استاد واج آرایی مربوط به واجه مربوط به کلمه نیست بعدشم نوشتم هیچ اشکالی نداره.......نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد واج آرایی مربوط به واجه مربوط به کلمه نیست بعدشم نوشتم هیچ اشکالی نداره.......نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی یه کلمه رو چند بار بنویسی حروفش تکرار میشه...........حالا گرفتی چی میگم؟:death:نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چقد بعضیا کوته فکرن ki::
نقل قول:
و ما باور داریمآرسنال
می تواند ...
ای خدا شکرت! شکر به خاطر اینکه جلو راهم همیشه یه لندهور هست که به سراط مستقیمت هدایتش کنم:nishkhand:
اقا عبدل منظورت از ما کیه؟ :nishkhand: کی باورد داره ؟:nishkhand: ارسنال نمی تواند :nishkhand: نمیتواند :nishkhand:
شما بیا مثل من به صراط مستقیم هدایت شو نه به سراط مستقیم !ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما یعنی من و افشین :ahaaaaaa:. افشین کجایی که ببینی من از دست اینا چی میکشم crying::-:luuugh:
فیلم جدید رها دختری در سراط مستقیم برنامه ی امشب سینما های تهران و شهرستان ها :luuugh:
آرسنال میتواند :yes::hooora2::-shad:hooora::sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم آرسنالی نیستم
ولی میگم آرسنال میتونه
همه بیاین به سراط مستقیم هدایت بشیم
خخخخخخخخخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حواشی فیلم: این فیلم از اخرین سری فیلم ها با کارگردانی عبدالله بووووق می باشد که معروفترین ان فیلم دهه نود ( رها دختری در مزرعه ) داستانی را روایت میکند که مردی وارد کتابخانه ای میشود و تحت تمسخر رها و دوستانش قرار میگیرد!:nishkhand:
اما مهمتر از ان این اخرین فیلمی است که رها بوووق بازی میکند و این اخرین باری است که رها بوووق را در تلویریون دربی خواهیم دید!:sad:
نمیشه صراط مستقیم رو به سمت ما کج بشه ki:: بی زحمت تو این راه مجتبی رو هم با من همسفر کنید ki:: نه آخه اونم مثل خودم گشادی مفرط دارهshikam::-
اشغالگر كه شديم چند وقت ديگه هم تروريسم ميشيم:evaa:نقل قول:
منظورش مدیریت آرسناله که جنبعالی اشغال کردیki::
عبداله خيلي تو مديريت آرسنال نقش داره
اگر خودش قبول كنه خوشحال ميشم همكار رسمي بشه:yes:
هنوز زوده تند نرو:nishkhand:نقل قول:
دیگه دوران بچه مدرسه ای بودن منم تموم شد :ohum:ki::... حالا بهم تبریک بگید :nishkhand:
ترم يك و دو دانشگاه هم كه تموم شد اونوقت اين دورانه تموم شده:ghelyon::nishkhand::khandeeeee bahal:
پسر خوشكله؟ :eee:خداي من....نقل قول:
نه باو , اون پسر خوشگله زن بود :evaa:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هی من میگم این پسره عجب چیزیه نگو مونث تشریف دارن lagh::
تکرار فوتبال کی پخش میشه ؟:nishkhand::ahaaaaaa:
ايني كه من ديدم ..
غيبت ميشه ولش كنlagh::
نقل قول:
آرسنال میتواند :yes::hooora2::-shad:hooora::sigar:
:danc::danc::ookk::eyvalla::sohappy::arsenal:نقل قول:
ولی میگم آرسنال میتونه
اينا جوابش بود:yes:
يعني رها تو آرسنال پست ميداد حالا ضد ما شده!
قابل توجه بچه هاي يووه و علي الخصوص شخص دلپيرو :evaa:
سال ديگه هم مياد ضد شما حرف ميزنه:look::luuugh:
امتحان هام ديروز تموم شد از امروز هستم تا همه رو به راه راست هدايت كنيم و به ونگر ايمان بيارن و آرسنالي بشنlay_;;نقل قول:
افشین کجایی که ببینی من از دست اینا چی میکشم crying::-:luuugh:
نقل قول:
يعني رها تو آرسنال پست ميداد حالا ضد ما شده!
قابل توجه بچه هاي يووه و علي الخصوص شخص دلپيرو :evaa:
سال ديگه هم مياد ضد شما حرف ميزنه:look::luuugh:
من تکذیب میکنم من هیچوقت باشما نبودم که ضدتون باشم:ogh:
:whistle3:
در ضمن عشق اقام اله همین!love::امروز داشتم کلیپ های خدافظیش رو نگاه میکردمom::