بچه ها یه چیز جالب انگار گوگل هم شیلتر شده
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها یه چیز جالب انگار گوگل هم شیلتر شده
گوگل درسته برای من که $$$$$ نیست
البته چند مدت پیش هم $$$$$ شد ولی سریع درستش کردن
دارم میمیرم از خوشحالی:jeddiiiii:lay_;;:/danc
دمت گرم سوریان
دمت گرم
من بازیو ندیدم سوریان برد؟
راستی بازیو امشب باز پخش میکنن؟
راستش خيلي از اينايي كه گفتين من سر در نياوردم!!!!!يه سري اطلاعات كه تو كارنامه نوشته رو ميگم:
رشته دبيرستان:رياضي-فيزيك
منطقه:اينجا(تو كارنامه9نوشته منطقه يك!!
ناحيه بومي:2
قطب بومي:3
استان بومي:آ.ش
وضعيت:
-روزانه و شبانه:مجاز
-نيمه حضوري و مجازي و بين الملل:مجاز
-پيام نور:مجاز
-غير انتفاعي:مجاز
-ويژه فرهنگيان:غير مجاز
دانشگاه فرهنگيان (مراکز تربيت معلم سابق):مجاز
رتبه(روم سياه!):
رتبه در زير گروه يك: 21741 نمره:6303
رتبه در زير گروه دو:22182 نمره:6256
رتبه در زير گروه سه:22655 نمره:6197
:gerye:ashem:-ashem:-
اینایی که گفته مجاز که یعنی میتونی توشون ثبت نام کنی البته باید از بچه ها بازم بپرسی اونایی که تجربه دارن بیشتر از من میدونن
ببین رتبه هات تو زیر گروه ها از آخرین رتبه مجاز اگه رتبت کمتر باشه یعنی عدد رتبت از عدد حداکثر مجاز کمتر باشه تو اون زیر گروه قبول شدی
تو که تقریباً واسه همش مجازی یکی از فامیلامون واسش نصف بیشترشون غیر مجاز بود تو رو سیاه چیستی؟
ولی دمت گرم ریاضی فیزیکی راستی سال سوم دبیرستان ریاضی فیزیک چقدر سخته چون منم امسال میرم سوم ریاضی از الآن درجه سختیش واسم معلوم بشه:hehee:
واسه امضاتم دمت گرم barney estinson
چنين چيزي كه تو كارنامه ننوشته بود!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط اين هست:
آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ):49428
در ضمن سال سوم دبيرستان رشته رياضي فيزيك سخت نيست!!!!!!!چون در برابر سال چهارم،در واقع خيليم آسونه!!!!!!:ey babaaa:tars::
فقط 2تا نكته درباره سوم رياضي:1-كل حسابان،كل جبر،مدارهايه الكتريكي فيزيك،استكيومتري شيمي،رو تا جايي كه ميتوني بخون!!!:ohum:
2-از امتحانات نهايي رو كاملا جدي بگير...باور كن اولش خيلي آسون به نظر ميرسن،اما در واقع خيلي سختن!!!binam
دم تو هم گرم....چون بلاخره يكي تو اين سايت پيدا شد كه how i met your mother نگاه كنه و نيل پاتريك هريس(بارني) رو بشناسه!:ahaaaaaa::jeddiiiii:
سلام الان خلاصه نشون دادن ولی شاید بتونم فردا صبح تو بخش کلیپ های المپیک بازیشو به همراه اهدای جام برای دانلود بزارم
که زجمتشو اقا محمد کشید
خب بریم سراغ این عکس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تهران هنوز آزاده! میخوای بگم ممنوعش کنن دلت خنک شه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]