-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
می توانم باز هم بهترین دروازبان جهان باشم
16 آذر 1389
جیجی بوفون سنگربان ملی پوش بانوی پیر که در ابتدای فصل کمر خود را تحت عمل جراحی قرار داد و نیم فصل سری آ را از دست داد بر این باور است که یووه می تواند همچنان به پیشرفت خود ادامه دهد.
جیجی در جدید ترین مصاحبه ی خود گفت: "من این یوونتوس را بسیار دوست دارم و من مطمئن هستم ما می توام بهترین از این عمل کنیم و به روند رو به رشد خود همچنان ادامه دهیم.
بوفون در ادامه در مورد امادگی خود گفت: "" آینده ی من با یوونتوس است و من این یوونتوس را که همواره در حال پیشرفت است را دوست دارم ، پیروزی برابر کاتانیا عکس العمل بسیار خوبی در برابر خروج از لیگ اروپا بود ، در حال تلاش برای بازگشتی قدرتمند هستم ، من هنوز باور دارم که بار دیگر دروازه بان شماره ی یک در جهان خواهم شد "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
عاشق گل های قشنگ هستم
16 آذر 1389
فابیو کوالیارلا که در دیدار مقابل کاتانیا با دو گل فوق العاده ای که به ثمر رساند برترین بازیکن زمین و یوونتوس لقب گرفت اعلام کرد علاقه ی زیادی به زدن گل های قشنگ دارد و ضربات پنالتی نیست.
کوالیارلا در این رابطه گفت: "من دوست ندارم گل زشت بزنم و یک بار در دیدار مقابل تورینو دروازه بان توپ را لو داد و من ان را وارد دروازه کردم اما هیچ وقت ان گل را دوست نداشتم. من فقط دوست دارم گل های قشنگ بزنم و بر همین اساس هیچ موقع اهل پنالتی زدن نیستم."
گفتنی است کوالیارلا در دیدار مقابل کاتانیا هت تریک کرد اما داور مسابقه به اشتباه یکی از گل های وی را قبول نکرد.
-
دیدار مقابل لاتزیو برای من دربی نیست
16 آذر 1389
در گذشته ای نه چندان دور دیدار های رم در مقابل لاتزیو به دلیل دربی حساس دو تیم پایتخت از اهمیت فوق العاده ای برای البرتو اکوئیلانی برخوردار بود اما اکنون در پیراهن یوونتوس فعالیت می کند و این دیدار دربی وی حساب نمی شود.
بازیکن 26 ساله ی تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس در این رابطه گفت: "این بازی برای من دربی محسوب نمی شود و چنین احساسی را به این بازی ندارم زیرا من اکنون بازیکن یوونتوس هستم و دربی من بازی در مقابل تورینو می باشد نه لاتزیو."
وی در ادامه به دیدار مقابل کاتانیا اشاره کرد و گفت: "ما به یک پیروزی مهم در این دست پیدا کردیم و هم اکنون امید های زیادی به فتح اسکودتو داریم."
-
جیلا - امائوری شاید در تابستان ... ؟
17 آذر 1389
البرتو جیلاردینو مهاجم ملی پوش باشگاه فیورنتینا ایتالیا همواره یکی از اهداف باشگاه یوونتوس بوده و نام وی را در تمامی لیست های احتمالی خرید یووه در زمستان و تابستان مشاهده کرده ایم.
بر اساس نوشته اسکای اسپورت سران باشگاه فیورنتینا در نظر دارد مهاجم خود را برای سال اینده به فروش برسانند و امائوری مهاجم بانوی پیر یکی از بازیکنانی می باشد که احتمال جا به جایی وی با جیلا وجود دارد.
بازیکن برزیلی - ایتالیایی یووه که روزهای خوشی را در تورین سپری نمی کند باید در فصل اینده تیم خود را انتخاب کند و با توجه به فروش جیلا توسط فیورنتینا سران یووه در نظر دارند از این فرصت استفاده و مهاجم خود را با مهاجم تیم فلورانسی تعویض نمایند.
گفتنی است مدیران باشگاه فیورنتینا انتقال جیلاردینو در زمستان را به صورت کامل رد کرده اند.
-
لغو موقت اعتصاب بازیکنان حاضر در سری آ ایتالیا
17 آذر 1389
بر اساس گزارش رسانه های کشور ایتالیا اعتصاب بازیکنان حاضر در سری آ ایتالیا پس از جلسه ای هفت ساعته لغو و این موضوع فردا به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
بعد از جلسه ای که میان ابته رئیس فدارسیون فوتبال ایتالیا - سرجیو کامپانا از مدیران اتحادیه بازیکنان و مائوریتزو براتا رئیس لیگ ایتالیا برگزار شداعلام گردید اعتصاب 11 - 12 دسامبر لغو شده و این موضوع در هفته های بعد بررسی خواهد شد.
سرجیو کامپانا در پایان این جلسه گفت: "لغو فعلی این اعتصاب فرصت خوبی را در اختیار ما قرار داد. ما در 6 مورد به توافق کامل رسیده ایم. هشتمین بند این قرارداد که لغو شده بود و تصمیم گیری در مورد بند هفتم نیز که در باره تمرین جداگانه ی بازیکن از سایر هم تیمی های خود می باشد به دلیل اینکه قبلا مورد بحث واقع شده بود به اینده موکول شد.
"فردا در مورد مباحث مطرح شده در جلسه ی امروز به کلیه ی بازیکنان توضیح خواهیم داد و خبر رسمی تصمیمات اتخاذ شده را نیز به صورت رسمی اعلام خواهیم کرد."
اخبار تکمیلی در این رابطه به زودی ارسال می گردد.
-
مهمانی خانوادگی یوونتوسی ها
17 آذر 1389
شب گذشته مجموعه یوونتوس در کنار خانواده های خود برای پیش برنامه ای قبل از فرا رسیدن سال نو در ویلای خانوادگی انیلی در پارک رویال گلف گردهم امدند تا در کنار یکدیگر حضور یابند و با صرف شام ساعاتی را در هفته پیش از برگزاری مراسم سال نو در خصوص حوادث و نتایج و روند رو به رشد یووه صحبت و گفتگو کردند و لحظات خوشی را پشت سر گذاشتند
-
پرواز یووه، خواسته دل نری
17 آذر 1389
رسیدن به اوج و اوج گیری مجدد بانوی پیر یکی از خواسته های جیجی دل نری ست. او که با نتایج مثبت در تاریخ مربیگری خود بر روی نیمکت پرافتخارترین تیم ایتالیا نشست امیدوار است با همکاری او و موفقیت مدیران و بازیکنان تاریخ جدیدی از حیات بانوی پیر ثبت شود.
حالا یووه پس از چند هفته ناکامی در ابتدای فصل به ترکیب و سیستم هماهنگ و قدرتمندی دست یافته که می تواند برای اینده و موفقیت در سال های اتی امیدوار و خرسند باشد. فضای باشگاه با مدیریت اندره ا انیلی فضای خاص یوونتوس را به خود گرفته و دل نری با شاگردانش نیز توانسته اند با هماهنگی و انگیزه ای بالا روزهای خوبی را برای یووه به همراه بیاورند.
یک بازی روان، رو به جلو، خط حمله ای زهردار، مهاجمینی گلزن، هافبک های جنگنده و خستگی ناپذیر، مدافعینی مستحکم با کمترین اشتباه و سنگربانانی که در غیاب بهترین سنگربان جهان خوش میدرخشند.
به این ترتیب این یووه به دنبال پرواز به اوج است، پروازی که دل نری به ان چشم دوخته و با دقت و حساستی خاص به ان می نگرد و با تلاش و انگیزه پسرانش برای رسیدن به ان مبارزه می کند.
-
سه امتیازی که به ان نیاز داریم
17 آذر 1389
یوونتوس با برتری برابر کاتانیا و با توجه به لغو اعتصابات بازیکنان خود را اماده دیدار یکشنبه شب برابر لاتزیو می کنند، دیداری که با توجه به شرایط کنونی جدول رده بندی از حساسیت ویژه ای برخوردار است و سه امتیاز ان، ارزش خاصی به خود گرفته است.
الکس دل پیرو با ابراز خرسندی از برتری کسب شده برابر کاتانیا می گوید: در پایان دیدار یکشنبه مقابل کاتانیا زمانی که خوشحالی هواداران را در گوشه از ورزشگاه دیدیم بسیار خوشحال شدیم و این جشن شادمانی برای مان بسیار زیبا بود. همه برتری تنها سه امتیاز ارزش دارند اما برخی از این سه امتیازات ارزش بیشتری دارند و در ان لحظات تیم را در راه مثبتی قرار می دهند.
شماره ده بانوی پیر می افزاید زمانی که با تساوی از پوزنان به تورینو بازگشتیم باید نمایش بهتری را برابر کاتانیا ارائه می کردیم و با این نمایش که نیاز به پیروزی در ان داشتیم ثابت کردیم که می توانیم همچنان شایستگی های خود را ثابت کنیم.
یکشنبه شب در ورزشگاه المپیکو برابر لاتزوی رجا به میدان می رویم که می دانیم دیدار دشواری ست، حالا سه امتیاز مهم دیگری پیش رویست، این پیروزی ارزش زیادی برای قدرت یوونتوس دارد. خصوصیاتی که برای از دست ندادن هر دیدار ارائه می کنیم بسیار مهم است و حالا یکشنبه اینده برابر لاتزیو به این سه امتیاز می اندیشیم که در رده بندی پیش رویم.
-
خداحافظی یوونتوس با تورنتینو
17 آذر 1389
از تورنتینو خبر می رسه که تیم یوونتوس تابستان آینده اردوی پیش فصل خود را در منطقه ی " ریندینا " برگزار نخواهد کرد. تیم یوونتوس به مدت 5 سال اردوی پیش فصل خود را در پینزولو واقع در روستای ریندینا برگزار می کرد.
سران اینتر که از تابستان گذشته به شدت خواستار برگزاری اردوی پیش فصل خود در این منطقه بودند ، درخواست خود را مبنی بر عقد قراردادی دو ساله ارائه دادند و اکنون در انتظار موافقت آقای " تیزیانو میلارینی " شهردار تورنتینو هستند ، پیش بینی میشه که تیم یوونتوس از فصل آینده اردوی پیش فصل خود را در مجموعه ورزشی اختصاصی خود برگزار خواهد کرد .
-
یوونتوس در مسیر درستی قرار گرفته است
17 آذر 1389
اسطوره ی پیشین و ماندگار یوونتوس " انتونیو کابرینی " در گفتگویی از علاقه ی خود به یوونتوس کنونی خبر داد و از اینکه بانوی پیر با مدیریت جدید خود انیلی در مسیر درستی گام بر می دارد بسیار خوشنود است:
یوونتوس را چگونه می بینید ؟
" یوونتوس از درون قدرت فراوانی یافته چرا که این تیم یک بار دیگر متولد شد و توانایی پدید آوردن بسیاری چیزها را نیز خواهد داشت "
چه احساسی نسبت این یوونتوس دارید ؟
" به نظر من آنها در مسیر درستی گام بر می دارند اما راه بسیار طولانی پیشرو خواهند داشت ، اندریا و ماروتا کار فوق العاده ای را انجام می دهند و این مساله از هنگامی که آغاز به کار کردند مشخص بود ، اکنون من باید از این وضعیت رضایت داشته باشم به ویژه اینکه شخصیت مهم ترین چیزی بود که به تیم بازگردانده شده است و آن هم پس از سپری کردن چندین فصل دشوار "
با توجه به انجام بازی های فراوان ، نظر شما در مورد موتا چیست ؟
" بنظر من این بازیکن از ناحیه ی دفاعی هیچگونه پیشرفتی نکرده است ، البته باید از ناحیه ی تحرک بدون توپ نیز بهتر از این شود ، باید در محیطی آرام به وی کمک کنیم تا پیشرفت کند البته نتایج خوبی که تیم بدست می آورد نیز می تواند در پیشرفت وی تاثیر گذار باشد ، به نظر من وی می تواند در آینده خود را در یوونتوس جای بگیرد "
در سمت راست ، سورنسن نیز وجود دارد ؟
" بله ، این بازیکن جوان در پستی بسیار دشوار ، نمایش بسیار خوبی را ارائه می دهد ، وی استعداد زیادی برای پیشرفت دارد و هیچکس در این شک ندارد "