خیلی باحال مجروح شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم یه بار داشتیم وسطی بازی می کردیم توپ خورد تو دلم تا چند روز دلم درد می کرد خیلی بد بود:hapoo:
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی باحال مجروح شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم یه بار داشتیم وسطی بازی می کردیم توپ خورد تو دلم تا چند روز دلم درد می کرد خیلی بد بود:hapoo:
توپ دردش زیاده؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه وسط مسابقه یارو با هوک چپ دماغتو پیاده کنه حاله منو میفهمی...........:aaaa:
باید برم عمل کنم 3سال دیگه................
بچه ها او موتور سواری که چن روز پیش گفتم تا دیروز تو کما بود و دیروز مرد
براش یک فاتحه بخونین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Tulip National Farm, Netherlands
این رو هم خودم ساختم
تقدیم به همه ی اعضای دربی:flowerysmile:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به خدا فقط پرسپولیس استقلال نیستند . خدا وکیلی این گل زیدانی عباس محمد رضایی توی بازی
فجر و سایپا که عباس محمد رضایی تو دقیقه نود واقعا یه سوپر گل زد . دیدنش خالی از لطف نیست .
ببینید و لذت ببرید . زنده باد فوتبال پاک :flowerysmile:
من امسال عاشق سبک بازی فجر شدم.......................عین آژاکسه لا مصب...........
خداکنه نتیجه بگیره تا بقیه تیما هم یاد بگیرن بجای ستاره خریدن ستاره بسازن.
اینم یک عکس برای انجمن دربی
این رو هم خودم طراحی کردم
امیدوارم خوشتون بیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش افرین به تو
ولی فکر کنم عین دورتموند باشه نه اژاکس !!!dallliii
ولی بازم ممنونم ازاین طرز فکر زیبا و قشنگت .
لامصب اگه مثل تیم های اصفهانی پول خرج میکردند الان باید صدر جدول باشیم ولی حیف که بودجه نداریم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینقدر بدم میاد یکی همینطوری چیزی میپرونهeterza::-
اصفهانی ها پول دارن خرج میکنن ؟ eterza::-
اگه ما پول داشتیم بازیکنا ذوب آهن نصفشون نمیرفتن ... به خاطر اینکه پول نداریم الان اواخر جدولن
اگه پول داشتن که استقلال زیرش بود تو جدولeterza::-
ما اصفهانیا اگه پول داشتیم تیم فوتسال فولاد ماهان سپاهان همه تیمهاشو به جز نوجوانان منحل نمیکرد eterza::-
سپاهان هم اگه پول داشت کثل استقلال و پیروزی 3-4 تا خرید توپ میکرد که استقلالی ها اینقدر پز ندنeterza::-
شما همین خلعتبری رو دیدی یهو میگی اصفهانی پول زرتی خرج میکنن ؟ eterza::-