پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
خب قاعدتا دفاع باید پارامترهای دفاعیش یا مهاجم پارامترهای هجومیش باید بیشتر تقویت بشه ولی این به این معنی نیست که از بقیه غافل بشی.
سعی کن مثلا قدرت دفاعی مدافعت 4 5تا بیشتر از اون دوتای دیگه باشه.
هافبکم که باید تقریبا همه تو یه سطح باشه.
ممنونم عزیز متوجه حرفت شدم ولی الان دقیقا بایید کدوم یکی از اینا رو برای دفاع تمرین بدم؟
Streching
Cardio
Practice match
کدونو برای حمله؟ کدومو برای میانه؟
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
ممنونم عزیز متوجه حرفت شدم ولی الان دقیقا بایید کدوم یکی از اینا رو برای دفاع تمرین بدم؟
Streching
Cardio
Practice match
کدونو برای حمله؟ کدومو برای میانه؟
دوست عزیز شما روی هر بازیکن که بزنی گزینه ای به نام skills داره...در پنجره skills سه گزینه defense و attack و mental رو داره...اگه با گوشی بازی میکنید روی هرکدوم که بزنید سبز میشه و یعنی اینکه اون رو انتخاب کردید که میشه نوع تمرین بازیکن...اگه رو کامپیوتر هم بازی میکنید که بعد از گرفتن اسکیل میتونید خودتون انتخاب کنید که اسکیل به کدوم اضافه بشه...
این سه گزینه بالا هم که شما نوشتید برای تمرین دادنه که هر کدوم اندازه ای داره...اولی نرمش...دومی هم یه کم شدتش بیشتره و سومی بازی تمرینی...
برای بدست آوردن آیتم تمرینی هم هر بار که gain یا همون نوار آبی پر بشه شما یک آیتم تمرینی میگیرید که برابر با 0.2 هست....
نقل قول:
دوست عزیز شما روی هر بازیکن که بزنی گزینه ای به نام skills داره...در پنجره skills سه گزینه defense و attack و mental رو داره...اگه با گوشی بازی میکنید روی هرکدوم که بزنید سبز میشه و یعنی اینکه اون رو انتخاب کردید که میشه نوع تمرین بازیکن...اگه رو کامپیوتر هم بازی میکنید که بعد از گرفتن اسکیل میتونید خودتون انتخاب کنید که اسکیل به کدوم اضافه بشه...
این سه گزینه بالا هم که شما نوشتید برای تمرین دادنه که هر کدوم اندازه ای داره...اولی نرمش...دومی هم یه کم شدتش بیشتره و سومی بازی تمرینی...
برای بدست آوردن آیتم تمرینی هم هر بار که gain یا همون نوار آبی پر بشه شما یک آیتم تمرینی میگیرید که برابر با 0.2 هست....
متوجه شدم واقعا ممنونم!
برای مثلا برای حمله ... اتک رو انتخاب کنم وقتی که تمرین میدم، به پارامترای اتک اضافه میشه؟
یه سوال دیگه! میلت توی این بازی تاثیر داره به بازیکن یا نه؟ مثلا ایرانی باشه یا برزیلی؟
یه سوال مهم! چطوری و بر چه اساس بفهمم چه ترکیبی بچینم که ببرم؟
مثلا من قدرتم 14.2 هست و چهار تا بازیکن خوب خریدم، ولی با تیمایی که 12،6 هس بازی می کنم مساوی میشم!
اول لیگ بودم ولی سه تا بازیو مساوی کردم یکو باختم!
نقل قول:
متوجه شدم واقعا ممنونم!
برای مثلا برای حمله ... اتک رو انتخاب کنم وقتی که تمرین میدم، به پارامترای اتک اضافه میشه؟
یه سوال دیگه! میلت توی این بازی تاثیر داره به بازیکن یا نه؟ مثلا ایرانی باشه یا برزیلی؟
یه سوال مهم! چطوری و بر چه اساس بفهمم چه ترکیبی بچینم که ببرم؟
مثلا من قدرتم 14.2 هست و چهار تا بازیکن خوب خریدم، ولی با تیمایی که 12،6 هس بازی می کنم مساوی میشم!
اول لیگ بودم ولی سه تا بازیو مساوی کردم یکو باختم!
دقیقا همینطوره...وقتی اتک رو انتخاب میکنید فقط به پارامترهای اتک اضافه میشه...
ملیت هم تاثیری نداره...سعی کن بازیکن جوون و خوب بخری که پیشرفت کنه...سعی کن مجموع پارامتر بازیکنت نز دیک به فول باشه تا با تمرین دادن به ستاره بعدیش بره...مثلا 14 یا 19 یا 24 یا غیره..
برای ترکیب چیدن هم به ترکیب حریفت نگاه کن...تاکتیکت رو هم بر اساس تیم حریفت بریز...مثلا من اولش 433 خطی بازی میکردم ولی دچار مشکل شدم و به 4132 تغییرش دادم....الان حدود 10 بازیه که نباحتم...چون دیدم تیمهای حریفم هافبک زیاد دارن و من با سه هافبک دچار مشکل شده بودم...ولی هروقت تو نیمه دوم نیاز به گل داشته باشم از همون 433 کاملا هجومی استفاده میکنم...
سلام تیم خوبی داری منم اول که شروع کردم با همین ترکیب بود یجورای همه جای زمین بازیکن داری و الان ترکیب من 433 هست و الان اخرای لیگم و 20 امتیاز با تیم قبلی فاصله دارم
سلام اگه خریداتو با اینده نگری انجام بدی هیچ وقت به همچین مشکلی نمی خوری بازیکن زیر23سال بخر نزدیک 8و9تا لیگ برات بازی کنه وقتی هم که بازیکن میفروشی قیمت پایه رو ببر بالا
سلام فردافينال چمپيونز دارم بنظرتوباچه ترکيبي بازي کنم ترکيب حريف هم3412هست قدرتش هم 35.9 خداکنه قهرمان بشم
نقل قول:
سلام فردافينال چمپيونز دارم بنظرتوباچه ترکيبي بازي کنم ترکيب حريف هم3412هست قدرتش هم 35.9 خداکنه قهرمان بشم
تیمش پر از هافبکه....الان ترکیب تو قوی تره یا اون....منظورم میانگین تیم اصلیتونه...
باید از ترکیبی استفاده کنی که هافبک داشته باشی...نگاه کن ببین نقطه ضعف حربف کدوم طرفه و تو هم از همون طرف استراتژی بریز...
منم فردا تو لیگ با تیم دوم بازی دارم....بازی حساسیه و در صورت نباختنم به احتمال زیاد قهرمان میشم....
من الان لول دو هستم ومیانگین تیمم هم 27.6 هست...میانگین سنی تیمم هم 21.2 هست...
توهرپستي نمره بازيکناش ياهشت گرفتن يانه توليگشم نه باخت داده نه مساوي اختلاف گلش هم مثبت149بازيکنانش هم قدرتشون يا38يا39ولي من توليگ هفتم نمره بازيکنانم هم ياشيش ياهفت قدرکل تيمم هم33.9فقط ي معجزه ميتونه منوقهرمان کنه تازه طرف مدافع قهرماني چمپيونزهم هست
نقل قول:
توهرپستي نمره بازيکناش ياهشت گرفتن يانه توليگشم نه باخت داده نه مساوي اختلاف گلش هم مثبت149بازيکنانش هم قدرتشون يا38يا39ولي من توليگ هفتم نمره بازيکنانم هم ياشيش ياهفت قدرکل تيمم هم33.9فقط ي معجزه ميتونه منوقهرمان کنه تازه طرف مدافع قهرماني چمپيونزهم هست
من به جات باشم با سیستم پر هافبک و کاملا دفاعی میرم تو بازی...معمولا جواب میده...