افرین به تو که بچه های سایت رو به راه راست هدایت می کنی.:iran:نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
افرین به تو که بچه های سایت رو به راه راست هدایت می کنی.:iran:نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من احساس میکنم ممد پروین شبیه بکام واقعااااااااااااااااااااا اااااااااااااbinam
نه ولی واقعا شبیشه :mage mishe:
نقل قول از
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[ واقعااااااااااااااااااااا ا
آقای محترم شما فک کردین چون من یهدخترم میتونید از هر ترفندی برای گول خوردن من استفاده کنییییییید
نخیر آقا ایشششششششششششashem:-
.................................................. ...........................
جوانان باید پاک باشند جوانان باید سالم باشند شما جوانان عزیز باید سالم باشید ودر راه میهن عزیزمان ایران جان خود را فدا کنید شما جوانان نباید عرق،مشروب،مواد مخدرو..........از این مواد لا ابالی استفاده کنید شما جوانان باید پاک باشید وسالم باشید و شما جوانان باید پاک باشید :hehee:
......................................
امیدوارم پند من موجب تحول تمام جوانان کشورمان گردد :chakerim:]
حرف خودم:
من که واقعا تحت تاثیر قرارگرفتم. الآنم کمپلت به راه راست هدایت شدم.
اخبار فوتبال رو در بخش خودش قرار دهید ! لطفا قوانین رو رعایت کنید فقط برای جلوگیری از بی نظمی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدیرکل سایت شخصا بمن اعلام کرد که دراین بخش خبرهای جالب را هم می توانید قراردهید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درضمن شما یک جای مناسب برای این خبر پیدا کنید و به من اطلاع دهید چشم من از اینجا بر میدارم و به یک جای دیگر انتقال می دهم.
حواشی لیگ برتر و برنامه 90 :hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عجب آهنگ قشنگی
عجب صدای قشنگی نمیدونستم همچین خواننده ای هم هست تازه آشنا شدم باهاش شهاب رمضانی و میگم اهنگاش فوق العاده است خصوصا آهنگ اینم از تو baghal:-
شما نگران نباشید هیچ بی نظمی ای صورت نمیگیره.:-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها assassin بازی کردید؟
چرا که نه ! من 1 و 2 و 3 شو بازی کردم ....... الان هم منتظر 4 هستم تریلر شو دیدم خیلی قشنگه !baghal:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]