نيم فصل تغييرات زيادى خواهيم داشت
فتح الله زاده: توزى ناراحت است قراردادش را فسخ كند
على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال گفت كه در جلسه دوشنبه هيات مديره، به بررسى مسايل روز باشگاه و برنامه ريزى كوتاه و بلند مدت پرداخته شد. او همچنين گفت كه وزير جهاد كشاورزى با اعطاى ۳۰ هكتار زمين به استقلال براى ساخت ورزشگاه اختصاصى موافقت كرده است.او درباره جلسه روز گذشته هيات مديره باشگاه استقلال، اظهار كرد: در جلسه هيات مديره از قلعه نويى و پورحيدرى دعوت كرديم تا گزارشى فنى از تيم و برنامه هايى كه براى ادامه كار دارند ارائه كنند. همچنين هيات مديره از تلاش هاى كادر فنى و امير قلعه نويى تشكر كرد و مسايل روز باشگاه مورد توجه قرار گرفت.وى ادامه داد: ما براى باشگاه به صورت كوتاه مدت و بلند مدت برنامه ريزى كرده ايم. در برنامه كوتاه مدت به دنبال اين هستيم كه مسايل مالى تيم را بهبود ببخشيم. از آنجايى كه بودجه وزارتخانه كمى دير ابلاغ شد مسئولان وزارت ورزش و جوانان نتوانستند مبلغى كه بايد به ما پرداخت مى كردند را بدهند و از همين رو ما به مشكل برخورديم.فتح الله زاده ادامه داد: من هم گزارشى از مسايل مالى ارائه دادم. قرار بود نيمى از ۱۷ ميليارد هزينه كل باشگاه كه ۸/۵ ميليارد مى شود را تهيه كنم كه آن را تامين كردم و گزارشش را به هيات مديره ارائه دادم البته اين مساله به اين معنا نيست كه مبلغ را به طور كامل دريافت كردم و روى ميز هيات مديره گذاشتم. چك هاى اسپانسر ما مدتدار است و كم كم بايد پرداخت شود اما من ۵۰ درصدى كه وظيفه ام بود را تامين كردم و هيات مديره نيز از اين بابت از من تشكر كرد.مديرعامل باشگاه استقلال با اشاره به برنامه هاى بلندمدت اين باشگاه گفت: در برنامه هاى آتى هم در نظر داريم كه براى استقلال استاديومى بسازيم. در اين راه نجف نژاد تلاش زيادى كرده است. من هم به اتفاق او با وزير جهاد كشاورزى دو جلسه برگزار و تقاضا كرديم كه ۳۰ هكتار زمين بدهند تا بتوانيم براى ساخت استاديوم كارمان را آغاز كنيم. وزير جهاد كشاورزى هم با ديد مثبت به اين مساله نگاه كرد و دستور داد تا از زمين هاى منابع طبيعى كه مى توانستند در اختيار ما قرار بگيرند بخشى را به ما بدهند. ما هم هفته قبل دو زمين را ديديم و بايد در جلسه اى بين اين دو زمين يكى را انتخاب كنيم.فتح الله زاده همچنين درباره استعفاى بهرام افشارزاده از هيات مديره استقلال و اين كه چه كسى جايگزين او خواهد شد؟ اظهار كرد: جايگزين اعضاى هيات مديره را وزير ورزش و جوانان مشخص مى كند و در حيطه وظايف ما نيست. چيزى كه من متوجه شده ام اين است كه افشارزاده به دليل تغييراتى كه قرار است در اساسنامه كميته ملى المپيك ايجاد شود و مشكلاتى كه در انتخابات وجود دارد زمان كافى براى حضور در هيات مديره را نداشت و به همين خاطر استعفا داد. اين بحثى بود كه مطرح شد و من بيشتر از اين اطلاعى ندارم.مديرعامل باشگاه استقلال درباره خبرى مبنى بر شكايت رودريگو توزى از اين باشگاه به فيفا گفت: در قرارداد توزى آمده است كه اگر نتوانيم به موقع قرارداد او را پرداخت كنيم و او هم نتواند حضور در استقلال را تحمل كند، مى تواند قراردادش را فسخ كند.وى افزود: البته او نمى تواند از ما غرامت بگيرد و اين مساله در قراردادش نيامده است. او تنها مى تواند قراردادش را فسخ كند ضمن اين كه اگر هر بازيكنى دلش با استقلال نباشد قراردادش فسخ مى شود.
فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه آيا جدايى بازيكنان در كار تيم اخلال ايجاد نمى كند؟ گفت: خير. ما هافبك هاى خوب ديگرى هم داريم و از اين بابت براى ما هيچ مشكلى پيش نمى آيد. ضمن اين كه چند بازى ديگر به پايان نيم فصل مانده است و آن زمان ما تغييراتى را در تيممان ايجاد خواهيم كرد.