داوری که یه جورایی به نفع خودمون بود اسین و کاروالیو باید اخراج می شدن که نشدن آفساید مسی هم که الکی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط C R 7 9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داوری که یه جورایی به نفع خودمون بود اسین و کاروالیو باید اخراج می شدن که نشدن آفساید مسی هم که الکی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط C R 7 9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوه یکم با تاخیر بازی خوبی بود خیلی بازیکن های اصلی هم نداشتیم ولی با این حال عالی بودیم مطمءنم میتونم بازی برگشت رو ببریم
خوب بریم برسیم به بازی بعد با گرانادا. من دیگه احساس خوبی نسبت به رئال دارم خدارو شکر سال بد 2012 تموم شد چه برای رئال و چه برای خودم.
گرانادا تیم متوسطیه اما در زمینشون بازی داریم و باید با نهایت تلاشمون بازی کنیم و با یک بازی زیبا و پرگل 90 دقیقه رو به پایان برسونیم. نظر خاصی ندارم.
حالا مادرید
الان دیگه باید رو دومی تمرکز کنیم البته این قهرمان نشدن تو لیگ یه مضیت داره که دیگه استرس بازی های لیگ رو نداریم و میتونیم مثل یه تمرین بهشون نیگاه کنیم حالا این بازی با گرانادا میتونه یه تمرین برا رءال برا بازی های جام قهرمانان و جام حذفی باشه تا نقاط ضعف خودشه بتونه پیدا کنه و به ترکیب اصلیش دست پیدا کنه
ببخشید همه ی دوستان کهکشانی که یخورده با تاخیر نظرم رو میگم مشکلات سایت تمومی نداره lol:-
بازی خیلی خوبی بود و میتونستیم بهتر از اینم هم ظاهر باشیم واران و اوزیل و دیگو لوپز عالی بودن و واقعا ستاره تیم وارن بود که با تکل های بی نقصش موقعیت ها رو یکی کی از بارسا میگرفت ...
با این نتیجه که نه خوبه نه بد میتونیم در نیوکمپ که امار ها نشون میده تو چند بازی قبلی خود تو نیو کمپ خیلی خوب در مقابل بارسا ظاهر شدیم و امیدوارم تو بازی برگشت هم همینطور باشه !!!
ما میتونیم با یه مساوی 2 بر 2 و با یه برد با هر نتیجه ای صعود کنیم ....
در هر صورت ارزوی موفقیت برای کهکشانی ها ....:rose:
نه من خیلی موافق نیستم. ما باید تمام بازی های لیگو ببریم و منتظر امتیاز از دست دادنه بارسلون باشیم. من میدونم فاصله رو برمی گردونیم.تیم از شروع سال جدید از خواب بیدار شده.کهکشانی ها موتورشون روشن شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب هم حداقل 3 تا میزنیم.
بازی برگشت کوپا په په هم میرسه به همراهه سرجیو - فابیو - آنخل. اما همچنان خبری از ایکر مقدس نیست.بازی برگشت 6 اسفند ماه برگزار میشود.
خب این محرومیت ها که پایان نداره این دفعه اوزیل خان نیستن ولی بازم مورینیو کاکا رو چون بازی با اوساسونا گند زد نمیاره واران دفاع وسط فیکس می مونه دیگه بردمون 80 درصده
یک خبر خوب و یک خبر بد
خبر خوب:په په یک هفته زودتر به میادین برمی گرده و ایشالا از بازی آینده با سویا په په رو داریم
خبر بد: لیست بازی آیندمونو ببینید به جزء بازی امشب
رئال مادرید - سویا
رئال مادرید - منچستریونایتد
رئال مادرید - رایو وایکانو
دپورتیوو - رئال مادرید
بارسلونا - رئال مادرید (کوپا)
رئال مادرید - بارسلونا (لیگ)
منچستریونایتد - رئال مادرید
کلا رءال یکمی این فصل بد شانس هم بوده علاوه بر قرعه سخت تو لیگ قهرمانان برنامه فشرده ای هم براش افتاده ولی دیگه جدا باید قید لیگ رو بدون در نظر گرفتن احساسات بزنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL1reZA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتشه مورينيو و بازيكنان نخاله كه به مادريد آورد باهاش برن كي بود ميگفت كريم از فالكائو بهتره اين كايخون ديگه از من هم مبتدي تره در مورد دي ماريا صحبت نميكنم كه ديگه اصلا ارزش صحبت كردن نداره گرت بيل رو بخره اين دي ماريا بي... رو بفروشه مورينيو ديگه تو رئال كارايي نداره مردم و زنده شدم بسكه مادريد هي افت ميكنه هي ميبره باز هي افت ميكنه اين تيم ديگه با مورينيو نميتونه به ثبات برسه مربيه خوبيه اما ديگه تو رئال جواب نميده:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-angلطفا بي خودي طرف مورينيو رو نگيرين كه اعصاب ندارم