تأثیرات پل اسکولز باقی میماند.
ممکن است در حال حاضر توجه پل اسکولز معطوف به مربیگری نباشد، اما نفوذ و تأثیر او با جوانان تیم منچستر یونایتد در جام حذفی جوانان هنوز هم احساس میشود.
یکی از کارهای پل اسکولز در زمان بازنشستگی، کارکردن با جوانان بود و این تیم فردا شب برای اولین بار در مرحله نیمه نهائی این جام در بازی خانگی در مقابل تیم چلسی قرار میگیرد و در حال حاضر، پل مک گوئینز ( Paul McGuinness )، مدیر آکادمی باشگاه منچستر یونایتد میگوید که ارزش درسهای آموخته شده در اوایل فصل به اثبات رسیده است.
پل مک گوئینز، در این باره میگوید: ما در آغاز فصل در بهشت بودیم چراکه ما پل اسکولز را با تیم داشتیم. شما مجبور نیستید هر چیزی بگوئید، این چیزیست که شما در آن حرکت میکنید، نگاه میکنید. شما نمیتوانید این تجربه را خریداری کنید. یکی از بزرگترین کارهایی که اکنون در توسعه جوانان گم شده، شانس بازی رزروها در کنار و یا در برابر افراد مسن تر است. شما نمیتوانیم در تمام طول عمر خود در برابر گروه سنی خود بازی کنید، پس شما نمیتوانید او را به عنوان یک ابزرا آموزشی شکست دهید. به عنوان مثال او ( پل اسکولز ) در تمرینات به شما یاد میدهد که چگونه رفتار کنید. اگر پل اسکولز و برخی از هم تیمیهای ارشد او فردا در ورزشگاه اولدترافورد چگونگی بازی جوانان را ببینید، این جای تعجب نخواهد داشت.
پس خیلی از جوانان تیم پل مک گوئینز امیدوار نیستند، به خصوص برای حضور در آغاز این دیدار.
جک بارمبی ( Jack Barmby )، پسر نیک بارمبی ( Nick Barmby )، سر مربی فعلی تیم هال سیتی و بازیکن اسبق تیم ملی انگلستان، تا کنون در هر 2 دور این مسابقات گلزنی کرده است، در حالی که تیلر بلکت ( Tyler Blackett ) و جوان هلندی، جیلیانو وان ولژن ( Gyliano Van Velzen )، تجربه پیروزی در مسابقات فصل گذشته را داشته اند.
پل مک گوئینز در انتها در این باره گفت: فصل گذشته ما گروهی از جوانان داشتیم که در حال تبدیل شدن به مردان جوان بودند، امسال عمدتاً کودکان مدرسه ای که در حال تبدیل شدن به جوانان، و این متفاوت است، از نظر جسمی و ذهنی.
سر الکس نسبت به ماندن پوگبا خوشبین است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سر الکس از اینکه در استانه بازی دوشنبه شب با فولهام طیف گسترده ای از بازیکنان برای انتخاب ترکیب تیمش را دارد خوشحال است.
سر الکس در مورد اخرین وضعیت تیم و مصدومان در کنفرانس امروز ظهر خود گفت :"جونز و اسمالینگ مدتی مصدوم بودن و بعد هم دچار سرماخوردگی شدند و کلورلی با برادران داسیلوا هم دچار مصدومیت بودن پس ما دیشب در تیم ذخیره ها به ان ها بازی دادیم .ما به پوگبا هم بازی دادیم ولی او را زود بیرون کشیدیم چون روز دوشنبه برای بازی با فولهام می خواهیم از او استفاده کنیم.ما می خواهیم که او اینجا بماند چون او روزی یک بازیکن فوق العاده برای منچستر یونایتد می شود.
ما الان فقط منتظر نانی و اوون هستیم ما فکر میکنیم که ان ها در این هفته پیش رو تمریناتشون را اغاز کنند.
ما حالا باید هر بازی باقیمانده را ببریم.امیدواریم که بتونیم این شتابمون را حفظ کنیم.هر بازی چالش مخصوص به خود را دارد اما ما باید همه را ببریم.
شما باید به این بازیکنان به خاطر صدرنشینی بعد از این همه مصدومیت تبریک بگوئید.امسال از نظر مصدومیت ما فصل خوبی نداشتیم.دلیل اینکه ما الان در صدر هستیم این است که بازیکنان میل به خواستن و انگیزه شان برای کسب جام را نشان داده اند.با بازگشت مصدومان ما قویتر میشویم و میتونیم بهتر با چالش پیش رو نبرد کنیم.من بسیار خوشحالم که بیشتر مصدومان بازگشتند.این به من در انتخاب تیمم تنوع می دهد."
Manutd.com
ویدیچ:از ماه جولای تمریناتم را شروع می کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمانیا ویدیچ در گفتگوی اینترنتی منحصر به فرد با وب سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آشکار ساخت که در جهت بازگشت به میادین در تابستان پیش روی است.
وی در گفتگو با وب سایت باشگاه منچستر یونایتد در باره روند بهبودی از مصدومیت خویش توضیح داد: این به خوبی پیش میرود. بدبهیست که پروژه من برای فصل آینده آماده خواهد بود. من در برنامه قرار دارم و امیدوارم که در ماه جولای دوباره به تمرینات باز گردم.
هنگامی که از کاپیتان باشگاه منچستر یونایتد در خصوص چگونگی مراحل آمادگی برای بازگشت سؤال شد، وی پاسخ داد: عمدتاً از طریق کار کردن در سالن بدنسازی. بسیاری از کارها در سالن بدنسازی انجام میگیرد، هرچند من رو به جلو نگاه نمیکنم، اما این به نفع من است. باید اذعان کنم که در حال حاضر بیشتر کار میکنم، گرچه از وقتی که بازی کردم مصدوم هستم. به این دلیل است که بیشتر وقت خود را در زمین تمرینی، آموزشی کارینگتون صرف میکنم. همچنین به این دلیل که من بازی نمیکنم، مسافرت کمتری وجود دارد، بنابراین من میتوانم زمان بیشتری را با خانواده ام صرف کنم. این یک امتیاز خوب برای من است، چراکه ما در حال حاضر 3 فرزند داریم و مقدار زیادی کار در خانه وجود دارد.