-
مصاحبه اميرحسين صادقي
صادقی: آنهایی که علیه قلعهنویی حرف زدند سطح فکرشان کوتاه است
خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: آنهایی که علیه قلعهنویی این صحبتها را مطرح میکنند سطح فکرشان کوتاه است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیرحسین صادقی در حاشیه تمرین امروز تیم استقلال با اشاره به آخرین وضعیت این تیم گفت: متأسفانه شرایط برای ما خیلی سخت شده و با وجود گذشت 11 هفته از رقابتهای لیگ برتر هیچ پولی نگرفتهایم.
وی افزود: مدام وعده و وعید میشنویم اما هیچ اتفاقی نمیافتد. البته در این بین مدیریت باشگاه تلاش زیادی انجام داده و ما هم انتظاری از او نداریم. اما مسئولان باید کمک کنند تا به وضعیت تیم پرطرفدار استقلال رسیدگی شود.
مدافع استقلال افزود: شرایط فکری و روحی بازیکنان روز به روز بدتر میشود و امیدوارم هرچه سریعتر مشکلات مالی باشگاه حل شود.
صادقی با تأکید بر اینکه تمرینات تیمش در دو نوبت صبح و عصر پیگیری میشود، گفت: تمام تمرکز خود را روی بازی با تراکتورسازی معطوف کردهایم و میخواهیم که در آن مسابقه نیز 3 امتیاز بازی را کسب کنیم.
مدافع فصل گذشته تیم تراکتورسازی در پاسخ به این سؤال که آیا امیرقلعهنویی به شما گفته بود مقابل استقلال شل بازی کنید، گفت: آنهایی که قلعه نویی را میشناسند میدانند که او به دنبال این حرفها نیست و همیشه به دنبال پیروزی است. درست است که او استقلالی است اما او فصل گذشته مربی تراکتورسازی بوده و دیدید که در آنجا نیز موفق عمل کرد و امتیازات خوبی برای این تیم جمع آوری کرد. آنهایی که این صحبتها را مطرح میکنند سطح فکرشان کوتاه است و نمیشود بیش از این از آنها توقع داشت.
-
مصاحبه على فتح الله زاده
آشتيانى فرق پايان كار و سند زدن را نمى داند!
فتح الله زاده: بيشتر نمايندگان مشكلات استقلال وپرسپوليس را مى دانند
مديرعامل باشگاه استقلال معتقد است كه بخشى از انتقادات نمايندگان در استيضاح وزير ورزش و جوانان كه مربوط به هزينه باشگاه هاى استقلال و پرسپوليس بود درست نيست. على فتح الله زاده درباره جلسه ديروز استيضاح وزير ورزش و جوانان و اشاره يكى از نمايندگان به اين مساله كه باشگاه هاى استقلال و پرسپوليس ۱۷ تا ۲۰ ميليارد از بودجه بيت المال را هزينه مى كنند، اظهار كرد: فكر مى كنم وقتى جايى اتفاق بدى مى افتد بايد با كسى كه مسئول آن است صحبت كرد تا به اتهامات پاسخ دهد. از صحبت هايى كه شنيدم ناراحت شدم. نمايندگان عزيز مجلس وقتى كه مى خواهند بحثى را مطرح كنند لازم است كه ما را به فراكسيون ورزش دعوت كنند و حرف هاى ما را بشنوند. من در اين يكى، دو سال بدترين دوران را سپرى مى كنم. بايد بگويم كه برادران عزيز! استقلال و پرسپوليس جزو مظلوم ترين تيم هاى حال حاضر فوتبالند. همين حالا بعضى تيم هاى شهرستانى بالاى ۲۰ ميليارد هزينه كرده اند و همه آنها را دولت پرداخت مى كند، ولى كسى چيزى نمى گويد. فتح الله زاده ادامه داد: كل بودجه ما براى تمام باشگاه ۱۷ ميليارد است و ۱۰ ، ۱۲ ميليارد آن براى فوتبال خرج مى شود. به غير دو تيم كه خصوصى هستند ساير تيم ها تمام هزينه خود را از دولت مى گيرند، ولى نيمى از هزينه هاى ما را دولت متقبل مى شود. با اين وجود در حال حاضر يك ريال هم نگرفته ايم. وزير ورزش و جوانان هم دائما تحت فشار است. اين نوع رفتار صحيح نيست و استقلال و پرسپوليس هم براى دولت هستند. تيم را به بخش خصوصى بدهيد ديگر كسى پول نمى خواهد. درآمد ما از جمله راديو و تلويزيون را بلوكه كرده ايد. درآمد استقلال و پرسپوليس تنها از حق پخش نزديك به ۳۰ ميليارد است، اما وقتى قوانين ما به اين شكل است نمى توانيم حقمان را بگيريم. مديرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: اغلب نمايندگان آگاهند و مى دانند كه استقلال و پرسپوليس چگونه با بدبختى كارشان را پيش مى برند. آن دسته از نمايندگان هم كه انگشت شمارند وقتى توضيحات ما را بشنوند خواهند ديد كه مظلوم هستيم. به استقلال و پرسپوليس بايد كمك شود و اگر اين كار صورت نمى گيرد بايد به بخش خصوصى داده شوند. فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه آيا با استيضاح وزير ورزش موافق بوديد يا مخالف؟ گفت: با شرايط موجود با استيضاح وزير مخالفم و نمايندگان هم اين موضوع را درك كردند و پا پيش گذاشتند و امضايشان را پس گرفتند. اين كار جاى تقدير دارد. انصافا عباسى در مدت كمى كه آمده عملكرد موفقى داشته است. نتيجه اى كه در المپيك گرفتيم بى سابقه بود. از طرفى او تنها وزارت ورزش و جوانان را هدايت نمى كند، بلكه ما ورزش و جوانان را با هم ادغام كرديم و با اين كار وزير ورزش مشكلات بيشترى پيش رو دارد. او با بيان اين كه هنوز استقلال پولى از وزارتخانه دريافت نكرده است، ادامه داد: ما فعلا هم منتظريم و هم مضطرب و اميدوارم با توجه به اين كه بودجه هم ابلاغ شده است به ما پول تزريق شود. اگر تيم هاى استقلال و پرسپوليس وارد بحران شوند خارج كردنشان از اين بحران بسيار مشكل است. همان طور كه مى بينيد پرسپوليس در بحران قرار گرفته است و مى بينيد كه دوستان ما در اين باشگاه چقدر تلاش مى كنند تا مشكلاتشان حل شود. اميدوارم تا به بحران نزديك نشديم به ما كمك كنند. مديرعامل باشگاه استقلال همچنين در بخش ديگر گفت وگويش با اشاره به صحبت يكى از نمايندگان كه گفته بود استقلال و پرسپوليس از بيت المال براى خريد بازيكن ميلياردى هزينه كرده اند گفت: قراردادهاى ما مانند قراردادهايى است كه ساير تيم ها بسته اند و بالاتر از رقبايمان نيستيم. وقتى كه بودجه ما ۱۷ ميليارد و بودجه چند تيم شهرستانى ۲۰ ميليارد است به اين معنى است كه آنها بيشتر خرج كرده اند. فتح الله زاده درباره نقد شدن چك هاى اسپانسر استقلال نيز بيان كرد: چك هاى ما آرام آرام در حال نقد شدن است، ولى وقتى يك چك ۴۰۰ ميليونى نقد مى شود با اين همه هزينه كارى نمى توان انجام داد. ضمن اين كه از گذشته هم بدهى هايى وجود دارد. مطمئنا هر كسى كه ببيند با چه مشكلاتى دست و پنجه نرم مى كنيم ناراحت مى شود. وى همچنين درباره پيشنهاد هانوفر و كلن براى جذب حمودى گفت: بارها گفتم على رغم اينكه برخى ها مى گويند نمى توان بازيكن ترانسفر كرد اين كارى شدنى است و براى من راحت است. اما به دليل اين كه خودمان دچار مشكل مى شويم اين كار را نكردم. بازيكنان ايرانى توانايى ترانسفر شدن به بهترين تيم ها را دارند. وى درباره مذاكره براى ترانسفر حمودى گفت: صحبت هاى خوبى انجام داده ايم و در نهايت اگر به نتيجه صد درصد برسيم با سرمربى تيم صحبت مى كنيم و در صورتى كه او رضايت داشته باشد حمودى را ترانسفر مى كنيم. فتح الله زاده ادامه داد: در نيم فصل تغييراتى خواهيم داشت و پيشنهادهاى موجود را در جلسه اى با كادر فنى در ميان مى گذاريم. ما تغييرات را اجرا مى كنيم و اين سرمربى است كه تصميمهاى فنى را مى گيرد و ما آنها را اجرا مى كنيم مديرعامل استقلال درباره ديدار پيش روى تيم ملى ايران و كره جنوبى گفت: همه هواداران و فوتبال دوستان بايد بدانند كه جام جهانى اهميت زيادى دارد و بايد دست به دست هم دهيم تا از تيم ملى و كى روش حمايت شود. مطمئنا هواداران با حضورشان در آزادى سبب خواهند شد تا تيم ملى با شرايط بهترى كره جنوبى را شكست دهد. فتح الله زاده در واكنش به اظهارات تازه واعظ آشتيانى گفت: متاسفانه ايشان به خلاف واقع گفتن عادت كرده اند. من كجا گفتم كه ۲۰ روزه سند كمپ را مى گيرم. من گفته بودم كه در اين مدت پايان كار را مى گيرم. متاسفانه او فرق پايان كار با سند را نمى داند و من تنها براى از خدا براى ايشان آروزى توفيق مى كنم.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
از مذاكره با غلامى و نيكبخت بى خبرم
ماجدى : تراكتورسازان با حاشيه سازى به جايى نمى رسند
ميرشاد ماجدى درباره آخرين وضعيت آبى پوشان گفت: بعد از استراحتى كه به بازيكنان داده بوديم، از ديروز تمرينات خود را آغاز كرديم تا براى ديدار با تراكتورسازى تبريز آماده شويم. در ليگ برتر شرايط خوبى داريم و اگر بازى عقب افتاده خود را هم مقابل پيكان برگزار كنيم، در جدول به رتبه ژهاى بالاتر هم صعود مى كنيم.وى درباره زمان بازگشت امير قلعه نويى به تمرينات نيز گفت: قلعه نويى زانوى خود را عمل كرده و متاسفانه در غم از دست دادن مادرش هم عزادار است. او برنامه هاى خود را در اختيار ساير اعضاى كادر فنى قرار داده و فكر مى كنم طى يكى ،دو روز آينده در تمرينات استقلال حاضر شود. بزرگان ورزش ايران در مراسم ختم مادر قلعه نويى شركت كردند و از همه آنها تشكر مى كنم.ماجدى به حاشيه سازى هايى كه از سوى مسئولان تراكتورسازى عليه باشگاه استقلال شده نيز اشاره كرد و افزود: مسئولان تراكتورسازى صحبت هايى را درباره كادر فنى و باشگاه استقلال انجام داده اند كه واقعيت ندارد و مسئولان حقوقى ما نيز پيگير اين مساله هستند و شكاياتى عليه آنها صورت گرفته است. با اين حال به اين مسايل توجهى نداريم و مى خواهيم در تبريز ضمن ارايه يك بازى خوب، بهترين نتيجه ممكن را به ارمغان آوريم تا هواداران خود را شادمان كنيم و تراكتورى ها بدانند با حاشيه سازى به جايى نمى رسند. همچنين بازى هاى سختى با نفت تهران و پيكان در پيش رو خواهيم داشت و اميدوارم روزهاى خوبى در انتظار استقلال باشد.سرپرست استقلال درباره پيشنهاد هانوفر آلمان براى جذب على حمودى نيز اظهار داشت: چنين پيشنهادى واقعيت دارد و از سوى مسئولان باشگاه هانوفر با مديريت استقلال مذاكراتى صورت گرفته است. اگر هم اين انتقال رخ دهد، در نيم فصل خواهد بود.ماجدى درباره حضور عليرضا نيكبخت واحدى و محمد غلامى در استقلال خاطرنشان كرد: اين دو بازيكن جزو نفرات خوب كشورمان هستند، اما تاكنون مذاكره اى با آنها نداشته ايم. صحبت از نيكبخت و غلامى فقط در مطبوعات مطرح شده است و واقعيت ندارد.سرپرست استقلال در انتها درباره مشكلات مالى بازيكنان گفت: بازيكنان تا به امروز ريالى نگرفته اند و فقط به عشق پيراهن استقلال و حرمت هواداران و مسئولان باشگاه بوده كه تمام تلاش خود را كرده اند تا بهترين نتايج را بگيرند. اسپانسر باشگاه به مديريت قول داده تا قبل از بازى با تراكتورسازى مبالغى را به بازيكنان پرداخت كنند تا آنها با روحيه بيشترى گام به ميدان بگذارند.
-
مصاحبه حنیف عمرانزاده
عمران زاده: شرايط ادامه پيدا كند ،ماشينم را مى فروشم
حنيف عمران زاده،مدافع تيم فوتبال استقلال با اشاره به مشكلات مالى اين تيم گفت: با وجود گذشت ۱۱ هفته از ليگ برتر هنوز يك ريال هم دريافت نكرده ايم.او در حاشيه تمرين ديروز استقلال در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرين وضعيت مالى خود اظهار داشت: متأسفانه بعد از گذشت ۱۱ هفته از رقابت هاى ليگ برتر هنوز يك ريال هم دريافت نكرده ايم و اين مسأله تمركز ما را بر هم زده است.وى افزود: همه تيم ها حداقل ۲۰ درصد از قرارداد خود را دريافت كرده است ولى ما پولى نگرفته ايم كه اگر اين روند ادامه پيدا كند مجبور هستم ماشينم را بفروشم چون شرايط خيلى برام سخت شده است. عمران زاده تأكيد كرد: مسئولان تيم استقلال در تلاش هستند تا به بازيكنان پول برسانند اما در اين بين ما خيلى اذيت شديم و هنوز بابت فصل گذشته نيز طلب دارم.مدافع استقلال در خصوص شرايط فعلى تيم استقلال گفت: بعد از ۲ روز تعطيلى در ۲ نوبت صبح و عصر تمرينات مان را آغاز كرديم و تلاش مى كنيم تا به آمادگى مطلوب دست پيدا كنيم.عمران زاده در خصوص صحبت هايى كه مسئولان تراكتورسازى عنوان كردند و گفته اند قلعه نويى فصل پيش به بازيكنان تيمش اعلام كرده تا مقابل استقلال شل بازى كنند گفت: اين صحبت ها صحت ندارد چون قلعه نويى اهل اين كارها نيست. بازيكنان تراكتورسازى در بازى مقابل ما از جانشان مايه گذاشتند و نمى خواستند در تبريز شكست بخورند و من فكر مى كنم آنهايى كه اين حرف ها را مطرح مى كنند بايد عاقلانه فكر كنند چون قلعه نويى در هر تيمى كه بوده به فكر موفقيت است و به دنبال اين كارها نيست.
-
مصاحبه اميرحسين صادقي
صادقى: مشكلات مالى شرايط روحى ما راخراب كرده است
اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: آنهايى كه عليه قلعه نويى اين صحبت ها را مطرح مى كنند سطح فكرشان كوتاه است.او با اشاره به آخرين وضعيت اين تيم گفت: متأسفانه شرايط براى ما خيلى سخت شده و با وجود گذشت ۱۱ هفته از رقابت هاى ليگ برتر هيچ پولى نگرفته ايم.وى افزود: مدام وعده و وعيد مى شنويم اما هيچ اتفاقى نمى افتد. البته در اين بين مديريت باشگاه تلاش زيادى انجام داده و ما هم انتظارى از او نداريم. اما مسئولان بايد كمك كنند تا به وضعيت تيم پرطرفدار استقلال رسيدگى شود.
مدافع استقلال افزود: شرايط فكرى و روحى بازيكنان روز به روز بدتر مى شود و اميدوارم هرچه سريعتر مشكلات مالى باشگاه حل شود.صادقى با تأكيد بر اينكه تمرينات تيمش در دو نوبت صبح و عصر پيگيرى مى شود، گفت: تمام تمركز خود را روى بازى با تراكتورسازى معطوف كرده ايم و مى خواهيم كه در آن مسابقه نيز ۳ امتياز بازى را كسب كنيم.مدافع فصل گذشته تيم تراكتورسازى در پاسخ به اين سطال كه آيا اميرقلعه نويى به شما گفته بود مقابل استقلال شل بازى كنيد، گفت: آنهايى كه قلعه نويى را مى شناسند مى دانند كه او به دنبال اين حرفها نيست و هميشه به دنبال پيروزى است. درست است كه او استقلالى است اما او فصل گذشته مربى تراكتورسازى بوده و ديديد كه در آنجا نيز موفق عمل كرد و امتيازات خوبى براى اين تيم جمع آورى كرد. آنهايى كه اين صحبت ها را مطرح مى كنند سطح فكرشان كوتاه است و نمى شود بيش از اين از آنها توقع داشت.
-
مصاحبه محمود فكرى
بازگشت مجيدى به سود استقلال و خود اوست
فكرى: زمان ما آى پد نبود تا بدهيم و تشويق شويم
محمود فكرى در مورد حضورش در تيم صباى قم، گفت: من و مرفاوى در تيم مس كرمان هم با يكديگر همكار بوديم و اكنون هم اين همكارى ادامه پيدا كرده و مشكلى وجود ندارد. من در تمرينات تيم صبا حاضر شده ام اما هنوز با باشگاه صباى قم در مورد مسايل مالى حرف نزده ام و به زودى با مسئولان باشگاه در اين زمينه جلسه خواهم داشت تا قراردادم را امضا كنم.وى در مورد اينكه مربى ديگرى مثل مربى بدنساز به كادر فنى صبا اضافه مى شود يا نه، گفت: در حال حاضر تيم صبا مربى بدنساز ندارد اما اين مساله به نظر مرفاوى بستگى دارد.مربى سابق استقلال در مورد خداحافظى فرهاد مجيدى، گفت: شرايط براى بازگشت مجيدى به استقلال مهيا نبود و مجيدى هم نمى خواست در تيم ديگرى بازى كند و به همين دليل فكر مى كنم تصميم درستى گرفت كه خداحافظى كرد. او يا بايد براى سال هاى آينده منتظر مى ماند تا برگردد يا خداحافظى مى كرد اكنون هم صحبت هايى مبنى بر بازگشت او مطرح است.فكرى در مورد اينكه آيا بازگشت مجيدى بعد از خداحافظى به ميادين درست است يا نه، گفت: اگر شرايط براى بازگشت مهيا باشد هم به سود استقلال است هم براى مجيدى البته به شرطى كه شرايط مهيا باشد.مربى سابق استقلال در مورد اينكه جواد نكونام گفته هركسى در ورزشگا ه ها تشويق مى شود پول يا آى پد مى دهد، گفت: اين حرف نكونام را نه كاملا تاييد مى كنم و نه كاملا تكذيب، برخى هستند كه بيشتر از آنچه استحقاقش را دارند تشويق مى شوند و برخى ديگر اما به دليل عملكرد خوب و تاثيرگذار شان تشويق مى شوند و هواداران آنها را واقعا دوست دارند. البته زمان ما آى پد نبود كه بدهيم تا تشويق مان كنند و من هم هرگز چنين كارى نكردم بلكه زمان ما آتارى بود. اكنون ديگر بازى بچه ها تو تغيير كرده است.فكرى در مورد اينكه ويسى مدعى شده بود كه او مرفاوى را به باشگاه صبا معرفى كرده و آيا او را هم ويسى به باشگاه صبا معرفى كرده يا نه، گفت: شايد ويسى به دليل اينكه سرمربى گذشته صبا بود مشاوره اى براى انتخاب سرمربى به مسئولان باشگاه داده باشد اما مرفاوى بعد از انتخاب خودش دستيارانش را انتخاب مى كند.
-
مصاحبه آتيلا حجازي
پس از حضور در مراسم ختم مادر قلعه نويى
آتيلا حجازى : يكى از درسهاى پدرم را پس دادم
عصر شنبه، آتيلا حجازى فرزند مرحوم ناصر حجازى در مراسم يادبوددرگذشت مادر سرمربى استقلال حضور يافت و به امير قلعه نويى تسليت گفت .آتيلا به محض ورود با استقبال دوستداران استقلالى حاضر در مراسم روبرو شد كه در طى حضور وى در مراسم ، به دفعات ياد ناصر حجازى را گرامى داشتند .آتيلا حجازى بعد از تسليت گفتن به امير قلعه نويى دقايقى كوتاه در كنار على فتح الله زاده مدير عامل استقلال نشست و سپس مراسم را ترك كرد .آتيلا حجازى در گفتگويى كوتاه در پاسخ به تماسهاى مكرردوستداران پدرش پيرامون حضور در مراسم يادبود درگذشت مادر سرمربى استقلال برغم عدم حضور و تماس تلفنى امير قلعه نويى بابت درگذشت ناصر حجازى با بيان سنگين بودن غم از دست دادن پدر يا مادر گفت : من پاسخگوى رفتار خودم هستم و حضور در اين مراسم را وظيفه اخلاقى ام مى دانستم كه بايد براى عرض تسليت در قبال هم بازى سابق خود در استقلال انجام مى دادم .ضمن آنكه سعى كردم تا با حضور در اين مراسم يكى از درسهاى پدرم را پس دهم .
-
مصاحبه: مهدی رحمتی
ایراد نداشتم در بارسا بازی میکردم
رحمتی: نقش برخیها در عدممصاحبه بازیکنان کمتر از ما سه نفر نبود
خبرگزاری فارس: مهدی رحمتی میگوید نقش بعضی از بازیکنان تیم ملی در مصاحبه نکردن بازیکنان، کمتر از او، کریمی و نکونام نبود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سید مهدی رحمتی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص سکوت چند ماهه خود، شرایط تیم ملی قبل از دیدار 25 مهر با کره جنوبی و مسائل مختلف صحبت کرده است.
گفتوگوی فارس با رحمتی را در زیر میخوانید.
فارس: ابتدا از تصمیمتان مبنی بر صحبت نکردن با رسانهها حرف بزن، چرا در تیم ملی چنین تصمیمی گرفتید؟
این تصمیم گیری جمعی بود و فکر میکنم همه در جریان مسائل باشند. کاروان المپیک ایران با نتایجی که گرفت باعث خوشحالی ما شد و ملت ایران را سرافراز کرد اما اتفاقاتی پس از افتخارآفرینی این عزیزان رخ داد که باعث ناراحتی شد. باید به نکتهای اشاره کنم. تیم ملی ایران مقابل استرالیا در ملبورن به تساوی رسید و پس از صعود به جام جهانی یک ملت را خوشحال کرد. آیا فوتبالیستها به دیگر رشتهها خرده گرفتند؟ متاسفانه در برنامه زنده تلویزیونی و در رسانه ملی به جای انتقاد از عملکرد تیم ملی و راهنمایی، بازیکنان ما را مسخره کردند که این مسئله برای تمام بازیکنان تیم ملی سنگین بود. پس از این اتفاق حرفهای سنگین دیگری هم رد و بدل شد که شاید گفتنش درست نباشد.
فارس: میتوانی واضحتر بگویی؟
از آنجا بود که میگفتند فوتبالیستها پول مفت میگیرند و میخواستند به جامعه القا کنند پولی که ما میگیریم حقمان نیست. باید به حرفهایی اشاره کنم بلکه کمی هم ما را درک کنند. وقتی پسر دوم من به دنیا آمد، پدرش در کنار او نبود. آیا تا به حال چنین چیزی را پیش خود فرض کردهاید؟ من در اردوی تیم ملی بودم و نتوانستم هنگام تولد فرزندم در کنار خانوادهام حضور داشته باشم. مگر چقدر میتوانم در کنار خانوادهام باشم اما همه بحث پول را با این مباحث عوض میکنند. در این 6 سال اخیر چه روزهایی را با فیزیوتراپی و درد گذراندم اما آقایان نمیگویند که اردوها مثل حبس میماند.
باید شب و روز در هتل باشیم و به در و دیوار نگاه کنیم و فکرمان را روی مسابقات بگذاریم و بدنمان را آماده نگه داریم. در اردوی تیم ملی خوش نمیگذرد و جای خوشگذرانی هم نیست. ما باید فاصله ایجاد شده بین فوتبال ایران و سایر رقبا را از لحاظ امکاناتی و پیشرفت فوتبالی با تمرکز بیشتر و زمانبندی مناسب پر کنیم.
همان زمان بود که مقابل برخی توهینها تصمیم گرفتیم سکوت کنیم و بیانیه بدهیم اما دیدیم که همه متحد شدهاند و از ما انتقاد شدیدی میکنند. شاید باید زودتر میگفتیم که از این دو سه برنامه و یا رسانه دلخوری داریم.
فارس: پس به همین خاطر سوء تفاهمات طول کشید؟
همینطور است اما درست نبود که هر روز تخریب شویم بدون آنکه برخیها از خیلی از مسائل اطلاع داشته باشند. حتی چند تن از بازیکنان تیم ملی گفتند میخواهند دیگر مصاحبه نکنند. ما میخواستیم با انتشار بیانیه ضمن انتقاد از آن یکی دو برنامه رسانه ملی از بقیه مردم و دیگر رسانهها درخواست حمایت کنیم اما مگر به ما فرصتی داده شد؟ متاسفانه تمام دوستان رسانهای ما این طور برداشت کردند که میخواهیم مقابل آنها باشیم. به دو سه نفر از خبرنگاران رسانهها که میخواستند مصاحبه کنند گفتم ناراحتی من از شیوه گفتاری فلان مجری بعد از مسابقات المپیک بود و هیچ مشکلی با رسانهها ندارم.
فارس: منظورت فردوسیپور است؟
اگر فردوسیپور از ما انتقادی انجام دهد، شاید ناراحت شویم اما او یک فرد فوتبالی است و حق اظهار نظر و انتقاد دارد ولی مجری که هیچ سررشتهای از فوتبال ندارد، نباید در رسانه ملی بگوید که ما فوتبالیستها را باد کردیم و حالا هم آنها را منفجر میکنیم. البته شاید در یکی دو روز اول خیلی ناراحت شدم اما من، علی کریمی و جواد نکونام سالهاست در این فوتبال هستیم و بالا و پایینهای زیادی دیدهایم.
سال 84 و حتی سالهای 85 و 86 سختیهای زیادی را دیدم و تحمل کردم ولی بعداز گذشت چند روز انتقادات تخریبی دیگر برایم اهمیتی نداشت. نمیگویم خوشحال بودم اما اهمیت زیادی هم نمیدادم.
فارس: چه طور؟
من از شما سؤال میپرسم مگر نمیگوییم که مسلمان هستیم و همه چیز را از روی اعتقاداتمان انجام میدهیم. مگر نمیگوییم خدا به ما عزت داده و هر چه به دست میآوریم از او است؟ پس چطور باید بگویند ما شما را باد کردیم و حالا منفجر میکنیم یا میگویند ما فوتبالیستها را بزرگ کردیم و خودمان هم آنها را خراب میکنیم. یعنی نگاه خداوند به بندگانش اینگونه است؟ حرف من این است اگر من موفق شوم اول از همه به خاطر لطف خداست و در کنارش راهنمایی اهالی فن و رسانهها اما هیچ گاه نگوییم ما کسی را بزرگ کردیم و حالا او را به زمین میزنیم.
خوشحال هستم این اتفاقات به اسم من، کریمی و نکونام در اردوی تیم ملی تمام شد تا بازیکنان دیگر تحت تاثیر قرار نگیرند. چون ما نسبت به بقیه باتجربهتر هستیم و شاید اگر انتقاداتی که در مورد من اتفاق افتاد، در مورد یک بازیکن جوان تیم ملی انعکاس پیدا میکرد، او خیلی سخت برمیگشت و شرایط غیر قابل تحملی را میدید و تاب آن را نداشت. نمیخواهم قضیه را بشکافم و بگویم نقش بعضی از بازیکنان تیم ملی در این اتفاق کمتر از ما سه نفر نبود اما شهامت آن را داریم که بگوییم ما همه با هم همراه بودیم و در این اتفاق نقش داشتیم. شاید روزهای اول این قضیه میخواستم ورود کنم و بگویم این اتفاقات کار ما نیست ولی عدهای گفتند بازیکنان ترسیدهاند و عقب نشینی کردند. اصلا بحث ترس نبود اما بیشتر از این نمیشد انتقاد غیرمنصفانه را تحمل کرد.
فارس: شرایط به گونهای پیش میرفت که همه تصور کنند تو، کریمی و نکونام عامل مصاحبه نکردن بازیکنان بودید...
این موضوع در روزهای اخیر یکی از بزرگترین سؤالات در ذهن من بود. مگر من از ابتدا بازیکن تیم ملی به دنیا آمدم؟ من گذشتههایم را فراموش نکردم و به عنوان دروازه بان ذخیره فجر شهید سپاسی وارد فوتبال شدم. 6 سال دروازه بان دوم تیم ملی بودم اما حتی به عنوان گلر سوم به جام جهانی نرفتم.
تا به حال به این فکر کرده بودید من 6 سال دروازهبان تیم ملی باشم اما حتی به عنوان گلر سوم به جام جهانی نروم؟ ناراحتی آن اتفاق خیلی بیشتر از تمام اتفاقات فوتبالی من بود. بحران به آن بزرگی را پشت سر گذاشتم هر چند هضم آن برایم سخت بود. سرد و گرم چشیدن به همین مسائل است. حتی در این برهه که شما اشاره کردید تمام اخبار را پیگیری میکردم و مطمئنم در آن روزها نکونام و کریمی هم همین شرایط را داشتند.
اینکه بیایند و بگویند مصاحبه نکردن کار این سه نفر بوده ضعف آنها را نشان میدهد و خوب نیست تمام تقصیرها را به گردن دیگران بیندازیم. میخواستند بگویند که تمام تقصیرها گردن ما است اما مگر باورتان میشود تمام بازیکنان تیم ملی گوش به فرمان من نوعی باشند؟
فارس: بگذریم. اردوی تیم ملی چه طور است؟
اردوی خوبی داریم و با انگیزههای متفاوت. بعد از بازی با لبنان که حقمان باخت نبود. تمام بازیکنان با انگیزه متفاوت آمدند چون میدانند سه امتیاز بازی با کره تعیین کننده است. ما در خانه خودمان بازی میکنیم و میخواهیم مردم را خوشحال کنیم.
فارس: چه طور شد که به لبنان باختید؟
آنها آخرین شانس خود را برای بقا در جدول تجربه میکردند و با وجود اینکه در آن بازی شانسهای زیادی داشتیم، نتوانستیم برنده شویم. درست بر عکس بازی با ازبکستان که شانسی نداشتیم اما بازی را بردیم. از 8 موقعیت صد در صد گل استفاده نکردیم که آخرین آنها در دقیقه 94 نصیب خود من شد. جو استادیوم کاملا به ضرر ما بود و در نیمه اول 8 دقیقه وقت تلف شده باید گرفته میشد.
فارس: پس از گلی که از لبنان خوردی، انتقادات را شنیدی؟
همه آنها را گوش کردم. نظر کارشناسان محترم است ولی از همه مهمتر برایم نظر سرمربی تیم ملی و مربیان دروازه بانی تیم ملی است. من با مربیان خودم مثل رشیدی، عابدزاده، غلامپور، بابازاده و ترابپور و صحبت کردم و تمام این دوستان گفتند روی گل مشکل از تو نبود و من بیتقصیر بودم. نظر این دوستان برایم مهم است چون از نزدیک با من کار میکنند و از همه مهمتر اینکه تجربه بازی ملی دارند.
با این وجود مگر میشود یک گلر اشتباه نداشته باشد و یا بابت گلی که میخورد خودش را سهیم نداند؟ درست است بابت دریافت گل بیایثم و بگویم طبق دستور سرمربی تیم و شرح وظایف در امور دفاعی در فلان صحنه فلان بازیکن باید دفع توپ را انجام میداد؟ ما مانند رشته زنجیری هستیم که پاره شدن هر کدام از حلقهها به سایرین هم ضربه میزند.
فارس: شفاف سؤال کنم. در کدام یک از بازیها خودت را مقصر میدانی و در کدام یک عملکردت را قبول داری؟
نمیتوانم در مورد خودم اظهار نظر کنم اما وظیفه من توپ گرفتن است. هیچ انسانی بدون اشتباه نیست و بازیکنی که در رده ملی بازی میکند باید سطح اشتباهاتش پایینتر باشد. در بازی استقلال و ملوان تیم روی اشتباه من گل خورد اما در کل معتقدم نمیتوان برای گل خوردن به دنبال فرد خاصی به عنوان مقصر گشت. همه در گل خوردن سهم دارند همانطور که در زدن گل یا موفقیت سهیم هستند.
فارس: با همه این توضیحات باز هم به نحوه دروازهبانی تو ایرادهایی گرفته میشود. قبول داری؟
بارها گفتهام مگر میشود ایرادی نداشته باشم؟ اگر من نقطه ضعف و ایراد نداشتم که باید جای والدس در بارسا بازی میکردم!مگر خود شما در کارتان اشتباه نمیکنید؟ یا یک گزارشگر در گزارش خود اشتباه نمیکند؟ بارها اتفاق افتاده که گزارشگران یک کلمه را پس و پیش گفتهاند. معلوم است که من هم ایرادهایی دارم و هیچ وقت نگفتهام که کامل هستم.
فارس: پس از بازی با لبنان کیروش با تو صحبت نکرد؟
سر میز شام نشسته بودیم که صحنه گل را دوباره دید و به من گفت که مقصر نبودم.
فارس: با همه این اتفاقات فکر میکنی به جام جهانی میرویم؟
هنوز چیزی را از دست ندادهایم. مهم این است که امتیازات داخل خانه را جمع کنیم. به امید خدا اگر از دیدار با کره و ازبکستان 4 امتیاز بگیریم و در بازی با لبنان که در ورزشگاه آزادی برگزار میشود، پیروز شویم، به جام جهانی میرویم. اینها مستلزم این است که مردم خوب کشورمان حمایتمان کنند. درست است که در بازی با لبنان انتظارات را برآورده نکردیم اما سعی میکنیم در بازی با کره آنها را خوشحال کنیم.
فارس: برخی میگویند کیروش بیش از اندازه خوشبین است چون بعد از شکست مقابل لبنان خیلی راحت اعلام کرد کره را میبریم در حالی که مردم خیلی نگران هستند.
متاسفانه ما ایرانیها خودمان را قبول نداریم. تیم ملی در آستانه جام جهانی 98 در 10 دقیقه نتیجه را عوض کرد و در حالی که تا دقیقه 81 حذف شده بودیم، لطف خدا شامل حال ما شد و دعای خیر مردم و زحمت بازیکنان در 10 دقیقه جواب داد و به جام جهانی رفتیم. کیروش ایرانی نیست اما با روحیات ما آشنا شده و میداند ما کارهای سخت را راحتتر انجام میدهیم. دیدید که در ازبکستان با وجود آن همه فشار چگونه سه امتیاز را گرفتیم.
کیروش همیشه حرف خوبی میزند. او میگوید مستطیل سبز تنها جایی است که هنگامی که 11 بازیکن مقابل 11 بازیکن دیگر قرار میگیرند، سیاست هم نمیتواند مقابل اراده آن 22 بازیکن قد علم کند. چون تمام مسائل بیرونی خنثی میشود و ربطی به همت بازیکنان در زمین ندارد. حتی اگر مقابل تیم ملی برزیل هم بازی کنیم، بازی با نتیجه صفر - صفر آغاز میشود و همه چیز به همت بازیکنان دو تیم برمیگردد، بنابراین میتوانیم کره را شکست دهیم و به حرف مربیمان ایمان داریم.
فارس: به استقلال برسیم. تا قبل از بازی گذشته انتقادات زیادی میشد که تیم نتایج خوبی نگرفته است.
سرمربی تیم عوض شده و بازیکنان جدید به تیم اضافه شدهاند. برای هماهنگی نیاز به زمان بود و با وجود اینکه زمان زیادی نداشتیم، اما خوب نتیجه گرفتیم.
فارس: اتفاقی که برای قلعهنویی افتاده، در روند رو به رشد استقلال تاثیر ندارد؟
جا دارد از طریق شما به قلعهنویی بابت درگذشت مادرش باز هم تسلیت بگویم و با او ابراز همدردی کنم. از قلعه نویی میخواهم ما را در کنار خود ببیند و دعا میکنم خدا به او صبر بدهد تا روحیه از دست رفته خود را پیدا کند. غم از دست دادن مادر سخت است اما مطمئن باشید تمام تلاشمان را میکنیم تا در کنار او باشیم.
قلعهنویی مربی بزرگ و کاملا حرفهای است و مطمئن هستم خیلی زود خودش را با این شرایط وفق میدهد. ما بازیکنان هم قطعا به او کمک خواهیم کرد.
فارس: بازی آینده استقلال مقابل تراکتورسازی است و با توجه به اینکه قلعهنویی فصل گذشته سرمربی این تیم بوده، پیش بینی میشود بازی جنجالی و پرحاشیهای را ببینیم. نظر تو چیست؟
ترجیح میدهم در خصوص این بازی صحبت نکنم چون زمان زیادی به آن بازی باقی مانده و انسان از فردای خود خبر ندارد. فعلا تمام تمرکزم روی بازی با کره است و هنگامی که وقت صحبت رسید در خصوص آن دیدار حرف خواهم زد.
فارس: مشکلات مالی استقلال باعث شده برخی از بازیکنان اعتراض کنند، تو به عنوان کاپیتان استقلال نظرت چیست؟
تاکنون میگفتند مسائل مالی برای من در اولویت است اما بابت امسال یک ریال نگرفتهام و از سال قبل نیز طلب دارم. اگر مادیات برای من مهم بود میتوانستم به تیمی بروم که 2،5 برابر استقلال به من پول میداد. برخی میگویند مگر میتوان قید پول را زد اما چرا نمیشود؟ اگر شما خبرنگار یک رسانه پر مخاطب باشی بهتر است یا کم مخاطب؟
من نه تنها از این شرایط مالی باشگاه رضایت ندارم بلکه معترضم اما نمی توانم بگویم سرمربی یا مدیرعامل مقصر است. شرایط اقتصادی کشور این روزها مطلوب نیست و فوتبال هم در مخاطره است. پول به وزارت و باشگاه نرسیده و باید دعا کنیم این مشکلات حل شود.
فارس: این روزها حنیف عمرانزاده دوست صمیمی تو فعلا نیمکت نشین است. با او صحبت نکردی؟
او یکی از بهترین مدافعان ایران است و از صمیمیترین دوستان من محسوب میشود. من هر روز با او حرف میزنم و مطمئن هستم خیلی زود به شرایط ایدهال میرسد و جایگاهش را پس خواهد گرفت.
فارس: صحبت خاصی نداری؟
از طریق شما به جواد زرینچه به دلیل درگذشت مادرش تسلیت میگویم و امیدوارم مردم 25 مهر در روز بازی با کره یکپارچه متحد باشند تا شادی به آنها هدیه شود.
-
مصاحبه آرش برهانی
برهانی: مسئولان استقلال فقط قول میدهند
وعده 25 مهر را دادهاند
خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال با انتقاد از مسئولان این باشگاه تاکید کرد که تا امروز فقط وعده دریافت پول را شنیده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، مشکلات مالی باشگاه استقلال این روزها باعث ایجاد شایعاتی شده و حتی مدیرعامل این باشگاه اعلام کرده در صورتی که پول از وزارت ورزش نرسد، این تیم دچار بحران خواهد شد.
در عین حال بازیکنی نظیر آرش برهانی به خاطر همین مشکلات در تمرین روز گذشته شرکت نکرد تا با مسئولان این باشگاه صحبت کند.
برهانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص دلایل غیبتش در تمرین دیروز و اتفاقاتی که در این چند وقت اخیر برایش رخ داده، صحبتهایی را انجام داد که در زیر میخوانید.
فارس: چرا روز گذشته به تمرین نرفتی؟
یک سری مشکلات مالی داشتم که فکر میکنم باشگاه کاملا در جریان آنها است. حس کرده بودم بدقولی شده و نمیدانم که تا چه زمانی این اتفاقات میخواهد ادامه داشته باشد. دیروز به تمرین نرفتم تا با مسئولان صحبت کنم تا هم تکلیف خودم و هم تکلیف آنهایی که چک دستشان دارم را روشن کنم.
فارس: حالا تکلیف چه شد؟
صورت خوشی ندارد که مدام بگویند 3-4 روز دیگر مشکلات حل میشود. خسته شدهایم. اول گفتند قبل از تعطیلات، بعد گفتند تعطیلات اجلاس تمام شود، صد در صد پول میدهیم. بعد گفتند قبل از بازی با راه آهن و بعد از آن گفتند قبل از بازی با نفت آبادان، حالا هم میگویند چند روز دیگر. مدام قول، قول و باز هم قول اما انجام نمیشود. خدا میداند بازیکنان نمیتوانند تمرکز کاملی روی تمرینات و بازیها داشته باشند. روی همین قولها قبل از بازی با صبا حساب کرده بودم و فتح الله زاده به من گفت که حتما به تو پول میدهم اما بعد از بازی حتی نتوانستم ایشان را پیدا کنم. هر رایزنی بود انجام دادم اما نتوانستم با او حرف بزنم.
فارس: هنوز با مسئولان صحبت نکردی؟
دیروز با علی امیری معاون باشگاه حرف زدم و ایشان گفت که این دفعه صد در صد تا 25 مهر ماه به بازیکنان پول میدهیم. از این بیست و پنجمها خیلی آمده و رفته ولی باز هم صبر میکنیم. این همه صبر کردیم تا 25 مهر هم صبر میکنیم. مدام استرس دارم که نکند نتوانم چک فلان روز را پاس کنم و یا نتوانم طلب فلان شخص را بدهم.
فارس: اینگونه حرف میزنی، مسئولان ناراحت نشوند؟
به نظر شما من بد صحبت میکنم؟
فارس: شاید مدیران و مسئولان ما در ایران زیاد طاقت انتقاد را نداشته باشند.
انتقاد نیست، حقیقت است. من هیچ کس را زیر سؤال نمیبرم و توهین نمیکنم اما ای کاش متولیان و مسئولان خودشان را جای ما بگذارند. کل مجموعه استقلال مشکلات را میدانند. من اینگونه حرف میزنم که اگر تا روز 25 مهر ماه پول نگرفتیم مردم از دست بازیکنان ناراحت نشوند و دوباره نگویند بازیکنان به خاطر پول بازی میکنند.
مشکلاتی داریم که شاید هواداران ندانند. آنها خیلی از مسائل را نمیدانند و فقط 90 دقیقه را تماشا میکنند. بازیکنان در تمرین استرس موعد فلان چک خود را دارند ولی هوادار این را نمیداند. در این مدت سر تمرین نکردنم حرفهای زیادی مطرح شد ولی امیدوارم هواداران اتفاقات را پای بیغیرتی بازیکنان نگذارند. بازیکنی که فکر و ذکرش درگیر باشد، نمیتواند خوب تمرین کند. به خدا من هم خانواده دارم و مثل مردم باید هزینههای زندگیام را بپردازم.
فارس: میگفتند یکی از بازیکنانی که بحث بازداشتش به خاطر مشکلات مالی مطرح شده، تو بودی. چنین چیزی صحت داشت؟
بحث بازداشت مطرح نبود ولی مشکلات مالی داشتم. حتی خود آقای فتحاللهزاده بحث بازداشت من را تکذیب کرد اما کتمان نمیکنم آنقدر مشکل مالی داشتم که مجبور شدم خط موبایلم را بفروشم تا چکم را پاس کنم. یک سال بود که به یک نفر بدهکار بودم و پول زیادی از من میخواست و شما چه کسی را سراغ دارید به خاطر دریافت طلبش صبر کند؟
فارس: ظاهرا بازیکنان به یکدیگر پول قرض میدهند...
یکی ماشینش را میفروشد و یکی هم مثل من خط موبایلی را که خیلی دوست داشتم، فروختم. باور کنید کار به جایی رسیده که پول توجیبی هم نداریم.
فارس: تا به حال چقدر از باشگاه پول گرفتهای؟
من مبلغی دریافت کردم که جالب است در خصوصش توضیح دهم. 4 ماه پیش باشگاه به من پولی پرداخت کرد که از آقای امیری خواستم مستقیما پول را به حساب طلبکارم بریزد. اصلا رنگ پول را ندیدم. 11 هفته گذشته یک ریال نگرفتهایم و به خدا بعد از 8 ماه بیپولی، پول را مستقیما به حساب شخص مورد نظر ریختم. در این فصل سه چک دارم که مبلغش خیلی بیشتر از طلبم از باشگاه است. من هم روی حساب قرارداد و طلبم چک میکشم. حتی وقتی پول را به حساب طلبکارم ریختند، هیچ اعتراضی نکردم.
قرار بود اردیبهشت به ما پول بدهند و من برای برج 5 چک کشیدم. سه ماه وقفه انداختم که اگر باشگاه پولی نداشت، در فاصله این سه ماه چک را پاس کنم ولی باز هم این اتفاق نیفتاد. نمیگویم پولی نگرفتهام چون همانطور که گفتم مبلغ را به حساب شخص دیگری واریز کردم. ولی در مقابل پولی که از باشگاه طلبکارم رقم دریافتیام ناچیز است.
فارس: چرا بقیه اعتراض نکردند؟
بقیه هم گفتهاند. صادقی و عمرانزاده هم حرف زدهاند. تعدادی از بازیکنان ما از تیمهای دیگر آمدهاند و مطالبات خود را از آنها گرفتهاند ولی من چنین شرایطی ندارم. به خدا قسم من شرایط استقلال را میدانم چون سالها در این تیم بازی کردم ولی انصافا مشکلات امسال عجیب و غریب است.
فارس: این روزها قلعه نویی نیز عزادار است و با او هم نمیتوانید صحبت کنید.
ما شرایط امیر خان را درک میکنیم و میدانیم چه غم بزرگی دارد. باید از لحاظ روحی به او کمک کنیم و خوشبختانه مجید صالح هم سرمربی بوده و هم تجربه دارد که تمرینات شادابی را برای بازیکنان در نظر بگیرد.
فارس: به نظر میرسد در بازی آینده مقابل تراکتورسازی بازی حاشیهای و جنجالی را ببینیم؟
نباید بگوییم فلان بازیکن فصل گذشته در آن تیم بازی میکرده و این مسائل حساسیت به وجود میآورد. بازیکنانی که در تراکتورسازی بازی کردهاند، برای آنها زحمت کشیدهاند و باید از آنها تشکر کرد. تبریزیها در خواب هم نمیبینند تراکتورسازی دوباره نایب قهرمان شود و هر چقدر هم هزینه کنند نمیتوانند این عنوان را به دست بیاورند اما قلعه نویی این کار را برای آنها انجام داد.
جالب اینجاست که سال گذشته این تیم آنقدر متحول و مدعی شده بود که حتی اگر تراکتورسازی مساوی میکرد آنها ناراحت میشدند. فکر نمیکنم قلعه نویی در حق تراکتورسازی بدی کرده باشد که بخواهند چنین رفتارهایی با او انجام دهند و یا بگویند بازی در آنجا سخت و جنجالی است.
فارس: ظاهرا از کیروش انتقاد کرده بودی چون به تیم ملی دعوت نشدی؟
من حرفم را تکذیب نمیکنم ولی دوستان مقداری پیاز داغش را زیاد کرده بودند. خواهش میکنم از حرفهای امروز من برداشتهای شخصی نکنند و تیترهای استنباطی نزنند. من گفتم در این سه چهار هفته بد کار نکرده بودم و دوست داشتم مثل خیلیها دعوت شوم و به تیم ملی خدمت کنم. مهاجمان تیم ملی مثل انصاریفرد، قاضی و غلامی بازیکنان بسیار خوبی هستند ولی من هم 8 سال پیش در جام جهانی بودم و در دو دوره در مقدماتی جام جهانی حضور داشتم. فکر نمیکنم چیزی از آنها کم داشته باشم. هر چند قبول دارم سه گل در 8 بازی آمار زیاد خوبی نیست ولی توقعم این بود که مربیان تیم ملی نگاهی هم به من داشته باشند. این عین صحبت من بود و هیچ انتقادی نسبت به نحوه انتخاب دیگر بازیکنان یا ملاک او انجام ندادم و حالا هم از تلاشم کم نمیکنم و مطمئن باشید بیشتر تلاش میکنم تا به تیم ملی دعوت شوم.
-
مصاحبه مهدی هاشمی نسب
من بچه بودم، خواهرم استقلالي بود و من پرسپوليسي. در يکي از داربيها با هم کريخواني داشتيم. پرسپوليس به استقلال باخت و من از داغ دل، خواهرم را آنقدر کتک زدم که دندانهايش شکست.
جام ورزشی؛ من بچه بودم، خواهرم استقلالي بود و من پرسپوليسي. در يکي از داربيها با هم کريخواني داشتيم. پرسپوليس به استقلال باخت و من از داغ دل، خواهرم را آنقدر کتک زدم که دندانهايش شکست.
همين چند وقت پيش جايي رفته بودم که يک راننده وانت نيسان من را شناخت و چون پرسپوليسي بود، بدترين الفاظ را نثارم کرد؛ دعوا کرديم و من کتکش زدم. نامه دادگاهش درِ خانهمان آمد.اما اين منم که کم نميآورم.
"مهدي هاشمي نسب را از جهت "ياغي بودن" با مجتبي محرمي مقايسه مي كنند.
به هر حال روزي،روزگاري نه خيلي دور او با 100 ميليون در انتقالي جنجالي از پرسپوليس به استقلال رفت و اين انتقال حاشيه هاي فراواني برايش داشت.
حاشيه هاي بعضا تلخي كه شنيدن آنها مايه تاسف است. اينكه برخي طرفداران پرسپوليس مادرو برادرش را به طرز وحشتناكي كتك زدند. اينكه انواع و اقسام فحش هاي ركيك نثارش شد و...
آنچه در ادامه مي خوانيد بازنشري است از گفت و گوي جنجالي و جالب مهدي هاشمي نسب.
مهدي هاشمي نسب استقلالي است
من استقلالي ام.استقلالي خداحافظي کرده ام و استقلالي مي ميرم.
دندان هاي خواهرم را شكستم!
من بچه بودم، خواهرم استقلالي بود و من پرسپوليسي. در يکي از داربيها با هم کريخواني داشتيم. پرسپوليس به استقلال باخت و من از داغ دل، خواهرم را آنقدر کتک زدم که دندانهايش شکست.
گلي كه به اندازه 4 گل مي ارزد!
يک گل زده ام به اندازه همه آن چهار گل مي ارزد.برويد از استقلالي ها بپرسيد.از پرسپوليسي ها هم بپرسيد.آن گل چهار گب بيشتر زير زبانشان مزه کرده؟يا آن گلي به پرسپوليس زدم بيشتر ناراحتشان کرده... اصلا بگذاريد ماجرا را تمام کنم.پرسپوليس در وجود من مرده
رفتن من به استقلال، به هيچ بنيبشري ربط ندارد
من يک سوال دارم.چطور ميشود در جام باشگاههاي آسيا، پرسپوليس در دو بازي، به دو تساوي صفر بر صفر ميرسد و در بازي آخر مرحله مقدماتي، تنها در صورتي به چهار تيم نهايي صعود ميکند که بازي را ببرد، اما بازي تا دقيقه 75، صفر بر صفر بود و پرسپوليسِ در آستانه حذف است. مهدي هاشمينسب در دقيقه 70 گل پيروزيبخش و صعود پرسپوليس را در بازي سوم به ثمر ميرساند و بعد کنار گذاشته مي شود؟
من به خاطر اين رفتارها به استقلال رفتم، اصلا به هيچ بنيبشري ربط ندارد. من قراردادم به پايان رسيد و به استقلال رفتم.همين.
ماجراي آن گل عجيب
کار آن بالايي بود.شما فقط به اين نکته مهم توجه کن.احمد عابدزاده در تمام طول عمر بازيگرياش، حتي در بازياي که ما همراه با پرسپوليس، در کره جنوبي بوديم و هوا به شدت باراني بود، سُر نخورد، اما آن روز سُر خورد؛ ميدانيد چرا؟ چون افشين ايستاد و وقتي توپ را ارسال کردند، احمد عابدزاده به سمت من آمد و با صداي بلند گفت: «منم!» به همين دليل افشين ايستاد. احمد پايش سر خورد و من با سر به توپ ضربه زدم و توپ به گل تبديل شد. از وقتي توپ به تور خورد و ورزشگاه منفجر شد، ديگر هيچي نفهميدم. در آن بازي آنقدر عصبي شده بودم که بين دو نيمه عضلات دوقلويم گرفته بود، حتي منصورخان ميخواست مرا تعويض کند، اما يک حسي به من ميگفت که بايد در زمين بمانم. بايد يک اتفاقي ميافتاد که افتاد.کار خودم را کردم.اما حيف که غش کردم. اگر در بازي ميماندم، شايد استقلال پيروز ميشد.اي کاش غش نميکردم! اي کاش! با آن گل که جواب خيليها را دادم، در زمين ميماندم و نميگذاشتم تا علي کريمي گل مساوي را بزند.
كتك خوردم،ترور شدم
کتک خوردم.ترور شدم اصلا.خيلي از پرسپوليسيها به من بد و بيراه گفتند، اما همه آنها را حلال ميکنم. مهدي هاشمينسب از پرسپوليس رفت، اما همه ميدانند که در قلب آنها قرار دارم، اما همه آنها بدانند که من يک استقلالي دوآتشه هستم که با استقلال از فوتبال حرفهاي خداحافظي کردم. حتي در تيمهايي که مقابل استقلال ايستادم، هيچ وقت از هواداران استقلال فحش نخوردم و تا زماني که به استقلال رفتم، هميشه مورد محبت هواداران استقلال بودم.
بهترين گل زندگيام
آخر اين سوال است؟معلوم است! بهترين گل زندگيام را به پرسپوليس زدهام؛ نه به خاطر اينکه تيم سابقم بود، بلکه حقم بود! باز هم اگر به آن روزها برگردم، به استقلال ميروم و استقلالي ميشوم تا خيليها را بسوزانم.
پرسپوليسي ها مادرو برادرم را به طرز وحشتناكي كتك زدند
اصلا در گلويم عقده شده بود. ميداني چرا در آن بازي سعي کردم به پرسپوليس گل بزنم؟ براي آنکه در بازار کرج، هواداران پرسپوليس بعد از رفتن من به استقلال مادرم را به بدترين وجه کتک زدند و همين مانده بود تا چاقويش بزنند و اگر مردم به دادش نميرسيدند، شايد مادرم را از دست ميدادم. همينطور برادرم را جلوي در خانهمان و در چند جاي ديگر کرج کتک زدند. من براي پرسپوليسيها چهار گل زده بودم و مزه آن گلها هنوز زير دندانشان است، اما من دندانهايشان را با آن گل مسواک زدم و بهتر بگوبم جرم گيري کردم تا مزهاش از بين برود.
راننده نيسان را زدم چون فحش داد
همين چند وقت پيش جايي رفته بودم که يک راننده وانت نيسان من را شناخت و چون پرسپوليسي بود، بدترين الفاظ را نثارم کرد؛ دعوا کرديم و من کتکش زدم. نامه دادگاهش درِ خانهمان آمد.اما اين منم که کم نميآورم..