سلام به همه ی دوستان من مصطفی دردیانی از گنبد هستم من طرفدار مسی و رونالدو هستم راستی همه ی گروه همین بود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه ی دوستان من مصطفی دردیانی از گنبد هستم من طرفدار مسی و رونالدو هستم راستی همه ی گروه همین بود؟
سلام داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط مصطفی100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدی امیدوارم تو سایت فعال باشی
کار ما چیه؟:sigar:من از همه ی دوستان تشکر میکنم که من را عضو گروهتان کردید.
ضمن خوش امدگویی.منظور از کار ما چیه رو دقیقا نفهمیدم.ولی اگه منظورتون اینه که اینجا چیکار میکنیم اینه که بحث و تبادل نظر هدف اصلیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مصطفی100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدینقل قول:
یه سوال : چجوری هم طرفدار رئالی و هم بارسلونا؟ki::
نقل قول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی .....
نقل قول:
خوب خوش اومدی به دربی ....
خوش اومدی...............نقل قول:
سلام من اتا هستم طرفدار پرسپولیس خوب هستید
این هم ادرس وبم لطفا سر بزنید مخصوص پرسپولیسی ها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان خواهشا هر کسی خودشو معرفی میکنه اینجا خوش امد بهش نگین برین پروفایلش.
حالا من گفتم میدونم که...........
ممنون از همگی.......