اينم سوتي امروز ورزش3 :khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اينم سوتي امروز ورزش3 :khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگم مگه بازی تو زمین ایران نیست
اگه تو زمین ایران چطور میگین دزدی بشه یکی جواب به من می ده
تازه من دیشب وقتی که داشتم نیگاه بازی اوکراین سوءد می کردم دیدم زیر نویس کرد یونان چک حالا دیگه نمی دونم شاید. بخواند. بازی ایران رو پخش از شبکه2 کنند
بچه ها اونایی که میخواین بازی ایران رو ببینید :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایران - ازبکستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
پس بازی ایران پخش میشه...:yes:
داداش ورزش 3 همیشه سوتی میده ولی این دیگه خیلی خنده تره...:ahaaaaaa:lagh:::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به در غیاب من کمپ باز سرعت گرفته که البته نه نسبت به قبلنا ها
نتیجه اخلاقی اینکه من به میادین برگشتم
به به و مرض چرا جواب پيامك ها رو نميدي؟ ki:: فكر كردم چيزيت شده جواب نميدي عبدالله كه گفت شكمت تركيده راسته؟ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها برین ورژن جدید منو از آلبوم دربی بخرین تا تموم نشده mas:-
مردک چرا به جای من حرف میزنی ؟نقل قول:
من فقط گفتم شاید شکم مرتضی ترکیده که نمیاد دربی:hehehe:
ورود جناب آقای دکتر روانشناس مرتضی رو به میادین تبریک میگم و امیدوارم از این به بعد زیاد سفر نره تا پشت سرش حرف در نیارن :nishkhand: