-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحاللهزاده: نتايج استقلال ضعيف نمي باشد
سرپرست باشگاه استقلال با انتقاد از مطلب منتشر شده گفت: کدام آدم عاقلي ميگويد جايگاه دومي بد و نتايج استقلال ضعيف است؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شکست 4 بر يک استقلال مقابل فولاد در حالي که در جايگاه آبي پوشان در جدول تغييري ايجاد نکرد انتقادهايي را در پي داشته و علي فتح الله زاده امروز بعدازظهر بايد در جلسه با علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني درباره اين باخت توضيحاتي دهد.
سرپرست باشگاه استقلال با وجودي که معتقد است فولاد بازي خوبي انجام داده اما از اينکه غيرمنصفانه به استقلال انتقاد شده ناراحت است.
فتح الله زاده صحبتهاي زير را مطرح کرد:
* اسکلت استقلال به هم ريخته است
وقتي تيمي چند بازيکن تأثيرگذار خود را در اختيار نداشته باشد اسکلت تيم به هم ميريزد. دقت کنيد که بازيکناني مثل فرهاد مجيدي، ايمان مبعلي، ميلاد ميداودي، محسن يوسفي، اميرحسين صادقي و.... در اين تيم نيستند. قبول دارم که فولاد هم چند بازيکن خود را در اختيار نداشت اما بازيکناني که در استقلال غايب هستند در حد بازيکنان تيم ملي هستند و در تيمي که اين همه دستش خالي ميماند در روند نتيجه گيري تأثيرگذار است. بچهها شايد به گفته آقاي مظلومي بعد از پنالتي که گرفته شد عصبي شدند و ميخواستند نتيجه را جبران کنند اما احساسي بازي کردند و فولاد از اين احساسي بودن بازيکنان استقلال نهايت استفاده را برد و در عين آرامش توانست به نتيجه دلخواهش برسد. البته اين هم يک فن است و مجيد جلالي به خوبي از اين فن استفاده کرد. بازيکنان استقلال در نيمه دوم به خود آمدند اما ديگر دير شده بود.
* حرف من از ابتداي فصل دوتا نشده است
اگر بخواهيم حرفهايمان را از ابتداي فصل فراموش کنيم دوگانگي پيش مي آيد. من هيچ وقت از روزي که تيم را تحويل گرفته ام دو مدل حرف نزدم. حتي روزي که رقيب را شکست داديم و در صدر جدول قرار گرفتيم حرفم را عوض نکردم. از روزي که به استقلال آمدم هميشه عنوان کردم خيلي هنر کنيم ميتوانيم سهميه آسيايي کسب کنيم. اگر آن روز حرف من از نظر هواداران و مسئولاني که من را انتخاب کردند غيرمنطقي بود ميتوانستند بگويند ما از استقلال توقع قهرماني داريم، اما آنها چنين چيزي نخواستند و من هم هميشه گفتم از استقلال توقع کسب سهميه آسيا را دارم.
صحبتهايم را بر اساس تخصص ميزنم اما عدهاي از دوستان احساسي حرف ميزنند. اگر اين تيم توانسته تا رده دوم جدول بالا بيايد و باعث ايجاد توقع شده در واقع غيرمعقول در حال نتيجه گرفتن است. بازيکنان براي اينکه استقلال نتيجه بگيرد زحمت مي کشند. اگر استقلال 25 بازيکني که در حد اين تيم باشند، داشت ميشد گفت که بايد از اين تيم توقع قهرماني داشت اما اکنون تعداد بازيکناني که در حد استقلال باشند کم است. من بر اساس کار کارشناسي صحبت ميکنم. با شرايطي که استقلال در اين فصل حضور پيدا کرد کار بزرگي کرده که خود را به عنوان مدعي مطرح کرده است آن هم در مقابل حريفاني که تا دندان مسلح هستند. من نميخواهم از مظلومي دفاع کنم اما بايد منصف بود.
*نميدانم آيا به سازمان تربيت بدني فشار آمده يا نه
نميدانم بابت اينکه گفته ميشود من به سازمان تربيت بدني احضار شدهام به مسئولان فشاري وارد شده يا نه؟ آيا اين حرف از طرف سعيدلو بوده يا خير؟ تا زماني که با رئيس سازمان بدني صحبت نکنم نميتوانم اظهارنظري کنم. آنچه مسلم است هيچ آدم عاقلي نميپذيرد که به دليل يک باخت و در حالي که تيم در رده دوم جدول جاي دارد اسم آن را نتيجه ضعيف گذاشت. من نميدانم اين خبر را چه کسي در سازمان تربيت بدني تنظيم کرده است. برفرض مثال که استقلال بهترين تيم است مگر جايگاه دومي بد است که آن خبر را زدهاند و نوشتهاند به دليل نتايج ضعيف؟! به نظر من آن مطلب سنجيده نبود.
*نميتوانم حبيب کاشاني را تنها بگذارم
درست است که شرايط پرسپوليس از استقلال بدتر است و نتايج خوبي نگرفته اما من نوشتن اين مطلب را براي مدير پرسپوليس هم خوب نميدانم. اگر بخواهم اکنون خود را از حبيب کاشاني جدا کنم کار درستي نيست. نميتوانم رفيقم را تنها بگذارم. به نظر من نوشتن آن مطلب تحت هر شرايطي سنجيده نبود و من مطمئن هستم که سعيدلو حرف منطق را قبول ميکند. من هميشه کارشناسي حرف ميزنم و مطمئنم هوادار استقلال از اين تيم راضي است. تيمي که در جايگاه دوم قرار دارد معلوم است که زحمت کشيده است.
* استقلال پارسال با آن همه بازيکن سوم شد
درباره اينکه تيم مقابل فولاد چطور بازي کرد و چه اتفاقاتي در اهواز افتاد بايد ابتدا کميته فني جلسه بگذارد و سپس صحبت شود. اين بي انصافي است که تلاش گسترده استقلال را با اين گونه برخوردها جبران کنيم. سال گذشته با آن همه بازيکن و شرايط خوب سوم شد اما امسال که تيم با آن شرايط وارد ليگ شد و دوم هم هستيم چنين برخوردهايي ميشود. اين واکنشها براي من نگراني پيش ميآورد. قبل از اينکه حرف کارشناسي زده شود مطرح شدن چنين صحبتهايي مثل بهانه ميماند وگرنه چه دليلي دارد با تيمي که دوم جدول است چنين برخوردهايي شود.
* طبق روال جريمه ميکنيم
دليلي نميبينم که با بازيکنان استقلال برخورد خاصي انجام دهم. تيم طبق روالي که بعد از هر شکست داريم جريمه مي شود و البته باز هم ميگويم ابتدا بايد در کميته فني بحث شود.
*به مرادي احترام ميگذارم
هميشه گفتهام در کار داوري مشکلاتي است. مسعود مرادي در بازي با شاهين بوشهر هم يک پنالتي براي من نگرفت در بازي با فولاد هم فکر ميکنم خطايي که عليه استقلال گرفته شد پنالتي نبود اما با اين حال به مرادي احترام ميگذارم.
-
مصاحبه آشوبی
آشوبى: بايد باخت را قبول كنيم و بهانه نياوريم
فرزاد آشوبى هافبك تيم فوتبال استقلال برخلاف بسيارى كه معتقدند اين تيم به علت كمبود بازيكن در اهواز شكست خورد، مى گويد نبايد بهانه آورد!وى در مورد ديدار مقابل فولاد خوزستان گفت: فوتبال است و گاهى برخلاف جريان بازى نتيجه اى رقم مى خورد. شكست ما دليل خاصى نداشت. حريف از موقعيتهاى خود كه روى ضد حمله و برخلاف جريان بازى بدست آمد استفاده كرد و به گل رسيد. ما بازى خوبى را از خود به نمايش گذاشتيم اما تيم فولاد خوزستان توانست روى ضدحمله ما را شكست بدهد.هافبك دفاعى استقلال در خصوص غيبت تعداد زيادى از بازيكنان به علت مصدوميت تصريح كرد: ما باختيم و نبايد بهانه بياوريم البته اين عامل بى تأثير نبود اما ما بايد عادت كنيم روزهايى كه تركيب كامل را در اختيار نداريم هم ببريم. اينكه يك عامل را مقصر باخت بدانيم براى استقلال نكته جالب توجهى نيست.آشوبى خاطرنشان كرد: اين شكست را بايد بپذيريم و در پى جبران آن باشيم تا بتوانيم دل هواداران را يكبار ديگر شاد كنيم.وى درباره فاصله استقلال با ذوب آهن افزود: هنوز بازيهاى زيادى تا پايان فصل مانده و فاصله ما با ذوب آهن قابل جبران است. اين را هم در نظر بگيريد كه ما يك بازى حساس با ذوب آهن داريم و مى توانيم اين فاصله را از بين ببريم.آشوبى در مورد اتفاقات ديدار مس كرمان و ذوب آهن گفت: من اطلاعى از درستى يا غلط بودن تصميم داور ندارم اما تصور مى كنم در قوانين جديد داورى مكث خطا باشد و داور بايد پنالتى را تكرار مى كرد و به ادينهو كارت زرد نشان مى داد.آشوبى همچنين پيرو گلى كه به ثمر رساند، تصريح كرد: پس از اينكه ۲ بازى در ميدان حضور نداشتم فكر مى كنم عملكرد خوبى داشتم و ضربه پنالتى را هم به گل تبديل كردم البته كاش اين گل با پيروزى استقلال همراه مى شد. پنالتى روحيه تمركز مى خواهد كه من دارم و به همين خاطر ضربه ام تبديل به گل شد.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده: مگر متهم هستم كه احضارم كرده اند؟
على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به احضار او و حبيب كاشانى به سازمان تربيت بدنى گفت: من فكر مى كردم سازمان مى خواهد از من تقدير كند كه يك تيم تازه تشكيل شده را به نايب قهرمانى در نيم فصل رسانديم اما چه خيال باطلى. وى درباره احضار او و حبيب كاشانى به سازمان تريبت بدنى گفت: هيچ منصفى نمى گويد كه استقلال نتايج ضعيفى گرفته است. تيمى كه تازه تشكيل شده در نيم فصل نخست نايب قهرمان ليگ شد. من گله دارم كه چطور از لفظ احضار براى اين كار استفاده شده، مگر ما متهم هستيم كه به جايى احضار شويم. او افزود: بايد حرمت نگه داريم. من واقعا گله مند هستم و ابايى از گفتن حقيقت ندارم. فكر مى كردم اگر قرار است روزى به سازمان تربيت بدنى بروم براى تقدير است اما چه خيال واهى داشتم. وى افزود: من از روز اولى كه به استقلال آمدم به گواه مصاحبه هايى كه با ايسنا انجام دادم گفتم كه با توجه اينكه تيم تازه تشكيل شده، انتظار قهرمانى نداريم و تنها توقع ما كسب سهميه ليگ قهرمانان آسياست. البته زمانى هم كه به صدر جدول رفتيم گفتم دنبال قهرمانى هستيم و تلاش مان را هم مى كنيم. فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه شنيده مى شود اين هفته هيات مديره استقلال مشخص مى شود و سعيدلو هم گفته از اين پس بيشتر در اداره باشگاه هاى استقلال و پرسپوليس دخالت مى كند گفت: من در رابطه با هيات مديره اطلاعى ندارم. سعيدلو رييس مجمع است و مى تواند در اين باره تصميم گيرى كند. او دخالت مى تواند هم بكند و حق قانونى اش است. ولى كلا مى گويم اينكه بگوييم استقلال نتايج ضعيفى گرفته من به اين حرف اعتقاد ندارم. ما با اين همه مشكلات و بى عدالتى ها تيم دوم جدول هستيم و اين به معناى ضعيف بودن استقلال نيست. وى در پاسخ به اين سوال كه آيا تنها بودن در باشگاه استقلال بار زيادى را بر روى شما به وجود نياورده گفت: بار زيادى بوده اما من آن ها را تحمل مى كنم. ضمن اينكه اعتقاد دارم اين مساله مشكلى را براى من ايجاد نكرده است. امتيازهايى نظير تصميم قاطع گرفتن هم براى من به وجود آورده است. اما مشكل ما چيزهاى ديگر است. مادر ۸ روز تيم جديد را تشكيل داديم و تا اينجاى كار با بازيكنان آسيب ديده زيادى روبه رو شده ايم. با اين حال خودمان را خوب جلو آورده ايم و در ۲۰ بازى تنها دو باخت داشته ايم. فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه اگر شرايط شما مانند پرسپوليس شود، آيا مظلومى را كنار خواهيد گذاشت? گفت: مطمئن باشيد كه شرايط ما مانند پرسپوليس نمى شود. تيم ما در بازى ديروز شرايط بدى داشت و باخت بدى داشتيم و از اين اتفاق هم ناراحتيم اما باخت به فولاد در غياب بازيكنان تاثيرگذارى مانند مجيدى، ميداودى، صادقى و... تنها يك اتفاق بود كه تمام شد. وى در پايان گفت: روزى كه همه فكر مى كردند استقلال در ليگ برتر نمى ماند، ريسك كردم و با اميدوارى به استقلال آمدم و هم اكنون هم به آينده اميدوارم.
-
مصاحبه شیرزاد
شيرزاد: استقلال مقابل فولاد ضعيف ترين عملكرد فصل را نشان داد
جواد شيرزاد مدافع چپ تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است كه تيمش در اين ديدار ضعيف عمل كرده و هيچ نشانى از بازيهاى اخير خود نداشته است. وى افزود: به طور حتم با كسب اين نتيجه شرمنده هواداران شده ايم زيرا تا آنجايى كه به ياد دارم استقلال چنين نتيجه ضعيفى در مقابل حريفانش كسب نكرده بود و به نظر من اين نتيجه فراموش نخواهد شد مگر با كسب نتايج خوب و پرگل در هفته هاى آينده همچنين با قهرمانى استقلال در ليگ برتر شايد جبران شود.او تصريح كرد:فكر مى كنم كه مقابل ذوب آهن با يك پيروزى مقتدرانه دوباره روحيه از دست رفته را كسب مى كنيم و از همه مهمتر فاصله نيز با اين تيم كم مى شود به همين علت بايد از همين حالا به فكر رويارويى با تيم ذوب آهن باشيم زيرا هم اكنون اين تيم شرايطش با فصل هاى ديگر تفاوت دارد چراكه تجربه بيشترى كسب كرده است.
-
مصاحبه محمدی
محمد محمدى: هرگز مانند پرسپوليس نمى شويم
محمد محمدى دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران كه با آسيب ديدگى روبرو است، در گفت وگو با خبرنگار ورزشى برنا اظهار داشت: هنوز مصدوميتم كامل برطرف نشده است و كمى احساس درد مى كنم. از امروز نرم دويدن را شروع مى كنم تا كم كم به شرايط ايده آل برسم. شرايطم نسبت به گذشته بهتر شده و اگر خدا بخواهد بزودى به ميادين باز خواهم گشت.وى درباره شكست استقلال مقابل فولاد گفت: تيم هاى بزرگ دنيا هم در بعضى ديدارهاى خود شكست مى خورند و استقلال نيز از اين قاعده مستثنى نيست. بازيكنان زيادى به علت مصدوميت و محروميت مقابل فولاد حضور نداشتند و اين عوامل دست به دست هم داد تا استقلال روز خوبى نداشته باشد و از اين بابت شرمنده هواداران هستيم.دروازه بان استقلال تصريح كرد: از باخت پرسپوليس هم ناراحت شدم و مطمئن هستم هرگز وضعيت ما مثل پرسپوليس نخواهد شد و در ديدارهاى آينده جبران مافات مى كنيم.محمدى در پايان اظهار داشت: مى توانيم ذوب آهن را شكست دهيم و با پيروزى در اين مسابقه خودمان را به صدر جدول نزديك تر خواهيم كرد.
-
مصاحبه فکری
فكرى: سر استقلال را مى برند تا بگويند به نفعتان قضاوت نمى كنيم!
محمود فكرى مربى تيم فوتبال استقلال گفت: در بازى مقابل فولاد ما شروع خوبى داشتيم اما متاسفانه روى ضد حملات گل خورديم.وى اظهار داشت: گلهايى كه خورديم شيرازه تيم را از هم پاشيد. اين بازى، بازى نبود كه ما بخواهيم ۴ گل بخوريم و يا حتى بازنده باشيم اما انگيزه تيم حريف مقابل استقلال و غيبت چندين بازيكن در كار ما تاثيرگذار بود.او در خصوص داورى نيز تصريح كرد: من فكر مى كنم فشارهاى كاذبى كه به كميته داوران در خصوص قضاوت داوران در مورد استقلال وارد آمد باعث شده تا حالا آنها حتى شده از روى عمد به ضرر استقلال سوت بزنند تا بگويند داورى به نفع استقلال نيست، قرار نيست سر استقلال بريده شود تا بگويند ما به نفع استقلال سوت نمى زنيم و اين يعنى پاك كردن صورت مساله.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: شكست هاى پرسپوليس و استقلال به ضرر فوتبال كشور است
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: شكست هاى سنگين پرسپوليس و استقلال به ضرر فوتبال كشور است و اميدوارم هر دو تيم هر چه زودتر در بازى هاى آينده اين شكست ها را جبران كنند.
وى پس از شكست مشابه استقلال و پرسپوليس اظهار داشت: پيش از شروع بازى استقلال ،خبر شكست پرسپوليس را شنيديم و از آن متاثر شديم، احساسى كه شايد براى پرسپوليسى ها هم پس از شكست سنگين ما به وجود آمد.
او ادامه داد: پرسپوليس و استقلال از تيم هاى بزرگ كشور هستند و قطعا چنين شكست هايى در فوتبال و در نهايت به تيم ملى ما ضربه خواهد زد.
سرپرست تيم فوتبال استقلال در مورد دلايل شكست اين تيم مقابل فولاد خوزستان خاطرنشان كرد: هرچند مشكلاتى در بازى روز يكشنبه داشتيم اما اين از جذابيت هاى فوتبال است كه تيم بزرگى چون استقلال در عرض چند دقيقه از حريف سه گل دريافت مى كند.
پورحيدرى افزود: با وجود مصدومانى چون روانخواه، ميداودى، مجيدى، محمدى، اميرآبادى و محروميت مبعلى، دست مظلومى به شدت براى بازى با فولاد خوزستان بسته بود و حتى اميرحسين صادقى هم كه مصدوم بود به اجبار در نيمه دوم وارد زمين شد.
وى اعلام پنالتى به سود فولاد را عامل فروپاشى بدنه استقلال دانست و يادآور شد: قصد انتقاد از داورى را ندارم اما تا پيش از اعلام ضربه پنالتى كه مشكوك بود، بازى را در اختيار داشتيم و برنامه هايمان در زمين به خوبى توسط بازيكنان پياده مى شد.
پوحيدرى ادامه داد: ساختار دفاعى تيم ما پس از پنالتى به هم خورد و تا آن جا كه گاهى پيش مى آمد كه بازيكنان تيم فولاد بدون مزاحمت مدافعان ما، توپ را از زمين خود تا محوطه جريمه استقلال مى آوردند.
سرپرست تيم استقلال با تاكيد بر اينكه قصد زير سوال بردن عملكرد تيم فولاد را ندارد گفت: استقلال از فرصت هاى خود نهايت استفاده را برد. بايد قبول كنيم كه براى دقايقى در نيمه اول و همچنين در صحنه هايى در ۴۵ دقيقه دوم بازى ، حرفى براى گفتن نداشتيم.
وى همچنين در مورد بازى آينده استقلال مقابل ذوب آهن خاطرنشان كرد: پرويز مظلومى در حال بررسى مشكلات تيم است تا براى بازى مقابل ذوب آهن سربلند از زمين خارج شويم. همچنين على فتح الله زاده، سرپرست باشگاه هم تمام تلاش خود را براى روحيه دادن به بازيكنان به كار بسته است.
پورحيدرى تاكيد كرد: اميدوارم آسيب ديدگى مصدومان ما تا چند روز آينده برطرف شود و آنها بتوانند ما را براى بازى مقابل ذوب آهن همراهى كنند.
وى در پايان در رابطه با استعفاى على دايى از پرسپوليس نيز گفت: اين تصميمى است كه خود على دايى گرفته است و نمى توانم درباره آن نظرى بدهم اما در مجموع نمى توان از اسم دايى به راحتى گذشت.
-
مصاحبه عمران زاده
پاسى ها ۶ ماه از فوتبالم را نابود كردند حالا پول مى خواهند؟
عمران زاده: قرار نيست بلايى كه سر پرسپوليس آمد سر استقلال هم بيايد
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است اين تيم مى تواند براى ديدار حساس با ذوب آهن به شرايط عادى برگردد.وى اظهارداشت: آنقدر براى استقلال جوسازى كردند و گفتند داوران به نفع اين تيم قضاوت مى كنند كه حالا به سادگى سر تيممان را مى برند.وى افزود: در ۳ بازى اخير داورى به ضرر تيم ما تمام شده است. در بازى با پاس برايمان پنالتى نگرفتند. گل سالم شريفات را در بازى با شهردارى مردود اعلام كردند و مقابل فولاد هم كه با يك پنالتى ناحق باعث شدند شيرازه تيم از هم بپاشد.
عمران زاده درباره ضربه پنالتى فولاد گفت: وقتى داور سوت زد به نوروزى نگاه مى كرد و مى خواست به وى كارت زرد نشان دهد اما در عرض چند ثانيه نظرش تغيير كرد و پنالتى گرفت. من هيچ خطايى روى نوروزى مرتكب نشدم و حتى پايم را جمع كردم تا با به او نخورم. آن پنالتى باعث شد شيرازه تيم از هم بپاشد. ما براى جبران گل خورده حمله كرديم اما در ضد حملات اسير اين تيم شديم. وى درباره شكست سنگين استقلال در فولادشهر اظهارداشت: اين باخت از اتفاقات فوتبالى بود و قرار نيست شرايط به همين منوال ادامه داشته باشد. قرار نيست بلايى كه سر پرسپوليس آمده سر استقلال هم بيايد. قطعا براى بازى با ذوب آهن شرايط بهتر مى شود و تيم را جمع مى كنيم.
عمران زاده درباره رأى كميته انضباطى كه بايد ۴۰ميليون تومان به باشگاه پاس بدهد، گفت: امروز (دوشنبه) به اين رأى اعتراض كردم. باشگاه پاس ۶ ما فوتبالم را نابود كرد حالا پول هم مى خواهد? اگر اين پول را به پاس بدهم يعنى ۲ سال براى اين تيم مفت بازى كرده ام. من نمى دانم وقتى پاسيها در جلسه كميته انضباطى حاضر نشدند رأى چگونه صادر شده است? آنها مى گويند به من پول داده اند اما هيچ مدركى ندارند. به پيشنهاد دكتر شريفى قرار شد يك داور از طرف من و يك داور از طرف باشگاه پاس همدان بروند و در نهايت رأى را كميته انضباطى صادر كند اما نمى دانم چرا رأى ناگهان تغيير كرد. به هر حال من به اين رأى اعتراض مى كنم و حاضر به پرداخت پول زور نيستم.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: با برگزاري ديدار دوستانه با پرسپوليس مخالفم
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: ديدار با پرسپوليس كمكي به استقلال نميكند و با برگزاري اين مسابقه مخالف هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري در مورد شرايط استقلال بعد از بازي با فولاد خوزستان عنوان كرد: كادرفني مي دانست كه در اهواز بازي سختي پيش رو دارد. با تيم خوبي مثل فولاد بازي داشتيم ضمن اينكه استقلال با شماري بازيكن مصدوم كه غيبت شان در تيم تاثير گذار است روبرو بود. بنابراين بالاجبار با تركيبي به ميدان رفتيم كه چندان هماهنگ نبودند. با اين حال بازي را خوب شروع كرديم اما ضربه پنالتي كار را خراب كرد.
وي افزود: نمي خواهم بحثي در مورد اين صحنه داشته باشم. به هر حال داور هم اشتباه مي كند. اشكال كار اين بود كه وقتي ايشان سوت زد به سمت بازيكن فولاد رفت كه حتي به او كارت بدهد اما در عوض نقطه پنالتي را نشان داد. نمي دانم چرا به يكباره نظرش عوض شد.
پورحيدري در اين باره كه شايد مرادي به دليل جوي كه عليه استقلال در مورد حمايت داوران از اين تيم وجود دارد، چنين تصميمي گرفته گفت: نمي خواهم اين را بگويم. به هر حال اين تصميم گرفته شد. قبول نمي كنم كه تيمي مثل استقلال در 12 دقيقه اين قدر ناهماهنگ شود كه در يك نيمه 4 گل دريافت كند. استقلال هميشه استقلال است و نبايد اين طور گل بخورد.
سرپرست استقلال ادامه داد: در نيمه دوم تيم خود را جمع و جور كرد و بهتر هم كار كرد اما ديگر كار از كار گذشته بود. بعد از اين بازي با بچه ها صحبت هاي لازم شده و تنها نگراني ما مصدومان هستند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا سابقه داشته در استقلال اين همه بازيكن مصدوم وجود داشته باشد، گفت: متاسفانه تعداد مصدومان ما زياد است و اين باز مي گردد به پيش از فصل. تمرينات را دير و ناقص شروع كرديم و همه هم مي دانيد كه چرا استقلال با تاخير كار را شروع كرد. فشردگي مسابقات هم دليلي ديگري براي اين مصدوميت هاست. اين تعطيلي ليگ كمك بزرگي به استقلال مي كند كه با در اختيار داشتن كامل بازيكنان بتوانيم خود را بازسازي كنيم و مصدومان هم يك به يك به شرايط بازي برسند. هميشه از ابتداي فصل هم گفته بودم كه استقلال واقعي را بايد از نيم فصل دوم ديد.
پورحيدري در مورد حضور سر زده ليدرها در تمرين امروز استقلال گفت: معمولا آنها در محل تمرين حاضر مي شوند. حضور آنها مي تواند به استقلال كمك كند به خصوص كه بازي سنگيني را روز پنجشنبه در پيش داريم و بهتر است ببينند كه شرايط تيم چطور است.
سرپرست استقلال در ارتباط با شرايط تيم همياري اراك و انتقال نفت تهران به اراك اظهار داشت: من اطلاعي از انتقال تيم نفت تهران به اراك ندارم. شخصا اعتقاد دارم كه امكانات شهر اراك حرفه اي و مناسب است. البته اگر اين انتقال پايان فصل صورت گيرد بهتر است و باز هم تصميم گيرنده مسئولان هستند و من نمي دانم اين اتفاق رخ دهد درست است يا خير. من از تيم همياري اراك دور هستم. به دليل شرايطي كه استقلال دارد فرصت رفتن به اراك را ندارم و به صورت تلفني با آنها در ارتباط هستم.
وي در مورد ديدار دوستانه با پرسپوليس براي خداحافظي باقري در تاريخ 24 دي تصريح كرد: با برگزاري اين بازي موافق نيستم و دوست ندارم انجام شود. ما بايد از تعطيلات خود استفاده كنيم و اين بازي كمكي به استقلال نمي كند اما ظاهرا اين موضوع را خود فتح الله زاده عنوان كرده و هنوز با كادرفني صحبت نكرده است. در نهايت هم تصميم گيرنده خود مسئول باشگاه است. شايد بهتر باشد برگزاري اين ديدار عقب بيفتد و به ما هم كمكي شود.
-
مصاحبه صادقی
صادقي: ميخواهيم صد سال سياه دل داوران به حال استقلال نسوزد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: ميخواهيم صد سال سياه ديگر دل داوران به حال ما نسوزد كه براي ما پنالتي بگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اميرحسين صادقي در حاشيه تمرين امروز استقلال در خصوص آخرين وضعيت خود و مصدوميتش در بازي با فولاد اظهار داشت: در اين مسابقه ضربهاي به عضله ساق پايم برخورد كرد كه اندكي درد پايم را بيشتر جلوه داد اما با كمك دكتر نوروزي و همچنين دكتر ستوده از فردا در كنار تيم تمرين ميكنم و اميدوارم براي بازي با ذوبآهن آماده شوم.
وي در خصوص اينكه اگر مقابل فولاد بازي نميكرد چنين اتفاقي نميافتاد،گفت: به هر حال با تيم به اهواز رفتم و اين هم از شانس من است. بايد بگويم آسيبديدگي من ربطي به قبل نداشت و اين بار از جاي ديگري دچار ضربه خوردگي شدم.
مدافع استقلال در خصوص اينكه چرا اين تيم در اين فصل اين همه بازيكن مصدوم دارد، گفت: فوتبال پيشرفت كرده و مشكلات بدني يكي از عوامل مصدوميت بازيكنان است. بايد اعتراف كنم فوتبال ايران خشن شده و اندكي نيز برنامهريزيها باعث شده تيمهايي كه مجبورند هر 4 روز يك بار بازي كنند، فشار بيشتري را متحمل شوند و درصد مصدوميت آنها بالاتر رود.
وي ادامه داد: بازيكني مثل ميلاد ميداودي يا فرهاد مجيدي وقتي مصدوم ميشوند، بيشتر به چشم ميآيند ولي مشكل بزرگ تيم ما غيبت ميداودي است.
مدافع استقلال در خصوص اينكه شايعه شده جباري براي فرار از انتقادات مصدوميتها از روي نيمكت اعتراض كرده تا اخراج شود و دليل غيبتش در بازي آينده را اخراج عنوان كند، تصريح كرد: چنين مسائلي نيست. به ما گفتهاند درباره داوري صحبت نكنيد اما قضاوت مرادي داشت روي اعصاب ما راه ميرفت. نميدانم چرا اين بازي را به آقاي مرادي دادند ولي بايد اعتراف كنم پنالتي كه براي استقلال گرفته شد اصلا پنالتي نبود. شايد آقاي مرادي دلش سوخت كه به خاطر عقب بودن ما آن هم با 4 گل براي استقلال پنالتي گرفت اما اگر طرز تفكر داوران دلسوزي براي استقلال است، ميخواهم بگويم كه صد سال سياه نيازي به دلسوزي آنها نداريم چون اين تيم بزرگتر از آن است كه به پنالتي گرفتن داوران محتاج باشد.
صادقي با انتقاد از جوي كه عليه استقلال به راه افتاده بود، گفت: مرتضي كريمي يكي از بهترين كمك داوران ايران است كه در آن صحنه يك تصميم گرفت و تا هفتهها جو بدي عليه استقلال به راه افتاد اما حالا 4-5 هفتهاي است كه حرفي نميزنيم و سكوت ميكنيم.
صادقي در ادامه در خصوص وضعيت بازيكنان آسيب ديده اين تيم مثل هادي شكوري، سيدصالحي، محمدي، جباري، ميداودي،مجيدي و همچنين خودش گفت: از يك ماه ديگر كه به آسيا برويم به تمامي بازيكنان نياز داريم اما هادي شكوري آماده شده و سيدصالحي در اين تعطيلات به جمع ما اضافه ميشود. بقيه بازيكنان نيز شرايط سنگين و خاصي ندارند و بزرگترين دغدغه استقلال غيبت ميداودي است.
مدافع تيم استقلال در پايان با انتقاد از برخي كه از استقلال انتقاد ميكنند، گفت: مشكل استقلال اين گونه صحبتها نيست. در سالهاي گذشته عليرضا اكبرپور، سبو شهبازيان و داوود حقدوست با مصدوميت به استقلال آمدند و ما اين شرايط را تجربه كردهايم. فكر ميكنم استقلال مشكلات حادتري دارد كه نميتوانم به آنها اشاره كنم و آن مسائل را به شما بگويم اما اعتقاد دارم اينها اصلا مشكل نيست و حاشيهسازان نوك دماغشان را نميبينند و آنجايي كه بايد انتقاد كنند حتي به عقلشان هم نميرسد كه از چه چيزي ايراد بگيرند.