منم اينو اضافه كنم كه در يك طرح تحقيقاتي سريعترين سرعت اتصال به اينترنت توسط محققان در ايتاليا ثبت شده كه سرعتي برابر با 45گيگابيت بر ثانيه داشته و با استفاده از فيبرهاي نوري مجموعا به قطر 1متر بدست اومده.om::
نمایش نسخه قابل چاپ
منم اينو اضافه كنم كه در يك طرح تحقيقاتي سريعترين سرعت اتصال به اينترنت توسط محققان در ايتاليا ثبت شده كه سرعتي برابر با 45گيگابيت بر ثانيه داشته و با استفاده از فيبرهاي نوري مجموعا به قطر 1متر بدست اومده.om::
ميدونم چرا اينارو ميگي:nishkhand: دركت ميكنم ! منم جاي تو هوادار منسيتي بودم اينارو ميگفتم ! البته ميدونم اگه جاي تو هم بودم حداقل هودار منسيتي نبودم:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما اينو بدون كه يونايتد اگه با ركابي هم بازي كنه باز بهترين تيم جزيره هست و تيمي مثل منسيتي اگه با پول نفتهاي عرب ها بهترين جنس لباس رو هم داشته باشه بازم كوچيكه !:yes:
البته دوستان ديگه هم در اين باره چيزي گفتن ولي همه دوستانه و از روي شوخي بود ! دليل اينكه جواب اين دوست خوبمون رو دادم اين بود كه قصد داشت مارو عصباني كنه ! آخه من اينو گذاشتم:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثل اينكه نتونسته تحمل كنه ! :sigar:
آخر فصل هم ميگم سوژه خنده به كي ميگنlagh::
لباس تيم هم اينا نيستن و معلومه همش شايعه اي بيش نيست ! ki::
واي خدا چقدر غيرتي شدمdallliii
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:sooot::sooot::sooot::sooot::sooot:
غيرت يعني ايننقل قول:
اما اينو بدون كه يونايتد اگه با ركابي هم بازي كنه
سعيد زود جوش مياري
تو زمين چقدر داد و بيداد ميكني سر هم بازيهات....
لباس دوم هاي آرسنال هم زياد جالب نيستن اما لباس اول خيلي قشنگه
ولي واقعا اگه اين لباسهاي منچستر باشه كهبايد منتظر لباسهاي تيمهاي ديگه ي جزيره باشيم كه ببنيم چه گلي كاشتن
اصلا اين مدل لباس اول نادال ميپوشيد
همين نادال به نايك رو داد
بد تيپه..
آقا شبکه ORTM تمام بازی های چمپیونز لیگ رو رایگان پخش میکنه
آدرسش هم:
ماهواره : Eutelsat W3
فرکانس:10721
قطب : H
نیمه اول اینتر هم 0_0 شد
ما بريم مجلس چي ميشيم اينا كه خودشونو واسه يك1 دونه راي ميكشتن
القصه ادامه ادامه دارد........
سرعت اينترنت ايتاليا بالاس اما جديدا ژاپن دار رو دست ايتاليا ميزه و طبق جديد ترين آمار همون |اپن پيشرفتش خيره كننده بوده
سرعت اينترنت ما با ژاپن همون فيل و مورچه اس
به هر حالا امارات و كشورهاي حوزه ي خليج فارس ايينترنتشونو از ايتاليا ميگيرن و سرعت اينترنت افغانستان بالاتر از ايرانه و فك كنم ايرن 5 مونده به آخر باشه......
ئو اما تو ايران هم همه ي كابل و سيم هاي تلفن دارن جمع ميشن و فيبر نوري جايگزين ميشه!جاي تامل داره آفرين خوشم اومد
سرعت فيبر نوري بيشتر از سيمه ! فيبر نوري سرعت انتقال داده هاش برابر سرعت نوره يعني خود سرعت نوره چون انتقال داده ها به صورت انعكاسي حركت دارن
اما مشكل اين روش اينه كه اگه فيبر شكسته بشه پيدا كردنش زمان ميبره و هزينه ي جوش زدنش هم زياده....
یه سوال داشتم کارت ماهواره میخوای بخری باید با مارک دستگاه یکی باشه یا هر دستگاهی بود فرقی نمیکنه؟ خواهش میکنم جواب بدید
اگه یونایتدی ها با رکابی بیان که بیشتر میخندیم :khandeeeee bahal:ولی اینو بهت بگم مالک من سیتی در آمدش از راه تجارته عزیز ! حالا دارم یه مقاله آماده میکنم که بخونین واستون خوبه یکم اطلاعاتتون میره بالا ! :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ManUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون لینکی هم که گذاشتی قسم میخورم که ندیدمش چون از یونایتد تنفر دارم سمت تاپیکش نمیرم :sigar:
ولی اون رکابی رو هستم :hehehe: :khandeeeee bahal:فکر کن ! شیاتین با رکابی سرخ :khandeeeee bahal:
یه والپیپر تبلیغاتی خفن :ahaaaaaa: HD
وقتي خنده نداره الكي شكلت خنده نزار:sooot: فكر كنم جوابم اينقدر دندانشكن بود كه ديگه نيازي به توضيح نباشه:ghelyon: آره واسه همينه كه پلاتيني بهش اعتراض داره ! چه حرفا ! از راه تجارت :sooot: دارامدهاي اونا غير فوتباليه و از پول فروش نفت ! (البته يه درصد كمي هم از چيزاي ديگه) ولي منچستر درامد خالص از فوتبال با اين همه پردرامدترين باشگاه:yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي كار خوبي ميكني مقاله واست مفيده ! حتما اينكارو بكن ! ولي وقت من اينقدر بي ارزش نيست كه صرف خوندن مقاله هاي دروغ اونم در مورد منسيتي بكنمشheey:: اون مقاله هارو هم سراغ كساني بده كه مثل خودت ندونن عمده پول مالكاي سيتي از فروش نفتهmas:-
بهتره اين بحثو تموم كنيم ! اين تايپيك واسه اينه كه بيشتر با هم دوست بشيم ولي متاسفانه گاهي با جملات طعنه آميز يه كلكل شروع ميشه !