-
آسمیر آودوکیچ به لوکا بوراک بوسنی پیوست.
دروازه بان فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازگشت به بوسنی با مسئولان باشگاه لوکا بوراک این کشور به توافق رسید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس از عدم توافق آسمیر آودوکیچ با مسئولان باشگاه پرسپولیس و رد پیشنهاد مس کرمان، این دروازه بان برای ادامه فعالیت به کشورش بازگشت.
آودوکیچ پس از مذاکره با باشگاه لوکا بوراک به توافق رسید و بزودی با امضای قرارداد رسمی به این تیم بوسنیایی خواهد پیوست.
-
نورمحمدی فردا ثبت میکند/ مذاکرات پرسپولیس و فشنگچی بی نتیجه ماند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد امیرحسین فشنگچی برای دومین بار با وی به بنبست مالی خوردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیرحسین فشنگچی در لیست دنیزلی برای فصل آینده حضور دارد اما وی در 2 جلسه با مسئولان باشگاه پرسپولیس به دلیل مشکلات مالی به توافق نرسید.
پرسپولیسیها همچنان در حال مذاکره با این بازیکن هستند و در صورتی که به توافق نهایی نرسند با گزینههای دیگر وارد مذاکره خواهند شد.
همچنین رضا نورمحمدی مدافع پرسپولیس اعلام کرد که فردا با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را ثبت خواهد کرد.
گفتنی است باشگاه پرسپولیس پس از پیوستن میلاد زنیدپور به سپاهان علاوه بر فشنگچی در حال مذاکره با معدنچی نیز هست و علیرضا نیکبخت واحدی نیز ابراز علاقه کرده پس از جدایی از پیکان به تیم سابق خود بازگردد.
در صورتی که پرسپولیسی ها با فشنگچی به توافق نرسند احتمال پرسپولیسی شدن معدنچی بسیار زیاد است. این بازیکن در دوره اول سرمربی گری مصطفی دنیزلی در پرسپولیس در ترکیب ثابت این تیم قرار داشت.
-
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس: کریمی فرزند پرسپولیس است و پرسپولیس خانه او است.
مدیر روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس گفت: علی کریمی فرزند پرسپولیس و پرسپولیس خانه او است، سردار رویانیان علاقه بسیاری به او دارد و جدایی او از پرسپولیس قابل تصور نیست.
حمیدرضا غریب امروز گفت: باشگاه پرسپولیس خانه علی کریمی است و این بازیکن بزرگ باید در خانه خود باشد.
وی ادامه داد: سردار رویانیان علاقه بسیاری نسبت به علی کریمی دارد و همواره او را جزو سرمایه های بزرگ این باشگاه می داند. متاسفانه طی روزهای اخیر نقل قول هایی از جانب این بازیکن ارزشمند مطرح شده است که بنابر اعلام خود وی صحت ندارد. از رسانه ها که همواره به باشگاه پرسپولیس کمک کرده اند، می خواهیم که با هوشیاری تمام به نقل و قول هایی که در جهت تخریب پرسپولیس منعکس می شود، توجه نکنند و از صحت آن اطمینان حاصل کنند.
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در پایان افزود: پرسپولیس پس از شرایط دشواری که در فصل گذشته پشت سر گذاشت، در شرایط حساسی قرار دارد. هواداران امید بسیاری به فصل آینده بسته اند. مدیر عامل باشگاه مصمم به ساختن یک تیم قدرتمند، منضبط و هدفمند است و در این راه تمام تلاش خود را بکار بسته تا دل هواداران پرسپولیس در فصل آینده با بازی های زیبا شاد گردد.
-
شکوری قراردادش را با پرسپولیس فسخ کرد.
ابراهیم شکوری قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس فسخ کرد.
ابراهیم شکوری که منتظر بود دوباره در لیست باشگاه پرسپولیس برای فصل بعد قرار بگیرد قرارداد خود با باشگاه پرسپولیس را فسخ کرد.ابراهیم شکوری که یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد داشت اما در لیست جدید دنیزلی دیده نمیشد پس از جلسه با مسئولان باشگاه پرسپولیس قرارداد خود را با این باشگاه فسخ کرد.
این بازیکن فصل گذشته با پرسپولیس قراردادی دو ساله بسته بود و در فصل جاری پس از قرار نگرفتن در لیست باشگاه پرسپولیس بدون پرداخت مبلغی رضایت نامه خود را دریافت کرد.
-
شکوری: همیشه جزو ۴۰ میلیون هوادار پرسپولیس میمانم.
مدافع سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تا آخر عمرم جزو ۴۰ میلیون هوادار پرسپولیس خواهم بود.
ابراهیم شکوری پس از فسخ قرارداد با تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: با توجه به قراردادم با باشگاه خیلی دوست داشتم که در این تیم بمانم اما شرایط طوری شد مثل اینکه نیازی به من نیست. وی افزود: حالا که نیستم تا آخر عمرم جزء یکی از 40 میلیون هوادار پرسپولیس خواهم بود و همیشه برای این تیم تا آخر عمرم آرزوی موفقیت میکنم. آرزو میکنم که پرسپولیس در فصل جاری بتواند قهرمان لیگ برتر شود. باید قبول کنیم فوتبال همین است. من 3 سال در پرسپولیس توپ زدم و همیشه سعی کردم جزء بهترینها باشم. امیدوارم که هواداران از من راضی باشند.
وی درباره پیشنهادهای جدیدش نیز گفت: با توجه به اینکه تکلیفم روشن شد از 3 باشگاه فجر، داماش و سایپا پیشنهاد دارم اما با توجه به اینکه من را تقوی به سطح اول فوتبال رساند دوست دارم دوباره شاگرد او باشم البته سعی خواهم کرد ظرف امروز و فردا فکر کنم و بهترین تصمیم را برای آینده خودم بگیرم اما خوشحالم که بالاخره تکلیفم روشن شد و با توافقات فیمابین تکلیفم برای آینده روشن شد.
وی در پایان تاکید کرد: از هواداران پرسپولیس سپاسگزارم که در طول 3 سال حضورم در این باشگاه همیشه من را مورد لطف قرار دادند. خدا را چه دیدید شاید یک روز به این تیم برگشتم اما باز هم میگویم انشاءالله پرسپولیس همیشه موفق باشد.
-
کریمی و رویانیان دوباره پای میز مذاکره/ سوء برداشتی که حل می شود.
حالا هر دو طرف با کنار گذاشتن ذهنیت های منفی بار دیگر برای حصول توافق پای میز مذاکره می نشینند.
برای همه پرسپولیسی ها که شب گذشته شاهد تساوی تلخ تیم ملی ایران مقابل قطر در حضور یکصد هزار هوادار پرشور حاضر در ورزشگاه بودند، تلخ تر از نتیجه مسابقه، مصاحبه علی کریمی بعد از پایان بازی بود.
کریمی که با وجود عملکرد چشم نوازش در نیمه دوم بازی با قطر به وضوح در تمام دقایق مسابقه عصبی نشان می داد، مقابل دوربین رسانه ها ایستاد و از مذاکراتش با رویانیان گفت که به بن بست رسیده و منجر به جدایی او از تیم محبوبش خواهد شد.
او البته این بار هم توپ را به زمین مدیرعامل انداخت و گفت: «امیدوارم مسئولان پرسپولیس که من را نخواستند در آینده هم پاسخگوی نتایج تیم باشند»
چند دقیقه بعد اما سیل تماس های خبرنگاران تلفن همراه محمد رویانیان را نشانه رفت اما رویانیان که به شدت از اظهارات کریمی عصبانی و دلخور شده بود از دسترس خبرنگاران خارج شد.
زمانی که پرسپولیسی های تیم ملی از مصاحبه کریمی با خبر شدند علت را از کاپیتان پرسپولیس خواستند، جادوگر که با پایان یافتن استرس مسابقه کمی آرامتر به نظر می رسید تا حدودی از مواضعش عقب نشینی کرد و گفت : «هنوز با پرسپولیس به توافق نرسیدم و وضعیت من با این تیم مشخص نیست.»
مصاحبه فتح الله زاده در خصوص استفاده رویانیان از منابع دولتی پاسخگویی مدیرعامل سرخ ها را به همراه داشت تا سردار به ناچار مجبور به پاسخگویی در خصوص اظهارات کریمی هم باشد: «جواب بازیکن را نمی دهم، چه مسی و رونالدو باشد یا علی کریمی!»
با این مصاحبه هواداران پرسپولیس به وضوح عمق اختلاف طرفین را حس کردند و امیدها برای ادامه همکاری کریمی با پرسپولیس به صفر رسید، اما کریمی تنها دقایقی بعد از مصاحبه رویانیان دست به روشنگری زد.
جادوگر از مسئولان باشگاه پرسپولیس خواست در خصوص نقل قول هایی که از سوی او مطرح شده و تکذیب شده است تحقیق کنند و پیگیر کار برخی به ظاهر رسانه ها باشند که با ماهی گرفتن از این رودخانه خروشان و گل آلود، اهداف خود را دنبال می کنند.
اما اصل ماجرا که منجر به اتفاقات 24 ساعت گذشته در خصوص تمدید قرارداد علی کریمی شد، چیست؟ جالب است بدانید علی کریمی و محمد رویانیان در مذاکره ای که در دفتر نیاوران انجام شد به هیچ عنوان در خصوص مسائل مالی گفت و گو نکردند چرا که کریمی هیچگونه بحث مالی با پرسپولیس ندارد، کما اینکه سال گذشته نیز با خالی گذاشتن فیلد مبلغ قراردادش با پرسپولیس، دفتر هیئت فوتبال تهران را سفید امضا کرده بود.
نگرانی کریمی همانطور که در مصاحبه شب گذشته اش مطرح شد از بابت برخی کاستی های پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات است و او در این بین چیزی برای خودش نمی خواهد. خالی ماندن پست هافبک دفاعی این روزها به دغدغه اصلی هواداران و مسئولان باشگاه بدل شده و در این میان علی کریمی به عنوان کاپیتان سرخپوشان این نگرانی را بیشتر احساس می کند.
زمانی که در مذاکره کریمی و رویانیان بحث نقل و انتقالات مطرح می شود، کریمی این نگرانی را به مدیرعامل پرسپولیس منتقل می کند. محمد رویانیان از کریمی نظرش را در خصوص تمدید قرارداد مازیار زارع جویا می شود که از نزدیک ترین بازیکنان به جادوگر محسوب می شود.
کریمی اما با وجود آنکه نظر مثبتش را برای تمدید قرارداد زارع اعلام می کند ، تصمیم گیری را به رویانیان واگذار کرد. این موضوع حتی باعث دلخوری مازیار زارع، دوست نزدیک کریمی نیز شد که توقع داشت جادوگر به هر شکلی زمینه ادامه حضورش در پرسپولیس را با توجه به شرایط نابسامان ملوان فراهم کند. کریمی در گفت و گو با رویانیان این نکته را نیز بیان می کند که در صورت تمایل باشگاه حاضر است باب مذاکره را با چند بازیکن ملی پوش در این ارتباط باز کند.
این نقطه دقیقا کانون اختلاف رویانیان و کریمی است، خبری که خیلی زود در برخی رسانه ها درز پیدا کرده و به آن پر و بال داده می شود تا جایی که یکی از روزنامه از قول کریمی نقل می کند: «اگر سید جلال بنگر را به پرسپولیس آورده، من هم زارع را پرسپولیسی می کنم». کریمی اما معمولا عادت ندارد به شایعاتی که از قول او در رسانه ها مطرح می شود واکنش نشان دهد، مثال بارز این ادعا ماجرای نقل قول خیالی در ترجمه مصاحبه اش با روزنامه الیوم امارات بود که پس از چند روز گمانه زنی و پر و بال دادن حاشیه سازان بالاخره به ناچار با واکنش کاپیتان پرسپولیس مواجه شد.
مدیران پرسپولیس که گمان می کردند سکوت کریمی در قبال این دست شایعات ، صحت خبرها را تایید می کند به شدت از دست کریمی دلخور می شوند تا جایی که مذاکرات جمشید زارع با جادوگر در اردوی تیم ملی نیز به بن بست می رسد.
با مصاحبه امروز کریمی اما ورق به کلی برگشت: «متاسفانه بعضيها صحبتهاي من را به شكل ديگري به اطلاع باشگاه ميرسانند. همان طور كه روز گذشته گفتم پرسپوليس در چند پست نياز به تقويت خود دارد. حتی یک بار درباره يك بازيكن از من نظر خواستند كه من گفتم خودتان ميدانيد. جالب اينكه آن بازيكن چند بار با من تماس گرفت و پيغام داد اما جوابش را ندادم تا حرف و حديثي به وجود نيايد. يك روز هم اگر لازم باشد اسم آن بازيكن را به مدير باشگاه ميگويم. متاسفانه ميگويند كريمي براي تمديد قراردادش شرط گذاشته كه فلان بازيكن بايد حتما باشد. حالا براي من جاي سوال دارد چرا وقتي بعضي نقل قولها از طرف من مطرح ميشود كه صحت ندارد و خودم آن را تكذيب ميكنم باشگاه از آن رسانه پيگيري نميكند. به هر حال اين اخبار بايد توسط كسي داده شده باشد يا اينكه بعضي روزنامهها از خودشان نوشته باشند. من در حال حاضر به مسافرت رفتهام اما همچنان ميگويم كه گزينه اول من پرسپوليس است و تا دقيقه 90 هم منتظر اين تيم ميمانم. با پيشنهاد من مخالفت شده است. شايد شرايطم را طور ديگري به باشگاه اعلام كرده بودند.
حالا اما سرمنشاء این سوء تفاهمات تا حدود زیادی برای طرفین روشن شده است، اینکه محرمانه ترین صحبت های کریمی و رویانیان چگونه به برخی رسانه های خاص و حاشیه ساز درز پیدا می کند و آنقدر به آن پر و بال داده می شود تا یک حفره عمیق بین طرفین ایجاد شود؟ این همان نکته ای است که کریمی از مدیران پرسپولیس توقع پیگیری اش را دارد و البته مدیر روابط عمومی باشگاه به عنوان سخنگوی سرخپوشان نیز به آن اشاره می کند و می گوید: «کریمی فرزند پرسپولیس است و پرسپولیس خانه او است، جدایی او را از این تیم متصور نیستیم»
محمد رویانیان علی کریمی را دوست دارد و این نکته ای است که بر کسی پوشیده نیست، او بزودی مجددا در دفتر شیک و لوکس خود میزبان علی کریمی خواهد بود تا تمام سوء تفاهمات میان طرفین حل شود. پالس هایی که از باشگاه پرسپولیس و نزدیکان کریمی ساطع می شود این نکته را نشان می دهد که علی کریمی پس از استراحتی شاید طولانی تر از سایر ملی پوشان پرسپولیس، قرارداد خود را با تیم محبوبش تمدید خواهد کرد. این شاید پایانی باشد بر خستگی یک فصل پرفشار و پراسترس برای علی کریمی و پرسپولیس، در انتظار بازگشتی مقتدرانه به لیگ برتر...
-
رویانیان: ادینیو را نه ولی خلعتبری و انصاری فرد را می خواهم/ کریمی را دوست دارم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت: این باشگاه قصد خرید ادینهو را ندارد، ولی به دنبال خرید محمدرضا خلعتبری و كریم انصاری فرد است.
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس روز چهارشنبه گفت: اگر چه برای فصل آینده خرید هایی را برای باشگاه انجام داده ایم، اما معتقدم هنوز هیچ كاری برای هواداران نكرده ام.
*** كریمی را دوست دارم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران در خصوص وضعیت علی كریمی گفت: علی كریمی را بی اندازه دوست دارم و او عضوی از پرسپولیس است. او با قائم مقام باشگاه صحبت كرده است.
وی در خصوص اینكه علی كریمی اعلام كرده شرطی برای ماندن در پرسپولیس نگذاشته است، اظهار داشت: من حرف او را قبول دارم و همانطور كه گفتم علاقه خاصی به علی كریمی دارم.
*** شخصیت قهرمانی داریم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت: پرسپولیس نیاز به این بازیكنان داشت و فكر می كنم حالا با این خریدها تیم ما شخصیت قهرمانی دارد. نمی توانم ازقهرمانی حرف بزنم اما همانطور كه گفتم پرسپولیس حالا دیگر شخصیت قهرمانی دارد.
*** انصاری فرد را می خواهیم
رویانیان درخصوص آخرین وضعیت كریم انصاری فرد گفت: این بازیكن را می خواهیم وامیدوارم پرسپولیسی شود. وی در مورد اینكه استقلال نیز خواهان این بازیكن است، اظهار داشت: استقلال هم حق دارد برای جذب این بازیكن تلاش كند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران درخصوص اینكه برخی از تیم ها پیشنهاد بهتری نسبت استقلال به انصاری فرد داده اند، ولی به گفته مدیرعامل آبی ها این مهاجم استقلالی خواهد شد، گفت: همانطور كه گفتم استقلال هم برای جذب این بازیكن تلاش می كند و امیدوارم هر جور كه دوستان می خواهند بشود.
*** ادینهو نه، خلعتبری را می خواهیم
رویانیان درخصوص احتمال جذب ادینهو برزیلی بازیكن سابق تیم مس كرمان گفت: این بازیكن مد نظر ما نیست و با او مذاكره ای برای حضور در پرسپولیس نداشته ام. وی با اشاره به مذاكراتش برای جذب محمدرضا خلعتبری اظهار داشت: این بازیكن مورد نظر است و امیدوارم با او به توافق برسیم.
*** به امارات سفر نكرده ام
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران در خصوص اخبار منتشرشده مبنی بر سفرش به امارات گفت: به این كشور سفر نكرده ام. وی تصریح كرد: شاید بعضی ها بصورت غیرواقع خبری مبنی بر سفر من به امارات منعكس كرده باشند، اما اعلام می كنم كه به این كشور سفر نكرده ام.
*** منتظر حضور دنیزلی در تهران هستیم
رویانیان درخصوص زمان بازگشت مصطفی دنیزلی به ایران گفت: قرار است این مربی جمعه شب به تهران سفر كند. منتظر بازگشت او به ایران هستیم و تمرینات تیم ما از روز شنبه در ورزشگاه درفشی فر آغاز خواهد شد.
*** بار سنگینی بر روی دوش من است
رویانیان گفت: بار بسیار سنگینی در پرسپولیس بر روی دوش من است و بعضی ها می خواهند ما را بكوبند اما ما تمام تلاش خود را خواهیم كرد. كار های زیادی در باشگاه پرسپولیس باقی مانده كه باید انجام دهیم. می خواهم كه مرا اذیت نكنند تا به هدف خود برسم.
*** نباید رقابت نا سالم كنند
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت: رقابت های ناسالم جای رقابت سالم را گرفته و این در فوتبال ما یك فرهنگ شده است. مدیران به جای كوبیدن هم باید كار خود را انجام دهند و من اگر خیلی بخواهم در رسانه ها صحبت كنم باید در مورد كار هایی كه برای باشگاه خود انجام دادم اظهار نظر كنم.
*** می خواهم تیم های پایه را در مسابقات شركت ندهم
رویانیان درخصوص عملكرد ضعیف تیم های پایه باشگاه پرسپولیس گفت: تیم های پایه ما زیر صفر هستند و برنامه های ویژه ای برای آنها دارم. می خواهم در فصل جدید هیچ یك از این تیم ها را در مسابقات شركت ندهم و به فكر كار اساسی باشم. قصد داریم به جای شركت دادن تیم ها در مسابقات، آكادمی قوی برای پرسپولیس بسازیم.
*** هواداران در اداره پرسپولیس شریك شوند
رویانیان با امیدواری به اینكه حدود 20میلیون نفر كارت هواداری پرسپولیس را بخرند از هواداران خواست تا در مخارج باشگاه شریك شوند. خرید این كارت ها برای خود پرسپولیسی ها هم خوب است و از امكانات خوبی بهره مند خواهند شد.
وی ادامه داد: زمانی از عملكرد خود در پرسپولیس راضی خواهم بود كه باشگاه كاملا اقتصادی شود، پرسپولیس به معنای واقعی باشگاه باشد و تیمی جهانی داشته باشیم. امیدوارم دیگران ما را اذیت نكنند و به كار های خود رسیدگی كنند.
-
پس از اعلام جدایی در فصل آینده / جادوگر در آستانه بازگشت به پرسپولیس قرار گرفت.
هافبک ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته پس از بازی تیم ملی کشورمان برابر قطر از جدایی از جمع سرخپوشان در فصل آینده خبر داد.
علی کریمی که در جریان بازی تیم ملی با قطر که به تساوی دو تیم منجر شد عصبی به نظر می رسید مصاحبه تندی درباره مسئولان باشگاه انجام داد و تاکید کرد حضورش برای فصل آینده در این تیم منتفی است.
کریمی در این گفتگو تاکید کرد من شرایط خودم را به باشگاه گفتم و آقای رویانیان با آن موافقت نکرد بنابراین حضورم در این تیم منتفی است. وی که نسبت به وضعیت نقل و انتقالات بازیکنان پرسپولیس ناراضی به نظر می رسید در ادامه گفت من فقط توصیه هایی به مدیریت باشگاه داشتم که متاسفانه به آنها توجهی نکردند، تصمیم با خود آقای رویانیان است اصلا می توانند بروند از اروپا بازیکن بیاورند اما امیدوارم شهامت داشته باشند و بعدها اشتباهات خود را بپذیرند.
پس از آن صبح روز چهارشنبه محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نسبت به این مساله سیاست سکوت را در پیش گرفت و تاکید کرد جوابی به صحبت های کریمی نمی دهد.
ساعاتی بعد در عصر چهارشنبه غریب سخنگوی باشگاه پرسپولیس با تاکید جدی بر اینکه کریمی باید در پرسپولیس بماند گفت: سردار رویانیان علاقه بسیاری به او دارد و جدایی او از پرسپولیس قابل تصور نیست. علی کریمی فرزند پرسپولیس و پرسپولیس خانه او است.
مسئولان پرسپولیس که برای حضور قدرتمند پرسپولیس در فصل دوازدهم لیگ برتر عزم خود را جزم کرده اند حاضر نیستند خللی در روند حرکتی آنان ایجاد شود به همین علت تمام صحبت های کریمی را تکذیب کردند و خبر از ماندن او در پرسپولیس دادند.
باشگاه پرسپولیس با واسطه هایی علی کریمی را مجددا دعوت به مذاکره کرده و دو طرف از مواضع قبلی خود عقب نشینی کرده اند و احتمال تمدید قرارداد کریمی افزایش پیدا کرده است.
به نظر می رسد با موافقت کریمی با پیشنهاد جدید باشگاه پرسپولیس این بازیکن ظرف روزهای آینده قرارداد خود با پرسپولیس را به ثبت برساند.
-
کریمی: مسئولان باید پاسخگو باشند، امیدوارم شجاعت پذیرش اشتباه را داشته باشند.
هافبک تیم ملی فوتبال پس از بازی برابر قطر گفت: در این بازی تمام بازیکنان تیم ملی خوب بازی کردند و حرکات بازیکنان در زمین نشان می داد تاکتیک ما چه بود.
علی کریمی پس از تساوی بدون گل تیم ملی مقابل قطر گفت: خیلی فشار آوردیم اما آنها با 11 نفر دفاع میکردند. متاسفانه نتوانستیم از فرصتها استفاده کنیم و بازی مساوی شد.
خبرنگاری پرسید اگر بازی شما را کنار بگذاریم چیزی از تیم ملی ندیدیم که کریمی گفت: شما به بازی همه تیمها نگاه کنید، در همین جام ملتهای اروپا میبینید که همه زحمت میکشند تا یک تیم گل بزند.
آن خبرنگار دوباره پرسید که شما بازی خوبی انجام دادید اما... که کریمی حرفهای او را قطع کرد و گفت: شما چرا تکرار میکنید که من خوب بازی کردم؟ مگر یک و دوها را ندیدید؟ کار تاکتیکی انجام دادیم و وقتی وسط را بسته باشند باید از کنارهها حمله کنیم. خیلی از سانترها کوتاه و یا بیش از اندازه بلند بود اما فکر میکنم برای بازی بعد وقت زیاد داریم و البته باید قبول کنیم که یکسریها خسته بودند اما بازی به بازی بهتر میشویم.
کریمی در خصوص اینکه بازی تیم ملی قطر مثل بازی ایران و بحرین سال 2006 بود، گفت: وقت کشی خودش یک نوع تاکتیک است و ما باید آنقدر خوب باشیم که دو ساعت هم وقت کشی کنند، تاثیری نداشته باشد و اتفاقا در همان وقت کشیها نفس بگیریم.
وی در خصوص اشکان دژاگه و تاثیرش در تیم ملی گفت: این بازیکن میتواند به تیم ملی کمک کند و به گفته خودش مصدوم بود و از لحاظ بدنی شرایط مناسبی نداشت.
خبرنگاری در خصوص سیستم بازی تیم ملی که کریمی گفت: 4-3-3 تهاجمی بازی کردیم و به هر حال کادر فنی این بازی را آنالیز میکند و ضعفهای ما را میبیند.
هافبک تیم ملی ایران در پاسخ به این سؤال که شوچنکو در بازی اوکراین دوندگی زیادی داشت که کریمی حرف او را قطع کرد و گفت: من که بازی اوکراین را ندیدم اما تمام بازیکنان زحمت کشیدند فقط در ضربات آخر کم دقت بودیم.
وی افزود: متاسفیم که نتیجه نگرفتیم اما در بازیهای آینده به خصوص دیدار مقابل لبنان جبران خواهیم کرد.
کریمی در خصوص اینکه موقعیت خاصی برای مهاجمان فراهم نشد، گفت: ما باید بیشتر زحمت بکشیم و البته یک سریها تازه به تیم اضافه شدند و همه چیز به زودی حل خواهد شد.
هافبک فصل گذشته پرسپولیس در خصوص سقف قراردادها و پولهایی که به بازیکنان پرداخت میشود، تصریح کرد: باید به اندازه کافی به یک بازیکن پول دهند. اگر کسی زد و بند میکند، من نمیدانم اما هر بازیکنی پولی بگیرد باید بر اساس معیار باشد و اگر حق او بود نوش جانش.
کریمی در خصوص وضعیت پرسپولیس در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبنی بر آیندهاش در این تیم گفت: وضعیتم مشخص نشده است. من درخواستهايي داشتم كه پذيرفته نشد و طبعا حضورم در پرسپوليس منتفي است. شرایطم را به رویانیان گفتم اما ادامه حضور من منتفی است و آنها میتوانند هر کسی را که دوست دارند بیاورند. باشگاه این اختیار را دارد که بازیکنان خودش را بگیرد و همانطور که به من جواب رد دادند و ما را نخواستند، این حرف را میپذیریم اما امیدوارم بعدها اگر اتفاقهایی افتاد شجاعت داشته باشند و اشتباهات را به گردن بگیرند.
وي افزود: مسئولان پرسپوليس ميتوانند هر بازيكني كه ميخواهند را به اين تيم بياورند اما اميدوارم در آينده پاسخگوي اتفاقات بعدي هم باشند و شجاعت پاسخگويي را داشته باشند و اشتباهاتشان را گردن افراد ديگري نيندازند.
کریمی در پاسخ به این سؤال که آیا شرط شما این بوده که مازیار زارع در تیم بماند گفت: این صحبت از کجا آمده؟ براي پرسپوليس شرط خاصي نگذاشتم و فكر ميكنم يك سري از روزنامههايي كه چنين مسائلي را مطرح كردند جوگير شدند و فضاي بازيهاي جام ملتهاي اروپا روي آنها تاثير گذاشته است. اصلا اين مسائلي كه ميگويند نيست.
وی افزود: من صحبتی که کردم شرط نبود و پرسپولیس میتواند در هر پستی بازیکنان خود را بگیرد. همه میدانند در یکسری پستها بازیکن کم داریم اما اصلا اجباری نیست که بازیکنان معرفی شده را بگیرند بلکه میتوانند از اروپا بازیکن بیاورند اما اینکه بگویند من شرط گذاشتهام درست نیست. فکر میکنم سردبیران برخی روزنامهها جوگیر شدهاند و نمیدانند که خبرنگار مطلب را از کجا میآورد. امیدوارم حداقل یک بار مطالب آنها را بخوانند و منتشر کنند.
-
رويانيان: آقاي فتحاللهزاده دولت سمند دارد نه بنز!/ جواب علي كريمي را نميدهم.
محمد رويانيان ميگويد درباره گفتههاي جديد علي كريمي مبني بر جدايياش از پرسپوليس هيچ صحبتي نميكند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره بازيكناني كه تاكنون به اين تيم جذب شدهاند و ارزيابي خود از پرسپوليس فصل آينده اظهار كرد: من به نهايتي فكر ميكنم كه هنوز به آن نرسيدهايم و تا زماني كه پروژه من تمام نشده نميتوانم به خودم نمره خوبي بدهم.
بنابراين فعلا درباره عملكردمان در فصل نقل و انتقالات صحبتي نميكنم.
وي افزود: با اين وجود از اين خوشحالم كه تيمي كه تا الان بستهايم همه بازيكنان در آن همدل و هماهنگ بوده و به دنبال پيشرفت پرسپوليس هستند.
رويانيان با اشاره به مذاكرات خود با چند بازيكن، در حالي كه از مطرح كردن نام آنها خودداري ميكرد، گفت: مذاكرات خوبي با اين بازيكنان داشتم و در يكي دو روز آينده تكليف آنها هم براي حضور در پرسپوليس مشخص خواهد شد.
علي كريمي پس از ديدار ايران مقابل قطر گفته بود ديگر در پرسپوليس نميماند. رويانيان در اين رابطه گفت: هيچ صحبتي در اين باره ندارم، اساسا دوست ندارم كه جواب بازيكنان را بدهم. حالا اين بازيكن ميخواهد رونالدو باشد يا مسي.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره مذاكرات اين باشگاه با محمدرضا خلعتبري هم گفت: چه كسي گفته ما از آوردن خلعتبري نااميد شدهايم. مرد نااميد نميشود. مذاكرات ما با اين بازيكن همچنان ادامه دارد.
وي در ادامه درباره صحبتهاي جديد فتحاللهزاده مبني بر اينكه پرسپوليس از رانت دولتي استفاده ميكند، گفت: من از صحبتهاي فتحاللهزاده تعجب ميكنم. اگر معاملات ماشين رانت است، من صحبتهاي او را قبول دارم. در ضمن آقاي فتحاللهزاده با اين سوادي كه داريد من از شما تعجب ميكنم. دولت چه زماني از اين ماشينها داشته است؟ اگر توجه كرده باشيد، دولت سمند دارد نه بنز.
رويانيان با اشاره به اينكه دولت به استقلال بيشتر از پرسپوليس كمك كرده، گفت: آقاي فتحاللهزاده شما كه تا ديروز بانك تات و بازار مبل را در اختيار داشتيد اما ما از اين اسپانسرها نداشتيم و فقط چند تا ماشين معامله ميكنيم. بايد بگويم كه اين ماشينها در بنگاههاي همه شهرستانها هم وجود دارد. من با اعتبار خودم چند ماشين قسطي ميخرم و خريد و فروش ميكنم. اگر از اين ماشينها ميخواهيد ميتوانيد در بنگاه ها بخريد!
-
پشت پرده عدم توافق جادوگر با پرسپولیس / خواسته کریمی چه بود که برآورده نشد؟
خبر اعلام جدایی جادوگر از پرسپولیس برای دومین بار در کمتر از یک ماه و نیم اخیر شوک بزرگی به هواداران پرسپولیس وارد کرد.
بار قبل پس از شکست دردناک برابر الهلال عربستان در ورزشگاه آزادی بود که کریمی کاپیتان سرخ ها اعلام کرد این چند بازی را هم تحمل کنید تا از پرسپولیس بروم.
اما این بار علت قرار گرفتن برابر میکروفن ها نه بازی پرسپولیس بلکه توقف تیم ملی مقابل قطر در برابر دیدگان یکصد هزار تماشاگر ایرانی بود.
کریمی از مذاکرات بی نتیجه هفته گذشته خود با مسئولان باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد صحبت کرد و اینکه شرایط وی برای ماندن در پرسپولیس توسط محمد رویانیان پذیرفته نشده است.
علی کریمی دقايقي بعد از پايان بازي ایران و قطر گفته بود «ماندنم در پرسپوليس منتفي است» اما او ساعتي بعد كمي عقبنشيني كرد و گفت: «قرار است یک جلسه دیگر میان من و رویانیان تشکیل شود و ماندن و رفتنم به آن جلسه بستگی دارد.»
اما شرایط کریمی چه بود که با موافقت رویانیان همراه نشد؟
کریمی با پرسپولیس مشکل مالی ندارد چراکه اولا خود او همواره قراردادهای معقول و به دور از ارقام میلیاردی با پرسپولیس بسته و ثانیا اگر هم درخواست مالی از پرسپولیس داشت رویانیان با پرداخت رقم درخواست شده بهترین بازیکن پرسپولیس مشکلی نداشت.
برخی ادعا می کنند خواسته کریمی ماندن مازیار زارع و برخی بازیکنان نزدیک به او در پرسپولیس بوده و برخی دیگر می گویند کریمی تاکید کرده یکی از بازیکنان جوان خط میانی تیم باید جدا شود. وقتی کریمی با این سوال مواجه شد به شدت برآشفته شد و کسانی که این مسائل را مطرح می کنند نویسندگان جوگیر روزنامه ها خطاب کرد. وی تاکید کرد تنها پیشنهادات خود را مطرح کرده و شرط او بودن هیچ بازیکنی نبوده است.
اما مشکل کریمی برای توافق با رویانیان هیچ کدام از این موارد نبوده. در واقع کریمی بیش از آنکه برای خود شرط و شروطی داشته باشد برای پرسپولیس شرط داشته و نگران موفقیت این تیم بوده است. کریمی یک فصل تمام را فرمانده یک پرسپولیس شکست خورده بود و نمی خواهد بار دیگر این خاطره تلخ با او برای پرسپولیس تکرار شود.
این بازیکن در اردوی تیم ملی در گفتگوی خصوصی با رویانیان تاکید کرده بود "امیدوارم تیم را طوری ببندید که اگر من روی نیمکت نشستم نتوانم اعتراضی بکنم" و در جلسه با رویانیان نیز از نحوه بسته شدن تیم گلایه کرده است. اینکه چرا در برخی پست ها بازیکن جذب نشده است و از برخی گزینه های موجود چشم پوشی شده است.
اختلاف این دو همین جا کلید می خورد و رویانیان که تمام تلاش خود برای هرچه قوی تر بسته شدن پرسپولیس انجام داده با کریمی مخالفت می کند و ادعا می کند تا به اینجا بهترین مهره های ملی را گرفته ایم و هنوز سی - چهل درصد کار تمام نشده است و قرار است با چند بازیکن خارجی و ایرانی از خارج برگشته کمبودهای موجود را برطرف کنیم.
در واقع مشکل کریمی و رویانیان یک سوء تفاهم و یا به بیان بهتر یک تفاوت دیدگاه است که بین مدیرعامل و کاپیتان پرسپولیس وجود دارد که به شکل بغرنجی درآمده است و با تدبیر این دو دلسوز پرسپولیس ظرف روزهای آینده حتما برظرف روزهای آینده حتما برطرف خواهد شد.
-
جادوگر خیال همه را راحت کرد/ برمی گردم و با پرسپولیس تمدید می کنم.
علی کریمی پس از بازگشت از سفر چند روزه قرارداد خود را به طور رسمی با پرسپولیس تمدید می کند.
ارگان مطبوعاتی باشگاه پرسپولیس در شماره امروز خود از قول علی کریمی نوشت: «برمی گردم و با پرسپولیس تمدید می کنم» تا خیال هواداران از بابت کاپیتان سرخپوشان راحت شود.
علی کریمی که پس از بازی ایران و قطر به همراه خانواده اش برای استراحت به سفر رفته است، پس از بازگشت به تهران قرارداد خود را با پرسپولیس در هیئت فوتبال تهران تمدید خواهد کرد.
نقل قول هایی که طی روزهای گذشته از سوی کریمی و رویانیان در مطبوعات مطرح شد و هیچ کدام نیز با حقیقت مطابقت نداشت موجب اختلاف این دو شده بود تا جایی که علی کریمی بعد از بازی با قطر در مصاحبه ای از عدم توافق با رویانیان و منتفی شدن حضورش در پرسپولیس خبر داد.
با این حال تکذیب شرط و شروطی که به نقل از کریمی در رسانه ها مطرح شده بود از سوی او، نشان داد اختلاف وی با باشگاه پرسپولیس تنها یک سوء تفاهم بوده است که پس از حضور دوباره طرفین پای مذاکره به طور کلی رفع و علی کریمی بزودی قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید می کند.
-
عاشوری: کریمی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران است.
محسن عاشوري در پرسپوليس ماندني شد تا مثل نيمفصل ليگ گذشته دستيار اول دنيزلي باشد.
البته با وجود ماندني شدن عاشوري باز هم قرار است يكي دو مربي ديگر به كادر فني سرخها اضافه شوند اما فعلا شماره 20 سابق سرخها نخستين نفري است كه نامش به عنوان دستيار دنيزلي مشخص شده و قرار است با حضور آقامصطفي از شنبه در تمرين تيم شركت كند.
آقامحسن در مصاحبهاي گفتهايد با باشگاه بهصورت شفاهي توافق كرديد.
نه من با هيچ مسوولي در باشگاه صحبت نكردم، تنها در همين حد كه مترجم آقاي دنيزلي به من زنگ زدند كه اگر خارج نيستيد تمرينها را شروع كنيد تا من هم از شنبه بيايم. بعد من گفتم كه باشگاه را در جريان بگذاريد كه گفتند آقاي رويانيان در جريان هستند. خودم هم بايد با دنيزلي صحبت كنم و بعد درباره قراردادم حرف بزنيم. بايد ببينيم باشگاه مطالبات بقيه مربيان و بازيكنان را داده يا نه چون با من كه تسويهحساب نشده، بعد براي فصل جديد درخصوص مسائل مالي قرارداد حرف بزنيم. البته لازمه اين كار صحبت با دنيزلي است. پارسال هم همينطور بود و من اول با آقاي استيلي صحبت كردم بعد قرارداد بستم. در كل رسم است كه سرمربي دستيارانش را مشخص ميكند. پارسال هم استيلي با من صحبت كرد و بعد با باشگاه قرارداد بستم. البته بعضي مواقع سرمربي درباره دستيارانش با باشگاه حرف ميزند و مبلغ را تعيين ميكند، گاهي اوقات هم دستياران بايد با باشگاه صحبت كنند.
حالا قرار است كي تمرينها را شروع كنيد؟
طبق صحبتي كه با آرنگ مترجم دنيزلي داشتم، تعداد بازيكنان به حدنصاب نميرسد. نهايتا 6-5 نفر را در دسترس داشتيم. آرنگ گفت مثل اينكه آقاي رويانيان هماهنگ كرده كه با آقاي دنيزلي از شنبه بهصورت جدي كار را شروع كنيم.
تكليف مليپوشاني كه تا سهشنبه شب در اختيار تيم ملي بودند و مدتهاست استراحت نكردهاند چه ميشوند؟
به مليپوشان 10 روز مرخصي دادهايم.
آقامحسن، علي كريمي بعد از بازي قطر مصاحبه كرده و گفته در پرسپوليس نميماند.
هر مربي آرزو دارد علي كريمي را داشته باشد. البته تصميم شخصي اوست و كسي نميتواند دخالت كند اما علي خيلي شفاف نگفته چرا ميخواهد برود. من در سايتها مصاحبهاش را خواندم، چيزي كه هست اينكه فعلا او با باشگاه به توافق نرسيده اما اميدوارم اين توافق دوطرفه از سوي باشگاه و او انجام شود و باشگاه بتواند علي را قانع كند كه بماند چون علي پرسپوليس را خيلي دوست دارد. من در اين يك سال كه با او كار كردم ميدانم تقاضاي او مالي نيست و شايد درخواستهاي ديگري داشته باشد.
شما فكر ميكنيد پيامدهاي نداشتن علي كريمي براي پرسپوليس گران تمام ميشود؟
هر بازيكني خصوصيات فني خاص خودش را دارد اما علي در فوتبال ايران يك استثناست. من ديروز (سهشنبه) هم با علي پروين صحبت ميكردم. ميگويم، با جرات هم ميگويم با وجود آن همه همبازي خوبي كه داشتم به نظر من علي كريمي بهترين بازيكن تمام تاريخ فوتبال ما است. همه تواناييهايش در زمان صاحب توپبودن را ديدهاند. آن چيزي كه من خودم از آناليز بازياش بهدست آوردهام نقاط مثبت زيادي را نشان ميدهد.
هر وقت هم كه تند صحبت كرده از سر دلسوزي بوده نه چيز ديگر.
يك مقدار لحن صحبت علي تهاجمي است اما بچه فوقالعاده ركي است. در حرفهايي كه ميزند هيچ خواسته شخصي ندارد و در جهت منافع تيم حرف ميزند. شايد بعضي مواقع تند صحبت كند ولي كلا از نظر فني و انضباطي فوقالعاده است. البته بعضي مواقع حرفهايش براي بعضيها خوشايند نيست اما براي من باعث خوشحالي بود كه يك سال با علي كار كنم. من نميتوانم بگويم برايش نقش مربي را ايفا كردهام. روز اولي كه با بازيكنان آشنا شدم مثل يك دوست خوب تجربياتم را در اختيارشان قرار دادم.
بگذريم، به غير از شما مربيان ديگري هم به كادر فني اضافه ميشوند؟
مسلما بايد حداقل يك مربي گلرها به كادر فني اضافه شود. به احتمال زياد دنيزلي يك مربي بدنساز هم با خودش ميآورد كه من از نام و نشانش خبري ندارم.
-
مرخصي زايد در انتظار موافقت دنيزلي.
در صورت موافقت مصطفي دنيزلي، مهاجم ايرلندي ليبيايي پرسپوليس با تاخير 10 روزه خود را به تمرينها ميرساند.
ايمون زايد كه بعد از آخرين بازي فصل برابر الاتحاد، راهي ايرلند شده بود پيش از اين سفر از مديرعامل درخواست مرخصي كرد. او خواسته بود كه اوايل تير ماه به تهران بازگردد و البته پاسخ مديرعامل به اين درخواست هم مثبت بود.
حال آنكه دنيزلي هنوز در جريان اين موضوع قرار نگرفته است و قرار شده وقتي به تهران بازگشت در اين باره نظرش را اعلام كند.
با اشاره به همين موضوع، مديربرنامههاي ايراني ايمونزايد ميگويد: «زايد قبل از رفتن به تعطيلات از باشگاه درخواست مرخصي بيشتري را كرده بود كه سردار هم موافقت كرد. او ميخواهد در مراسم ازدواج خواهرش كه 10 روز ديگر برگزار ميشود شركت كند اما موضوع اين است كه دنيزلي چون زودتر به تعطيلات رفته بود اصلا در جريان نيست.
قرار است وقتي برگشت رويانيان با او صحبت كند تا مشخص شود زايد چه موقع ميتواند به تهران بيايد البته در هر صورت او به تمرينهاي چند روز اول نميرسد چون هنوز كارهاي مربوط به ثبت قراردادش را هم انجام نداده و خيلي زود بخواهد خودش را به پرسپوليس برساند، اواسط هفته آينده است. با اين همه او منتظر مانده تا ببيند دنيزلي با مرخصياش موافقت خواهد كرد يا نه!»
-
احتمال بازگشت مهدی و مجتبی شیری به شیراز.
مهدی شیری بعد از توافق با باشگاه فجرسپاسی شیراز قصد دارد برادرش را هم که به تازگی از پرسپولیس جدا شده به تیم جدیدش ببرد.
مجتبی شیری یکی از بازیکنانی بود که در فهرست مازاد مصطفی دنیزلی برای لیگ دوازدهم قرار گرفت و حالا دوست دارد فوتبالش را همچنان در تهران ادامه بدهد اما هیچ پیشنهاد جدی از تیم های تهرانی ندارد.
در این شرایط مهدی شیری که پیشتر در پرسپولیس با برادرش همبازی بود با مسئولان باشگاه فجرسپاسی به توافق رسیده و قصد دارد مجتبی شیری را هم به همراه خود به شیراز ببرد ، اما این بار در غیاب برق شیراز، برادران شیری در فجرسپاسی همبازی خواهند شد.
مجتبی شیری به طور قطع فصل آینده جایی در فهرست نفرات پرسپولیس ندارد و با توجه به اینکه هیچگونه پیشنهاد جدی از به دستش نرسیده، به احتمال قوی پیشنهاد باشگاه فجرسپاسی و برادرش را برای پیوستن به این تیم خواهد پذیرفت.
-
بازیکن مورد اشاره کریمی نه مازیار بود، نه ملی پوش.
در شبي كه كريمي تنها ستاره نيمه روشن تيم ملي در مصاف با قطر بود و دوباره شمهاي از آن حركات ديدني و هيجانبرانگيز را به رخ فوتبال آسيا كشيد، يك خبر بد ميتوانست تمام آن دريبلهاي موفق را به دست فراموشي بسپارد.
خبري كه خود كريمي بعد از بازي به خبرنگاران داد تا تيتر يك روزنامههاي ديروز باشد: «حضورم در پرسپوليس منتفي است.» كريمي در حالي اين حرفها را مطرح كرد كه تا يكي دو روز قبل از بازي با قطر صحبت از جدايي او و پرسپوليس خندهدار به نظر ميرسيد.
اصل داستان همين است؛ كريمي از همان روز اول شرط كرده بود تيمي خوب و قدرتمند بسته شود تا قراردادش را تمديد كند اما انگار ايدهآلهاي او با مديران پرسپوليس تا حدودي فرق ميكرد. از طرفي براي كريمي اينكه باشگاه پنج شش خريد عمدهاش را انجام داده و بعد سراغ او رفته تا درباره خريدها مشورت بگيرد سنگين آمده است.
تقريباً 4 روز پيش بود كه جمشيد زارع قائممقام باشگاه پرسپوليس در اردوي تيم ملي به ديدن كريمي رفت و دو ساعت با او مذاكره كرد. زارع در اين جلسه دو ساعته حرفهاي كريمي را شنيد و به رويانيان انتقال داد اما ظاهراً مديرعامل باشگاه با اين خواستهها موافقت نكرده است.
اما خواستههاي كريمي چه بوده؟ كاپيتان پرسپوليس به باشگاه گفته حالا كه مدافعان و دروازهبان مطمئني جذب شده در خط هافبك و حمله هم بايد بازيكنان قدرتمندي جذب شوند. در اين باره وي درخصوص جذب پژمان نوري و حفظ مازيار زارع هم صحبت كرده اما داستان اصلاً شبيه آنچه كه رسانهها بدان پرداختهاند، نيست.
يكي از مباحثي كه سهشنبه شب كريمي را برآشفت همين موضوع ماندن مازيار زارع بود. كريمي كه از اين شايعه حسابي شاكي به نظر ميرسد ديروز هم در مصاحبهاش گفت: «درباره يك بازيكن از من نظر خواستند كه من گفتم خودتان ميدانيد. جالب اينكه آن بازيكن چند بار با من تماس گرفت و پيغام داد اما جوابش را ندادم تا حرف و حديثي به وجود نيايد.»
طبق آنچه خود كريمي گفته اين بازيكن مازيار زارع نبوده چرا كه مازيار در اردوي تيم ملي كنار دست كريمي است و نيازي به تماس گرفتن با او ندارد. اين بازيكن قطعا مليپوش هم نيست بلكه يكي از چهرههاي شاخص يك تيم شهرستاني است كه اتفاقا وقتي بحث پرسپوليسي شدنش منتفي شد، سر از يك تيم قدرتمند ديگر درآورد و با آن تيم قرارداد بست.
كريمي كه ديروز بعد از سه هفته به خانوادهاش رسيد و صبح راهي شمال كشور شد بعد از همان مصاحبه مفصل خود بعد از بازي در تونل ورزشگاه آزادي به خبرنگاران گفته: «قرار است يك جلسه ديگر با رويانيان داشته باشم و رفتن و ماندنم به آن جلسه بستگي دارد.» همانطور كه پيشتر اشاره شد خواستههاي كريمي به هيچ وجه مربوط به مسائل مالي نيست و او ميخواهد تيمي مقتدر راهي فصل آينده مسابقات شود.
به هر حال هر چه بود و نبود را باید به بوته فراموشی سپرد چرا که حالا ارگان مطبوعاتی باشگاه از توافق برای تمدید قرارداد کریمی و حل شدن سوء تفاهم موجود میان طرفین خبر می دهد.
-
خلعتبری: همه چیز پول نیست، احتمالا پرسپولیسی می شوم.
محمدرضا خلعتبری می گوید هر چند ادامه حضورش در فوتبال امارات از نظر مالی سود بسیاری برایش دارد اما همه چیز پول نیست و او احتمالا فصل آینده در پرسپولیس خواهد بود.
خلعتبری در خصوص صحنه درگیری اش با بازیکن تیم ملی قطر که به دخالت علی کریمی منجر شد، گفت: در صحنه ای که توپ روی دروازه قطر ارسال شد من تصور می کردم توپ به دست بازیکن حریف برخورد کرده و نسبت به این موضوع اعتراض کردم.
این مسئله باعث ناراحتی بازیکن قطر شد و ناجوانمردانه در شرایطی که او را نمی دیدم از پشت به سر من ضربه زد و داور هم این صحنه را دید و اگر این صحنه را نادیده نمی گرفت باید با کارت قرمز بازیکن قطر را جریمه می کرد. من آنقدر عصبی بودم که می خواستم با مشت به صورت بازیکن قطر بزنم اما در آن شرایط تیم ملی 10 نفره می شد و به همین علت تمام خشم خودم را کنترل کردم در صورتی که اگر یک بازی ملی نبود واکنش تندی به این مسئله نشان می دادم.
خلعتبری در خصوص دخالت علی کریمی که منجر به یک کارت زرد برای وی شد، گفت: علی کریمی بزرگ تیم ملی ایران است. او این صحنه را دید و واکنش نشان داد و فقط می توانم بگویم علی کریمی خیلی بامرام است.
مهاجم تیم ملی ایران با انتقاد شدید از نحوه بازی قطری ها اظهار داشت: تیمی که مقابل ایران بازی کرد تنها اسمش قطر بود چرا که از تمام نقاط دنیا بازیکن داشت! تعجب می کنم بازیکنان خارجی قطر چطور رفتارهای عرب ها را گرفته اند، دروازه بان قطر هم با 2 متر قد مدام بی دلیل روی زمین می افتاد و آه و ناله می کرد در شرایطی که من نصف جثه او را دارم و از این کارها بیزار هستم!
خلعتبری در خصوص قرار نگرفتن در ترکیب ثابت تیم ملی نیز گفت: نظر کادرفنی بود و اعتراضی به این موضوع ندارم.
اما داستان حضور مهاجم الوصل در پرسپولیس دیگر محور گفت و گو با محمدرضا خلعتبری بود: پس از مدت ها فرصت کردم به دور از هیاهوی فوتبال کمی استراحت کنم و قرار است چند روزی هم به کشور آلمان سفر کنم. مدیربرنامه هایم در امارات مشغول مذاکره با الوصل است و بزودی برای مذاکره با باشگاه پرسپولیس به تهران سفر می کند.
خلعتبری با اشاره به پیشنهاد مالی قطری ها، افزود: همه چیز برای من پول نیست، هر چند ادامه حضور در الوصل از نظر مالی به سود من خواهد بود اما دوست دارم در کنار هموطنانم بازی کنم. البته حاشیه های پرسپولیس و کنار آمدن با آن بسیار سخت است اما به طور کلی وضعیت من طی روزهای آینده مشخص خواهد شد.
وی با اشاره به قیمت های بازار نقل و انتقالات در فوتبال ایران، ادامه داد: در همه جای دنیا قراردادهای با قیمت بالا وجود دارد و البته مختص یک طیف خاص از بازیکنان است. طبیعی است که بازیکنان ملی پوش مبلغ بالاتری به نسبت سایرین دریافت کنند. اولویت برای من پول نیست، درآمد بالا مهم است اما در اولویت نخست قرار نمی گیرد، دوست دارم جایی بازی کنم که شرایط زندگی ، کار و متعاقب آن موفقیت برایم فراهم شود.
خلعتبری در پایان اظهار داشت: از مردم به خاطر حضور خاطره انگیزشان در ورزشگاه آزادی تشکر می کنم و بابت عدم پیروزی تیم ملی عذرخواهی، مطمئن باشد ما تمام تلاشمان را برای موفقیت تیم ملی ایران به کار می گیریم.
-
ابراهیم شکوری به سایپا پیوست.
ابراهیم شکوری با عقد قراردادی 2 ساله به سایپا پیوست.
ابراهیم شکوری مدافع تیم فوتبال پرسپولیس پس از فسخ قراداد با قرمزپوشان، ظهر امروز با عقد قراردادی 2 ساله رسما به تیم فوتبال سایپا پیوست.
شکوری از امروز در تمرینات سایپا حضور پیدا خواهد کرد.
-
مهدی مهدوی كیا در رقابت های شش جانبه جوانان حاضر شد.
فریدون معینی رییس كمیته جوانان فدراسیون فوتبال و 'مهدی مهدوی كیا' بازیكن سابق تیم ملی روزگذشته -24خرداد ماه - در رقابتهای شش جانبه جوانان تهران حضور یافتند.
به نقل از پایگاه فدراسیون فوتبال، مهدوی كیا در جریان بازی تیم ملی نوجوانان مقابل جوانان منتخب مركز روی نیمكت تیم ملی نوجوانان نشست و این دیدار را تماشا كرد.
این بازی چهار بر دو به نفع تیم منتخب جوانان مركز به پایان رسید.
بازیكن باشگاه پرسپولیس تهران در سخنانی در جمع بازیكنان و جوان و نوجوان كشورمان ، از آنان خواست فوتبال را از رده پایه جدی بگیرند و فرامین مربیان و كادر فنی را بدرستی در زمین اجرا كنند تا فوتبال ایران را در رده های مختلف سنی ارتقا بخشند.
معینی نیز از ناظران مسابقات دیروز بود و برگزار این رقابتها را مثبت و ارزشمند رزیابی كرد و گفت: در این رقابتها كار استعداد یابی نیز انجام می شود و تیم ها به خوبی محك خورده و نقاط قوت و ضعف بازیكنان و تكنیك ها فردی و تیمی مشخص می شود.
به گفته وی توزیع بازیكنان تیم جوانان در تیم های منطقه ای موجب برابری تیم ها از نظر بازیكن شده و این مساله در ارتقا كیفت این رقابتها و نزدیك بودن سطح تیم ها موثر بوده است.
-
کریمی: پرسپولیس خانه من است، برمی گردم و تمدید می کنم.
علی کریمی هفته آینده پس از بازگشت به ایران قرارداد جدید خود را با پرسپولیس در هیئت فوتبال تهران ثبت می کند.
واکنش محمد رویانیان به اظهارات سه شنبه شب علی کریمی آبی بود بر آتش اختلافات جادوگر با مدیرعامل سرخ ها تا حالا خبر تمدید قرارداد این بازیکن در هفته آینده رسانه ها را از حاشیه سازی برای پرسپولیس ناامید کند.
محمد رویانیان بعد از اظهارات جنجالی علی کریمی که سه شنبه شب روی خروجی خبرگزاری ها قرار گرفت، خطاب به این بازیکن گفته است: «این حرف ها را باور ندارم و منتظر بازگشت تو هستم.» مدیرعامل سرخ ها همچنین این را هم گفته بود که: «پرسپولیس خانه علی کریمی است و هواداران به عشق او سکوها را پر می کنند.»
وی البته روز گذشته هم در این ارتباط سیاست سکوت را پیش گرفت تا پس از مصاحبه علی کریمی مبنی بر تکذیب شرط و شروطی که از قول او برای تمدید قرارداد با پرسپولیس مطرح می شود، طرفین سوء تفاهم موجود را کنار بگذارند و در یک جبهه یعنی پرسپولیس محبوب فعالیت خود را در فصل آینده دنبال کنند.
به همین خاطر است که وقتی ارگان مطبوعاتی باشگاه با علی کریمی که این روزها برای استراحت در امارات به سر می برد، تماس می گیرد، جادوگر تنها به یک جمله کوتاه بسنده می کند: «پرسپولیس خانه من است، برمی گردم و قراردادم را تمدید می کنم.»
جالب است بدانید کاپیتان 33 ساله پرسپولیس پیشنهادات زیادی از کشورهای امارات، قطر ، آمریکا و ترکیه دارد اما پاسخ کریمی به همه پیشنهادات وسوسه کننده یک "نه قاطع" بوده است.
او پیشنهاد غیررسمی و 2 میلیارد تومانی یک باشگاه شهرستانی را هم که تنها ساعاتی است به جمع باشگاه های خصوصی اضافه شده رد کرد تا هفته آینده پس از بازگشت به ایران و حضور در دفتر محمد رویانیان، قراردادش را با پرسپولیس تمدید و خیال هواداران را از این بابت راحت کند.
تا آن زمان شاید، پرونده نقل و انتقالات پرسپولیس هم با جذب یکی ، دو بازیکن ایرانی و خارجی دیگر بسته شده باشد.
-
ادامه مذاکرات بادامکی با فولاد خوزستان.
سرپرست تيم فوتبال خوزستان از ثبت قرارداد مهدي نوري هافبك دفاعي فصل گذشته شاهين بوشهر با اين تيم خبرداد.
حسين ابنقاسم اظهاركرد: اين بازيكن چهارشنبه قرارداد يك سالهاي با تيم فولاد در هيات فوتبال استان به ثبت رساند. او از امروز به جمع بازيكنان تيم در اردوي كردان اضافه شده است.
وي ادامهداد: همچنين با هادي شكوري مدافع شاهينبوشهر و حسين بادامكي هافبك پرسپوليس صحبتهايي شده است و قرار بود كه اين دو بازيكن به كمپمان در كرج اضافه شوند ولي هنوز نيامدهاند.
سرپرست تيم فوتبال فولادخوزستان بيانكرد: با لئاندرو و لوسيانو كه برزيلي هستند نيز قرارداد داخلي يك ساله ثبت كردهايم. امروز اين دو بازيكن را كه اكنون در اردوي تيم هستند، براي دادن تست ورزشي به تهران ميفرستيم.
وي افزود: اگر تست اين دو بازيكن 28 ساله برزيلي خوب بود، قرارداد آنها را در هيات فوتبال استان ثبت خواهيم كرد. لئاندرو در پست دفاع وسط و لوسيانو در پست فوروارد مسابقات سري A برزيل بازي ميكردند.
-
چه کسانی دوست ندارند دنیزلی به ایران برگردد؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبرنگار سرخ : صحبت های مصطفی دنیزلی با مسئولان بشیکتاش نه شایعه است نه خیال پردازی، درست مثل مذاکراتی که کریم انصاری فرد خودمان با پرسپولیس و استقلال انجام می دهد.
عده ای اسم این صحبت ها را مشاوره سرمربی ترک تبار پرسپولیس به هم باشگاهی های سابقش می گذارند و رسانه های ترک و ایرانی هم هر بار خبر نهایی شدن توافق و سرمربی گری دنیزلی در این تیم را رسما اعلام می کنند!
اخباری از توافق که همان قدر اعتبار دارد که به جابجا شدن بازیکنان ایرانی در روزنامه ها می توان استناد کرد!
مصطفی دنیزلی یک سرمربی بزرگ و بین المللی است، چنین مربی هرگز با وجود داشتن قرارداد یک ساله با یک تیم با باشگاه دیگری وارد مذاکره نشده و حیثیت و اعتبار کاری خود را زیر سوال نمی برد. اما سوال اینجاست چه کسی به دنیزلی چراغ سبز نشان داده و مجوز ماندن او در ترکیه و صحبت با مسئولان ترک را صادر کرده است؟
فعلا به مواضع رسمی بسنده می کنیم! سه ضلع ماجرا ، رویانیان ، دنیزلی و بشیکتاش در موضع گیری های رسمی خود انتقال سرمربی پرسپولیس به بشیکتاش را تکذیب کرده اند ، اما همه اتفاقات در محافل رسمی رخ نمی دهد!
دنیزلی گفته شنبه تمرینات پرسپولیس آغاز می شود. تا شنبه صبر می کنیم ، اگر همه چیز آن طور که باید پیش نرفت خیلی چیزها برای گفتن داریم.
-
رویانیان: به جای مناظره و کُریخواندن کارم را با قدرت دنبال میکنم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: الان وقت کُری خواندن نیست به همین دلیل به جای شرکت در مناظره کارم را با قدرت دنبال میکنم.
محمد رویانیان اظهار داشت: باتوجه به شرایط تیم فوتبال پرسپولیس دعوتی که به برنامه ورزش و مردم داشتم را رد کردم زیرا تصور میکنم الان وقت کُری خواندن و مناظره نیست.
وی افزود: از همه هواداران عذرخواهی میکنم و اعلام میکنم که در برنامه ورزش و مردم حضور پیدا نخواهم کرد ولی به جای مناظره و کُری خوندن کارم را با قدرت در فصل نقل و انتقالات رو به جلو خواهم برد و به حرف دیگران توجهی نخواهم داشت.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: همه میدانند شعار من این است که دنبال کُری خواندن و این مسائل در فوتبال نباید بود؛ اما متاسفانه در چند روز گذشته صحبتهایی شده که به همین دلیل بهتر است الان در این خصوص پای میز مناظره ننشینم.
رویانیان تاکید کرد: هدف من از این کار آرامش برای پرسپولیس است و از این به بعد هم به هیچ عنوان جواب کسی را نخواهم داد و کار خودم را با قدرت انجام میدهم. تیمی خواهم ساخت که پرسپولیس واقعی را در زمین مسابقه نشان دهد.
قرار بود رویانیان به همراه فتحاللهزاده در برنامه امروز ورزش و مردم حضور داشته باشند که مسائل مطرحشده پیرامون دو باشگاه در روزهای اخیر سبب شد تا مدیرعامل پرسپولیس از حضور در این برنامه خودداری کند.
با این وجود احتمال دارد در صورتی که در این برنامه علیه پرسپولیس حاشیه سازی صورت پذیرد رویانیان روی خط بیاید و پاسخ لازم را بدهد.
-
استارت پرسپولیس رویایی ، شنبه 9 صبح ورزشگاه درفشی فر.
همه روزهاي بعد از فصل يازدهم را هواداران به اميد ديدن پرسپوليس رويايي گذراندند و تنها دو روز ديگر مانده به پايان اين انتظار.
تيمي كه مديرعامل پيشتر وعده داده بود قرار است با شروع هفته پيشرو تمرينهايش را شروع كند، در ورزشگاه درفشيفر و در ساعت 9 صبح. بازيكناني كه براي «پرسپوليس رويايي» انتخاب شدهاند قرار است صبح شنبه خود را به كادر فني معرفي كنند.
تعداد بازیکنان اما از 10 نفر فراتر نميرود چرا كه قرار نيست در آغاز راه، مليپوشان با آنها همراه باشند. علي كريمي، مهرداد پولادي، غلامرضا رضايي، سيد جلال حسيني، شهاب گردان، محمد قاضي و حسين ماهيني بعد از ترك اردوي تيم ملي، 10 روز از پرسپوليس مرخصي گرفتهاند و بدون شك در تمرين روزهاي نخست حضور نخواهند داشت.ايمون زايد هم هنوز به ايران بازنگشته و آنچه مشخص است اينكه به تمرين شنبه نخواهد رسيد.
با اين وضع، پرسپوليس تمرينهاي آمادهسازياش براي ليگ دوازدهم را با اين 10 بازيكن استارت ميزند؛ مهدي مهدويكيا، عليرضا نورمحمدي، جواد كاظميان، حميدرضا علي عسگري، محمد نوري، محسن بنگر، هادي نوروزي، سامان آقازماني، محمدرضا خانزاده و افشين اسماعيلزاده. البته امیدهای ملی پوش پرسپولیس هم در اردوی تیم ملی خواهند بود و روزهای ابتدایی را از دست خواهند داد.
البته مهرداد اولادي و حسين هوشيار هم كه با وجود قرار گرفتن در ليست مازاد، هنوز قراردادشان با پرسپولیس تمام نشده، مثل علیرضا محمد به انتظار بازگشت سرمربي تركيهاي نشستهاند تا شايد موافقت او را براي ادامه حضور در پرسپوليس بگيرند و از شنبه همپاي ديگر سرخپوشان تمرين كنند؛ اتفاقي كه بعيد است مصطفي دنيزلي با آن موافقت كند.
ديگر نكته جالب در مورد پرسپوليس نامعلوم بودن وضعيت کمک های كادر فني است. دنيزلي تنها چند ساعت بعد از ورود به تهران بايد سرخها را تمرين دهد و البته باشگاه منتظر است كه او يك بدنساز هم با خودش به پرسپوليس بياورد. از سوي ديگر او فعلا تنها محسن عاشوري را به عنوان دستيار در كنار خود دارد و ناصر صادقي هم همچنان آناليزورش خواهد بود. حال آنكه پرسپوليس هنوز براي دروازهبانهايش مربي ندارد و مشخص نيست كه چه كسي جايگزين انورلوگوشيچ يوگسلاو خواهد شد.
-
افندی فردا شب در تهران/ دنیزلی برای چندمین بار پیشنهاد بشیکتاش را رد کرد.
سرمربی پرسپولیس شنبه شب به تهران می آید تا از روز بعدش شخصا تمرینات این تیم را زیر نظر بگیرد.
در حالی که شایعات زیادی مبنی بر نیامدن مصطفی دنیزلی به ایران شنیده می شود اما او شنبه شب به تهران می آید. پیش از این قرار بود تا سرمربی ترک تبار پرسپولیس جمعه وارد ایران شود اما قرار است عاشوری تمرینات را در روز شنبه آغاز کند تا خود دنیزلی روز یکشنبه تمرینات این تیم را زیر نظر بگیرد.
گفتنی است فردا قرار است تا دو جلسه نهایی میان مسئولان بشیکتاش و سرمربی جدید آنها برگزار شود تا در نهایت گزینه اصلی هدایت این تیم مشخص شود. دنیزلی با بشیکتاشی ها به توافق نرسیده و با پیشنهاد آنها موافقت نکرده است.
-
کریم به خاطر صالح به تیم دوپینگی نمی رود/ مربی استقلال، انصاری فرد را به پرسپولیس نزدیک کرد.
بازیکن ملی پوش سایپا به استقلال می رود یا پرسپولیس؟ قرار است در روزهای آینده این انتقال انجام شود.
استقلال و پرسپولیس تا اینجای نقل و انتقالات لیگ برتر هر کدام 6 بازیکن را جذب کرده اند. برای پرسپولیسی ها شهاب گردان، مهرداد پولادی، حسین ماهینی، محسن بنگر، سید جلال حسینی و محمد قاضی در لیگ برتر دوازدهم بازی خواهند کرد.
استقلالی ها هم با میثم بائو، امین منوچهری، هاشم بیک زاده، قاسم دهنوی، امیرحسین صادقی و سیاوش اکبرپور قرارداد امضاء کرده اند. این اتفاق در حالی افتاده است که هر دو تیم برای جذب هفتمین سهمیه خود در لیگ برتر با بازیکنان زیادی مذاکره کرده اند اما کریم انصاری فرد به علت اینکه یک سهمیه را پر نمی کند در مذاکرات هر دو تیم مشترک است
در روزهای گذشته و با توجه به روند اتفاقاتی که افتاده است پرسپولیسی ها شانس بیشتری برای جذب این بازیکن ملی پوش دارند. انصاری فرد فصل پیش در سایپا رابطه خوبی با مجید صالح سرمربی این تیم نداشت و دستیار شدن سرمربی سابق سایپا در استقلال می تواند یکی از دلایل مهمی باشد که کریم را از استقلال دور کند. این مهاجم جوان علیرغم اینکه گفته شده بود سرباز است و باید در تیم های نظامی بازی کند کفیل مادرش است و مشکلی از بابت بازی کردن در تیم های سرخابی را ندارد.
-
کریم باوی:آقای فتح الله زاده تازه فهمیدید بمب گذاری خوب نیست؟/ جوانان رویانیان را ندیدید؟
مهاجم سابق تیم پرسپولیس و تیم ملی پای تلویزیون نشسته بود و اظهارات فتح الله زاده را در برنامه ورزش و مردم شنیده می گوید: من برای فتح الله زاده و باشگاه استقلال احترام زیادی قائلم و حتی یک بار گفته بودم او را وزیر ورزش کنند اما امروز حرفهایی از وی می شنوم که با رفتارهای قبلی اش منافات دارد.
کریم باوی افزود: به قول معروف یا چنان نما که هستی یا چنان باش که می نمایی. یکی از افرادی که بازار نقل و انتقالات را در سالهای قبل دچار التهاب کرده و در رشد کاذب قیمت ها نقش زیادی داشت همین آقای فتح الله زاده بود.
کریم باوی ادامه داد: او حرفی که زد شاید می خواست شکسته نفسی کند یا به کنایه دیگران را مورد خطاب قرار دهد اما عین واقعیت در مورد خودش بود. همین که امروز می گوید یک عمر به خاطر سکوها ستاره گرفتیم و به جوانان فرصت رشد ندادیم عین واقعیت است.
شما نگاه کنید همه این سالها تا شنیدند یک بازیکن در راه پرسپولیس او را جذب کردند آن هم با قیمت بالا تا بگویند فلان بازیکن را از دهان شیر بیرون کشیدبم. بالاخره دست بالای دست هم بسیار است. یکی مثل رویانیان که من به عملکرد او هم نقد دارم می آید و بیشتر از تو پول می دهد. آن وقت جالب است که کسانی علیه او موضع می گیرند که خودشان این رویه غلط را باب کرده اند. سپاهان و استقلال در همه این سالها چگونه بازیکن می گرفتند؟ فتح الله زاده که چک شخصی می کشید با آدم امروزی که رویانیان را نقد می کند فرق دارد؟ غیر از این است که امروز دیگر بمب افکن نیستی و باید جور دیگری حرف بزنی؟ اگر خود او سید جلال و بنگر و ... را جذب کرده بود تا 6ماه مصاحبه می کرد. این واقعیت است و نباید کسی ناراحت شود.
وی افزود: یعنی بعد از این همه سال آقای فتح الله زاده تازه فهمیده بمب ترکاندن خوب نیست؟ استقلال او چند تا جوان و پدیده رو کرده؟ رویانیان اگر ستاره گرفته 5-6بازیکن تیم ملی جوانان را هم به خدمت گرفته. با خیلی از متخصصان فوتبال پایه هم در تعامل و مشورت است. شاید کارش را نتواند حتی آغاز کند اما همین که نشان داده به پایه ها توجه دارد ومی گوید اگر پایه ها خروجی مناسبی برای بزرگسالان نداشته باشند باید تعطیل شوند نشان می دهد درد را می داند. تازه این آدم یک سال نیست به فوتبال آمده. اما آقای فتح الله زاده با سالها سابقه در فوتبال چه کرده؟ غیراز این بود که ماجرای تیم های پایه او و استقلال و مسائل منفی آن در فصل قبل از ماجرای 11سپتامبر هم بیشتر سر وصدا کرد؟ خود ایشان در مصاحبه ای گفته بود من به رضا رجبی گفتم تیم های پایه هزینه های خودشان را تامین کنند. عاقبت این ایده همان هیاهوها و ادعاهایی می شود که حسن روشن مطرح کرد و باشگاه هم با تغییر در راس آکادمی خود نشان داد خبرهایی بوده است. همین تیم چون سازندگی ندارد با رفتن مجیدی دچار آسیب می شود یا به قول خودشان ناچارند لی لی به لالای بازیکن معترض گذاشته و بازیکن سالاری را به اوج برسانند. غیر از این بود که خودشان گفتند تیم با مظلومی یک جام بگیرد خوب است و او می ماند اما هیئت مدیره بدون اجازه و هماهنگی با او رفتند منزل امیر قلعه نوعی که دوست وهمبازی من بوده و موفق ترین مربی ایران هم به حساب می آید و نشان دادند جایگاه مدیریت در استقلال کجاست؟ بیایید شعار ندهیم. مردم از این رفتارها خسته شده اند.حرفهای آقای رسولی نژاد که از حرفهای فتح الله زاده هم جالب تر است و انگار مدیر باشگاه ملوان است و خودشان تا حالا خریدهای سنگین نداشته اند.
باوی در پایان گفت: این ها واقعیات فوتبال ماست. من رویه کنونی پرسپولیس را هم تایید نمی کنم اما رطب خورده هم نمی تواند منع رطب کند. کسی باید از رویانیان ایراد بگیرد که خودش این شیوه را نرفته باشد.این را باید مدیر عامل فجر سپاسی بگوید که 12سال ستاره ساخته و دیگران حاصل دسترنجش را برده اند و همین امسال هم برای رضاحقیقی آنها، پیشنهادهای میلیاردی می رسد. این فوتبال با این پول ها نابود می شود.این امر با مدیرانی که از ترس اخراج و برکناری دکان سازندگی را سه قفله کرده اند، دیر وزود دارد اما سوخت و سوز ندارد چون به قول خود فتح الله زاده مدیرها برای سکوها بازیکن می خرند. این فوتبال 5تا بازیکن 200میلیونی دارد و بقیه زیر این مبلغ باید بگیرند اما خودتان را به ارقام نگاه کنید تا همه چیز دستگیرتان شود. آیا اگر قرار بود از جیب شخصی هم خرج کنند این پول ها را می دادند؟همین است که تیم ملی مقابل قطر لنگ می زند و ما کی روش را مقصر می دانیم انگار او بازیکنانش را از پرتغال با خودش آورده.او بد، چرا تیم هایمان با مربی ایرانی و خارجی در لیگ قهرمانان آسیا به جایی نمی رسند؟ خانه از پای بست ویران است.
-
جلسه سردار رویانیان و دنیزلی؛ روز یکشنبه.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس و مدیر عامل باشگاه در جلسه روز یکشنبه در مورد مسائل پیش رو در فصل آینده بحث و تبادل نظر خواهند کرد.
به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی که بعد از آخرین مسابقه پرسپولیس برابر الاتحاد عربستان به ترکیه رفته بود پس از بازگشت، جلسه ای را در روز یکشنبه با سردار رویانیان برگزار خواهد کرد.
همچنین بناست اولین کنفرانس خبری فصل جاری پرسپولیس نیز به زودی برگزار شود.
-
باشگاه استقلال: هیچ مذاکرهای با فشنگچی نکردهایم.
باشگاه استقلال خبر مذاکره با مدافع تیم فوتبال پرسپولیس را رد کرد.
در حالی که گفته می شود امیر حسین فشنگچی مدافع فصل گذشته پرسپولیس با مسئولان استقلال به توافق رسیده مدیرعامل استقلال این خبر را رد کرد.
علی فتح الله زاده با اعلام این مطلب گفت: تا این لحظه هیچ مذاکره ای با فشنگچی نداشته ایم و نه من و نه معاونان باشگاه صحبتی با مدافع پرسپولیس نداشته ایم. باشگاه استقلال تاکنون با میثم بائو، قاسم دهنوی، هاشم بیک زاده، امین منوچهری، سیاوش اکبرپور و امیر حسین صادقی قرارداد امضا کرده است.
برخی محافل خبری پس از به توافق نرسیدن باشگاه پرسپولیس با فشنگچی خبر دادند این بازیکن در لیست امیر قلعه نویی برای فصل بعد استقلال قرار گرفته است.
این باشگاه پس از عدم توافق با فشنگچی به دنبال جذب مهرزاد معدنچی بازیکن سابق خود است
-
خلعتبری در آستانه قرارداد با پرسپولیس / انصاری فرد و نوری نزدیک شدند.
محمدرضا خلعتبری به دلیل مشکلات شخصی به عقد قرارداد با پرسپولیس نزدیکتر شد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس همچنان به دنبال جذب محمدرضا خلعتبری مهاجم تیم ملی و الوصل امارات هستند. از همین رو در دو روز گذشته مذاکراتی با این بازیکن داشتهاند.
خلعتبری اعلام کرده به دلیل برخی مشکلات شخصی دوست دارد فوتبال خود را در ایران ادامه دهد. به زودی تکلیف خلعتبری با پرسپولیس روشن میشود.
همچنین مذاکرات این باشگاه با کریم انصاری فرد بیش از باشگاه های دیگر روند مثبتی را طی کرده و احتمال عقد قرارداد این بازیکن با پرسپولیس نیز بیش از سایر باشگاه هاست.
از طرف دیگر در خط میانی نیز باشگاه پرسپولیس پیشنهاد مطلوب خود را به پژمان نوری ارائه کرده است.
-
علی کریمی با پرسپولیس به توافق رسید.
نماینده علی كریمی كاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار با محمد رویانیان مدیرعامل این باشگاه برای تمدید قرارداد به توافق رسید.
به نقل از ایرنا، نماینده علی كریمی به دلیل سفر این بازیكن ،به نمایندگی از وی با محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس دیدار و گفت و گو كرد.
در این دیدار در خصوص تمدید قرارداد علی كریمی صحبت شد كه در نهایت دو طرف به توافق رسیدند و كاپیتان سرخپوشان فصل آینده در پرسپولیس ماندگار شد.
گفتنی است، در روز های اخیر صحبت هایی مبنی بر جدایی علی كریمی از پرسپولیس به گوش می رسید. این بازیکن پس از مذاکره با زارع قائم مقام باشگاه پرسپولیس در اردوی تیم ملی گفته بود باشگاه پرسپولیس با شرایط وی موافقت نکرده است.
-
به درخواست دنیزلی تمرین شنبه پرسپولیس لغو شد.
تمرین روز شنبه تیم فوتبال پرسپولیس لغو شد.
در حالی که قرار بود سرخپوشان پایتخت نخستین تمرین خود پیش از آغاز فصل جدید لیگ برتر را فردا برگزارکنند این تمرین با صلاحدید کادر فنی لغو و به یکشنبه موکول شد.
حمیدرضا غریب مدیر روابط عمومی باشگاه در این رابطه گفت: با درخواست کادر فنی تمرین تیم به روز یکشنبه موکول شد.
بنابر اعلام مسئولان باشگاه پرسپولیس قرار بود تمرینات این تیم از روز شنبه (فردا) زیر نظر عاشوری آغاز شود تا دنیزلی روز یکشنبه به این تیم بپیوندد اما به دلیل آنچه که حضور بازیکنان در شهرستانها، اردوی تیمهای ملی امید و جوانان اعلام شده تمرین پرسپولیس در روز شنبه تعطیل شد.
اولین تمرین فوتبال پرسپولیس در فصل جاری بنا به صلاحدید کادر فنی به پس فردا (یکشنبه) ساعت 9:30 موکول شد.
-
قرارداد نورمحمدی با پرسپولیس ثبت شد.
مدافع پرسپولیس با حضور در هیئت فوتبال استان تهران، قرارداد یک ساله خود را به ثبت رساند.علیرضا نورمحمدی پس از مذاکره با رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، قراردادش را به مدت یک سال تمدید و به ثبت رساند. این بازیکن عصر امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به ثبت رساند.
-
رسانه هاي عربي: پرسپوليس مقصد بعدي متسو
دقايقي بعد از انتشار اين خبر يکي از مسئولان پرسپوليس تاييد کرد که مذاکره با متسو حقيقت دارد و او نزديکترين گزينه به نيمکت پرسپوليس است .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در حالي که باشگاه پرسپوليس از بازگشت مصطفي دنيزلي خبر داده است و اين مربي ترک امروز يه تهران مي آيد اما در رسانه هاي عربي از حضور در ايران و پرسپوليس خبر داده اند.
به گزارش گل آنها از مذاکراتي خبر مي دهند که در هفته گذشته ما بين نماينده پرسپوليس و برونو متسو صورت گرفته است و هر دو برا همکاري با يکديگر به توافق رسيده اند اما تنها مشکل براي اين همکاري مصطفي دنيزلي است . نماينده باشگاه پرسپوليس به متسو اطمينان داده است که در اين هفته رابطه دنيزلي با پرسپوليس قطع مي شود و آنها متسو را به عنوان سرمربي تيم معرفي خواهند کرد .
متسو نيز پذيرفته است تا چند روز براي اتمام قرارداد دنيزلي منتظر بماند . گفته مي شود که نمايندگان پرسپوليس براي ملاقات با متسو از يک استقلالي کمک کرده اند و توانسته اند با او ملاقات کنند .
اسم متسو هميشه در فوتبال ايران مطرح بوده است اما هيچ وقت اين اتفاق به حقيقت تبديل نشده است . دقايقي بعد از انتشار اين خبر يکي از مسئولان پرسپوليس تاييد کرد که مذاکره با متسو حقيقت دارد و او نزديکترين گزينه به نيمکت پرسپوليس است. البته همچنان بازي دست دنيزلي است اما مديران پرسپوليس ديگر از استخدام مصطفي نا اميدند.
-
اولادي:مسئولان پرسپوليس تکليف مراروشن کنند
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس از مسئولان اين باشگاه خواست تا هرچه زودتر تکليف وي را براي فصل آينده روشن کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهرداد اولادي روزشنبه درگفت وگو با خبرنگار ايرنا گفت: از باشگاه هيچ خبري نيست و مسئولان اين تيم براي روشن شدن تکليف من تماسي نگرفته اند.
وي ادامه داد: با پرسپوليس قرارداد دارم و فکر مي کنم اگر مسئولان باشگاه من را نمي خواهند بايد با من تماس بگيرند و اين مساله را به صورت رسمي اعلام کنند.
مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در طول دوران فوتبالم خود را به هيچ تيمي تحميل نکردم و درابتداي فصل گذشته تمام تيم ها براي جذب من با هم درگير بودند.
وي تصريح کرد: من در پرسپوليس و به خاطر اين تيم مصدوم شدم و مي توانستند با من برخورد بهتري داشته باشند اما الان هم هيچ مشکلي با اين مساله ندارم چون من به خاطر دلم اين تيم را انتخاب کرده بودم.
وي اظهار داشت: پرسپوليس را بي اندازه دوست دارم اما براي خودم هم ارزش زيادي قائلم و مطمئن باشيد اگر نخواهند به زور در پرسپوليس نخواهم ماند. از مسئولان باشگاه مي خواهم زودتر تکليف من را مشخص کنند.
اولادي در خصوص اينکه آيا در تمرين روز يکشنبه حاضر خواهد شد، گفت: وقتي کسي با من تماس نگرفته براي چه بايد به اين تمرين بروم و در ابتدا بايد منتظر مشخص شدن تکليف باشم.
وي درخصوص پيشنهاد ديگر خود، خاطرنشان کرد:از چند تيم پيشنهاد دارم اما با آنها هيچ صحبتي نکرده ام زيرا در ابتدا مي خواهم تکليفم با باشگاه پرسپوليس مشخص شود.
-
هادي نوروزي و آقازماني تمديد کردند
دو بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس با حضور در محل هيات فوتبال تهران قراردادهاي خود را ثبت کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، ظهر شنبه هادي نوروزي و سامان آقا زماني در حضور نماينده باشگاه پرسپوليس قرارداد هاي خود را در هيات فوتبال تهران ثبت کردند. قرارداد هادي نوروزي دو ساله و سامان آقا زماني نيز سه ساله به ثبت رسيده است.
-
انصاريان: بنگر براي پرسپوليس خريد خوبي است
معتقدم که کريمي پرسپوليس را دوست دارد و در نهايت در اين تيم خواهد ماند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] علي انصاريان مدافع فصل گذشته شاهين هنوز با تيمي به توافق نرسيده و در حال حاضر به دنبال گرفتن طلبش از باشگاه شاهين است.
انصاريان در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد وضعيت فعلياش ميگويد:« من از شاهين حدود 300ميليون تومان طلب دارم به همين دليل چند روز پيش شکايت خود را به صورت رسمي به کميته انضباطي دادم. باشگاه شاهين خيلي بدهکار است ولي اگر قانون فدراسيون اجرا شود و مانع از قرارداد بستن بازيکنان جديد با تيمهاي بدهکار شوند و همچنين اگر به تيمهاي بدهکار اجازه حضور در ليگ برتر را ندهند ما ميتوانيم طلبهايم را بگيريم.»
از انصاريان در ادامه در خصوص يارگيري پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات سوال ميکنيم که او اينگونه جواب ميدهد:« به نظر من پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات عملکرد خوبي داشته است. الان بازيکن گرفتن واقعا سخت است ولي پرسپوليس بازيکنان خوبي را گرفت. البته هنوز چيزي معلوم نيست و بايد ديد اين بازيکنان خودشان را چگونه نشان خواهند داد.»
جذب محسن بنگر انتقادهايي را از پرسپوليس به همراه داشته و برخي معتقدند که اين باشگاه نبايد روي يک مدافع 33 ساله سرمايهگذاري ميکرد ولي انصاريان نظر ديگري دارد. او که مثل بنگر يک مدافع است و سالها در پرسپوليس بازي کرده است در اين خصوص ميگويد:« پرسپوليس بنگر را نگرفته که روي او سرمايهگذاري بلندمدت کند ولي به نظر من خريد خوبي است و تجربه اين بازيکن در يکي، دو سال آينده به درد پرسپوليس ميخورد.»
انصاريان تاکيد ميکند:« فراموش نکنيد که بنگر سابقه بازي در ليگ قهرمانان آسيا را دارد و با سپاهان چندبار قهرمان ايران شده است. به نظر من تجربه او به درد پرسپوليس ميخورد ولي سرمايهگذاري روي بازيکنان جوان يک موضوع ديگر است. به عنوان مثال من زماني که به پرسپوليس آمدم 20 سال داشتم و يادم ميآيد که با کاويانپور و کريمي به صورت هم زمان به پرسپوليس آمديم و سالها در اين تيم بازي کرديم.»
انصاريان در مورد وضعيت نامشخص کريمي در پرسپوليس و ناراحتيهاي او در چند روز اخير هم صحبت ميکند. او که رابطهاي نزديک با کريمي داشت ميگويد:« کريمي بازيکني نيست که اهل کلاس گذاشتن و ادا درآوردن باشد. او بيجهت ناراحت و عصباني نميشود و بايد ديد چه اتفاقاتي افتاده که اينطور ناراحت شده است. با اين حال من معتقدم که کريمي پرسپوليس را دوست دارد و در نهايت در اين تيم خواهد ماند.»
-
مذاکرات نهايي پرسپوليس با پله
اين بازيکن 24 ساله در شهر پورتوي پرتغال متولد شده است و نام کامل او «ويتور هوگو گومس پاسوس» ملقب به «پله» است .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] يکي از پستهايي که پرسپوليسيها هنوز فکري براي آن نکردهاند پست هافبک دفاعي است. بعد از جستوجوهايي که براي جذب بازيکن در اين پست انجام شد سرانجام يک هافبک دفاعي پرتغاليتبار که سابقه حضور در اينترميلان را در کارنامه خود دارد براي مذاکرات نهايي وارد تهران شد.
پرسپوليس که فصل نقل و انتقالات را با وجود انتقادات بيامان رقيبان، پرقدرت طي ميکند، پس از جذب بازيکنان مورد نظر داخلي در نظر دارد از چند بازيکن خارجي خوب در ترکيب فصل پيش روي خود استفاده کند. به همين دليل پس از سفرهاي مديرعامل تيم سرخپوش پايتخت به خارج از کشور و مذاکره با چند بازيکن خوب خارجي، اين هافبک دفاعي متولد پرتغال که فصل گذشته در يک تيم ترکيهاي حضور داشته براي مذاکرات نهايي وارد تهران شده است و امروز در صورت توافق نهايي با پرسپوليس کار خود را آغاز خواهد کرد.
اين بازيکن 24 ساله در شهر پورتوي پرتغال متولد شده است و نام کامل او «ويتور هوگو گومس پاسوس» ملقب به «پله» است. او که فوتبال حرفهاي خود را از «بوآويستا» آغاز کرد و با ورود به تيم «ويتوريا گيمارش»، «اينترميلان»، «پورتو»، «پورتسموث»، «وايادوليد» و «اسکي شهيراسپور» راه خود را تا امروز در فوتبال حرفهاي اروپا طي کرده است. اين هافبک سيهچرده سابقه حضور در تيمهاي زير 20 و زير 21 سال پرتغال را نيز در رزومه خود دارد.
البته پله در تيم انگليسي پورتسموث و تيم اسپانيايي وايادوليد به صورت قرضي و به مدت يک نيمفصل بازي کرده اما دو فصل اخير را در تيم ناشناس اسکي شهير اسپور سپري کرده است. پله کلا 42 بازي براي اين تيم انجام داده اما گفته ميشود در فصل گذشته سوپر ليگ ترکيه فقط 6 بار در ترکيب اصلي تيمش به ميدان رفته است. پله دو روز است که در تهران به سر ميبرد و امروز مذاکرات جدي خود را با مسوولان پرسپوليس از سر ميگيرد.
-
نوري: نيامدن دنيزلي به ضرر پرسپوليس است
هافبک پرسپوليس همچنين اظهار داشت : تا آنجا که من ميدانم دنيزلي آدم متعهدي است ولي گويا مشکلات او باعث شده که همه چيز عوض شود .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در حالي که پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات عملکرد موفقيتاميزي داشته است، حالا نيامدن مصطفي دنيزلي يک شوک بزرگ براي اين باشگاه است که مطمئنا پرسپوليس را با دردسرهاي زيادي مواجه خواهد کرد.
محمد نوري هافبک پرسپوليس در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد نيامدن دنيزلي ميگويد:« دنيزلي حدود 7 ماه با پرسپوليس کار کرد و در اين مدت با نقاط ضعف و قدرت تيم آشنا شد. حتي جذب بازيکن هم زيرنظر او انجام گرفت و نميدانم چرا حالا اين اتفاقات افتاده و او نميخواهد برگردد. تا آنجا که من ميدانم دنيزلي آدم متعهدي است ولي گويا مشکلات او باعث شده که همه چيز عوض شود.»
نوري در ادامه حرفهايش ميگويد:« دنيزلي خيلي خوب با شرايط پرسپوليس و فوتبال ايران آشنا شده بود و مطمئنا ميتوانست شرايط را براي فصل جديد تغيير داده و تيم را مدعي قهرماني کند. به نظر من نيامدن دنيزلي اتفاق خوبي نيست و به ضرر پرسپوليس خواهد بود. اين موضوع براي ما دردسر درست خواهد کرد و آمدن مربي جديد مشکلات خاص خودش را دارد.»
از نوري در مورد احتمال حضور برونو متسو در پرسپوليس سوال ميکنيم که او اينگونه جواب ميدهد:«من نميتوانم در مورد متسو نظر بدهم چون زياد او را نميشناسم و فقط ميدانم که در کشورهاي عربي کار کرده است. اگر مربي جديد بيايد مشکلات خاص خودمان را خواهيم داشت چون چند ماه زمان ميبرد تا با شرايط فوتبال ايران و پرسپوليس آشنا شود.»
-
خلعتبري در يکقدمي پرسپوليس
تمام مديران رده بالاي اين باشگاه ثروتمند از کار خود برکنار شدند و به اين ترتيب پرونده ماندن خلعتبري در اين باشگاه بسته شد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به دنبال بينتيجه ماندن مذاکرات مدير برنامههاي محمدرضا خلعتبري با باشگاه الوصل امارات، اين بازيکن در آستانه عقد قرارداد با پرسپوليس قرار گرفت.
بعد از ناکامي الوصل در مسابقات باشگاههاي جام خليجفارس و از دست دادن عنوان قهرماني، حرف و حديثهاي زيادي درباره توافق ديهگو مارادونا با فدراسيون فوتبال امارات براي هدايت تيم ملي اين کشور مطرح شد. همچنين در ايران شايعهاي مبني بر اينکه در صورت رفتن مارادونا از الوصل خلعتبري اين تيم را ترک ميکند و به تهران ميآيد، منتشر شده بود. با اين حال روز گذشته خبر رسيد که به دنبال قطعي شدن جدايي خلعتبري از الوصل امارات اين بازيکن در يکقدمي پرسپوليسي شدن قرار گرفته است.
بعد از اينکه الوصل امارات با هدايت مارادونا در فصل گذشته هيچ مقامي به دست نياورد و از طرفي ديگر در بازي فينال جام باشگاههاي خليج فارس قهرماني را به المحرق بحرين واگذار کرد، تمام مديران رده بالاي اين باشگاه ثروتمند از کار خود برکنار شدند و به اين ترتيب پرونده ماندن خلعتبري در اين باشگاه بسته شد.
در حال حاضر اين بازيکن مليپوش از دو باشگاه اماراتي و يک باشگاه قطري پيشنهادهاي قابل توجهي با مبالغ بالاي مالي دارد اما به نظر ميرسد خود خلعتبري هم تصميم گرفته که فوتبال خودش را در ايران دنبال کند. به اين ترتيب مذاکرات اين بازيکن با باشگاه پرسپوليس در طول روزهاي گذشته به صورت جدي انجام شد و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد و باشگاههاي عربي با دادن پيشنهادهاي مالي چشمگير، نظر محمدرضا را براي ترک امارات عوض نکنند، اين بازيکن ظرف چند روز آينده قرارداد خود را با پرسپوليس منعقد خواهد کرد.