پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
چیز عجیبی نیست حداقل برای من! من سابقه 6 7 مصدوم رو هم داشتم!!!مثل شما ، البته مدت ها پیش
دلیلش قبلا هم گفتم یکیش ممکنه خشن بازی کردن حریف باشه... و حتی خود سیستم که ممکنه به صورت رندوم یه بازیکنو مصدوم کنه!
اگر دو بازیکن دیگه من مصدوم بشن دیگه کسی رو برای جایگزینی ندارم! آیا بازی بعدیش انجام میشه یا نه و بدلیل مصدومیت و نداشتن بازیکن در حد کافی 3-0 بازنده اعلام میشم؟ چون این فصل دیگه بازیکن نمیخوام بخرم
نقل قول:
اگر دو بازیکن دیگه من مصدوم بشن دیگه کسی رو برای جایگزینی ندارم! آیا بازی بعدیش انجام میشه یا نه و بدلیل مصدومیت و نداشتن بازیکن در حد کافی 3-0 بازنده اعلام میشم؟ چون این فصل دیگه بازیکن نمیخوام بخرم
دقیق در جریان نیستم چون تا حالا برام پیش نیومده.دوستانی که این مورد رو دیدن این دوستمون رو راهنمایی کنن
سلام بچه ها منم یک ماه میشه وارد بازی شدم فصل دومم خداروشکر فعلا اولم تو چمپیون و حذفیم تو نیمه نهایی
اسم تیمم arsenal fc گذاشتم اسم خودمم sorena اگه کسی بتونه ادد کنه منو برا بازی دوستانه ممنون میشم!
نقل قول:
سلام بچه ها منم یک ماه میشه وارد بازی شدم فصل دومم خداروشکر فعلا اولم تو چمپیون و حذفیم تو نیمه نهایی
اسم تیمم arsenal fc گذاشتم اسم خودمم sorena اگه کسی بتونه ادد کنه منو برا بازی دوستانه ممنون میشم!
سلام عزیز
خوش اومدی
امیدوارم حضورت باعث پیشرفتت بشه
فقط واسه اد کردن لازمه بدونی که باید اکانت فیسبوک رو وارد بشی تو بازی...تا بتونی با بقیه دوستان بازی دوستانه انجام بدی.البته فیسبوک هم مشکلات مخصوص خودشو هم داره ها
پیشنهاد میکنم همه صفحات تاپیک رو بخونی...مطمئنا تجربت بیشتر میشه
موفق باشی
تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان بازی رفت رو تو زمین خودم 2_0 باختم.
باز هم بخاطر مشکل بازیکن کناری.
تو جام حذفی حرفم 442 خطی بازی میکرد تو زمین خودم که 10 شوت بشتراز ازاو زده بودم به زور 2_2 کردم.
تو لیگ قهرمانان هم بازم حریفم 442 بازی میکرد منم با اون دفاع های کناری بدرد نخور 2 ستاره بازی میکردم.
اونم 2_0 باختم خیلی خیلی عصبانی هستم.نمیدونم میتونم تو بازی برگشت جبران کنم یانه.
میخوام فردا دوتا مدافع کناری بخرم.
خیلی عصبانی هستم چون خیلی میخوام قهرمان بشم تو لیگ قهرمانان.
تو لیگ هم سومم
اقا تو شهر ما امروز سه چهار باری زلزله اومد ... خدا کنه نمیریم و اول قهرمانی تیمم رو ببینم :khahesh::khahesh::khahesh::khahesh:
نقل قول:
تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان بازی رفت رو تو زمین خودم 2_0 باختم.
باز هم بخاطر مشکل بازیکن کناری.
تو جام حذفی حرفم 442 خطی بازی میکرد تو زمین خودم که 10 شوت بشتراز ازاو زده بودم به زور 2_2 کردم.
تو لیگ قهرمانان هم بازم حریفم 442 بازی میکرد منم با اون دفاع های کناری بدرد نخور 2 ستاره بازی میکردم.
اونم 2_0 باختم خیلی خیلی عصبانی هستم.نمیدونم میتونم تو بازی برگشت جبران کنم یانه.
میخوام فردا دوتا مدافع کناری بخرم.
خیلی عصبانی هستم چون خیلی میخوام قهرمان بشم تو لیگ قهرمانان.
تو لیگ هم سومم
داداش پس همدرد هستیم!!! منم مثل شما دو تا مدافع کناریام 2 ستاره هستن و ضعیف ترین بازیکنامن!! از طرفی مدافع کناری جوون قوی خیلی مشتری داره و مشکلم همینه نمیتونم بخرم.... یعنی نمیدونم به ریسکش میارزه توکنامو بسوزونم یا نه ولی باید احتیاط کرد! فقط حواست باشه عجله نکنی که بعد ها پشیمون بشی که توکن هاتو از دست دادی بازیکنم گیرت نیومد!
نقل قول:
اقا تو شهر ما امروز سه چهار باری زلزله اومد ... خدا کنه نمیریم و اول قهرمانی تیمم رو ببینم :khahesh::khahesh::khahesh::khahesh:
ایشالا که اتفاق خاصی نمیافته و تیمتم قهرمان میشه :hooora2:
تبانی و بازی کثیف تو تیم از اندونزی.تیم سوم تونست امروز تیم دوم رو با 5 گل ببره.البته به درک.چه بهتر شد.امروز اگر ببرم فاصلم با تیم دوم میشه 5 امتیاز و محاله بهم برسه.ولی اینطور بازی کردن خیلی کثیفه.سیستمش رو ببینید متوجه میشید.تو تمام بازی ها 2-5-3 بازی میکرد ولی واسه این بازی ببینید چطور سیستم چیده که 5 تا خورده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز مشکل مدافع کناریم با دوتا خرید رو حل کردم.
مدافع چپ 25 ساله ی 4 ستاره رو به قیمت 500k و با 1 توکن
مدافع راست 29 ساله ی 4 ستاره رو به قیمت 300k و اینو هم با یک توکن خریدم.
خریدای خوبی بود خودشم هرکدوم رو با یک توکن خریدم.
انشالله تو برگشت جام و لیگ قهرمانان بتونم جبران کنم