آرشاوین از بازگشت اسطوره ها سورپریز نشد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرشاوین معتقد است که نمیتواند تا 37 سالگی بازی کند.
" از دیدن اسکولز و هانری سورپریز نشدم. نمیتوان در مورد عملکرد آنها به پاسپورت و سن و سالشان نگاه کنید. هانری ثابت کرده که بازیکن بزرگی خصوصا برای آرسنال است."
آرشاوین یکی از بازیکنان سن بالای آرسنال هست با این وجود او میگوید نمیتواند مثل اسکولز تا 37 سالگی در سطح اول فوتبال باشد.
" هیچ شانسی برای بازی کردن تا 37 سالگی ندارم."
بررسی دفاع کناری بعد از بازی یکشنبه ..!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسن ونگر گزینه های دفاع چپ را روز یکشنبه و بعد از بازی با منچستر یونایتد بررسی میکند .
آرسن ونگر گزینه های دفاع چپ را روز یکشنبه و بعد از بازی با منچستر یونایتد بررسی میکند .
این مربی فرانسوی با مصدومیت چهار مدافع کناری مواجه است . آندره سانتوس ، کایرن گیبس ، باکاری سانیا ، کارل جنکینسون . همچنین ورمالن و کاکئلین نیز دچار آسیب دیدگی شده اند .
ونگر کمی بیش از یک هفته زمان دارد تا در پنجره ی نقل و انتقالات زمستانی جایگزینی برای آنها انتخاب کند اما هنوز تصمیم خاصی ندارد .
ونگر میگوید :
" تا قبل از بازی یکشنبه هیچ کس . فعلا باید روی بازیکنانی که در اختیار داریم متمرکز باشیم .
" وضعیت آن را بعد از بازی یکشنبه بررسی خواهم کرد اما تا آن زمان هیچ اتفاقی برای ما رخ نخواهد داد
ونگر: لیگ قهرمانان مهم است
صعود به لیگ قهرمانان خواسته ونگر است
ونگر 14 سال پیاپی هست که در لیگ قهرمانان حضور دارد. در این هفته مدیرعامل باشگاه آرسنال آقای هیلوود اعلام کرد که نرفتن به لیگ قهرمانان برای آرسنال فاجعه نخواهد بود اما سرمربی آرسنال نظر دیگری دارد.
" نرفتن به لیگ قهرمانان برای من فاجعست، چرا که میخواهم با بهترین تیمها بازی کنم. ما میخواهیم جزو 4 تیم باشیم و در لیگ قهرمانان بازی کنیم. هر چیزی غیر از این که پیش بیاید خوب نخواهد بود."
من و فرگوسن بازنشست نمیشویم !
آرسن ونگر معتقد است ، او و فرگوسن کارهای زیادی در لیگ دارند و فعلا به بازنشستگی فکر نمیکنند.
هر دو مربی بیش از 55 سال سن دارند و هر کدام ( ونگر ) 15 و ( فرگوسن ) 25 سال در این لیگ مربیگری کرده اند !
ونگر با لحنی شوخی گفت : فرگوسن تا لحظه مرگ میتواند مربیگری کند و این یعنی تا 100 سالگی او ! من هم مثل او همین تمایل را دارم !
من تمام تلاشم را میکنم که ( به روش خودم ) او را در کورس بگیرم.
البته بعید است بتوانم رکورد های فرگوسن را مال خود کنم ، اما یکشنبه او را خواهم برد و این هدف امروز من است .
ما هر دو در شغلی هستیم که به سلامت روح و جسم خود نیاز داریم ! زمانی که پیر میشویم ، فرسوده تر هم میشویم.
در زندگی واقعی باید از احساسات کمی فاصله گرفت.تجربیات برای شما آموزنده خواهد بود ! اما به هر حال باید کمی هم احساسی بود زیرا این بخشی از کار شماست !
نمیتوانم تصور کنم که بازنشست شده ام ، اما این اتفاق روزی رخ میدهد.
البته هرگز به طور کلی کنار نمیروم ، جایگاهم را تغییر میدهم اما هرگز روزی را بدون تیم فوتبال نمیگذرانم