جواب منطقو میشه با منطق داد نه کل کلو با منطق اگه برخورد نکنیم فکر میکنن حق باهاشونه و این چیزیه که واسه من خیلی سختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
جواب منطقو میشه با منطق داد نه کل کلو با منطق اگه برخورد نکنیم فکر میکنن حق باهاشونه و این چیزیه که واسه من خیلی سختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته ولی کلا بهتره تو چنین تاپیکی شرکت نکنیم چون هرچقدر هم منطقی باشه آخرش دعوا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس بهتره اصلا به اون تاپیک نریم
اگه جواب داری تو همین تاپیک بده خودشون خواهند خوند:flowerysmile:
چه کاریه میریم مستقیم میگم دیگهنقل قول:
بهرحال من سعی میکنم چیزایی که از روی منطق رو هر چند سختم هست قبول کنم اما اینکه بخوام جواب هر حرفیو ندم من اینطور کسی نیستم
البته بشخصه میگما
بارسایی ها هم شاید از روی تعصب میگن این خوبه اما جایی که به رئال توهین بشه واسه من قابل تحمل نیس
الان من چندتا جمله از بارسایی های این سایت یادمه که بدجور رو مخم حرفایی که ادم شاخ در میاره من موافقه احترامم اما برای کسی که خودش دوست داشته باشه بهش احترام گذاشت نه هر کسی
نیوکمپmas:-mas:-
در جواب به بعضیا mas:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته منم تحمل ندارم ولی اگه تو اون تاپیک ها باشه ممکنه بن بشی که اصلا دوست ندارمcrying::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس همین جا بهتره عزیزم:flowerysmile:
سلام بچه ها اولا هر کسی رو به اندازه ی عقلش میسنجن اون ها ی که دارن خودشون رو به کوچه ی علی چپ میزنن ول کنید بزارید تو تخیلات خودشون حال کنن همه ی دنیا که بی عقل نیستند همه دیدن هر چیزی که اتفاق افتاده.
در مورد رفتن دیماریا و هیگواین 100درصد مخالفم هر تیمی هم که این پیشنهاد رو داده غلط کرده به قول مورینیو فقط یه احمق میتونه هیگواین رو از دست بده البته اینجا باید دیماریا رو بهش اضافه کرد که واقعا عالیه نیمی از فصل مصدوم بوده هنوز بعد از اوزیل بهترین پاس گل دهنده تو لالیگاس این نشان از شایستگی او داره.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستانی که شبکه های خارجی برای تماشای بازی رئال و والنسیا رو ندارن
می توانند با پخش زنده از شبکه 3 تماشا کنند:flowerysmile:
شوخی میکنینقل قول:
چه عجب
فک کنم خواب دیدن
بازی ساعت چنده؟
برای زمان دقیق و شبکه های پخش کننده و.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به این تاپیک مرجعه کن
دیگه رسیدیم به والنسیا
بازی حساسیه و امتیازاش خیلی مهمه و خوبیش اینه که خانگیه
هر چند مدتهاس تو مستایا حتی مساوی هم ندادیم
به امید برد پرگل تیم
داداش بازی فرداشبه نه امشب:flowerysmile:نقل قول:
چه عجب می خواد یه بازی نشون بده :ahaaaaaa:
حالا واقعا پخش زنده ی! آخه امشب می خواد 2 تا بازی نشون بده دو تاش پخش با تاخیر
به به شبکه سه داره جسارت به خرج میده میخواد تو این هفته دو تا بازی رئال رو زنده پخش کنه خیلی خوبه اگه یهو نشه با تاخیر .
3امتیاز این بازی خیلی حساس ومطمئنا خواهیم گرفت با بازگشت دیماریا واستراحت اوزیل و الونسو فکر نکنم به مشکلی بر بخوریم در ضمن برد های پر گل دوباره شروع شده و خوشبختانه کریس هم هر بازی 2 تا میزنه به امید برد پر گل و هتریک کریس وپاس گل دادن دیماریا.داش علی میدونم بازی فردا شبه .:hehee:
ای بابا ساراگوسا هم شد تیم این لامصبا همین اول کار یه پنالتی از دست دادن.
با توجه به برد بارسا ماهم باید امشب ببریم که فکر نکنم کار سختی باشه امیدوارم که کریس بازم گل بزنه که جای خودش رو پس بگیره چند تا بزنه مهم نیست مهم زدن گله که خیلی ضروریه هم برای خودش که از مسی جا نمونه هم فاصله با بارسا حفظ بشه امشب با وجود نبودن راموس -په په- مارسلو -اربلوا و البیول توی دفاع قرار میگیرن خدیرا هم کنار الونسو قرار میگیره در خط حمله هم رونالدو-اوزیل-دیماریا و بنزما بازی میکنن.
به امید بردی پر گل با گلزنی کریس.
در ضمن رئال در 5 دیدار اخیر با والنسیا به پیروزی رسیده.
البته خیلی بازی حساسه و باید خیلی دق کرد والنسیا وقتی جلو میفته کار باهاش سخت میشه نباید بزاریم اونا جلو بیفتن و باید همه جا کنترل و در اختیار داشته باشیم تا بتونیم راحت بازی رو ببریم
درسته بازی حساسیت بالای داره ولی خط حمله ی ما الان خیلی اماده هستن و فکر کنم زود به گل اول برسیم همونطور که خودت هم میدونی وقتی رئال گل اول رو زود میزنه 3-4 تا دیگه هم پشت سرش میزنه پس من میگم این بازی رو میبریم.
اصلا باید ببریم و منم اعتقاد دارم برنده بازیم اما تو این ه ماه یبازی هامون خیلی فشردس و همه بازی هامون طی چند هفته 3 روز یکباره و بازی های حساس با والنسیا ،اتلتیکو مادرید،بایرن،بارسا و سویا داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه این بازی ها طی 3 هفته اخیره که خیلی تیمو خسته میکنه باید سعی کنیم از بازیکنایه مختلفمون استفاده کنیم
اینو با هات موافقم باید سیستم چرخشی رو پیاده کنیم (اوزیل-کاکا)(بنزما-هیگواین)(خدیرا-گرانرو)(مارسلو-کونترائو) خیلی خوبه بازیکن ها هم زیاد خسته نمیشن بازی امشب هم اگه نتیجه خوب باشه مثلا3-0 میتونیم کریس و دو تای دیگه رو بیرون بکشیم تا هم زیاد خسته نشن هم خدای نکرده مصدوم.نقل قول:
البته کریس بنظرم اگه بخواد تعویض بشه بیشتر کارایش کم میشه تا اینکه زیاد بازی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا رو شکر امادگی بدنی کر یس خیلی خیلی عالیه و تو ایم شرایط سنگینه که فرقشو نشون خواهد داد
نمیشه زود قضاوت کرد و گفت که ما کار سختی نداریم و پرگل میبریم !نقل قول:
نمیشه جلو جلو خودمون رو برنده بازی بدونیم و امیدوار به گلزنی رونالدو داشته باشیم ! در حالی که خفاش ها (( والنسیا )) واقعا خطرناکن ! :ohum:
این والنسیا با والنسیای قبلا فرق میکنه ! اونا الان تو لیگ اروپا به مرحله نیمه نهایی رسیدن و روحیشون عالیه !
درسته بازی تو سانتیاگو برنابئو هست ولی نباید مغرورانه گفت که ما حتما پیروز بازی هستیم !
تا اونجایی که من میدونم هواداران رئال قهرمانی واسشون مهمه نه آقا یه گلی کریستیانو رونالدو ! امیدوارم که گل بزنه ولی الویت اول بردن والنسیا هست نه آقا یه گلی !
در کل امیدوارم که خفاش ها روببریم و حدفاصله امتیازاتمون رو با تیم دوم حفظ کنیم......
به امید موفقیت
داش رضا من نظرم رو گفتم که مثلا 3-0 یا هرچیز دیگه الان باید ببریم یعنی این 3 امتیاز واسه ما بینهایت حساس .
درمورد قهرمانی و اقای گلی و اینا ی هم که گفتی همه ی ما اول قهرمانی برامون مهمه بعد اقای گلی کریس ولی من گفتم که اگه کریس گل بزنه یه قدم به قهرمانی نزدیک میشیم یعنی گل زنی کریس با برد رئال رابطه مستقیم داره که توی اکثر بازی ها وقتی کریس گل زده بردیم پس نتیجه میگیریم من اول به فکر بردن تیم بودم نه به فکر اقای گلی کریس.
درسته هر تیمی در هر مقطعی میتونه خطرناک باشه ولی من از این جهت گفتم که 5 بازی اخیر رو بردیم ما نسبت به والنسیا انگیزه ی بیشتری واسه برد داریم چون باید حتما فاصله با بارسا تا الکلاسیکو حفظ بشه اگه توجه کرده باشی من هم گفتم باید ببریم.
نه ممد جان ! شما گفتی فکر نکنم بردن والنسیا کار سختی باشه !نقل قول:
منم گفتم که بردن خفاش ها به این راحتی ها هم نیست :nishkhand: !
حالا اگه رونالدو هم که گل نزنه اشکالی نداره که ! فقط برد مهمه ! :yes:
باشه داداش اره فقط بردن مهمه ولی من میگم با این شرایط و امادگی تیم میبریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم کاسیاس به خاطر عروسیش استرس داشته که این چند هفته خوب نبود بعد عروسی خوب میشه.
جشن ازدواج ایکر کاسیاس و سارا کاربونرو، در منطقه ای در نزدیکی تولدو،سرزمین مادری سارا برگزار می شود. این منطقه «مونته آلگره» نام دارد و در این جشن 900 میهمان حضور خواهند یافت
جشن ازدواج دروازه بان رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا و سارا کاربونرو با حضور 900 میهمان برگزار خواهد شد شاید یکی از جنجالی ترین مراسم های ازدواج در سال 2012 دنیای فوتبال، جشن عروسی ایکر کاسیاس و نامزدش سارا کاربونرو، خبرنگار سرشناس اسپانیایی باشد.
این روزها اکثر مجله ها و روزنامه های اسپانیایی به بازتاب گزارشهایی درمورد این جشن عروسی می پردازند و روزنامه اسپورت کاتالونیا هم دراین باره گزارشی را منتشر کرده است
منوی درنظر گرفته شده برای پذیرایی از میهمانان در ازای هر نفر، حدود 115 یورو هزینه برای عروس و داماد در بر دارد.
دی جی حاضر در مراسم حدود 8هزار یورو خواهد گرفت . از جمله میهمانان حاضر دراین مراسم می توان به هم تیمی های کاسیاس در باشگاه مادریدی و در تیم ملی اسپانیا اشاره کرد.
اینم تصاویری از 2 گل اگه یادتون باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از بعد از بازی با ویارئال تغیراتی در رونالدو دیدم
رونالدو یکم مایل به زمان منچسترش کار می کنه و اون بازی های زیبا در اکثر بازی ها اگه دقت کردید دیدیم
اگه بازی امشبو میبینید به بازی رونالدو دقت کنید میبینید که کمی انفرادی کار می کنه و بیشتر موفق هست و تقریبا اون زیبایی دوران منچسترش رو داره.....
رونالدو عوض شده
می دونید دلیل شکست والنسیا در دور برگشت مقابل بارسا چی بود؟
من اون بازی رو آنالیز کردم دلیلش این بود که مثل همیشه در دفاع و پرس موفق نبود و سعی می کرد هجومی بازی کنه و این کاره بارسا رو راحت کرد
والنسیا اگه بخواد همون جوری باشه شکست بدی می خوره
امشب منتظر درخشش رونالدو و دیماریا هستم
شایدنقل قول:
ولی اگه این باشه به نظر من دلیلش اهمیت دادن زیاد به عروسیش و فکر کردن و جدی گرفتن کمتر به فوتبال می تونه باشه
امیدوارم که به اوج برگرده.
من به یک بر صفر هم راضیم فقط ببریم و اختلاف رو 6 کنیم این هفته یک بازی سخت دیگه هم داریم . اتلتیکو مادرید و با مربیش میترسم شر بشن.
اره داداش من هم توجه کردم این روزا داره بهتر بازی میکنه مثل اینکه خودش رو پیدا کرده اگه رونالدو یکم بیشتر انفرادی کار کنه خیلی خوبه بازی زیباتری از کریس خواهیم دید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79;1039
[center
منم راضی هستم ولی دلم می گه پرگل میبریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با توجه به بازی امشب بعد خواهم گفت که چطوری مقابل اتلتیک بازی خواهیم کردroz::
نمیدونم چرا بعضی ها از این والنسیا میترسن درسته تو لیگ اروپا یه کارای کرده ولی اینجا لالیگاست و قدرت دست ماست هر جا شرایط خاص خودش رو داره اونا 5 بازی اخیر رو به ما واگزار کردن این یکی هم میبازن .
انفرادی کار کردن کریس خوب نیست و خطر مصدومیت رو در این بازیکن بالا میبره.منطقی نیست که کریس انفرادی بازی کنه. ما یه تیم داریم و باید هماهنگ و منسجم بازی کنیم انفرادی بازی کردن مال آماتور هاست مثلا من وقتی گل کوچیک بازی میکنم انفرادی کار میکنم چون آماتورم یارمو خوب نمیتونم پیدا کنم .رئال یک تیم حرفه ایه متشکل از بهترین بازیکنان جهانه.انفرادی بازی کردن رونالدو هم اشتباهه.
یه جورای حرفت رو قبول دارم درسته احتمال مصدومیت یکم میره بالا ولی کریس یه بازیکن انفرادی بوده پس وقتی بعد از مدت ها تیمی بازی کردن داره یکم انفرادی کار میکنه فکر نکنم بد باشه و در خیلی از مواقع به نفع تیم هست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظور من فشردگی بازی هاست ما سه روز بعد یه بازی سخت دیگه هم داریم 7 روز بعد هم با بایرن مونیخ داریم که قبلش یه بازی تو لالیگا داریم فکر کنم با خیخون باشه.بازیکنان با این فشردگی نباید به خودشون فشار بیارن باید در حدی بازی کنن تا سه امتیاز رو بگیریم.آره سخت بازی کنیم والنسیا رو 5 تایی میکنیم ولی بازیکنان تیم تحلیل بدنی میبینند و ممکنه تو تمرینات قبل از بازی با اتلتیکو مادرید مصدوم بشن.
اره خب نباید به خودشون زیاد فشار بیارن ولی تا حدی که تیم دو گل بزنه باید خیلی محکم بازی کنیم از این به بعد همه ی بازی ها مهمه چون قهرمان رو مشخص میکه.
داداش درسته مصدومیت بالا میره ولی رونالدو رو که میشناسی وقتی بیوفته رو دور بعد جور اعصاب حریفو خرد می کنهنقل قول:
مطمئن باش انفرادیش به موقست:yes:
مربیه والنسیا گفته باید رونالدو رو متوقف کنیم
من بهش جواب می دم
رونالدو رو متوقف کردی دیماریا رو چی؟
ایندو باعث میشن دفاع حریف راحت باز شه چون هردو تقریبا کنار بازی می کنند
رونالدو.................................... ...دیماریا
متوقف کردن ایندو سخته و کار هر کسی نیست
به پاس های کریس دقت کردی از مسعود اوزیل و کاکا و دی ماریا هم بهتر پاس میده.وقتی تو منچستر بود اینطوری پاس میداد؟ جواب منفیه.حالا کیفیت بازیش بهتر شده یا بد تر؟مثلا شوت و ضربات آزاد و ... ؟ بهتر شده.خود فرگوسن هم بار ها گفته . تا موقعی که گفته کریس قلب خود را به مادرید فروخت. این نشانه ی پیشرفت خیره کننده ی رونالدوست رونالدو زیر نظر مورینیو رو به بازی تیمی آورده و دیگه از اون چهره ی مغرورش خبری نیست و دیگه ازون حرکت های انفجاری ای که کمتر موثر بود خبری نیست. هرچی رونالدو تک روی کنه بیشتر تو چشمه و راحت تر مهار میشه. چیزی که رونالدو رو دوست داشتنی تر از قل کرده در خدمت تیم بودنه.به نظر من حتی تو یه نیمه در یک بازی هم نباید تک رو باشه.نقل قول:
به قول مورینیو فعلا به تیمی که بازی داریم فکر می کنیم و به فکر پیروزی در اون دیدار هستیمنقل قول:
نگران رونالدو نباشید من میشناسمش 100 درصد:yes:
باید نگران نبودن راموس باشیم
این رو میتونیم در جواب کسانی هم بگیم که میگن خط حمله ی بایرن خیلی سرعتیه لاقل ما راموس و په په رو تو دفاع داریم ولی توی بایرن کی میخواد جلوی رونالدو و دیماریا رو بگیره دیگه کاکا-اوزیل-بنزما و هیگی به کنار فعلا بیان اینا رو مهار کنن بعدا فکر شکست رئال رو بکنن.نقل قول:
شتر در خواب بیند پنبه دانه.