-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یووه یکی از شانس های کسب اسکودتو
12 آذر 1389
یکی از ستاره های سابق بانوی پیر که در کنار این تیم خاطرات و پیروزی های زیبایی کسب کرد، بپه فورینو که از بازیکنان نامدار تاریخ یوونتوس به شمار می رود در گفتگویی در خصوص شرایط کنونی تیم و وضیعت اب و هوایی دیدار برابر پوزنان صحبت کرد. او یووه را یکی از شانس های کسب اسکودتو می داند.
بپه فورینو سال های زیادی افتخار پوشیدن پیراهن یووه و حضور در میادین مختلف را داشتی ایا تاکنون در شرایطی که یووه چهارشنبه شب در پوزنان به میدان رفت بازی کرده بودید؟
خیر. هیچ علاقه و تمایلی برای بازی کردن در چنین شرایطی نیست. این شرایط برای بازی کردن مناسب نبود. به هر حال شرایط برای هر دو تیم یکسان بود.
نمایش یووه چطور بود ؟
یوونتوس بازی خوب و عالی ای ارائه کرد. می توانستند پیروز میدان باشند اما یک گل باورنکردنی در یافت کردند در همان دقایق ابتدایی بازی .
نمایش بازیکنان خط حمله یووه چطور بود ؟
خوب. یوونتوس با دو مهاجم مصدوم و محروم به رقابت های اروپایی می رفت. در این بازی دیدیم که بازیکنان نهایت تلاش خود را کردند و توپ را به خوبی به گردش در می اوردند اما وارد دروازه نمی شد.
این یووه می تواند به کسب اسکودتو امیدوار باشد ؟
این مسابقات کمی گمراه کننده و عجیب است می دانید. همان طور که دل نری می گوید در ماه های اتی مشخص می شود اما در بهار ما شاهد نتایج زیبایی از یوونتوس خواهیم بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
تاکنون چنین شرایطی را تجربه نکرده بودم
12 آذر 1389
فلیپه ملو هافبک برزیلی باشگاه یووه که در دیدار مقابل پوزنان در اواخر نیمه دوم به بازی امد همانند دیگر بازیکنان یووه از شرایط نا مطلوب ورزشگاه پوزنان و سرمای عجیب ان ورزشگاه شکایت می کند.
ملو که در این فصل بازی های خوبی را با پیراهن یووه به نمایش گذاشته است گفت: "بعد از بازی در درختکن ما احساس خوبی نداشتیم و قفسه ی سینه ی من به شدت درد می کرد. تاکنون در طول دوران بازیگری خود چنین شرایط سختی را تجربه نکرده بودم."
:به هر حال تلاش ما برای لیگ اروپا بی سرانجام باقی ماند و ما نتوانستیم راه خود را در این مسابقات ادامه دهیم و باید تلاش خود را برای موفقیت در سری آ انجام دهیم."
-
ابتدا گلزنی به یووه سپس انتقال به تورین
12 آذر 1389
مکسی لوپز ستاره ی ارژانتینی باشگاه کاتانیا که یکی از اهداف اصلی باشگاه یوونتوس برای نقل و انتقالات زمستانی می باشد اعلام کرد ابتدا گلزنی به یووه در بازی یک شنبه و سپس انتقال به یوونتوس."
مرد آرژانتینی کاتانیا در استانه ی دیدار مقابل یوونتوس گفت: " دیدار برابر یوونتوس برای من بسیار مهم می باشد. شما به جدول و تاریخچه ی فوق العاده ی یوونتوس نگاه کنید. من اگر بتوانم در دیدار مقابل انها گلزنی کنم بسیار خوشحال خواهم شد."
وی سپس به پیشنهاد یووه اشاره کرد و گفت: "بسیار خوشحال هستم. من احساس فوق العاده ای دارم زیرا یکی از بزرگ ترین باشگاه های ایتالیا و جهان خواهان من می باشد."
"من معتقد هستم می توانم در یکی از تیم های بزرگ بازی کنم و یوونتوس نیز یکی از ان تیم ها می باشد. من علاقه ی زیادی به ایتالیا دارم و می خواهم فوتبال خود را در ایتالیا ادامه دهم زیرا ویژگی های مشترک زیادی میان ایتالیا و ارژانتین موجود می باشد."
-
بهترین تیم ایتالیا را مجازات کردند
13 آذر 1389
رامپولا دروازه بان اسبق باشگاه یوونتوس که در گذشته یکی از سنگربانان موفق باشگاه تورینی بود در مورد داستان های کالچو پولی نطرات جالبی دارد که در ادامه با هم می خوانیم:
"من از مسائل دادگاه ناپل تعجب کرده نکرده ام زیرا در واقع یوونتوس به جای دیگران هم مجازات شد. اگر لاتزیو متهم می شد چه کسی به جز هواداران رم به این موضوع اهمیت می دادند؟ "
"ولی یووه اینگونه مجازات شد چون بهترین تیم ایتالیا بود و سال ها بی رقیب مانده بود. شما اگر کسی را در ایتالیا به قتل برسانید 10 سال طول می کشد تا دادگاه علیه شما حکم بدهد ولی در کل پروسه ی کالچوپولی یک ماه هم طول نکشید و این خودش گویای همه چیز است."
"اکنون می بینم که مکالمات جدیدی از بقیه ی تیم ها کشف شده که بسیار بد تر از مکالمات یوونتوس بوده است."
-
یووه به یک مهاجم جدید نیاز دارد
13 آذر 1389
فابیو کوالیارلا مهاجم ملی پوش باشگاه یوونتوس بر این باور است که بانوی پیر نیاز به خرید یک مهاجم بزرگ دارد. فابیو که در این فصل یکی از خریدهای موفق یووه لقب گرفته در این باره گفت:
"بدون شک در شرایط فعلی یووه نیاز به یک مهاجم بزرگ دارد. من به شایعات اخیر عادت کرده ام و باشگاه پر افتخاری مانند یوونتوس همواره به دنبال ستارگان بزرگی خواهد بود."
"ما یک باشگاه بزرگ و قهرمان هستیم و باید هموراه بازیکنان بزرگی در اختیار داشته باشیم."
گفتنی است کوالیارلا که از همراهی یووه در لیگ اروپا محروم بود در پایان به حذف یووه اشاره کرد و گفت: "من نمی توانستم یوونتوس را در این رقابت ها همراهی کنم اما از حذف یووه بسیار ناراحت شدم و ما بدون شکست از گردونه ی رقابت ها حذف شدیم که این موضوع جالب به نظر نمی رسد."
"از امروز ما باید به دنبال هدف های بعدی خود باشیم و اجازه ندهیم انها نیز همانند لیگ اروپا از دسترس ما خارج شوند."
-
انیلی برترین مدیر سری آ
13 آذر 1389
موجی مدیر اسبق باشگاه یوونتوس به درخواست مسئولان توتو مرکاتو ، به مدیران 20 باشگاه حاضر در سری آ نمره داده است که در میان انها اندره ا انیلی مدیر ارشد باشگاه یوونتوس برترین نمره را از ان خود کرد.
موجی در این رابطه گفت: " به پایان سال نزدیک شدیم ، مسئولان توتو مرکاتو از من خواستند که به مدیران حاضر در سری آ نمره بدهم با توجه به اینکه من سال های زیادی را در فوتبال گذراندم ، از این کار لذت می برم چرا که اکنون می توانم این کار را انجام دهم و به ارزیابی وضعیت مدیرانی بپردازم که خوب کار کرده اند و مدیرانی که بد عمل کرده اند و البته کسانی که در تابستان بعنوان نجات دهنه لقب گرفته اند و یا افرادی که اکنون بهای اشتباهات گذشته را می پردازند "
وی با اشاره به عملکرد انیلی در تیم یوونتوس گفت: "" وی برترین مدیر در بین مدیران سری آ است ، بدلیل اینکه و توانست که جو حاکم بر یوونتوس را تغییر دهد و شخصیت مخصوص یوونتوس را به این تیم بازگراند."
"شخصیتی که در خانواده ی انیلی وجود دارد ، هر چند که یوونتوس از لحاظ تاکتیکی با تیم سال های گذشته قابل مقایسه نیست اما از لحاظ روحیه و جنگندگی همواره حاضر بوده است ، این کادر مدیریتی با توجه به دشواری های موجود بسیار ایده آل است ، هنگامی که انیلی آمد در برابر خود یک ویرانی را می دید اما اکنون وی در حال بازسازی به بهترین شکل ممکن است "
-
متاسفیم اما به هدف بزرگ مان می اندیشیم
13 آذر 1389
سفر به منطقه سیسیل و اماده شدن برای دیدار سخت برابر کاتانیا اما شرایطی که طی روزهای گذشته توسط یوونتوس و بازیکنانش تجربه شد همچنان مطرح است و الکس دل پیرو بار دیگر به دیدار برابر پوزنان اشاره می کند و می گوید
هرگز در چنین شرایطی بازی نکرده بودم، دیدارهای زیادی را در دوران بازیگری تجربه کردم اما زمین یخی، هوای سرد و طوفانی از برف در مجموع احساس می کردی یک بازی در قطب شمال است. به هر دلیلی برای توقف شرایط یک بازی معمولی و قانونی بود.
کاپیتان تاکید می کند که در این خصوص و پس از برگزاری دیدار اخبار و شنیده های زیادی به گوش رسیده و همگی تاکید داشتند که در این شرایط بازی کردن سخت و دشوار بوده، اما به هر ترتیب رقابت انجام شده اما باید ترتیبی شود که از این پس دیدار با این شرایط برگزار نشود.
البته توجه داشته باشید این نظر به دلیل حذف ما از رقابت ها نیست ما در کشور خود و در زمین خودمان برابر پوزنان اشتباه کردیم و امتیازاتی که در دیدارهای گذشته از دست داده بودیم عامل مهمی بود.
اما کاتانیا و حریف فردای بانوی پیر، برای این لحظه نیم نگاهی به حذف از مسابقات اروپایی داشتم و پیش از این بارها ابراز تاسف کردم و شما شاهد نمایش خوب یووه بودید که به دنبال برتری بود اما متاسفانه نتیجه تلخی به دست امد اما حالا باید به رقابت های سری ا توجه کنیم و هدف بزرگی که در سر داریم، هر یکشنبه بهتر از یکشنبه گذشته و حالا کاتانیا را پیش روی خواهیم داشت.
-
از ماه مارس درباره اسکودتو صحبت می کنیم
13 آذر 1389
او همچنان با دقت و حساسیت خاصی در مورد کسب اسکودتو و راه یابی به لیگ قهرمانان فصل اتی پاسخ می دهد. راه طولانی و دشواری پیش رویست و از هم اکنون نمی توان پیش بینی کرد اما مطمئنا با بازگشت مصدومین و رسیدن فصل بهار نتایج درخشان و امیدوار کننده تری از راه خواهند رسید.
دیدار برابر کاتانیا و کنفرانس خبری پیش از بازی در حال اغاز شد که جیجی دل نری در مقابل سوالات خبرنگاران در خصوص اسکودتو بار دیگر دقت خاصی به خرج داد و گفت: اسکودتو و لیگ قهرمانان در حال حاضر خیلی نزدیک نیستند، در ماه های مارس و اوریل با برنامه های خاص و زمانی که 7 الی 8 امتیاز از حریف پیش هستید می توانید در این خصوص صحبت کنید.
در حال حاضر یووه در شرایط مثبت و خوبی برای رسیدن به راه موفقیت و نزدیک شدن به شانس قهرمانی قرار گرفته و باید در حفظ ان دقت کافی داشته باشد. مطمئنا رسیدن به قهرمانی در دو جامی که پیشروی داریم امکان پذیر است. میلان و لاتزیو از رقبای مهم ما به شمار میروند که با مربیان موفق خود به خوبی کار می کنند اما ما نیز خصوصیات خوبی برای کسب پیروزی در پایان راه داریم.
امروز کاتانیا را پیشروی خود می بینیم و باید به کسب نتیجه برابر این تیم فکر کنیم ما یک بازی سخت خواهیم داشت و به خوبی از شرایط ورزشگاهی که در ان به میدان خواهیم رفت اگاهیم. ما چهار بازی ابتدای فصل را به سختی شروع کردیم و حالا در راه مثبتی قدم گذاشته ایم. در دیدارهای خانگی امتیازاتی را از دست دادیم و حالا در خانه حریف باید پیروز شویم.
از او در خصوص نقل و انتقالات زمستانی که به ان نزدیک نیز می شویم سوال می کنند و مربی بانوی پیر تاکید دارد که باید کامل تر و قدرتمندتر شویم. البته او به خرید مهره ای اشاره نمی کند و به این نکته اشاره دارد که با بازگشت مصدومین قدرت تیم و گروه بیشتر و کامل تر خواهد شد.
پنج بازی اخیر یووه مورد بررسی قرار می گیرد، بله ما در 5 بازی گذشته به سه تساوی و دو پیروزی دست یافتیم که در دو دیدار اخیر دو تساوی ما رقم خورده، به هر حال ما در رده سوم ایستاده ایم و باید برای رسیدن به لیگ قهرمانان مبارزه خود را ادامه دهیم. برخی تساوی ها در شرایطی رقم خورد که ما شایسته برتری در ان دیدارها بودیم مانند بازی برابر رم و فیورنتینا.
اما کاتانیا رقیب فرداشب بانوی پیر، کاتانیا تیمی با مربی بسیار خوب و شایسته است که خیلی سریع بازی می کند، جامپائولو مربی بزرگی ست که تیفوسی ها به او علاقه زیادی دارند، شرایط سختی بر بازی حاکم خواهد بود و ما می توانیم و باید بر فضا غلبه کنیم.
یوونتوس کنونی به یوونتوس پنج ماه پیش تغییر کرده، پنج ماه گذشت و با احترام به تیم هایی که ما را شکست دادند باید بگویم که ما در ان لحظات در شرایط شکننده و حساسی به سر می بردیم اما حالا یووه رشد کرده و پیش می رود. هدف ما رشد با بیشترین سرعت است و پسرانی که هر بار به میدان می روند با حداکثر قدرت و انگیزه در ترکیب قرار میگیرند، ممنونم از همه، تیفوسی ها و مدیران باشگاه. به همه انان در میدان نیاز داریم که به موفقیت کمک بیشتری کند.
یوونتوس فردا به احتمال فراوان با سیستم 2-4-4 به میدان خواهد رفت و غیبت مارکیزیو می تواند این امکان را به سیسوکو بدهد تا در پست او بازی کند، سیسوکو بازیکن متفاوتی ست و خصوصیات خاصی دارد.
-
طلسم یووه در سیسیل شکسته می شود ؟
14 آذر 1389
بانوی پیر پس از حذف از لیگ اروپا و کنار رفتن از مسابقات اروپایی برای بازگشت به جاده ی پیروزی و ادامه ی روند موفقیت امیز خود در سری ا به مصاف کاتانیایی می رود که تا اینجای فصل در سیسیل نباخته و علاوه بر این در دو دیدار در برابر تیم های مدعی ( میلان و لاتزیو ) به تساوی رسیده است.
شاگردان مارکو جیامپائولو در سیسیل بازی فشرده ای را ارائه می دهند که در طی آن میانه ی میدان حریف را تحت فشار قرار می دهند و با استفاده از ضد حملات بسیار خطرناک ظاهر می شوند ، خطرناکترین بازیکنان کاتانیا : ایزکو ، بیاجیانی و لدسما در خط میانی و ماسکارا و لوپز در خط حمله می باشند.
در طرف مقابل یوونتوسی قرار دارد که جیجی دل نری می تواند از سه بازیکن خود به نام های کوالیارلا - اکوئیلانی و گروسو که در دیدار مقابل پوزنان همراه یوونتوس نبودند استفاده کند.
علاوه بر مصدومان زیاد یووه کلودیو مارکیزیو هافبک ملی پوش یووه دیگر بازیکن بانوی پیر می باشد که به دلیل محرومیت از همراهی یووه در این دیدار حساس باز مانده و به نظر می رسد په په جانشین وی در این دیدار شود.
در خط دفاعی بدون شک از ترکیب مرکزی کیه لینی - بونوچی استفاده خواهد شد و به نظر می رسد دل نری باز هم به سورنسن اعتماد کند و او را جاشنین موتا در سمت راست خط دفاعی یووه کند.
در خط میانی نیز کراسیچ ستاره ی اخیر یووه به همراه اکوئیلانی - ملو و سیمونه په په کمربند میانی یوونتوس را تشکیل خواهند داد که نقش تعیین کننده ای در هدایت و کنترل بازی خواهد داشت.
و سر انجام در خط حمله در غیاب امائوری مربی یووه دل نری بی تردید از زوج فابیو کوالیارلا و وینچنزو یاکوئنتا استفاده خواهد کرد و دل پیرو گزینه ی اول وی برای تعویض خواهد بود.
ورزشگاه آنجلو ماسیمینو شهر کاتانیا :
نام سابق این ورزشگاه " چیبالی " ست ، در سال 2002 این ورزشگاه به " انجلو ماسیمو " و به احترام رئیس سابق کاتانیا در سال های 1969 - 1996 تغییر نام داد ، در سال های 1991 و 1997 این ورزشگاه شاهد ترمیم بود و در آینده ای نزدیک نیز این ورزشگاه شاهد یک بازسازی گسترده و افزایش ظرفیت به اندازه ی 30.000 نفر خواهد بود ، این ورزشگاه تا کنون دو بار میزبان آتزوری بود ، 1998 در برابر اسلوواکی و 2002 در برابر آمریکا .
داور بازی :
انتونیو داماتو در فصل جاری 7 دیدار را قضاوت کرده است ، در فصل جاری از 2 کارت قرمز و 29 کارت زرد استفاده کرده است و بیش از این نیز بازی برشا و یوونتوس را نیز قضاوت کرده بود.
ترکیب احتمالی یوونتوس :
استوراری - گروسو - کیه لینی - بونوچی - سورنسن - کراسیچ - اکوئیلانی - ملو - په په - کوالیارلا - یاکوئنتا
غایبان یوونتوس :
بوفون - لگروتالیه - رینائودو - دچلیه - گریگرا - آماوری - مارتینز بدلیل مصدومیت و مارکیزیو بدلیل محرومیت
گفتنی است دیدار تیم های کاتانیا - یوونتوس یک شنبه 14 آذر ماه 1389 ساعت 23:15 به وقت تهران برگزار خواهد شد.
-
سیسیل به تسخیر یووه در امد ( کاتانیا 1 - 3 یووه )
14 آذر 1389
روند موفقیت های یوونتوس در سری آ همچنان ادامه داد و بانوی پیر که همواره در خانه ی کاتانیا با مشکل مواجه می شد در هفته ی پانزدهم سری آ با نتیجه ی پر گل 3 - 1 به برتری دست پیدا کرد و با 27 امتیاز در مکان سوم جدول قرار گرفت.
گل های یوونتوس در این دیدار را سیمونه په په و کوالیارلا ( 2 ) به ثمر رساندند.
اخبار تکمیلی به زودی ارسال می گردد.