پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
داشم اين كنفرانس خبرى ك الكيه فاز نميده.چ جورى تو كرير مصاحبه ميكنن باهات؟!
منظورتو دقیق نفهمیدم.ولی فکر کنم منظورت اینه که چطوری میشه مصاحبه کرد.اول که وقتی تو Calender به قسمتایی که قبل از مسابقه خونه ها قرمز میشن رسیدی برات یه ایمیل میاد.کر کنم عنوانش Press Conference هستش.روش کلیک میکنی بعد میتونی درمورد تیم خودت یا تیم حریف یا بازیکنای تیم خودت یا تیم حریف یا سرمربی حریف و در بعضی مواقع هم در مورد مسابقه قبل و الان حرف میزنی.مثلا فرض کنیم بارسلونا رو گرفتی.اونوقت قراره تو مسابقه 29 با رئال مسابقه بدی.اگه حساب کنیم که مسابقه قبلی رو تو هفته 10 بردی اینجا میتونی درمورد اون مسابقه و بردش حرف بزنی.اگه منظورت این نبود بگو.
زکیر باکالی کجا بازی می کنه؟
نقل قول:
وینگر راست یا همون مهاجم راست
راستی دوستان یه چیزی....
من تو فیورنتینا که بودم استعداد یاب های ضعیف تری نسبت به چلسی داشتم ولی اگه بازیکن زیر قدرت 65 میفرستادن واسم ردشون میکردم! فقط 65 به بالا میگرفتم.بازیکن با قدرت 72 هم از آکادمی آوردم تیم اصلی!
ولی الان تو چلسی با این که استعداد یاب های قدرتمندی دارم وضعیت جوریه که اگه بازیکن با قدرت 60 به بالا بفرستن واسم خدارو شکر میکنم!!!!!
چرا اینجوری شده؟؟؟!!!! یه بازیکن متوسطم تا حالا نفرستادن واسم چه برسه به خوب!! جالب اینجاست که کشورای فوتبال خیزی هم میفرستمشون بازم وضعیت همینه....!
کسی میدونه دلیلش چیه!؟
نقل قول:
باکالی تو پی اس وی بازی میکنه.
نقل قول:
راستی دوستان یه چیزی....
من تو فیورنتینا که بودم استعداد یاب های ضعیف تری نسبت به چلسی داشتم ولی اگه بازیکن زیر قدرت 65 میفرستادن واسم ردشون میکردم! فقط 65 به بالا میگرفتم.بازیکن با قدرت 72 هم از آکادمی آوردم تیم اصلی!
ولی الان تو چلسی با این که استعداد یاب های قدرتمندی دارم وضعیت جوریه که اگه بازیکن با قدرت 60 به بالا بفرستن واسم خدارو شکر میکنم!!!!!
چرا اینجوری شده؟؟؟!!!! یه بازیکن متوسطم تا حالا نفرستادن واسم چه برسه به خوب!! جالب اینجاست که کشورای فوتبال خیزی هم میفرستمشون بازم وضعیت همینه....!
کسی میدونه دلیلش چیه!؟
داداش بی خیال به نظر من که قدرت بازیکنا اصلا مهم نیسته.قرضی بفرستشون به تیمای دیگه ببین چطوری پیشرفت میکنن.
نقل قول:
باکالی تو پی اس وی بازی میکنه.
من فکر کردم پستش تو زمین رو میگه!lol:-
نقل قول:
فقط یه سوال برام پیش اومد
چرا مک ایچران رو هافبک چپ بازی میدی؟ مگه هافبک چپم بازی میکنه؟!
منم دارمش ولی فکر کنم فقط هافبک مرکزی بازی کنه!
زیرا برای این که
هافبک چپ نداشتم .ادن هازارد مصدوم بود
نقل قول:
زیرا برای این که
هافبک چپ نداشتم .ادن هازارد مصدوم بود
خب تو شکیل هانتر هم داری! اون تو هافبک چپم میتونه بازی کنه
البته بازم به نظر خودت بستگی داره
بازيكنامو ميزارم تو ليست قرضى ولى نميخرن كه،تو نيم فصل ميخرنشون عايا؟؟؟!