-
خانزاده و علیعسگر قرارداد خود را با پرسپولیس ثبت کردند.
خانزاده و حمید علیعسگر ظهر امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را با پرسپولیسیها ثبت کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمدرضا خانزاده مدافع فصل گذشته تیم فوتبال راه آهن ظهر امروز پس از توافقاتی که هفته گذشته با رویانیان داشت، با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد سه ساله خود را با تیم فوتبال پرسپولیس ثبت کرد.
گفتنی است؛ این بازیکن در فهرست بازیکنان زیر 23 سال قرار گرفته است.
همچنین حمید علی عسگر با توجه به توافقات انجام شده قرارداد خود را دو سال دیگر با پرسپولیس تمدید و در هیئت فوتبال ثبت کرد.
-
رویانیان: دنبال تیم بستن هستم نه بمب ترکاندن / این ادبیات در شأن رسانه ها نیست.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه کری خواندن و استفاده از الفاظی مانند بمب ترکاندن در شأن مطبوعات و رسانه ها نیست گفت: به خدا قسم این حرف ها و صحبت ها باعث ضربه به جوانان می شود و اثرات منفی آن به مراتب بیشتر از خبرهای دیگر است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد رویانیان گفت: ما به دنبال یک گفتمان جدید در فوتبال هستیم و بر همین اساس پیش از این نیز تاکید کردم که در کری خواندنی ها استفاده از الفاظی مثل بمب و موشک باعث تخریب روحیه می شود و نباید از این الفاظ استفاده کرد و حتی خودم نیز به خاطر اینکه در گذشته از چنین عباراتی استفاده کرده بودم از مردم و رسانه ها عذرخواهی کردم.
وی ادامه داد: بعضی رسانه ها با استفاده از چنین کلماتی، هم مدیران باشگاه و هم هواداران را آزرده می کنند.آیا می ارزد که با توجه به این موارد، چنین عباراتی تیتر یک روزنامه ها شود بیان چنین کلماتی باعث تخریب روحی و روانی تیم می شود.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در ادامه افزود: استفاده از چنین الفاظی باعث تخریب مدیران مسلمان، پر تلاش و ارزشمند باشگاه ها شود به عنوان مثال تیمی مثل استقلال با توجه به خریدهایی که در فصل های گذشته داشته است، چه چیزی کم دارد که بخواهد به کم کاری و عدم ترکاندن بمب در نقل و انتقالات متهم شود؟ پرسپولیس هم اگر چند بازیکن فوتبال را به خدمت گرفته است برای بمب ترکاندن نیست، بلکه برای ساختن یک تیم فوتبال قوی است.
محمد رویانیان در پایان ادامه داد: من امیدوارم روزنامه ها و باشگاه پرسپولیس با همراهی با هم کمک کنند که ادبیات جدیدی وارد فوتبال ایران شود. به خدا قسم این حرف ها به جوانان ضربه وارد می کند و خواهش می کنم از اینگونه کلمات استفاده نشود، چون اثرات منفی آن به مراتب بیشتر است.
-
عکس روز / ثبت قرارداد حمید علی عسکری پرسپولیس.
حمید علی عسگری بازیکن 22 ساله تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در هیئت فوتبال تهران قرارداد دو ساله خود با پرسپولیس را ثبت کرد.
-
پرسپولیسی ها به دنبال جایگزین فشنگچی / معدنچی و زنیدپور مهم ترین گزینه ها.
مذاكرات باشگاه پرسپوليس با اميرحسين فشنگچي هنوز نتيجه نداده تا مسوولان پرسپوليس به دنبال يك گوش چپ براي فصل آينده باشند و مهرزاد معدنچي و ميلاد زنيدپور جديترين گزينههاي اين تيم هستند.
پرسپولیس تنها یک سهمیه لیگ برتری دارد و در صورتی که بتواند خط هافبک خود را بدون استفاده از سهمیه لیگ برتری تکمیل کند از این سهمیه برای هافبک چپ استفاده خواهد کرد. زنيدپور در حالي يكي از گزينههاي پرسپوليس است كه سال گذشته عملكرد درخشاني در داماش گيلان نداشت و درخشش او تنها روي چند گل بود كه با شوتهاي از راه دور به ثمر رسيد.
اگر زنيدپور به پرسپوليس بيايد سهميه ليگ برتري اين تيم تكميل خواهد شد ولي اگر معدنچي به پرسپوليس بيايد، اين تيم ميتواند يك بازيكن ليگ برتري ديگر به خدمت بگيرد.
پرسپولیسی ها با توجه به روابط خوب رویانیان و عابدینی مشکل خاصی برای جذب زنیدپور ندارند و همه چیز بستگی به تصمیم مدیریت این باشگاه و مصطفی دنیزلی دارد. خود این بازیکن هم از انتخاب های سال های گذشته خود پشیمان است و تصمیم به آمدن به تیم های پایتخت گرفته.
معدنچي يكي از بازيكنان مورد علاقه دنيزلي بود كه البته چند سالي است از دوران اوج فاصله گرفته، در ضمن او مدتي قبل پاي خود را تحت عمل جراحي قرار داد و شايد جذب اين بازيكن يك ريسك بزرگ براي پرسپوليس باشد.
با اين حال معدنچي در دو سه روز گذشته در تستهاي پزشكي شركت كرده و قرار است امروز يا فردا جواب اين تستها آماده شود تا مسوولان پرسپوليس در مورد جذب اين بازيكن تصميم نهايي را بگيرند.
پرسپوليس جدا از معدنچي و زنيدپور، يك بازيكن چپ پاي ديگر را هم مد نظر دارد و او كسي نيست جز پژمان نوري. اين بازيكن در حال حاضر منتظر مشخص شدن تكليف ملوان است ولي پرسپوليسيها براي برطرف كردن نقاط ضعف خود در هافبك دفاعي، به شدت دنبال جذب پژمان هستند.
او براي حضور در پرسپوليس مخالفتی نشان نداده و آمدنش به پرسپولیس ارتباط مستقیمی با حل مشکلات مالی ملوان و خرید این باشگاه توسط هدایتی دارد. علي كريمي هم در اردوي تيم ملي با پژمان حرف زده. اگر نوري به پرسپوليس نيايد اين باشگاه براي جذب هافبك دفاعي روي گزينه هاي خارجي تمركز خواهد كرد.
-
قنبرپور: انصاریفرد با سایپا قرارداد دارد اما به زور او را نگه نمیداریم.
مدیر تیم فوتبال سایپا گفت: کریم انصاریفرد با ما یک فصل دیگر قرارداد دارد اما او را به زور نگه نمیداریم.
مرتضی قنبرپور در مورد قرارداد کریم انصاریفرد با باشگاه سایپا و مذاکره این بازیکن با باشگاههای دیگر گفت: انصاریفرد یک فصل دیگر با ما قرارداد دارد.
او برای سایپا زحمت کشیده و بازیکن تیم ملی ما است. باشگاه سایپا دوست دارد او بازهم در این مجموعه باقی بماند اما امیدوارم شرایط هرطوری که خیر است برای انصاریفرد رقم بخورد.
وی در مورد اینکه برای صدور رضایتنامه به انصاریفرد سختگیری خواهد شد یا یه، تصریح کرد: هیچ بازیکنی را به زور در باشگاه نگه نمیداریم و بازیکن باید با دلش در تیم ما بماند.
گفتنی است سال دوم قرارداد سایپا با انصاری فرد قطعی نیست و به صورت توافقی امضا شده است.
-
مدافع مازاد پرسپولیس جراحی شد/ تکلیف محمد 48 ساعت دیگر مشخص می شود.
مدافع فصل پیش تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز از ناحیه دست تحت عمل جراحی قرار گرفت.
علیرضا محمد که در میانههای فصل گذشته از ناحیه دست دچار مصدومیت شده بود ظهر امروز تحت عمل جراحی قرار گرفت. وی باید یک هفته استراحت و سپس تمرینات خود را آغاز کند. محمد برای روشن شدن تکلیفش در پرسپولیس شب گذشته جلسهای با رویانیان برگزار کرد و در خصوص آینده خود به گفت و گو پرداخت.
رویانیان به محمد اعلام کرد ظرف 48 ساعت آینده تکلیف نهایی او را روشن خواهد کرد.
این بازیکن امیدوار به ماندن در پرسپولیس است. محمد در لیست دنیزلی برای فصل آینده حضور ندارد.
-
پنجعلی: پرسپولیس بهترین ها را جذب كرده است.
عضو سابق هیئت مدیره و کمیته فنی باشگاه پرسپولیس درخصوص عملكرد مدیران این تیم در فصل نقل و انتقالات بازیكنان گفت: پرسپولیس بهترین ها را جذب كرده است.
محمد پنجعلی با بیان اینكه مدیران این باشگاه در این ارتباط عملكرد بسیار مطلوبی داشته اند،افزود: امیدوارم با این شرایط تیم در فصل آینده نتایج قابل قبولی بگیرد تا كام مردم همانند فصل گذشته تلخ نشود.
وی افزود: البته بازیكنانی كه به این تیم اضافه شده اند، باید مراقب حواشی باشند تا ضمن دفاع از سابقه فوتبالی خود در این تیم نیز ماندگار شوند.
کاپیتان اسبق پرسپولیس در پاسخ به این سوال كه بازیكنان دراین تیم بایدچگونه رفتاركنند تا از حواشی بدور بمانند، گفت: پرسپولیس تیم پرطرفداری است از سوی دیگر نمایندگان رسانه ها نیز همواره دراطراف تیم هستند و اخبار ریز و درشت تیم را برای مخاطبان خود ارسال می كنند.
به اعتقاد وی بازیكنان باید مراقبت از خود را دراین تیم بیشتر كنند و از برخوردهای بی جا و بی مورد پرهیز كنند. علاوه براین نظم و انضباط بشدت رعایت و از كادر فنی باید حرف شنوی كامل داشته باشند.
وی ابراز امیدواری كرد: بدین ترتیب بازیكنان جدید در این تیم ماندگار خواهند شد.
-
خلعتبری به اردوی تیم ملی اضافه شد.
محمدرضا خلعتبری مهاجم تیم ملی فوتبال ایران كه به منظور همراهی تیم الوصل در تمرینات تیم ملی غیبت داشت، امروز در تمرینات این تیم حاضر شد.
در ادامه برگزاری تمرینات تیم ملی فوتبال ایران به منظور رویارویی با تیم ملی قطر، امروز (شنبه) این تمرینات پی گیری شد و محمدرضا خلعتبری مهاجم تیم الوصل امارات به اردوی تیم ملی اضافه شد و همراه سایر بازیكنان در تمرینات گروهی تیم شركت دارد. این چهارمین تمرین تیم ملی پس از شكست تیم ازبكستان است كه در محل كمپ تیم های ملی برگزار می شود.
تیم ملی فوتبال ایران در ادامه رقابت های انتخابی جام جهانی 2014 برزیل، ساعت 20 روز سه شنبه به دیدار تیم ملی قطر می رود.
-
افشین اسماعيلزاده: به يكي از آرزوهايم رسيدم.
افشين اسماعيلزاده بازيكن فصل گذشته داماش و سابق تيم ملي جوانان كشورمان پنجشنبه شب با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با پرسپوليسيها ثبت كرد.
وي درباره اين قرارداد گفت: بسيار خوشحالم كه به تيم بزرگ پرسپوليس آمدم و از نگاه ويژه رويانيان به جوانان در سال جاري بسيار سپاسگزارم.
اسماعیل زاده افزود: يكي از آرزوهاي من پيوستن به پرسپوليس بود كه به آن رسيدم و از الان بايد تلاش كنم كه 3 سال خودم را در اين تيم نشان دهم.
گفتنی است مدت قراداد این بازیکن با باشگاه پرسپولیس سه سال می باشد.
-
سیدجلال و ماهینی این جوری پرسپولیسی شدند!
سید جلال حسینی و حسین ماهینی پنجشنبه شب طی یک عملیات شبه پلیسی در هیئت فوتبال حاضر شدند و همراه با بنگر قرارداد خود را ثبت کردند.
-
حسینی: برای قهرمانی به پرسپولیس آمده ام.
سید جلال حسینی می گوید پرسپولیس با جذب 5-6 بازیکن کهکشانی و رویایی نخواهد شد و موافق استفاده از این القاب برای تیم جدیدش نیست.
* بعد از جدایی از سپاهان چه صحبتی در مورد این تیم اصفهانی داری؟
_ من از رحیمی و دکتر سمیعی نژاد تشکر می کنم. سه سال پرافتخار را در سپاهان داشتم اما امسال طوری شد که صلاح دیدم به پرسپولیس بپیوندم. الان هم آرزو می کنم این تیم قهرمان آسیا شود.
مطمئنا سپاهان هم تیمی نیست که از نبودن من متضرر شود چون موفقیت های این تیم به خاطر وجود چند بازیکن نیست.
* پس از جدایی از سپاهان از رحیمی دلخور نیستی؟
_ به هیچ عنوان دلخور نیستم، من افتخارات زیادی در این تیم کسب کردم و حالا هم برای موفقیت و کسب افتخارات بیشتر به پرسپولیس آمده ام.
* در پرسپولیس توقعات از تو زیاد است، می توانی آن ها برآورده کنی؟
_ من به تنهایی نمی توانم کاری انجام دهم چرا که بازیکن بخشی از بدنه باشگاه است. بقیه موفقیت ها به باشگاه و حمایت منطقی هواداران بستگی دارد.
* درست است که برای کسب محبوبیت بیشتر به پرسپولیس آمد؟
_ من به این مسائل کاری ندارم، در هر تیمی بودم سعی کردم از حاشیه ها کم کنم و بهترین بازی ها را به نمایش بگذارم و در پرسپولیس هم همین رویه را دنبال می کنم.
* چقدر به قهرمانی با پرسپولیس فکر می کنی؟
_ قطعا یکی از برنامه های من برای آمدن پرسپولیس قهرمانی است اما باید توجه کنید که استقلال هم با آوردن یک مربی خوب در کنار سپاهان و تراکتورسازی مدعی قهرمانی است. این سه تیم قطعا رقبای سرسختی برای قهرمانی پرسپولیس هستند.
* به هواداران پرسپولیس قول قهرمانی در لیگ دوازدهم را می دهی؟
_ امسال پرسپولیس یکی از مدعیان اصلی قهرمانی است ولی قطعا من و هیچ کدام از بازیکنان تیم نمی توانیم قول قهرمانی بدهیم. تمام تلاشمان را برای رسیدن به این هدف انجام می دهیم تا انشالله دل هواداران را شاد کنیم.
* اما از تو به عنوان کسی که از سپاهان با بهترین خط دفاعی لیگ به پرسپولیس آمد توقع زیاد است.
_ اگر سپاهان در کار دفاعی عالی بود به این دلیل بود که به حریفان خیلی کم موقعیت گل می داد. همه بازیکنان در مواقع نیاز به فکر دفاع کردن بودند، حالا هم می گویم اگر پرسپولیس می خواهد آمار دفاعی خوبی داشته باشد، همه بازیکنان باید در مواقع نیاز در کار دفاع تیمی شرکت کنند. در سپاهان بهترین خط دفاعی را داشتیم چون هیچ وقت تنها 4 بازیکن وظیفه دفاع کردن را به عهده نداشتند.
* حضور دنیزلی هم در تصمیم گیری تو و انتخاب پرسپولیس به عنوان تیم جدیدت تاثیر داشت؟
_ من با مربیان خوب زیادی کار کردم که آخرین آن کرانچار بود و از او چیزهای زیادی یاد گرفتم. این بار هم دوست داشتم با یک مربی بزرگ دیگر به نام دنیزلی کار کنم و تجربه مفیدی را به تجربیاتم اضافه کنم.
-
آخرین وضعیت بازیکنان مازاد پرسپولیس/ پیشنهاد گهر زاگرس به معمارزاده.
در حالی که این روزها توجه تمام رسانهها به خریدهای جدید پرسپولیس معطوف شده است، بازیکنان مازاد این تیم که خود روزی در صدر اخبار ورزشی قرار داشتند در سکوت کامل و به دور از هیاهو دنبال پیدا کردن تیم جدید هستند.
سال گذشته در چنین روزهایی بود که بازیکنانی به واسطه بستن قرارداد با باشگاه پرسپولیس و حضور در این تیم پرطرفدار به صدر اخبار ورزشی در ایران رسیدند و صحبت از آنها نقل محافل شده بود.
با این حال تعداد زیادی از آنها پس از یکسال ناموفق نتوانستند نظر مساعد باشگاه پرسپولیس و مصطفی دنیزلی را جلب کنند تا پروژه جدایی آنها از این باشگاه حتی پیش از پایان مسابقات لیگ کلید بخورد.
این بازیکنان که در لیست مازاد قرار گرفتند و لقب اخراجیها را از آن خود کردند، این روزها به دنبال بررسی پیشنهادات از سایر تیمها هستند. این اتفاق در شرایطی رخ میدهد که تمام حواس پرسپولیسیها متوجه خریدهای جدید این تیم است و دیگر کمتر کسی سراغی از بازیکنان فصل گذشته و مازاد این تیم میگیرد.
علیرضا محمد: این بازیکن فصل گذشته نتوانست اعتماد کادر فنی را جلب کند. انتقادها به علیرضا محمد از همان بازی اول شروع شد و مصدومیت های پی در پی به او اجازه نداد تا به صورت مدام در ترکیب سرخپوشان قرار داشته باشد. گفته میشود محمد دنبال این است که در پرسپولیس بماند، اما او مذاکراتی را با باشگاه صنعت نفت آبادان انجام داده است.
شیث رضایی: جدایی شیث رضایی از پرسپولیس هم قابل پیش بینی بود. هرچند رفتار غیر اخلاقی او بعد از بازی با داماش منجر به محرومیت این بازیکن شد و اخراج او را از پرسپولیس در پایان فصل ساده تر میساخت، اما بدون شک عملکرد ضعیف رضایی در مسابقات آسیایی سرانجام دنیزلی را راضی کرد که قید این مدافع پر حاشیه را بزند. با جذب سید جلال حسینی و محسن بنگر بازگشت رضایی به پرسپولیس غیر ممکن به نظر میرسد. رضایی خودش عنوان کرده است که فعلا با تیمی صحبت نکرده است و میخواهد تا یک ماه استراحت کند!
محمد نصرتی: نصرتی که از تیم تراکتورسازی به پرسپولیس آمده بود، فراز و نشیب زیادی را تجربه کرد. او بعد از بازی با داماش گیلان و به خاطر آنچه که "زیرپا گذاشتن اخلاق در فوتبال" عنوان شد، به همراه شیث رضایی چند ماه از حضور در میادین فوتبال محروم شد. ظاهرا نوسان او در خط دفاعی باعث شد تا باشگاه به رغم علاقه ای که دنیزلی به این بازیکن داشته است، او را در لیست مازاد قرار بدهد. نصرتی از باشگاه های تراکتورسازی و پیکان پیشنهاداتی داشت، اما در نهایت راهی تبریز شد تا یکسال دیگر در این تیم بازی کند. او جایگزین امیر حسین صادقی مدافع فصل قبل تراکتورسازی شد که به استقلال پیوسته است.
مهرداد اولادی: اولادی هم از جمله بازیکنانی بود که دنیزلی علاقه زیادی به او داشت و این بازیکن بعد از حضور سرمربی جدید پرسپولیس، در اغلب مسابقات به صورت ثابت بازی کرد. با وجود این، عملکرد خوب ایمون زاید اولادی را به تدریج در سایه قرار داد. اولادی هنوز قصد دارد به هر قیمتی شده در پرسپولیس بماند، اما از باشگاه هیچ تماسی با او گرفته نشده است. اولادی در حال حاضر پیشنهاد باشگاه تراکتورسازی را دارد، ولی فعلا به این پیشنهاد پاسخی نداده و امضای قرارداد با این باشگاه را منوط به مشخص شدن تکلیفش با پرسپولیس کرده است.
مازیار زارع: " چند ماه دیگر مرا تحمل کنید؛ از پرسپولیس میروم". این واکنش مازیار زارع در اواسط دی ماه سال گذشته خطاب به هواداران ناراحت پرسپولیس بود. از همان موقع مشخص بود که زارع قصد ندارد در پرسپولیس بماند. درگیریهای او با مصطفی دنیزلی در مسابقات آسیایی دیگر جای هیچ شک و شبهه ای نگذاشت که زارع در لیست فصل بعد پرسپولیس جایی ندارد. در همان زمان مدیران باشگاه ملوان هم معقتد بودند پژمان نوری و مازیار زارع لیگ دوازدهم به این تیم بر خواهند گشت. ملوان در حالی اصلی ترین گزینه زارع به حساب میآید که یکی از بازیکنان سپاهان هفته گذشته در مصاحبهای اعلام کرد زارع فصل بعد در این تیم اصفهانی بازی میکند.
ابراهیم شکوری: شکوری در تهران دانشجوی رشته مدیریت اقتصادی است. به همین خاطر او به دنبال این است تا با یکی از تیمهای تهرانی قرارداد ببندد. شکوری پیش از این در یکی از دانشگاه های تبریز تحصیل می کرد و به خاطر حضور در پرسپولیس مجبور شده بود از آن دانشگاه به تهران انتقالی بگیرد. در صورتی که شکوری نتواند در تهران بازی کند، باید به خاطر مشکلات تحصیلی به تبریز و دانشگاه مبدا خود برگردد. به همین خاطر اگر او فصل بعد در لباس تیم تراکتورسازی یا یک تیم تبریزی به میدان رفت، نباید تعجب کرد.
وحید هاشمیان: پس از آنکه محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که قرارداد وحید هاشمیان تمدید نمیشود، این بازیکن از اظهار نظر رسمی درباره مقصد آیندهاش خودداری کرده است. هاشمیان علاقه دارد تا امسال هم در پرسپولیس بازی کند، اما در حال حاضر نه پرسپولیس و نه هیچ باشگاه دیگری به او پیشنهادی نداده است. هاشمیان این هفته برای رسیدگی به بعضی از امور شخصی راهی آلمان میشود. هاشمیان دارای مدرک مربیگری A است و حتی میتواند در صورت خداحافظی از فوتبال کارش را برای مربیگری آغاز کند.
ممدوتال: این مدافع بورکینافاسویی که خریدش همچنان برای هواداران پرسپولیس علامت سئوال باقی مانده است، انجام بیشتر بازیهای خود را در پرسپولیس مدیون محرومیت نصرتی و رضایی است. در واقع او یکی از ناموفقترین بازیکنان فصل گذشته بود. ممدوتال چند شب پیش از ایران به بورکینافاسو برگشت. او چند پیشنهاد از باشگاههای دیگر ایرانی داشت، اما به گفته خودش، به خاطر آنکه باشگاه های ایرانی خوب پول نمیدهند و غیر حرفهای هستند، به آنها پاسخ منفی داد و رفتن را به ماندن ترجیح داد!
سامان آقازمانی: هنوز مشخص نیست سامان آقازمانی فصل آینده در کدام تیم بازی میکند. از باشگاه پرسپولیس خبر میرسد این بازیکن در تکاپوی برگشت است. به نظر میرسد اگر باشگاه پرسپولیس نتواند برای پست هافبک دفاعی بازیکن خوبی را جذب کند، این بازیکن در پرسپولیس ماندنی شود.
میثاق معمارزاده: به جرات می توان میثاق معمارزاده را الفبای شکستهای پرسپولیس دانست. او از نظر هواداران پرسپولیس و کارشناسان فصل مشترک تمام ناکامی های این تیم در فصل گذشته بود. با عملکردی که معمارزاده از خود در دروازه پرسپولیس به نمایش گذاشت، کمتر باشگاهی ریسک استفاده از او را قبول میکند. شنیدهها حاکی از آن است که معمارزاده از طرف باشگاه گهر زاگرس پیشنهاداتی را داشته، اما هنوز جواب قطعی به این باشگاه نداده است.
حسین بادامکی، حسین هوشیار و مجتبی شیری سه بازیکن دیگری هستند که هنوز مقصد آنها مشخص نیست.
-
ثبت قرارداد 12 بازیکن در هیئت فوتبال تهران/ پرسپولیس 10-0 استقلال!
قرارداد 12 بازیكن تا به حال درهیات فوتبال استان تهران ثبت شده است كه دراین بین باشگاه پرسپولیس با ثبت قرارداد 10 بازیكن بیشترین سهم را دارد درحالیكه استقلال هنوز به صورت رسمی بازیكنی را جذب نكرده است.
باشگاههای مختلف لیگ برتری در این روزها مشغول جذب بازیكنان جدید هستند تا حضور قدرتمندی در دوازدهمین دوره لیگ برتر داشته باشند.
براساس این گزارش تا به حال پرسپولیس 10بازیكن جذب كرده كه ازاین لحاظ فعالترین تیم محسوب می شود و دو بازیكن نیز با تیم نفت تهران قراداد رسمی بسته اند.
استقلالی ها درحالی هنوز به صورت رسمی بازیكنی را جذب نكرده اند كه قرار است قاسم دهنوی، امین منوچهری، سیاوش اكبرپور، میثم بائو، هاشم بیگ زاده و امیرحسین صادقی به زودی با حضور در هیات فوتبال تهران به صورت رسمی آبی پوش شوند.
اسامی بازیكنانی كه قرارداد آنها در هیات فوتبال ثبت شده به شرح زیراست:
پرسپولیس:
1- محمد قاضی/ 2 فصل
2- شهاب گردان/ یك فصل
3- سیدجلال حسینی/ یك فصل
4- محسن بنگر/ یك فصل
5- حسین ماهینی/ 2 فصل
6- حمید علی عسكری/ 2 فصل
7- جواد كاظمیان/ یك فصل
8- محمدرضا خانزاده/ 3 فصل
9- افشین اسماعیل زاده/ 3 فصل
10- مهرداد پولادی/ 2 فصل
نفت تهران:
1- علیرضا بیرانوند/ 2 فصل
2- مرتضی گنجعلی خانی/ 2 فصل
-
دیدار رویانیان با مسئولان تیمهای پایه/ مذاکرات با نوری هم ادامه دارد.
طی 2 روز آینده از میان پژمان نوری و ویکتور هوگو پاسوس یک بازیکن به جمع سرخپوشان اضافه می شود.
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که نگاه ویژهای به تیمهای پایه باشگاه دارد امروز در دیداری با مدیران تیمهای پایه پرسپولیس شرکت کرد و برنامههای خود را برای سال جاری به آنها ابلاغ کرد.
همچنین بعدازظهر امروز جلسه شورای معاونین باشگاه پرسپولیس در خصوص عملکرد یکسال گذشته و برنامههای پیشرو برگزار شد.
همچنین از باشگاه پرسپولیس خبر میرسد این باشگاه با یک بازیکن پرتقالی و پژمان نوری برای حضور در خط هافبک دفاعی همچنان در حال مذاکره است و قرار است ظرف 2 روز آینده تکلیف این بازیکنان را مشخص کند. نوری همه چیز را منوط به وضعیت باشگاه ملوان اعلام کرده است.
-
نوري : شانس سرخابیها برای قهرمانی در لیگ بیشتر شد/ در پرسپولیس میمانم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس از مذاکرهاش با مسئولان این باشگاه طی امروز و فردا خبر داد و گفت: امسال در پرسپولیس خواهم ماند.
محمد نوری در مورد اینکه همکاریاش را با تیم پرسپولیس ادامه میدهد یا به تیم دیگری میرود، ضمن بیان مطلب فوق گفت: امسال در پرسپولیس میمانم و طی امروز یا فردا مذاکرات نهایی را با مسئولان باشگاه انجام خواهم داد.
وی با بیان اینکه جذب بازیکنان مطرح عامل اصلی موفقیت یک تیم نیست و باید همه شرایط لازم فراهم شود، خاطرنشان کرد: 20 روز پیش با سردار رویانیان صحبت کردم و مشکلی برای ادامه همکاری با پرسپولیس ندارم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: با جذب بازیکنان بزرگ، توقع هواداران از تیم پرسپولیس بالاتر رفته و امیدوارم بتوانیم با هماهنگی بین نفرات قدیم و جدید، با قدرت در مسابقات فصل آینده به میدان برویم.
نوری در پایان گفت: فکر میکنم در فصل آینده شرایط پرسپولیس و استقلال بهتر از تیمهای دیگر باشد و به همین دلیل شانس قهرمانی این تیم بیشتر از سایر تیمها خواهد بود.
-
نوری: رویانیان مرا سورپرایز کرد/ دوستان به دنبال لقب برای پرسپولیس نباشند.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با جذب بازیکنان جدید رویانیان به شخصه مرا سورپرایز کرد.
محمد نوری پس از تمدید قراردادش با باشگاه پرسپولیس به مدت یک سال دیگر اظهار داشت: خوشحالم که دوباره یک سال دیگر در خدمت پرسپولیس هستم و امیدوارم ناکامیهای فصل گذشته را به هر طریق که شده جبران کنیم.
وی افزود: وقتی که شنیدم پرسپولیس بازیکنان جدیدی گرفته، باور کنید از کارهای محمد رویانیان سورپرایز شدم و بابت این نگاه ویژه به پرسپولیس به عنوان یک فرد کوچک از او تشکر میکنم.
نوری ادامه داد: با وجود آنکه بازیکنان بسیار خوبی را در پرسپولیس داریم، اما خواهش می کنم که دوستات به دنبال لقب دادن به این تیم نباشید. انشاءالله سعی خواهیم کرد که در 2 جام مدعی باشیم و هواداران را با خودمان آشتی دهیم.
وی تاکید کرد: یکی دیگر از اهداف من این است تا از پرسپولیس دوباره به تیم ملی بروم. سعی خواهم کرد با بازیهای درخشان برای پرسپولیس لباس تیم ملی را از کیروش پس بگیرم. همچنین از صمیم قلب برای تیم ملی فوتبال کشورم در بازی روز سهشنبه مقابل تیم ملی قطر آرزوی موفقیت میکنم.
-
محمد نوری قراردادش را با پرسپولیس ثبت کرد.
محمد نوری دقایقی قبل با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.
محمد نوری هافبک تیم فوتبال پرسپولیس دقایقی قبل پس از توافق های انجام شده با مدیران باشگاه، باحضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به مدت یک سال دیگر با قرمزپوشان تمدیدکرد.
-
علی عسگری: بعد از کریمی و مهدوی کیا از همه قدیمی تر هستم.
ديروز حميدرضا عليعسگري هم به دفتر هيات فوتبال تهران رفت و قرارداد خود را براي دو سال ديگر با پرسپوليس تمديد كرد.
بازيكن 22 ساله پرسپوليس حالا در عين جواني يكي از قديميهاي سرخها به حساب ميآيد و خودش هم روي اين موضوع تاكيد خاصي دارد. عليعسگري كه اواخر فصل قبل در پست مدافع راست بازي كرد معتقد است اگر در پست اصلياش بازي نكند فوتبالش هرز ميرود و تواناييهايش ديده نميشود.
چند وقتي تلفن همراهت را جواب نميدادي؟
مسافرت بودم اما الان دو سه روز است كه خودم بهصورت انفرادي در يك باشگاه بدنسازي تمرين ميكنم.
بالاخره قراردادت را هم تمديد كردي؟
بله، الان از هيات فوتبال برميگردم. دوساله تمديد كردم.
شرايط مالي هم داشتي؟
من تا حالا 5 سال در خدمت پرسپوليس بودهام و سال ششمي است كه قرار شده براي اين تيم بازي كنم. 5 سال گذشته از نظر مالي جالب نبود. در سه سال دوم، قراردادم كه دوباره تمديدش كردم نسبت به بقيه خيلي پايينتر بود در حالي كه مدت زمان بازيام زياد بود. امسال به عنوان بازيكن آزاد مذاكره كردم و خوشحالم كه آقاي رويانيان شرايطم را درك كردند. يكسري صحبتهايي در مورد مبلغ شده بود اما باشگاه اعلام كرد مبالغ پرداختي ما مشخص است. من هم نميدانم باشگاه با بقيه به چه شكل قرارداد بسته است.
شرطي در قراردادت نگذاشتي؟
من شرط خاصي نداشتم. مبلغ پيشنهاديام را گفتم، يك مقدارش را پايين آوردند كه قبول كردم. من خودم را جزو خانواده پرسپوليس ميدانم. امسال يكي از قديميهاي تيم هستم. به غير از عليآقا و آقامهدي اكثرا سابقه بازيكنان بالا نيست. من از 17 سالگي در پرسپوليس بودم و هر 5 سال در تيم بزرگسالان بازي كردم. از تمديد قراردادم خيلي خوشحالم و اميدوارم از لحاظ مالي هم قرارداد خوبي بسته باشم.
نظرت درباره خريدهاي جديد پرسپوليس چيست؟
به نظر من خريدهايمان خيلي خوب بوده، بيشتر از اين هم خريد كنيم تيم شلوغ ميشود. نظر شخصي من اين است كه در بيشتر پستها بازيكن داريم و تنها يك هافبك دفاعي ميخواهيم كه اميدوارم در اين پست هم باشگاه با يك خريد خيلي خوب نياز تيم را رفع كند.
براي پست بازيات شرط نگذاشتي؟ مثلا اينكه مدافع راست نباشي؟
ببينيد بازيكن وقتي با باشگاه قرارداد ميبندد رسم نيست كه براي باشگاه شرط بگذارد. معمولا در تيمها كمتر اين اتفاق ميافتد اما هر بازيكني در يك پست خاص كارآيياش بالاتر است و در پستهاي ديگر آن كارآيي را ندارد البته من ميتوانم در چند پست بازي كنم اما راندمانم خيلي پايين ميآيد. حالا شايد همان كارآيي هم براي خيلي از مربيان راضيكننده باشد اما خودم راضي نيستم. احساس ميكنم شرايط فوتبالم با بازي در پست غيرتخصصي خيلي پايين ميآيد البته وقتي مربي ميخواهد چارهاي نيست اما امسال تمام تلاشم را ميكنم كه در پست خودم بازي كنم. با توجه به بازيكناني كه جذب شدهاند فكر نميكنم لازم باشد در پست ديگري بازي كنم.
آينده پرسپوليس را چطور ميبيني؟
فكر ميكنم تيممان فوقالعاده است و اگر خدا كمك كند مدعي قهرماني هستيم.
-
رویانیان: در بحث تیمهای پایه زیر صفر هستیم/ به جای حرف زدن از آبمعدنی برنامه بدهید.
مدیرعامل پرسپولیس با انتقاد از شرایط تیمهای پایه این باشگاه گفت: در بحث تیمهای پایه ضعیف و زیر صفر هستیم.
به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان در جلسه با مدیران و مربیان تیم های پایه با انتقاد شدید از وضعیت موجود گفت: متاسفانه در بحث تیم های پایه زیر صفر هستیم و باید به طور جدی در این زمینه اقدامات لازم انجام شود.
این جلسه به ریاست محمد رویانیان و با حضور جمشید زارع قائم مقام، محمد حسن عالمی معاون ورزشی و حمیدرضا غریب مدیر روابط عمومی باشگاه و کلیه مربیان و مسئولان تیم های پایه در رده های مختلف تشکیل شد.
در این جلسه مدیرعامل پرسپولیس ابتدا شنونده نقطه نظرهای مربیان تیم های پایه پرسپولیس بود سپس خطاب به آنها گفت: سوال من این است که خروجی تیم های پایه پرسپولیس چه بوده است؟ این تیم ها به چه دلیل بازی می کنند؟ چند بازیکن از این تیم ها به اردوی تیم ملی معرفی شدند؟ بچه های مردم را یک سال معطل می کنید که سر آخر چه اتفاقی روی بدهد؟ به دنبال قهرمانی هستید در حالی که اینطور مشکل دارید؟
وی ادامه داد: از مشکلات اصلی باشگاه پرسپولیس، نداشتن تیم های پایه قدرتمند است. تیم هایی که یک راهبرد و برنامه مشخص داشته باشند. به جای اینکه با من از آب معدنی صحبت کنید نیامدید یک برنامه بیاورید که قصد دارید ظرف سه سال آینده چه می کنید. چرا تیم های پایه پرسپولیس باید اینطور ضعیف باشد که من نتوانم حتی یک بازیکن از تیم پایه به بزرگسالان بیاورم. تیمداری و مسابقاتی که خروجی نداشته باشد چه فایده ای دارد. این شرایط اصلا برای هواداران و من قابل قبول نیست.
رویانیان با اشاره به اینکه هدف او ساختن یک باشگاه است، تصریح کرد: من نیامده ام که یک سال مدیریت کنم، نتیجه ای بگیرم و بروم. یک مدیر باید سرباز باشد. باید بسازد حتی اگر خودش خراب شود. برای من مهم است روزی که می روم، پرسپولیس تیم های پایه قدرتمند و با برنامه ای داشته باشد. من ساختار 15 باشگاه معتبر دنیا را در رده های پایه مطالعه کرده ام. می دانم چه می خواهم و باید دنبال چه چیزی بروم.
وی افزود: تفکر دنیای فوتبال روی تیم های پایه اقتصاد محور است. آنها بازیکن تولید می کنند و بعد می فروشند تا درآمد ایجاد کنند یا اینکه با جذب آنها در تیم اصلی، از هزینه ها کم کنند که باز تولید درآمد است. ما باید بتوانیم در این مسیر برنامه ریزی کنیم.
رویانیان گفت: مربی که با تیم های پایه پرسپولیس کار می کند باید برنامه داشته باشد، باید به دنبال کشف استعدادها باشد. اگر قرار باشد با هم کار کنیم باید این مسایل درست شود. مربی من باید سوابقش در باشگاه موجود باشد. یک بازیکن باید 15، 16 صفحه بیوگرافی در باشگاه داشته باشد.
مدیرعامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: اگر به مربی حکم بدهم باید پاسخگو باشد. مربیان باید بطور مداوم معلومات خود را بالا ببرند.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه پرسپولیس در فوتبال ایران، گفت: پرسپولیس بسیار بزرگ است. ما حق نداریم که این باشگاه بزرگ را کوچک کنیم و من انتظار دارم در این مسیر، همه مسئولانه برخورد کنیم.
در ادامه این جلسه، جمشید زارع با بیان اقدامات صورت گرفته در تیم های پایه گفت: زمانی که آمدیم و باشگاه را تحویل گرفتیم. یک کپی شناسنامه هم از بازیکنان تیم های پایه در باشگاه موجود نبود و بطور کلی یک ویرانه را در این حوزه تحویل گرفتیم که ساماندهی آن نیاز به زمان داشت. این مساله باعث شد در تیم های پایه حرفی برای گفتن نداشته باشیم. در آن زمان بازیکنان پایه هر کدام یک رنگ لباس می پوشیدند و به عنوان مثال در همین بخش با دستور سردار رویانیان نسبت به خریداری البسه و در اختیار گذاشتن آن به کلیه رده های پایه اقدام شد.
-
مهدوی کیا فردا با پرسپولیس ثبت می کند.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس فردا با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را یکسال دیگر با پرسپولیس تمدید می کند.
مهدی مهدوی کیا یکی از نخستین نفراتی بود که قرارداد خود را با سرخپوشان تمدید کرد. این بازیکن که برای استراحت به شمال کشور سفر کرده بود، پس از بازگشت به تهران فردا (یکشنبه) قرارداد جدید خود را با پرسپولیس ثبت می کند.
کیا که در نقل و انتقالات نیم فصل لیگ یازدهم پس از 13 سال به پرسپولیس بازگشته بود، پس از تایید مصطفی دنیزلی و توافق با محمد رویانیان قرارداد خود را یکسال دیگر با پرسپولیس تمدید کرد.
-
بنگر: می خواهم شماره 6 کریم باقری را بپوشم.
محسن بنگر می گوید بازیکنان ایرانی بعد از 30 سالگی تازه به بلوغ می رسند و از این جهت خودش را یک بازیکن مسن نمی داند.
* برخی معتقدند پرسپولیس نباید یک مدافع 33 ساله به خدمت می گرفت، نظر خودت در این مورد چیست؟
_ گربه دستش به گوشت نمی رسد می گوید بو می دهد! این حرف ها را کسانی می زنند که دنبال من بودند اما نتوانستند مرا جذب کنند. اگر سن من زیاد است چطور سپاهان فصل گذشته بهترین خط دفاع لیگ را داشت؟
سیدجلال جسینی هم 30 سال دارد. اگر به تیم ملی ایران نگاه کنید متوجه می شوید بازیکنان ایرانی بعد از 30 سالگی تازه به بلوغ فکری و تاکتیکی می رسند، معتقدم دفاع وسط های خوب فوتبال ایران زیر 30 سال سن ندارند.
* می گویند بیشتر از یک میلیارد تومان از پرسپولیس گرفته ای!
_ اصلا اینطور نیست، من سال گذشته هم به خاطر آقای ساکت قید 400-500 میلیون تومان را زدم و امسال هم در پرسپولیس سقف قرارداد را رعایت کرده ام.
* یعنی کمتر از 400 میلیون گرفتی؟
_ بیشتر از 400 میلیون هم نگرفتم!
* می توانیم این حرف را باور کنیم؟
* اگر باور نمی کنید به دفتر هیئت فوتبال تهران بروید و ببینید مبلغ قرارداد من چقدر است.
* پس حساب پول های زیرمیزی چه می شود؟
_ من از این پول ها نگرفتم و سقف قرارداد را رعایت کردم.
* پس حتما در قراردادت بحث پاداش را هم تعیین کرده ای؟
_ من هیچ شرطی برای پرسپولیس نگذاشتم، جالب است بدانید آقای رویانیان قصد داشت پاداش تعیین کند اما من گفتم فقط برای موفقیت به پرسپولیس آمده ام و پاداش هم نمی خواهم!
* در پرسپولیس چه شماره ای را به تن می کنی؟
_ دوست دارم شماره 6 را بپوشم که زمانی بر تن آقای کریم باقری بوده است.
* عملکرد خط دفاعی پرسپولیس را چطور پیش بینی می کنی؟
_ باید تلاش کنیم گل نخوریم، مطمئن باشید آن جلو با وجود بازیکنانی مثل علی کریمی، غلامرضا رضایی و قاضی خیلی راحت به گل می رسیم.
-
جلال حسینی: شماره 4 پرسپولیس را می خواهم/ فعلا روی تیم ملی تمرکز کردم.
جلال حسینی مدافع میانی تیم ملی روز پنجشنبه قرارداد رسمی خود را با پرسپولیس ثبت کرد تا سال آینده پیراهن سرخ را برتن کند.
حسینی که حتی رفتنش به هیات فوتبال استان تهران حاشیهای و جالب توجه بود فعلا دوست ندارد در مورد عقد قرارداد با پرسپولیس صحبت کند و در این خصوص میگوید: من فعلا روی تیم ملی تمرکز کردهام و نمیخواهم راجع به پرسپولیس حرف بزنم.
بعد از بازی با قطر در این خصوص صحبت خواهم کرد. از حسینی میپرسیم که حداقل بگوید قرار است در پرسپولیس چه شمارهای را بپوشد که او میگوید: من پیراهن شماره 4 را برتن خواهم کرد.
سیدجلال در ادامه حر فهایش در خصوص بازی ایران و قطر میگوید: هر چند قطر 4 گل از کره خورده ولی این بازی اصلا راحت نیست. قطر خیلی خوب ما را میشناسد و از طرفی در شرایط بازی قرار دارد. با این حال ما میزبان هستیم و در ورزشگاه آزادی راهی جز پیروزی نداریم. امیدوارم تماشاگران بیایند و از ما حمایت کنند.
سیدجلال تاکید میکند: از حالا اصلا نمیتوان در مورد صعود به جام جهانی حرف زد ولی اگر ببریم شرایط بهتری پیدا خواهیم کرد. نتیجه قابل پیش بینی نیست ولی میتوانیم 3 امتیاز را بگیریم. البته نباید فراموش کرد که قطر در 2 بازی اخیر ما را اذیت کرده و امکان دارد مشکلساز شود. باید هوشیارانه و حرفهای بازی کنیم.
-
علی کریمی بعد از بازی با قطر تمدید می کند.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس بعد از بازی تیم ملی ایران مقابل قطر قراردادش را با سرخپوشان تمدید می کند.
علی کریمی که هفته گذاشته با محمد رویانیان برای تمدید قرارداد جلسه داشت نگرانی خود را از بابت کاستی های پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات بیان کرد.
چند ساعت بعد اما سید جلال حسینی، حسین ماهینی و محسن بنگر در هیئت فوتبال تهران پای قرارداد با پرسپولیس را جوهر زدند. پیش از این هم محمد قاضی، مهرداد پولادی و شهاب گردان با سرخپوشان ثبت قرارداد کرده بودند.
حالا پس از روشن شدن ادامه حضور محمد نوری، غلامرضا رضایی، رضا نورمحمدی، ایمون زاید، مهدی مهدوی کیا، حمیدرضا علی عسگری، جواد کاظمیان و ... در پرسپولیس، جادوگر با خیال راحت به تمدید قرارداد فکر می کند.
البته پرسپولیس طی 48 ساعت آینده از میان پژمان نوری، ویکتور هوگو پاسوس، رضا حقیقی و مهدی کریمیان یک هافبک دفاعی نیز جذب می کند تا بعد از بازی با قطر همه در انتظار تمدید قرارداد علی کریمی با سرخپوشان، احتمالا در روز چهارشنبه باشند.
اتفاقی که خیل هواداران پرسپولیس روزهای زیادی ست در انتظار آن هستند و به نظر می رسد این انتظار به زودی با تمدید قرارداد کریمی به پایان برسد.
-
پروین: پرسپولیس بازیکنان خوبی گرفته/ با کسی مشکلی ندارم.
مدیر راهبری تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با هیچکس مشکل ندارم و روز گذشته هم 2 ساعت با رویانیان درددل کردم.
علی پروین درباره دیدار روز گذشتهاش با رویانیان گفت: این جلسه حدود 2 ساعت به طول انجامید و هرچه در دلم بود را به سردار گفتم و سعی نکردم چیزی را در خودم نگه دارم. اگر حرفی میزنم نگران پرسپولیس هستم چون فصل گذشته همه در این تیم سختی کشیدند.
وی افزود: آرزو میکنم امسال تیم خوب، قلدر و مستحکمی را راهی دو جام کنیم تا انشاءالله اتفاقات گذشته جبران شود. باید این را بدانیم که باتوجه به حساسیتهای لیگ برتر در حال حاضر باید تمرکز لازم را برای حضور در این مسابقات داشته باشیم و نگوییم حالا که بازیکنان جذب شدند همه چیز تمام شده است. بازیکنانی که آمدند باید خودشان را نشان دهند.
پروین در جواب به این سؤال که آیا بازیکنانی که به پرسپولیس آمدند خوب هستند گفت: خداوکیلی نفرات خوبی را جذب کردیم اما انشاءالله دو سه بازیکن قلدر، تکنیکی و کاربلد خارجی نیز بگیریم تا تیمی به مراتب قویتر و خطرناکتر را داشته باشیم.
عضو هیئت مدیره پرسپولیس در خصوص شایعاتی مبنی بر خرید امتیاز برخی تیمهای لیگ برتری گفت: به این حرفها توجه نکنید. برخی این صحبتها را انجام میدهند که نباید روی آن حساب کرد.
سرمربی اسبق تیم ملی درباره بازی سه شنبه ایران و قطر گفت: این بازی حساس نیاز به دعوت ندارد. هواداران میدانند باید چطور از تیم ملی حمایت کنند. قبلا گفتم باز هم میگویم برد برای ما حیاتی است. به هیچ عنوان حق نداریم قطریها را دستکم بگیریم چون هر بازی حکم فینال را دارد. اگر در همان نیمه اول کار را تمام کنیم شاهکار کردهایم.
پروین درباره وضعیت محمد پروین تصریح کرد: محمد چوب پسر پروین بودن را میخورد اما انشاءالله تمریناتش را ادامه خواهد داد و با توانایی خودش به یک تیم خوب میرود. هر وقت محمد در تیمهای لیگ یک بازی کرده تیمش به لیگ برتر صعود کرده و این نشان میدهد محمد تلاش خود را انجام میدهد.
سرمربی پیشین تیم ملی در ادامه گفتوگو درباره جام ملتهای اروپا اظهار داشت: شب گذشته برای اولین بار بازی دانمارک و هلند را دیدم. میگویند فوتبال قابل پیش بینی نیست و این موضوع شب گذشته ثابت شد. بازی آلمان و پرتغال را دیدم که بازی بدی نبود اما به نظر من اسپانیا اگر اتفاقی برایش پیش نیاید شانس اصلی قهرمانی است.
پروین خاطرنشان کرد: نباید فراموش کرد شب گذشته بازی دوستانه بسیار قشنگی بین برزیل و آرژانتین برگزار شد. خدا را شکر مسی پس از مدتها موفق شد بازی خوبی برای آرژانتین به نمایش بگذارد و نتیجهاش را هم دیدید. آرژانتین با برتری 4 بر 3 در این بازی نشان داد تیمی بسیار خطرناک و فرصتطلب است و اگر مسی آماده باشد سخت میشود این تیم را کنترل کرد.
-
ملی پوشان پرسپولیس یک هفته بیشتر استراحت می کنند.
با تصمیم کادرفنی و مسئولان باشگاه پرسپولیس، بازیکنان ملی پوش این باشگاه یک هفته دیرتر به تمرینات اضافه می شوند.
دور جدید تمرینات سرخپوشان برای شروع مقتدرانه لیگ دوازدهم بزودی زیر نظر مصطفی دنیزلی سرمربی ترکیه ای پرسپولیس آغاز می شود.
این در حالیست که تعدادی از بازیکنان پرسپولیس به دلیل همراهی تیم ملی فوتبال فرصت استراحت و ریکاوری بین 2 فصل را از دست دادند. به همین خاطر با تصمیم دنیزلی و مسئولان باشگاه، این نفرات یک هفته دیرتر به تمرینات پرسپولیس اضافه می شوند.
علی کریمی، مهرداد پولادی، غلامرضا رضایی، شهاب گردان، سید جلال حسینی، حسین ماهینی و محمد قاضی در حال حاضر 7 بازیکن ملی پوش سرخپوشان هستند.
-
سرمربی ملوان مذاکره با اولادی و زارع را تکذیب کرد.
سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: برخلاف شایعات اخیر هنوز با هیچ كدام از بازیكنان تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در ملوان صحبت نكرده ام.
فرهاد پور غلامی در خصوص مذاكره با بازیكنان پرسپولیس،خاطرنشان كرد: هنوز وضعیت تیم ما مشخص نیست و نه تنها با بازیكنان پرسپولیس بلكه با بازیكنان سایر تیم ها نیز مذاكره نكرده ام.
وی در خصوص وضعیت خود برای فصل آینده، تصریح كرد: هنوز با ملوان به دلیل مشخص نبودن وضعیت این تیم قرارداد امضا نكرده ام.
صحبت هایی با مسئولان باشگاه و نیروی دریایی داشته ام اما هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده ایم. سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: جلسه اتحادیه مربیان بسیار خوب بود و ای كاش اینچنین جلساتی زود تر برگزار می شد. در این جلسه مربیان به توافقات خوبی برای تشكیل این اتحادیه رسیدند و امیدوارم در راهی كه آغاز كردیم موفق باشیم.
سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: در تمام دنیا حق مربیان بیش از این است كه امیدوارم با تشكیل اتحادیه به حق خود برسیم.
-
خانزاده: می خواهم در پرسپولیس جایگاهی برای خودم دست و پا کنم
محمدرضا خانزاده می گوید پس از آنالیز فیلم بازی هایش از سوی مصطفی دنیزلی در لیست خرید پرسپولیس قرار گرفته و به این تیم پیوسته است.
مدافع جدید پرسپولیس 21 سال سن و 188 سانتی متر قد دارد. وی یکی از بازیکنان مورد علاقه علی دایی در ترکیب راه آهن بود که با امضای قرارداد 3 ساله به باشگاه پرسپولیس پیوست.
* از اینکه در 21 سالگی به پرسپولیس پیوستی چه احساسی داری؟
_ بابت این اتفاق خیلی خوشحالم اما تازه در اول راه هستم، باید تلاش کنم در پرسپولیس جایگاهی برای خودم دست و پا کنم.
* پرسپولیس به تو پیشنهاد داد یا تو را به این باشگاه معرفی کردند؟
_ زمانی که با رویانیان مذاکره می کردم ایشان لیست خرید باشگاه را نشانم داد و گفت اسمم در این لیست بوده است.
* اما تو در بازی راه آهن مقابل پرسپولیس خیلی کم بازی کردی، پس چطور مورد توجه پرسپولیس قرار گرفتی؟
_ تا جایی که من می دانم، دنیزلی فیلم بازی هایم را دیده و آنالیز کرده است. مطمئن باشید او مرا می خواهد که قراردادم را با پرسپولیس ثبت کردم.
* برای پیوستن به پرسپولیس با علی دایی مشورت کردی؟
_ وقتی با پیشنهاد پرسپولیس مواجه شدم، با علی آقا تماس گرفتم و ایشان هم برایم آرزوی موفقیت کرد.
* پست اصلی تو چیست؟
_ پست مورد علاقه ام مدافع میانی است اما فصل گذشته در راه آهن بیشتر در پست دفاع راست بازی کردم.
* فکر می کنی در پرسپولیس به تو بازی می رسد؟
_ من در همه رده های سنی برای تیم ملی بازی کردم و حتی کی روش یک بار مرا به اردوی تیم ملی بزرگسالان دعوت کرد. تمام تلاشم را می کنم که برای پرسپولیس بازیکن مفیدی باشم.
-
اولادی: نمی خواهم به زور در پرسپولیس بمانم/ نمی دانم چرا تکلیفم را روشن نمی کنند
کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس که در لیست مازاد این تیم قرار گرفته انتظار دارد باشگاه پرسپولیس زودتر تکلیف او را برای فصل آینده روشن کند.
مهرداد اولادی اظهارداشت: این روزها به صورت انفرادی تمرین می کنم تا آماده باشم. بلا تکلیفی اذیتم می کند و نمی دانم چرا باشگاه هم تکلیف من را روشن نمی کند. واقعا هنوز نمی دانم قرار است در پرسپولیس بمانم یا نه.
وی ادامه داد: برایم عجیب است که چرا هیچ تماسی از باشگاه پرسپولیس با من گرفته نمی شود. من یکسال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم و باید برای فسخ قرارداد و تسویه حساب با من تماس بگیرند. تا وقتی هم که از پرسپولیس رضایت نامه نگیرم نمی توانم با تیم دیگری مذاکره کنم.
اولادی افزود: فعلا حواس رویانیان به جذب بازیکنان جدید است و آنها را در اولویت قرار داده است. در صورتی که من هم حق دارم تکلیفم را بدانم. من که نمی خواهم به زور در پرسپولیس بمانم فقط می خواهم تکلیفم را روشن کنند. اصلا نمی دانم واقعا خود دنیزلی گفته من را نمی خواهد یا نه.
وی درباره بازگشت احتمالی به ملوان گفت: هنوز که صحبتی با من در این باره نشده است. نمی توانم بگویم به ملوان می روم یا نمی روم اما خاطرات خوبی از زمان حضور در ملوان دارم و شاید به این تیم برگردم.
-
مهدوی کیا: فصل را با قدرت شروع می کنیم تا حاشیه های فصل قبل را نداشته باشیم/دوست داشتم در اوج خداحافظی کنم، برای همین ماندم
کانون هواداران پرسپولیس : "مهدی مهدوی کیا" کاپیتان تیم پرسپولیس فصل بسیار بدی رابا این تیم پشت سر گذاشت اما امیدوار است در آخرین سال بازیگری اش پرسپولیس قهرمان شود و با خاطره ای خوش از فوتبال خداحافظی کند.
*پرسپولیس بازیکنان خوبی را در فصل نقل و انتقالات جذب کرده است.در این رابطه صحبت میکنید؟
-خدا را شکر پرسپولیس برای فصل بعد تیم بسیار خوبی را دارد می بندد و نفراتی که مربی خواسته، جذب شده اند.امیدوارم نتایجی در فصل جدید کسب کنیم که همه همه نتایج فصل قبل را فراموش کنند.
*به نظر می رسد پرسپولیس امسال کهکشانی است.اینطور نیست؟
- هر تیمی می خواهد در طول فصل موفق باشد،باید در فصل نقل و انتقالات فعالیت بیشتری داشته باشد. رویانیان در نقل وانتقالات خیلی خوب عمل کرده و امیدوارم این بازیکنان هواداران پرسپولیس را با نتایج خوبی که می گیرند، خوشحال کنند. رویانیان کار بزرگ و سختی انجام داده و همه بازیکنانی که مد نظر دنیزلی بودند را جذب کرده است.
*این تیم کهکشانی به سرنوشت استقلال کهکشانی فصل قبل دچار نمی شود؟
- فوتبال قابل پیش بینی نیست. نفرات جدید نیاز به زمان دارند تا هماهنگ شوند. خیلی امیدوارم فصل را با قدرت شروع کنیم و حاشیه ای کنار تیم نباشد. به فصل جدید خیلی خوشبین هستم.
*یعنی پرسپولیس به همان تیمی تبدیل می شود که هواداران انتظارش را دارند؟
- فکر میکنم در فصل جدید مشکلات فصل قبل را نخواهیم داشت و هواداران فصل بسیار خوبی خواهند داشت.
* شما در این فصل چقدر انگیزه دارید؟
-دوست نداشتم با رتبه دوازدهم پرسپولیس از فوتبال کنار بروم. دوست داشتم پرسپولیس در اوج باشد و خداحافظی کنم. در صحبتی که با مربی داشتم، خواستند که امسال هم بمانم و من هم با پرسپولیس تمدید کردم. سال آخر بازیگری ام است و خیلی امیدوارم که فصل خوبی داشته باشم و بتوانم برای پرسپولیس تاثیر گذار باشم و خیلی امیدوارم با قهرمانی پرسپولیس از فوتبال خداحافظی کنم.
-
عاشوری:در خط دروازه و دفاع بازیکنان خوبی جذب شده / هیچ شرطی برای تمدید قرارداد ندارم
کانون هواداران پرسپولیس : مربی فصل گذشته پرسپولیس معتقد است یکی از مشکلات این تیم در فصل قبل میانگین سنی بالای بازیکنان بود.
محسن عاشوری گفت: زمانی که دنیزلی به ایران آمد از طریق مترجم خود به من زنگ زد و گفت دوست ندارد دستیارانش همیشه مصاحبه کنند. من هم به درخواست ایشان جامه عمل پوشاندم و فقط به فکر کارم بود. البته حرفهایم را به دنیزلی میگفتم.
وی افزود: حتی زمان استیلی نیز این اتفاق افتاد و بعد از چند مصاحبه که انجام دادم و دیدم شرایط کمی متفاوت است و افرادی با خواسته خود مصاحبهها را پیاده میکنند با استیلی حرف زدم و به او گفتم دیگر زیاد مصاحبه نمیکنم و اگر مشکلی باشد با شما در میان میگذارم. به نظر من این تصمیم دنیزلی کاملا حرفهای بود و باید نفر اول فنی همیشه پاسخگوی باشگاه، مردم و هواداران باشد.
مربی فصل گذشته پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که به نظر شما چرا این تیم در فصل گذشته نتیجه نگرفت گفت: مسائل زیادی دخیل بود، شاید بخشی از آن مشکلات مسائل حاشیهای بود اما یکی از مشکلات ما میانگین سنی بالای تیم بود. نفرات کلیدی ما در برخی از پستها میانگین سنی خوبی نداشتند و این موضوع پرسپولیس را اذیت کرد.
عاشوری در پاسخ به این سؤال که آیا با آمدن دنیزلی این مشکل حل شد یا خیر یادآور شد: خیر، این مشکل فقط مربوط به زمان استیلی نبود و به خاطر بازیکنانی که در اختیار داشتیم، بود. دنیزلی هرچه در توان داشت پیاده کرد و تا حدودی برخی مشکلات از بین رفت اما کافی نبود و در نهایت در لیگ قهرمانان آسیا به الاتحادی برخورد کردیم که بسیار قوی و حرفهای بود و با آن شرایط بازی را واگذار کردیم.
دستیار دنیزلی در مورد انتقاد پیشکسوتان پرسپولیس از این مربی بابت استفاده از دستیاران ضعیف در کنار خودش تصریح کرد: اطراف دنیزلی فقط من بودم اما نمیتوانم بگویم عملکردم خوب بوده یا بد. شما باید از استیلی، مدیرروستا در تیم پاس و دنیزلی جوابتان را بگیرید و در نهایت باشگاه نیز میتواند پاسخ شما و منتقدان را بدهد. در کنار این موضوع از بازیکنان و مدیریت باشگاه نیز میتوانید نظرات را جویا شوید. من هرچه در توان داشتم با درخواست کادر فنی پیاده کردم.
عاشوری در مورد تمدید قراردادش با قرمزپوشان گفت: تاکنون هیچ صحبتی با من نشده است. من هیچ شرطی برای تمدید قراردادم ندارم ولی اگر بخواهم با پرسپولیس همکاری کنم نیاز به قرارداد دارم. دوست دارم یک سال در خدمت این تیم باشم و چون شرایط بد با پرسپولیس را تجربه کردم حالا میخواهم شرایط آرام با این تیم را تجربه کنم. از شروع تمرینات پرسپولیس و وضعیت دنیزلی هم خبر خاصی ندارم.
وی در مورد بازیکنان فصل جدید پرسپولیس گفت: در خط دروازه و دفاع بازیکنان خوبی جذب شده در خط حمله نیز شرایط بد نیست اما پرسپولیس در میانه زمین به دو بازیکن دیگر نیاز دارد.
عاشوری در مورد اختلاف نظر برخی بازیکنان در میانه فصل گذشته تأکید کرد: بعید میدانم اختلاف نظری در بین بوده باشد چرا که من چیزی نشنیدم. شاید اگر هم اتفاقی افتاده در زمانی بوده که ما حضور نداشتیم ولی من چیزی ندیدم. از طرفی دیگر ما لیست سیاهی در پرسپولیس نداشتیم که برخی اوقات آن را اعلام میکردند. فقط دنیزلی بعد از هر بازی لیست 18 نفره بازیکنان را به من میداد و آن را در محل تمرین میزدم.
-
شیث رضایی:دنیزلی فوقالعاده دوست داشتنی است ، از او تشکر میکنم
کانون هواداران پرسپولیس : شیث رضایی دوباره از پرسپولیس دور شد. او امیدوار بود که در فصل جدید هم پیراهن پرسپولیس را برتن کند ولی در فهرست مورد نظر آقا مصطفی جایی نداشت و حالا باید در تیم دیگری فوتبالش را ادامه دهد. شیث در مورد جدایی از پرسپولیس حرفهای جالبی میزند. نکته جالب این است که رضایی در مورد دنیزلی همچنان مثبت حرف میزند و از او ناراحت نیست.
* جدایی از پرسپولیس برای تو سخت است نه؟
- این را همه میدانند و نیازی نیست بگویم. به هر حال چنین اتفاقات سختی معمولا در زندگی آدمها رخ میدهد. ولی باید با آن کنار آمد در ضمن من بابت همین جایگاهی که تا الان داشتهام خدا را شکر میکنم.
* تصور میکردی از پرسپولیس کنار گذاشته شوی؟
- من 4 ماه غایب بودم و به محض اینکه برگشتم توسط دنیزلی به بازی گرفته شدم. یادم میآید بین 2 بازی ما 11 روز فاصله بود و من 9 روز مصدوم بودم و 2 روز تمرین کردم اما دنیزلی مرا بازی داد. فکر نمیکردم به خاطر یک بازی پراشتباه کنار گذاشته شوم و برای هر فوتبالیستی پیش میآید که گاهی اوقات خوب بازی نکند.
* فکر میکنی همین موضوع باعث شد تا تو را کنار بگذارند؟
- فکر نمیکنم اینطور باشد. من در مورد دلایل کنار گذاشته شدن خودم خیلی پرسوجو کردم و سرانجام فهمیدم ماجرا چیست. محسن بنگر و جلال حسینی شرط گذاشته بودند در شرایطی به پرسپولیس میآیند که من نباشم و دلیل رفتن من از پرسپولیس چیزی جز این نیست.
* آنها در مورد محمد نصرتی هم این شرط را گذاشته بودند؟
- من در مورد خودم حرف میزنم و اطلاعی ندارم که آیا چنین شرطی را برای نصرتی گذاشته بودند یا خیر. من این موضوع را از یکی پرسیدم و او هم قسم داد که هیچ وقت اسمش را نگویم ولی با صراحت این شرط را گذاشته بودند که من نباشم. با این حال من امیدوارم بازیکنانی که به پرسپولیس آمدهاند بتوانند در این تیم موفق باشند و خوشحالی هواداران پرسپولیس از همه چیز مهمتر است.
* نظر تو در مورد جلال حسینی و بنگر چیست؟
- آنها بازیکنان خیلی خوبی هستند. بنگر همشهری من است و با سیدجلال هم در تیم امید هم بازی بودم. آنها دوستان من هستند و برایشان آرزوی موفقیت دارم.
* مثل اینکه قرار است حسین ماهینی پیراهن تو را برتن کند؟
- پیراهن شماره 13 که نباید تا ابد بر تن من باشد. ماهینی رفیق من است و پسر بسیار خوبی است امیدوارم شماره 13 برای او خوش یمن باشد همانطور که برای من خوش یمن بود و بهترین لحظات را با آن تجربه کردم.
* سال بعد در کدام تیم بازی میکنی؟
- من منتظر بودم تا تکلیف مدافعان جدید پرسپولیس مشخص شود تا بتوانم تصمیم بگیرم. هنوز عجلهای ندارم در ضمن 28 سال هم بیشتر ندارم. الان مدافعان 33 ساله در لیگ بازی میکنند و 28 سال که سنی نیست.
* دوست داری در تهران بازی کنی یا شهرستان؟
-اولویت من تهران است ولی اگر شرایط فراهم نشد به شهرستان هم میروم. آدم برای ساختن زندگی باید با خیلی چیزها کنار بیاید.
* از مصطفی دنیزلی ناراحتی؟
- من یک سر سوزن از او ناراحت نیستم و چرا باید ناراحت باشم. او همان کسی است که بعد از 4 ماه به من بازی داد و در لیگ قهرمانان آسیا به میدان رفتم. دنیزلی فوقالعاده دوست داشتنی است و از او تشکر میکنم.
* بهتر نبود در مورد لیست پرسپولیس با دنیزلی حرف میزدی؟
- نه با دنیزلی حرف زدم نه با رویانیان. وقتی این لیست اعلام شد. مصاحبه کردم و نظرم را گفتم. من هیچ مشکلی با دنیزلی و رویانیان ندارم.
* چقدر از پرسپولیس طلب داری؟
- وقتی یک بازیکن قرارداد نداشته باشد و بخواهد جدا شود 20 درصد از مبلغ قراردادش کم میشود. در ضمن بازیکنان 20درصد هم جریمه شدهاند و اگر همه اینها را حساب کنیم 80 میلیون طلبکارم.
-
پنجعلی : پرسپولیس می تواند خاطرات فصل گذشته را از ذهن پاک کند.
کاپیتان اسبق تیم ملی شانس پیروزی تیم كشورمان را در دیدار با قطر بیشتر از حریف دانست.
محمدپنجعلی گفت: با توجه به شرایطی كه تیم ملی قطر دارد، این بازی برای آنها بسیار مهم خواهد بود و اصلا نباید این تیم را دست كم گرفت.
وی ادامه داد: قطر برای سه امتیاز پا به این میدان می گذارد و اگر این بازی را مقابل ما واگذار كند، دیگر شانس زیادی برای صعود به جام جهانی ندارد.
سرگروه اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: تیم ما باید در این دیدار بسیار با حوصله باشد. زیرا در غیر این صورت دچار مشكل خواهیم شد. شانس برد تیم ایران بسیار بیشتر از حریف است، اما به شرط آنكه هماهنگ تر از بازی با ازبكستان در میدان حاضر شویم.
چوی اظهار داشت: از اینكه توانستیم در دیدار مقابل ازبكستان با وجود اینكه بسیار بد كار كردیم سه امتیاز رابدست آوریم بسیار خوشحالم واطمینان دارم با پیروزی مقابل قطركار ما بسیار آسان خواهد شد. برتری تیم ما در دیدار مقابل قطر حضور بازیكنان تاثیر گذار است كه تیم قطر از این مساله محروم خواهد بود.
وی تاكید كرد: تیم ایران بر روی نیمكت هم بازیكنان بسیار خوبی در اختیار دارد كه امیدوارم در این دیدار هماهنگ تر ظاهر شوند.
پرسپولیس بازیكنان بسیار خوبی را جذب كرده است
عضو سابق هیئت مدیره تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشبختانه پرسپولیس موفق شد بازیكنان خوبی را جذب كند كه می توانند خاطرات بد فصل گذشته را از ذهن هواداران پاك كنند.
پنجعلی خاطرنشان كرد: این تیم با نظر دنیزلی بسته شده و امیدوارم بتواند با نفرات مد نظر خود نتایج قابل قبولی را كسب كند.
-
عاشوری: یکی از مشکلات پرسپولیس میانگین سنی بالا بود/شرطی برای تمدید قرارداد ندارم.
مربی فصل گذشته پرسپولیس معتقد است یکی از مشکلات این تیم در فصل قبل میانگین سنی بالای بازیکنان بود.
محسن عاشوری گفت: زمانی که دنیزلی به ایران آمد از طریق مترجم خود به من زنگ زد و گفت دوست ندارد دستیارانش همیشه مصاحبه کنند. من هم به درخواست ایشان جامه عمل پوشاندم و فقط به فکر کارم بود. البته حرفهایم را به دنیزلی میگفتم. وی افزود: حتی زمان استیلی نیز این اتفاق افتاد و بعد از چند مصاحبه که انجام دادم و دیدم شرایط کمی متفاوت است و افرادی با خواسته خود مصاحبهها را پیاده میکنند با استیلی حرف زدم و به او گفتم دیگر زیاد مصاحبه نمیکنم و اگر مشکلی باشد با شما در میان میگذارم. به نظر من این تصمیم دنیزلی کاملا حرفهای بود و باید نفر اول فنی همیشه پاسخگوی باشگاه، مردم و هواداران باشد.
مربی فصل گذشته پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که به نظر شما چرا این تیم در فصل گذشته نتیجه نگرفت گفت: مسائل زیادی دخیل بود، شاید بخشی از آن مشکلات مسائل حاشیهای بود اما یکی از مشکلات ما میانگین سنی بالای تیم بود. نفرات کلیدی ما در برخی از پستها میانگین سنی خوبی نداشتند و این موضوع پرسپولیس را اذیت کرد.
عاشوری در پاسخ به این سؤال که آیا با آمدن دنیزلی این مشکل حل شد یا خیر یادآور شد: خیر، این مشکل فقط مربوط به زمان استیلی نبود و به خاطر بازیکنانی که در اختیار داشتیم، بود. دنیزلی هرچه در توان داشت پیاده کرد و تا حدودی برخی مشکلات از بین رفت اما کافی نبود و در نهایت در لیگ قهرمانان آسیا به الاتحادی برخورد کردیم که بسیار قوی و حرفهای بود و با آن شرایط بازی را واگذار کردیم.
دستیار دنیزلی در مورد انتقاد پیشکسوتان پرسپولیس از این مربی بابت استفاده از دستیاران ضعیف در کنار خودش تصریح کرد: اطراف دنیزلی فقط من بودم اما نمیتوانم بگویم عملکردم خوب بوده یا بد. شما باید از استیلی، مدیرروستا در تیم پاس و دنیزلی جوابتان را بگیرید و در نهایت باشگاه نیز میتواند پاسخ شما و منتقدان را بدهد. در کنار این موضوع از بازیکنان و مدیریت باشگاه نیز میتوانید نظرات را جویا شوید. من هرچه در توان داشتم با درخواست کادر فنی پیاده کردم.
عاشوری در مورد تمدید قراردادش با این تیم بگفت: تاکنون هیچ صحبتی با من نشده است. من هیچ شرطی برای تمدید قراردادم ندارم ولی اگر بخواهم با پرسپولیس همکاری کنم نیاز به قرارداد دارم. دوست دارم یک سال در خدمت این تیم باشم و چون شرایط بد با پرسپولیس را تجربه کردم حالا میخواهم شرایط آرام با این تیم را تجربه کنم. از شروع تمرینات پرسپولیس و وضعیت دنیزلی هم خبر خاصی ندارم.
وی در مورد بازیکنان فصل جدید پرسپولیس گفت: در خط دروازه و دفاع بازیکنان خوبی جذب شده در خط حمله نیز شرایط بد نیست اما پرسپولیس در میانه زمین به دو بازیکن دیگر نیاز دارد.
عاشوری در مورد اختلاف نظر برخی بازیکنان در میانه فصل گذشته تأکید کرد: بعید میدانم اختلاف نظری در بین بوده باشد چرا که من چیزی نشنیدم. شاید اگر هم اتفاقی افتاده در زمانی بوده که ما حضور نداشتیم ولی من چیزی ندیدم. از طرفی دیگر ما لیست سیاهی در پرسپولیس نداشتیم که برخی اوقات آن را اعلام میکردند. فقط دنیزلی بعد از هر بازی لیست 18 نفره بازیکنان را به من میداد و آن را در محل تمرین میزدم.
-
چرا جادوگر قراردادش را تمدید نمی کند؟
کاپیتان سرخ پوشان که سال گذشته در همین روزها و شاید کمی هم زودتر، در نخستین روزهای فصل نقل و انتقالات به عنوان نخستین خرید پرسپولیس با این تیم قرارداد امضا کرد روز سهشنبه گذشته هم برای تمدید آن به ساختمان باشگاه رفت اما اینبار اگر توافقی هم صورت گرفت روی کاغذ نیامد.
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، آنچه مشخص است بحث کریمی با تیم محبوبش به هیچ وجه مادی نیست که اگر اینگونه بود او به پیشنهادهای مالی بهترش پاسخ مثبت میداد.
کریمی در فصل گذشته تا نزدیک به سه برابر پیشنهاد پرسپولیس، پیشنهاد داشت. بحث بعدی او دنیزلی هم نیست چون آن سوءتفاهمات و مسائل مطرح شده قبل از یکی دو بازی آخر لیگ برطرف شده بود. حتی او با مصطفی دنیزلی هم مشکلی ندارد چرا که در امارات و جده صحبتهای بسیار خوبی با هم داشتند. پس سوالی که مطرح میشود این است که چرا قراردادش را تمدید نکرد؟
شرط رویانیان برای وارد نشدن کریمی در مسائل فنی تیم هم مورد قبول جادوگر قرار گرفته و مشکلی از این بابت وجود ندارد. اما علی کریمی فصل سختی را پشت سر گذاشت. او کاپیتان تیمی بود که به باختهای پر تعداد عادت کرده بود و با وجود همه تلاشها او و چند بازیکن دیگر نتوانستند مانع از کسب نتایج ضعیف در لیگ شوند. کالبدشکافی این مهم در حوصله این مطلب نمیگنجد چون دلایل نتایج ضعیف پرسپولیس به موارد زیادی معطوف میشود. او میداند که اگر امسال هم پرسپولیس خوب بسته نشود باز هم او در تیررس پاسخگویی به سوالات خبرنگاران، بعد از بازیها قرار خواهد گرفت.
او انتظار دارد که پرسپولیس، قدرتمند و در شان نام این تیم بسته شود. البته تا امروز خریدهای رویانیان در قلب دفاع تا حدود زیادی خیال هوادارانش را راحت کرده که دیگر به راحتی گل نخورند اما این تیم هنوز یک هافبک تدافعی را جذب نکرده و ذاکره با پژمان نوری و خلعتبری همچنان ادامه دارد در حالیکه تنها یک گزینه لیگ برتری برایشان باقی مانده است. تجربه نشان داده که بهکار بردن کلماتی مثل تیم کهکشانی، همانطور که مهدویکیا گفته و دیروز هم رویانیان به آن اشاره داشته خیلی صحیح نیست چون سطح توقع هواداران را بالا میبرد.
اگر دلیل اینکه کریمی در روز سهشنبه گذشته قراردادش را تمدید نکرده همین مساله بسته شدن تیم باشد باید مدعی شد که جادوگر دیگر مشکلی برای امضای قرارداد مجدد ندارد.
به هر حال باید منتظر ماند و دید ظرف روزهای آینده چه بازیکنی سهمیه هفتم لیگ برتری پرسپولیس خواهد بود. آیا پست هافبک دفاعی پر میشود یا دوباره سراغ بازیکنان فصل گذشته میروند.
-
معمارزاده: استقلال؟ سئوال حاشیه ای نپرسید/ فعلا فقط استراحت می کنم.
میثاق معمارزاده می گوید پس از چند فصل درخشان در لیگ یازدهم روزهای بدی را پشت سر گذاشت اما حالا در فکر جبران است.
دروازه بان فصل گذشته پرسپولیس این روزها به گفته خودش مشغول استراحت است و منتظر خواهد ماند تا فرصتی برای جبران یک فصل کابوس وار برایش فراهم شود. اتفاقی که مشخص نیست با پیراهن کدام تیم رخ خواهد داد.
* خیلی کم پیدا هستی!
_ فرصت استراحت برای ما فوتبالیست ها خیلی کم است و وقتی زمانش فرا می رسید باید آن را غنیمت دانست. فعلا استراحت را به هر چیز دیگری ترجیح می دهم.
* قبول داری فصل بدی را پشت سرگذاشتی؟
_ برای همه فصل بدی بود که با عدم نتیجه گیری آغاز شد و تا پایان فصل ادامه پیدا کرد. باید بگویم همه اعضای تیم به اندازه توانایی شان برای موفقیت تیم تلاش کردند و هیچکس کم کاری نکرد.
* مشکل کجا بود؟
_ به عقیده من مشکلات فنی نبود، بلکه روحی و روانی بود. راجع به خودم حرف می زنم، متاسفانه نتوانستم توانایی هایم را نشان دهم و دلیلش هم فقط خودم بودم، هیچ کس را هم مقصر نمی دانم. معتقدم شرایط اجازه نداد بتوانم از نظر شرایط روحی و روانی به وضعیت مطلوب برسم.
* از کدام شرایط صحبت می کنی؟
_ گذشته ها ، گذشته و جالب نیست دیگر در مورد آن حرف بزنیم. من چند فصل خوب در فوتبال ایران داشتم و یک فصل بد که دیگر به آن فکر نمی کنم، باید به آینده فکر کرد و گذشته ها را جبران کرد.
* چه کاری انجام می دهی تا این فصل بد دوباره تکرار نشود؟
_ کار خاصی قرار نیست انجام دهم بجز استراحت و فکر نکردن به آن روزهای بد که ممکن است برای هر فوتبالیستی اتفاق بیفتد.
* حتما از قبل می دانستی که در لیست مصطفی دنیزلی نخواهی بود.
_ اصلا به این موضوع فکر نمی کنم و حرفی در موردش ندارم. تنها چیزی که در حال حاضر برای من اهمیت دارد این است که فصل آینده بهترین عملکرد را داشته باشیم.
* فکر می کنی در پرسپولیس دوباره این فرصت به تو داده می شود؟
_ من فقط دنبال جبران آن فصل بد هستم، اگر در پرسپولیس این فرصت به من رسید که هیچ، اگر جای دیگری هم باشم مهم نیست، چیزی که اهمیت دارد این است که یک فصل خوب داشته باشم. فصل بد گذشته را فقط با عملکرد موفق در فصل آینده می توان جبران کرد.
* نظرت در مورد پیوستن شهاب گردان به پرسپولیس؟
_ گفتم فعلا فقط می خواهم استراحت کنم و نظری در این مورد ندارم، به موقع می توان راجع به همه چیز حرف زد.
* شایعه شده به عنوان دروازه بان دوم قرار است به استقلال بروی؟!
_ (با خنده) من نمی خواهم راجع به مسائل حاشیه ای صحبت کنم اما شما مدام سئوال حاشیه ای می پرسید، فعلا فقط می خواهم استراحت کنم. چند روز صبر کنید تکلیفم مشخص می شود و حرف هایم را خواهم زد.
-
جلال حسینی و هادی عقیلی زوج خط دفاع ایران مقابل قطر/ بازگشت پولادی به ترکیب کی روش.
سید جلال حسینی مدافع جدید پرسپولیس شاید تنها عضو بدون تغییر خط دفاعی تیم ملی ایران مقابل قطر باشد.
ملی پوشان ایران در حالی روز سه شنبه در دومین دیدار خود از چهارچوب مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 به مصاف قطر می رود که مصدومیت های متعدد و شیوع سرماخوردگی در اردوی تیم، به نگرانی کارلوس کی روش افزوده است.
سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران که در بازی مقابل ازبکستان ترکیب دور از انتظار و متفاوتی را روانه مسابقه کرده بود، برای بازی با قطر ناچار است تغییرات زیادی به خصوص در ترکیب دفاعی تیمش ایجاد کند.
در این میان اما سید جلال حسینی مدافع پرسپولیس تنها عنصری است که جایگاهش همچون بازی با ازبکستان در ترکیب تیم ملی ایران تهدید ناپذیر است. آنچه از تمرینات اخیر ملی پوشان قابل برداشت است ، اینکه مهرداد پولادی دیگر ملی پوش پرسپولیس به احتمال فراوان به سمت چپ خط دفاعی ایران باز خواهد گشت.
با مصدومیت پژمان منتظری، هادی عقیلی که هفته کذشته شایعاتی مبنی بر خداحافظی اش با پیراهن تیم ملی نیز به گوش می رسید، زوج حسینی در قلب دفاع تیم ملی ایران خواهد بود. خسرو حیدری هم بازیکنی است که گفته می شود در بازی روز سه شنبه در سمت راست خط دفاعی ایران قرار خواهد گرفت.
به این ترتیب سید جلال حسینی تنها بازیکن خط دفاع 4 نفره ایران مقابل ازبکستان است که در بازی مقابل قطر هم در ترکیب ثابت ایران قرار خواهد گرفت.
-
من خودم مرد قانونم خلاف نميكنم/آقاي رسولينژاد پارسال كه استقلال بمب ميتركاند خواب بوديد.
اظهارنظر عجيب مصاحبه عجيب احمد رسولينژاد رئيس هيات مديره باشگاه استقلال درباره مديرعامل پرسپوليس و این كه، تازه واردها بازار نقل و انتقالات فوتبال ايران را خراب كردهاند با واكنش مديرعامل پرسپوليس توام شد.
رويانيان كه از اين اظهارنظر رسولينژاد تعجب كرده است می گوید كه نبايد فضاي ذهني طرفداران فوتبال را با اين حرفها مشوش كرد.
مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: جرم ما چيست اينكه در فصل نقل و انتقالات خوب كار كرديم، اينكه بازيكن خوب گرفتيم، اينكه برنامه داشتيم؟ مسلم است كه هميشه و همه جاي دنيا بين تيمهاي خوب رقابت است. تيمهاي بزرگ دوست دارند با نهايت قدرت در يك رقابت شركت كنند و پرسپوليس هم بعد از يك سال بد قصد دارد يك فصل خوب را به هوادارانش هديه كند و ابزار ما در اين راه بازيكنان هستند، حالا ما خيلي كار عجيبي كرديم؟
رويانيان تاکید کرد: من واقعا تعجب ميكنم از آقاي رسولينژاد كه نماينده دولت هستند مثل ما. آقاي رسولينژاد ما هر دو از يك جا به كار گمارده شدهايم بهتر است طوري حرف نزيم كه ذهن مردم مشوش بشود لفظ ما بايد به سمتي باشد كه طرفداران فوتبال احساس آرامش كنند.
وی گفت: من مبني اعتراض آقاي رسولينژاد را نميفهمم يعني چه ما مثل بچه يتيمها بايد يك گوشه بنشنيم اين كار را انجام دهيم آقاي رويانيان خوشحال ميشوند. بايد بايستيم همه يارهاي خوب را در بازار بگيرند و بعد ته ماندههاي بازار به پرسپوليس برسد. آقاي رسولينژاد من يكسال است به فوتبال آمدم شما كه پارسال تيمتان پشت سر هم ستاره استخدام ميكرد خواب بوديد. آيا همه آن بازيكنان با ارقام قانوني به استقلال آمدند؟
رويانيان با تكرار اين كه ميخواهند پرسپوليس ضعيف باشد و مثل تيمهاي كوچك با آنها رفتار كنند ادامه داد: من خودم مرد قانونم خلاف هم نميكنم اما پارسال اتفاقات زيادي در اين فوتبال افتاد سالهاي قبلش هم بوده، قبلا هم دلالها در اين فوتبال فعالیت ميكردند و هيچ كس سقف قرارداد را رعايت نميكرده امسال هم تنها اتفاقي كه افتاده اين است كه يك تيم به رقيبها اضافه شده پرسپوليس كه به استقلال و سپاهان و بقيه تيمهاي صنعتي اضافه شده و اتفاقا خوب هم اضافه شده.
آقاي رسولينژاد شما آنجايي ركب خوريد كه من از چند ماه پيش جذب بازيكن را شروع كردم. شما آنجا به ما باختيد، آنجايي كه من زودتر به بازار رفتم و اتفاقا خريدهاي ارزانتري هم انجام دادم. پولي كه پرسپوليس امسال خرج خريد بازيكن كرده نرخ پارسال است نه امسال چون ما زودتر برنامهريزي كرديم و همه شما را جا گذاشتيم.
مديرعامل پرسپوليس در پايان حرفهايش ميگويد: من دوست ندارم بيشتر از اين صحبت كنم اما چيزهاي زيادي از اين فصل نقل و انتقالات در ذهنم مانده و برايم قطعي شده كه اگر بخواهم آنها را به زبان بياورم خيلي باشگاهها و كل فوتبال ايران به لرزه ميافتد. من فعلا قصد به زبان آوردن اين حرفها را ندارم اما وقتش كه برسد شايد گفتم كه چه كساني با چه ارقامي در بازار نقل و انتقالات فعاليت ميكنند و آن وقت ديگران را به بياخلاقي، خراب كردن بازار و چيزهايي از اين دست متهم ميكنند. من متاسفم .
-
جلسه 2 ساعته زارع و کریمی در اردوی تیم ملی/ توافق کامل برای تمدید قرارداد.
علی کریمی برای تمدید قراردادش با باشگاه پرسپولیس به توافق کامل رسیده است.
بعدازظهر ديروز جمشيد زارع قائممقام باشگاه پرسپوليس به هتل آزادي محل اردوي تيم ملي رفت تا با علي كريمي كاپيتان پرسپوليس ديدار كند. جلسه طرفين حدود دو ساعت طول كشيد و كريمي و زارع درباره مسائل مخلتف از جمله تمديد قرارداد جادوگر صحبت كردند.
گفته ميشود كريمي درخصوص وضعيت تيم با زارع صحبت كرده است. براي تمديد قرارداد جادوگر با پرسپوليس هم مشكلي وجود ندارد و بعيد نيست طي امروز و فردا كريمي قراردادش را تمديد كند.
-
پولادی: بهترین چپ پاهای تاریخ در پرسپولیس بازی کرده اند.
مهرداد پولادي موافق اين نيست كه به پرسپوليس لقب كهكشاني بدهند و معتقد است كه از حالا نميتوان در مورد اين تيم نظر داد.
او كه در حال حاضر در اردوي تيم ملي به سر ميبرد، اميدوار است كه فصل خوبي را با پرسپوليس پشت سر گذاشته و ناكاميهاي سال گذشته جبران شود. پولادي در آستانه بازي حساس ايران و قطر در مورد اين بازي و همچنين شرايط پرسپوليس به سوالات پاسخ ميدهد.
از بازي با قطر شروع كنيم، در مورد شكست پرگل اين تيم مقابل كره جنوبي چه نظري داري؟
به نظر من قطر بازي خوبي انجام داد. اين درست كه آنها 4 گل خوردند ولي اين دليل نميشود كه قطر را دست كم بگيريم. تيمهاي عربي هميشه حاشيههاي خاص خودشان را دارند در ضمن من معتقدم آنها تيم ضعيفي نيستند. اميدوارم در ورزشگاه آزادي 3 امتياز را بگيريم و از هواداران تيم ملي هم ميخواهيم به ورزشگاه آزادي بيايند و ايران را حمايت كنند.
فكر نميكني يك پيروزي كم دردسر در انتظار ايران است؟
در فوتبال هيچ ديداري راحت نيست در ضمن قرار نيست قطر دوباره نمايش ضعيفي داشته باشد. آنها هنوز شانس صعود به جام جهاني دارند و به ايران ميآيند تا امتياز بگيرند.
برخي معتقدند با توجه به شكست قطر در بازي قبلي و تساوي ازبكستان، اگر فردا 3 امتياز را بگيريم كارمان براي صعود راحتتر خواهد شد. نظر تو چيست؟
من هم معتقدم اگر اين بازي را ببريم تقريبا صعود خواهيم كرد و شرايط خوبي در جدول پيدا ميكنيم. با اين حال فعلا اول راه هستيم.
شرايط خودت چطور است؟
از لحاظ روحي و فني آماده اين بازي هستم. البته ما در اين بازي پژمان منتظري، محمد قاضي و مجتبي جباري را در اختيار نداريم و اميدوارم با تلاش ديگر بازيكنان 3 امتياز را بگيريم.
فكر ميكني در اين بازي در تركيب ثابت باشي؟
تمام سعي و تلاشم را در تمرينها انجام دادم و همه چيز به نظر كروش بستگي دارد. با اين حال معتقدم بازي كردن فرد خاصي زياد مهم نيست و برد تيم ملي از همه چيز مهمتر است.
راستي از اينكه در پرسپوليس ماندي چه حسي داري؟
خدا را شكر كه بعد از كش و قوسهاي فراوان قراردادم را تمديد كردم و اميدوارم سال خوبي در پرسپوليس داشته باشم. اميدوارم با تلاش بازيكنان، كادر فني و مسوولان باشگاه ناكامي فصل گذشته را جبران كنيم.
در مورد اينكه به پرسپوليس لقب كهكشاني دادند چه نظري داري؟
فكر نميكنم چنين چيزي باشد و اعتقادم اين است كه كهكشاني معني ندارد. ما بايد در زمين، خودمان را نشان دهيم و خيلي چيزها را ثابت كنيم. امسال مسووليت سنگيني روي دوش بازيكنان وجود دارد كه اين كار ما را سختتر ميكند.
راستي قرار است شماره 16 را بر تن كني؟
بله، پارسال ميخواستم در آسيا شماره 16 را بپوشم ولي ليست اسامي و شمارهها رد شده بود. من قبلا هم از رضا شاهرودي رخصت گرفتم و چند سال پيش هم افتخار داشتم كه در پيكان يك فصل با آقا رضا همبازي باشم. من بازيهاي او را در مقدماتي جام جهاني 98 به ياد دارم و معتقدم يكي از بهترين چپ پاهاي تاريخ تيم ملي است. پرسپوليس با وجود بازيكناني مثل محرمي، منافي، ميناوند، شاهرودي و... بهترين چپ پاهاي تاريخ را در اختيار داشته است.
-
علی عسگری: پیشنهاد تیم های اسپانیایی و آلمانی را رد کردم.
حميدرضا علي عسگري بعد از تمديد قراردادش با پرسپوليس درباره شرايط تيم ميگويد: به نظرم پرسپوليس امسال خيلي بهتر از سال قبل باشد چون بازيكنان خيلي خوبي گرفتيم.
اميدوارم امسال با اين تيم خوب بدشانسي گريبانگير ما نشود. تيم ما در همه پستها يكي دو بازيكن خيلي خوب دارد و فكر ميكنم تنها در پست هافبك دفاعي نياز به بازيكن داريم چون مازيار نميماند.
در پست هافبك هم هنوز وضعيت كريمي مشخص نشده. وي در خصوص اينكه آيا اين تيم را ميتوان كهكشاني ناميد؟ گفت: كهكشاني؟ بالاخره تيم خوبي بسته شده. ميشود كهكشاني يا هر لقب ديگري به پرسپوليس امسال داد چون واقعا تيم جوري است و اميدوارم بتوانيم هدف قهرماني ليگ را به سرانجام برسانيم.
ما واقعا در فصل نقل و انتقالات بهترين عملكرد را داشتيم. علي عسگري گفت: امسال بازيكنان خيلي خوبي در سمت راست داريم. با آمدن ماهيني به پرسپوليس، من در پست تخصصيام يعني گوش راست ميتوانم بازي كنم.
البته زمان دايي گوش چپ بيشتر بازي ميكردم با اين حال تخصص من در گوش راست است و اميدوارم با بودن مهدوي كيا، ماهيني و من بتوانيم سمت راست قدرتمندي داشته باشيم. وي گفت: هدفم اين است در پرسپوليس بدرخشم و به تيم ملي دعوت شوم. تا موقعي كه مصدوم نبودم، به تيم ملي دعوت ميشدم با اين حال اميدوارم امسال اگر مصدوميت پيش نيايد بتوانم پيراهن تيم ملي را برتن كنم و بعد هم به اروپا برسم. امسال پيشنهادهايي از كشورهاي آلمان و اسپانيا داشتم ولي بايد ميرفتم سرتمرينها بعد قرارداد ميبستم. از يك تيم ليگ يكي انگليس هم پيشنهاد داشتم كه زياد جدي نبود ولي اينها را به خاطر پرسپوليس رد كردم.