پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
اینم دوتا از فیلماش میگی نه نگاه کن!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بخوایی بهت 100تا لینک دانلود نرم افزاراش و سایتهایی که مستقیم هک میکنند بازیرو هم بهت میدم
ببخشیدا ولی لطفا این قضیه رو چقدر کشش میدین !!!
اینجا ک جای کلش آف کلن نیست جای بازی تاپ الونز هستش لطفا قضیه رو با خودتون با پروفایل خودتون کش بدید :khelal dandoon:
دوستان! عزیزان!
اینجا هر کسی یه سلیقه شخصی داره...یکی دوست داره سالم بازی کنه! یکی نه... دنبال هک میگرده!
کاری به اینکه هک میشه یا نمیشه ندارم
فقط هر کسی احیانا رفت سراغ هک عواقبش رو هم در نظر بگیره... ممکنه به هر طریقی اکانت رو ببندن و بن بشین... اونوقت شما میمونین و یه اکانت بسته شده که انقد روش زحمت کشیدین و وقت گذاشتین!
عزیزم این برنامه های هک همشون fake هستند.به همین خاطر نمیشه دانلود کرد.اون آفر ها رو حتی اگر کامل هم انجام بدی لینک دانلود بهت نمیده یا اگرم در آخر دانلود کنی واست کار نمیکنه.من چندین نفر توی خارج دارم که راحت میتونن آفر هارو انجام بدن بهشون چند باری گفتم ولی سایت هایی که این فایل ها دانلود میشه همگی fake هستن و اصلا قابل کار کردن نیستن.هک کردن با game engine هم موقتی هستش.یعنی اگر سکه ها رو زیاد کنی وقتی یبار از بازی بیرون و دوباره وارد بشی همه چیز به حالت اول برمیگرده.تمام هک هایی که واسه بازی وجود داره توسط وبلاگ هایی هستش که مشخصه طرف فقط قصد سودجویی داره و میخواد با آفرهایی که ما انجام میدیم کسب درآمد کنه.وگرنه میتونست یه حساب مثلا پیپال بزاره و بگه بعد از واریز وجه لینک براتون به نمایش درمیاد.مثل اکانت ویژه.ولی همشون توی سایت هایی آپلود میکنن که حتی leech هم نمیشن.خلاصه باید بیخیال هک این بازی شد چون همونجور که گفتم بازی های آنلاین به این صورته که مشخصات هر بازیکن در سرور اصلی بازی ذخیره میشه.اگر آفلاین بودش 100% هک میشد ولی چون آنلاین هست ما نمیتونیم به سرور های اصلی بازی نفوذ کنیم مگر اینکه واقعا هکر حرفه ای باشیم.چند تا وبلاگ خارجی که معلوم نیست اصلا توسط چه شخصی اداره میشه به هیچ وجه نمیتونن همچین کار بزرگی رو انجام بدن.
سلام
میگم چرا پیشرفت بازیکنایی ک میخریم نسبت ب بازیکنایی ک از اول تو خود تیم بودن خیلی کمتره؟ این برا همه همینطوره؟
ب سنشون هم ربط نداره چون مثلا ی بازیکن 19 ساله خط حمله خریدم تو اکثر بازی هاش نمره عالی میگیره و میانگین نمره اش از همه بیشتره و ی بازیکن 21 ساله دیگه دارم از همون اول تو تیم خودم بوده و خط حمله بازی میکنه ک قدرتش چنتایی کمتره از اون یکیه ولی اینم خوبه و نمرات خوبی میگیره اما پیشرفتش چند برابر اون 19 ساله هست
نقل قول:
سلام
میگم چرا پیشرفت بازیکنایی ک میخریم نسبت ب بازیکنایی ک از اول تو خود تیم بودن خیلی کمتره؟ این برا همه همینطوره؟
ب سنشون هم ربط نداره چون مثلا ی بازیکن 19 ساله خط حمله خریدم تو اکثر بازی هاش نمره عالی میگیره و میانگین نمره اش از همه بیشتره و ی بازیکن 21 ساله دیگه دارم از همون اول تو تیم خودم بوده و خط حمله بازی میکنه ک قدرتش چنتایی کمتره از اون یکیه ولی اینم خوبه و نمرات خوبی میگیره اما پیشرفتش چند برابر اون 19 ساله هست
سلام. به این مورد تا حالا دقت نکرده بودم! ولی یه چیزی هست من بازیکنای جوون رو که استعداد بیشتری برای گرفتن آیتم دارن شدت تمرینشونو رو هارد گذاشتم بیشتر از بقیه آیتم میگیرن. حالا اگه مسابقات فشرده ای نداری میتونی امتحان کنی ببینی بدردت میخوره یا نه!
اقا من و یکی از دوستام این بازی رو باهم دیگه شروع کردیم و الان توی دوتا لیگ مختلف هستیم احتمال داره فصل بعد باهم توی یه لیگ باشیم و من بتونم اددش کنم و کمک هم بکنیم ؟؟؟؟؟ کسی اطلاع داره درباره این موضوع ؟
نقل قول:
سلام. به این مورد تا حالا دقت نکرده بودم! ولی یه چیزی هست من بازیکنای جوون رو که استعداد بیشتری برای گرفتن آیتم دارن شدت تمرینشونو رو هارد گذاشتم بیشتر از بقیه آیتم میگیرن. حالا اگه مسابقات فشرده ای نداری میتونی امتحان کنی ببینی بدردت میخوره یا نه!
همین کارو ک میکنم و کردم قبلا ولی باز اونایی ک تو تیم خودم هستن درصد پیشرفتشون بیشتره نسبت ب اونایی ک خریدم ، شاید مال همه اینطوری باشه ک بازیکنای اولیه اشون و ساخته خودشون بیشتر پیشرفت بکنند ، نمیدونم والا !!!
نقل قول:
اقا من و یکی از دوستام این بازی رو باهم دیگه شروع کردیم و الان توی دوتا لیگ مختلف هستیم احتمال داره فصل بعد باهم توی یه لیگ باشیم و من بتونم اددش کنم و کمک هم بکنیم ؟؟؟؟؟ کسی اطلاع داره درباره این موضوع ؟
اگه جفتتون تو یه سطح هستین در صورت صعود احتمال داره تو یه لیگ بیفتین...اما صد در صدی نیست.چون هر لیگ دسته های مختلفی داره.من که الان لول 13 ام یکبار تا حالا نشده با یه ایرانی تو یه لیگ بیفتم! اگه شانس داشته باشین احتمال داره تو یه لیگ بیفتین
نقل قول:
همین کارو ک میکنم و کردم قبلا ولی باز اونایی ک تو تیم خودم هستن درصد پیشرفتشون بیشتره نسبت ب اونایی ک خریدم ، شاید مال همه اینطوری باشه ک بازیکنای اولیه اشون و ساخته خودشون بیشتر پیشرفت بکنند ، نمیدونم والا !!!
والا تا جایی که من میدونم لا بازیکنای جوون پتانسیل بیشتری نسبت به سن بالا ها دارن برای پیشرفت.حالا اگه مال شما اینجوریه دیگه شانستون نزده و استثنا هست واستون!
2 فایل پیوست
وضعیت تیم من در آخرین بازی با 3 مصدوم و بعد آن!
شش مصدوم که یکی تا 10 روز و دیگری 18 روز دیگر مصدوم هستند! و بقیه تا 4-5 روز دیگه!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی دلیل اینهمه مصدومیت رو میدونه؟