کوسیلنی میگوید که فرم خوب او در این فصل نشان میدهد که با زندگی انگلیسی عادت کرده است.
توپچی ها با 93% تکل صحیح در این فصل توانسته یکی از ارکان تیم باشد، لوران از عملکرد خودش راضی است و میگوید
" یاد گرفته ام که در بالاترین سطح باشم. لیگ برتر برای مدافعین به دلیل داشتن مهاجمانی با سبکهای مختلف سخت است و یک سالی زمان برد که به آن عادت کنم و الان خوبتر شدم. من هم بازیهایم، مربی و تیمها را میشناسم و احساس میکنم که قویتر شدم."
Arsenal.ir
فرگوسن میگوید زمانی که ونپرسی در فاینورد بود او را زیر نظر داشته است.
سرمربی شیاطین سرخ میگوید
" ونپرسی برای رزروهای فاینورد بازی میکرد. بازی اش را دیدیم اما جذبش نکردیم. دقیقا یادم نمی اید اما در آن روز او اخراج و یا تعویض شد."
" جنبه های اخلاقی ونپرسی ما را وادار کرد که برای جذبش اقدام نکنیم و در آن زمان آرسنال به او نزدیکتر بود."
" اما الان او تبدیل به یک ستاره بزرگ شده و تیمهای بزرگ چندین بازیکن تاثیرگذار دارند. مسی- رونالدو- سیلوا از آن دسته بازیکنانی هستند که تاثیرگذارند.فرم گلزنی ونپرسی فوق العاده است و باید امیدوار باشم که مقابل ما روزش نباشد."
Arsenal.ir
آرسنال 1 منچستر یونایتد 2
ورزشگاه امارات لندن ..
آرسنال میزبان منچستر یونایتد ..
ترکیب : ژسنی ، ورمالن ، مرته ساکر ، کوشیلینی ، ژورو ، سانگ ، رمزی ، رزیچکی ، چمبرلین ، ولکات و رابین ون پرسی ..
بازی به دلیل حساسیت بسیار بالا در نیمه اول از موقعیت های بسیار اندکی برخوردار بود .
10 دقیقه ی اول تنها میتوان به نفوذ الکس چمبرلین و 2 شوت نصفه و نیمه ی او اشاره کرد .
24" : باز هم حرکت از چمبرلین و پاس رو به بیرون برای ولکات که با شوت بی دقت او همراه بود .
" 34" : حرکت پاتریس اورا و ایجاد شکاف در خط دفاعی و پاس به نانی که ضربه ی او با واکنش عالی ژسنی همراه شد .
40" : موقعیتی بسیار عالی برای نانی که با بی دقتی کامل توپ را به اوت هدایت کرد .
42" : کارت زردی بچه گانه با حرکت کاملا غیر ضروری رمزی
46" : ضربه ی سر والنسیا روی ارسال گیگز به گل اول منچستر تبدیل شد .
اما در نیمه ی دوم :
ابتدای نیمه یناریس بخ جای ژورو که عملکرد ضعیفی داشت وارد زمین شد
51" : موقعیت 100% گلزنی که به طرز فجیعی توسط رابین ون پرسی به هدر رفت
55" : شوت سنگین آرون رمزی که با اخلاف کم به اوت رفت
58" : موقعیت بسیار عالی دیگر که با شوت رزچکی و بلاک شدن توپ توسط پاتریس اورا از دست رفت
64" : بر خلاف جریان بازی در یک ضد حمله ولبک در آستانه ی به ثمر رساندن گل دوم پیش رفت اما مرته ساکر به خوبی توپ را از روی خط دروازه بیرون کشید .
70" : بلاخره بازی خوب توپچیها نتیجه داد و گل مساوی به ثمر رسید :
حرکت فوقالعاده ی چمبرلین و پاس او به رابین ون پرسی با ضربه ی تک ضرب رابین به گل مساوی تبدیل شد .
72" : کارت زرد برای کوشیلینی
74" : ورود آرشاوین به جای چمبرلین
81" : گل دوم برای منچستر :
روی غفلت مدافعان و در یک رفت و برگشت ولبک با ضربه ای محکم دروازه یآرسنال را برای بار دوم گشود .
85" : کارت زرد برای ون پرسی به علت اعتراض به داور
86" : کارت زرد برای رزیچکی
حملات آرسنال به نتیجه نرسید و آرسنال بازی را 2-1 واگذار کرد
Arsenal.ir
بازی خود را کردیم ولی به نتیجه نرسیدیم
مصاحبه آرسن ونگر پس از شکست برابر یونایتد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درباره عملکرد تیم...
من واقعا ناامیدم چرا که نیمه اول بسیار دشواری داشتیم و کمی در نیمه اول مضطرب بودیم . از نظر تکنیکی در سطحی که می خواهیم نبودیم و در نیمه دوم با یک روحیه و نگرش فوق العاده بازگشتیم . من گمان می کنم موقعیت هایی برای برنده شدن داشتیم مخصوصا در نیمه دوم اما احساس می کنید منچستر یونایتد در هر پستش کمی پخته تر از ما بود .
مهم بود که اشتباهی نکنیم , همچنین از لحاظ تکنیکی و مخصوصا روی فضاها . در زمانی که فکر می کردیم نزدیک به پیروزی هستیم ضربه خوردیم . مانند کاری که کردیم جنگ داشتیم و اینکه بدون هیچ چیزی بیرون آمدیم سخت است .
درباره تعویض آندری آرشاوین و الکس چمبرلین...
من می توانستم بفهمم هواداران از بابت تعویض ناراحت هستند مخصوصا این کارایی را ایجاد نکرد اما من تصمیم درستی در ابتدا بابت بازی دادن چمبرلین گرفتم . اما او کشیدگی ساق داشت و در طول هفته مریض بود .
مردم پول هایی برای بلیط هایشان پرداخت کردند و ازاد هستند تا احساسات خودشان را بیان کنند . ما باید با ان رابطه برقرار کنیم و کنترل کننده رفتار مردم نیستیم .
درباره واکنش ون پرسی روی تعویض...
من واکنش رابین ون پرسی را ندیدم . نمی خواهم روی هر واکنشی زوم کنم . در حال حاضر ما بازی را باختیم و فکر نمی کنم من باید روی کاری که می خواهم بکنم توضیح دهم . باید برای نتیجه دفاع کنم و تعویضی که انجام دادم .
درباره گل پیروزی ولبک...
ما با هم می بریم و با هم نیز می بازیم و در حال حاضر شما از من می خواهید که یک بازیکن را تنبیه کنم ؟ من این کار را نمی کنم . درباره بازیکن من کاملا مطمئن نیستم . این شاید در صورت باقی ماندن چکبرلین نیز اتفاق می افتاد . منچستر یونایتد در کناره ها بسیار خطرناک بود .
درباره رقابت چهار تیم بالای جدول...
ما را در رده بسیار سختی قرار داد . چرا که نمی توانستیم شکست را بپذیریم . اما همچنین نکات مثبت زیادی درباره این بازی وجود داشت . راهی که ما در نیمه دوم واکنش داشتیم نکته مثبتی بود . سخت است که واکنشی به مانند ان داشت و بدون امتیاز بازی را به پایان رساند .
من احساس می کنم داور بازی جوانمردانه ای داشت و ما نیز نیمه اول مضطربی داشتیم . به اندازه کافی بازی نکردیم . در نیمه دوم بازی خود را کردیم اما متاسفانه به چیزی که سزایش را داشتیم نرسیدیم . نیاز داریم این روحیه را نگه داریم و بازی کنیم .
درباره هواداران که شعار خرج کردن پول می دادند...
خرج کردن پول هدف نیست . هدف خرید بازیکن خوب است . نیاز داریم که بازیکنانمان بازگردند . مردم ملاحظه نمی کنند که ده بازیکن را از دست دادیم . وقتی به موقعیت هایی که در نیمه دوم بدون این تعداد مصدوم ایجاد کردیم نگاه می کنید مهم است که بازیکنان را منتظر بمانیم بازگردند .
Arsenal.ir
الکس چمبرلین: می خواهم جایگاهم را حفظ کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چمبرلین مصمم است که جایگاهش را در ترکیب اصلی حفظ کند.
چمبرلین می خواهد جواب اعتماد ونگر که به او در بازی یکشنبه از ابتدا میدان داد را با بازی با کیفیت خود بدهد.
این بازیکن 18 ساله یکی از درخشان ترین بازیکنان میدان بود و با پاس گلی که به ون پرسی داد بازی خوبش را تکمیل کرد.او مصمم است که جایگاهش را در ترکیب اصلی حفظ کند.
"خوشحالم که از ابتدا در ترکیب بودم مخصوصا که تیم مقابل ما یونایتد بود.بهتر ازین نمی توانست باشد.
چمبرلین به آرسنال پلیر گفت:"حدس میزنم که ونگر به من اعتماد داردو این نکته مثبتی برای من است که پیشرفت کنم. باید با بازی خوبم جواب این اعتماد را بدهم باید سخت تلاش کنم چه در تمرینات یا در زمان مسابقه."
"در مجموع از عملکردم راضی هستم. وخوشحالم از اینکه به رابین برای به ثمر رساندن گل کمک کردم.این نکته مثبتی برای من بود ومرا از لحاظ روانی در موقعیت خوبی قرار داد."
"همیشه در فوتبال تغییر وجود دارد شما ممکن است در یک بازی خوب ظاهر شوید ولی در بازی بعدی ضعیف باشید،شما باید به پستی و بلندی ها عادت کنید.این یک عملکرد خوب از من بود.در حال حاضر باید مطمئن شوم که جایگاهم را در تیم حفظ میکنم."