من بازیه دیشب رو ندیدم صبح که اومدم پشت کامپیوتر خفن سورپرایز شدم هنوزم باورم نمیشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
من بازیه دیشب رو ندیدم صبح که اومدم پشت کامپیوتر خفن سورپرایز شدم هنوزم باورم نمیشه.
دیشب به زمین زمان بد بیراه گفتم اعصابم خرد شده بود این بازیکنان گرانادا که چنان اعتماد به نفسی پیدا کرده بودند که داشتند مثه بارسا بازی میکردند دیشب از بس حرص خوردم که نگو...
اصلا همه نابود بودند مودریچ رو نگو که که خیلی مزخرف بازی میکرد سگ اوزیل به پای مودریچ می ارزه ...
رونالدو که با با مصدومیتی که داشت از دست مودریچ عاصی شده بود که بهش پاس نمیده مودریچ فکر نکنم در حد اندازه های رئال باشه ...
دست رونالدو هم درد نکنه خیلی قشنگی به خودمون زد واقعا گل کاشت ایندفعه برای تیم حریف ..
اگه بگیم تیم خسته بود و از این حرفا داریم بهونه تراشی میکنیم کریم چشماش چپ میبینه به جای اینکه بزنه تو دروازه میزنه اون بر دروازه اعصابم از دست زمین زمان خرد بود
دیگه باید همینجا از لیگ خداحافظی کنیم و به فکر کوپا و لیگ قهرمانان باشی ...
بازم میگم اگه امسال کوپا و لیگ قهرمانان رو گرفتیم مورینیو موندگار میشه !!!
اما رئالی که دیشب دیدم با اون رئالی که تو الکلاسیکو دیدم زمین تا اسمون فرق داشت خیلی نابود بودیم !!!
چرا اینجوری بازی کردن ؟ حال بازی کردن نداشتن کریس هم اگه گل به خودی زد فدای سرش وقتی کسی اون جلو نباشه که واسش بازیسازی کنه همین میشه دیگه کاکا اگه تو زمین بود یه موقعیت حداقل واسش می ساخت این کایخون چه غلطی می کرد بنزما دروازه ی خالی رو زد خونه همسایه مودریچ هم که ارزش اعتماد مورینرو نداشت جای اوزیل خالی کاکا می ارزید جای اوزیلو بگیره
قرار نیس مگه نیمارو بگیریم؟ رامالی مربی سانتو که گفته بارسا با سبک بازی اون هماهنگ تره و رئال قانونمنده مورینیو تو بند تاکتیکه و با نیمار دچار مشکل میشه پس ینی نیمار هم نمیاد . پنج شنبه تولد کریسه 28 ساله میشه
دیگه رءال داره تو لیگ خیلی خیلی بد بازی می کنه کسل می شم وقتی بازی هاشو می بینم پرسپولیس تو لالیگا بود بهتر نتیجه می گیرفت
کریس الان به همه تیم های لالیگا حتی رئالم گل زده :luuugh:
"کریستیانوی 28 ساله ، هنوز جوان تر از زیزو "
اهمیت نجومی کریستیانو ، فقط روزی مشخص می شود که بازی را ترک کند (امیدوارم که حداقل هشت تا ده سال بعد ، نه زودتر) . ستاره پرتغالی امروز 28 ساله می شود ، آن هم در حالی که بیشتر شبیه یک بازیکن فوق با تجربه شده است . در این سن 179 گل در رئال زده و رکورد اسطوره هایی نظیر مولونی ، رونالدو ، خوانیتو ، پاهینیو ، هیرو ، میشل ، آمانسیو ، بوتراگوئنیو و پیری را شکسته است . با سه گل دیگر که می تواند مقابل سویا یا منچستر بزند ، به رکورد خنتوی اسطوره ای می رسد . اما بحث فقط رکورد و آمار نیست ، بلکه رسیدن به این شاهکار در چنین سنی است .
زیدان که به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تاریخ رئال در این پیراهن شناخته می شود در روز 9 ژولای 2001 و در سن 29 سالگی به رئال پیوست و پنج سال در این باشگاه ماند . کریستیانو هنوز از او جوان تر است و تبدیل به یک اسطوره شده است . تولدت مبارک آدم آهنی .
تولدت مبارک آدم آهنی
تولدت مبارك CR7 تو بهترين بازيكن دنيا هستي شك نكن عاشقتم دوست دارم قصاب بارسلونا :ohum:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
27 سال پيش ساعت 10:20 صبح در ماديرا ستاره ای متولد شد ،ستاره ای که به لطف ايزد منان همچنان می درخشد... اوست که در دنيای توپ گرد و خاک می کند ...به شکوفا نشستن گلهای فونچال مژده ی میلادت را به ما میدهد .روز تولد تو برای دنیای حقیر و کوچک ما میلاد دوباره ی دنیاست ...پس به پاس رکوردها و تکنیک های نابت سالروز شکوفایی شکوفه ی وجودت بر شاخسار حیات فرخنده باد .به تمام دوستداران و هواداران رئال مادرید ، پنجم فبريه ميلاد کريستيانو رونالدو ، اسطوره زنده دنیای فوتبال رو تبريک عرض می کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]چشمانت را باز کردی و دنیا غرق نگاه زیبایت شد
زیبایی های دنیا از آمدن تو پیدا شد ، روزها گذشت و چهره زیبایت در آسمان دلم آفتابی شد
دریای زندگی به داشتن مرواریدی مثل تو می نازد ، همه زیبایی های دنیا با آمدن تو می آید و اینگونه زندگی با تو زیبا میشود ، اینگونه چشمانم با دیدن یکی مثل تو عاشق میشود
و امروز روز میلاد دوباره تو است ، در این هوای ابری نیز خورشید در لابه لای ابرها به انتظار دیدن تو است…
و این لحظه قشنگترین ساعت دنیاست ، و این ماه درخشانترین ماه دنیاست که تو را درون تصویر نورانی اش میبیند
آمدی به دنیا و دنیا مات و مبهوت به تو مینگرد ، همه جا را سکوت فرا گرفته تا خدا صدای تو را بشنود
صدای دلنشین تو در لحظه شکفتنت ، عطر حضورت فرا گرفته همه زمین را…
تو یک رویایی که حقیقت داشتنت معرکه است ، داشتن یکی مثل تو معجزه است ،امروز روز میلاد دوباره تو است و من خیلی خوشبختم از اینکه مال منی…
جز این احساسات چیزی در دلم نمانده ، این هدیه تا آخر عمرم در دلم مانده که دوستت دارم و قلبت این شعر عاشقانه را تا آخرش خوانده ….
شعری با عطر احساست ، به لطافت دستانت، به زیبایی چشمانت ، هدیه من به تو در روز میلادت
تویی قطره بارانم که گلستان کرده ای باغ وجودم را و امروز یک روز مقدس است که مدتها به انتظار آمدنش نشستم …تولدت مبارک عشق من…