یعنی چه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هی جو بگم بگم تو سایت راه انداختینlol:-mas:-
بورمایید خانم بورمایید:crazy:
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی چه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هی جو بگم بگم تو سایت راه انداختینlol:-mas:-
بورمایید خانم بورمایید:crazy:
این که میگن سوالات ازمون های گزینه ی2 حدود 80 درصد شبیه به کنکور سراسری هستش چقدر درسته؟؟:eee:
اگه اینطوری هستش میخوام بیشتر رو سوالاتش کار کنم....تو این یه ماهه ی اخرDeath:: چیکار کنم؟؟؟think:::fek konam:
کسی میتونه دوتا ازمون جامع امسال قلم چی(تجربی)رو واسم جور کنه.....:evaa:
هیچ کس تو دربی ، بیشتر از من کنکور ندادهdallliii ، پس بنابراین بهت توصیه میکنم همین اندک زمان باقی مونده رو رو کتابات متمرکز بشی بهتره . چرا ؟ چون میری سوالای گزینه ی 2 رو میخونی و چون سخته ناامید میشی و همون درس خوندنتم دیگه نمیاد . من همه ی این راه ها رو رفتم ولی بهترینش همینه که رو کتابات متمرکز بشیroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پوریا خودتو واسه سربازی آماده کن mas:-:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت دیگه مثل قدیم نیست وقتی میام توش خیلی کسل میشم گفتم بعده امتحان ها بیام 100% شلوغه ولی مثل اینکه بازم خلوته خبری هم از رفقا ما (مصطفی.شویتوومرتضی)نیست اه حالم بهم خورد ..................om::
آخی عخشم:daghon:بیا بخلم:daghon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راس میگه نولو بخدا...هیشکی نمیادentezar::
ما امروز امتحانامون تموم شد...خلاص شدیم...نولو هم ازاد شدlol:-
بچه ها راستی نمیشه سایتو برگردوند به قالب قبلی؟:daghon::daghon::daghon:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شیویت که اون پایینهki::
امتحانات دانشگاه هنور تموم نشده اکثرا هم دانشگاهی هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسایی که نسبت به این ورژن اعتراض دارن باید عرض کنم که ورژن قبلی 3.8 بود واین 4.2 ورژن جدید که نصب شده امکانات زیادی داره ولی تو دربی هنوز ازش استفاده نشده یکم صبر کنین حل میشه
چقد گقتم بالای دربی بزنید ورود افراد زیر 15سال ممنوع؟؟؟؟:nishkhand:
الان امتحاناشون تموم شده دارن عذاداری میکنن که دوستاشونو دیگه نمیبینن.............تازه دلشون برا معلماشونم تنگ میشهki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه قابلیت هایی مثلا رسول؟entezar::
وای یادش بخیر دوران دبستان اخر سال که میشد روزه آخری بچه ها گریه زاری راه مینداختن..منم همین طور مات و مبهوت نگاشون میکردم...که چطوری گریشون گرفته...واقعا چطوری گریشون میگرفت؟؟؟!من که هر کاری میکردم اشکم تو چشمام جمع نمیشد:okh:
وایییییییی خدا من امتحانام تموم شد...ولی بازم دست از سرم بر نمیدارن...دیشب خواب امتحان شیمی رو دیدم...خدایا ده بسه:aaaa:
اگه کسی نیست ، پس رسول اینجا بوقه ! :crazy:
منم قالب قبلی سایت رو خیلی دوست داشتم ولی الان به این عادت کردم :ohum:. حل میشه :ohum:. اما قبلی محشر بود :nishkhand:
من به شخصه 18 هم و 19 هم امتحان دارم بعدش آزادمlay_;;:danc: . بعد از اونم ان شا الله یک سفر به مشهد دارم اونم مجردی :hekolah:! تقریبا وقت من برای دربی از 24 یا 25 ام بازه و من حضور فعالی دارم:sigar: . پس به من رای بدین shikam::-!:hihi::-kal ( آها نه این مال یک جای دیگه بود :he::hehehe:)