارم را سياه كردند
خيلي بد عادت شدهايم. مگر ميشود يك مربي فقط بازيها را ببرد و قهرماني بياورد؟ از 6 بازي 4 برد، يك مساوي و يك باخت به دست آورده بوديم كه به خاطر اين موضوع روزگارم را سياه كردند. مگر چه خبر است؟ مگر مظلومي قول داده همه بازيها را ببرد؟ آيا برخي فكر ميكنند تيمهاي ديگر خواب هستند كه ما آنها را شكست دهيم؟
* پاي مربيان ايراني هميشه روي پوست موز است
يك بدعت غلط در حال صورت گرفتن است كه ما را به اين نتيجه رسانده كه مربيان پايشان روي پوست موز است. بايد فرصت دهيم تا مربي كارش را انجام دهد. اگر به علي دايي و علي داييها اعتماد داريم و با او قرارداد بستيم، پس بگذاريد كارش را انجام دهد. هواداران فرصت بدهند تا مربي به نتيجه برسد. روزي كه استقلال را گرفتم، خيليها قايم شدند. هيچ وقت يادم نميرود هواداران جلويم را ميگرفتند كه آقاي مظلومي به استقلال بيا. شايد باورتان نشود كه به من التماس ميكردند. در شرايطي آمديم كه هيچ كس جرات نميكرد تيم را تحويل بگيرد و همه قايم ميشدند حالا آمديم تيم را جمع كردهايم. يك باخت كه ميآوريم، پيراهن عثمان درست ميكنند. از شما ميپرسم، مگر مظلومي ميتواند در همه بازيها برنده باشد؟
* مگر ميشود يك نيمه دايي تشويق شود و يك نيمه فحش بخورد؟
من كه نميتوانم اين همه تضاد را در اين فوتبال باور كنم. مگر ميشود در يك نيمه مربي تشويق شود و در نيمه دوم به او فحش بدهيم؟ جريان چيست؟ يك نيمه دايي را تشويق ميكنند و يك نيمه به او فحش ميدهند. اميدوارم به اين مسائل رسيدگي شود.
* ليدرها كاري كردند بازيكنان از جو سكو سوءاستفاده نكنند
از هواداران استقلال ممنون هستم كه با وجود مشكلاتي كه در كانون هواداران، چه به لحاظ مالي و چه به لحاظ ساختاري، وجود دارد، تيم را تشويق كرده و انسجام خاصي به سكوها دادند. اين مسائل باعث شد بازيكنان ديگر سوء استفاده نكنند كه سكوها عليه مربي هستند. مطمئن باشيد تا اين اتحاد وجود دارد، كمبودها هم به چشم نميآيد و برطرف خواهد شد.