لاتزیو آرشاوین را نمی خواهد
لاتزیو که یکی از موفق ترین تیم های حاضر در سری آ ایتالیا می باشد ، اعلام نموده در پنجره نقل و انتقالات زمستانی هیچ برنامه ای برای جذب آندره آرشاوین ، مهاجم روس تبار آرسنال ندارد. آبی پوشان شهر رم که از امیدهای قهرمانی این فصل رقابت های سری آ به شمار می روند ، اذعان دارند که پیوستن بازیکنی در این سطح به بالا بردن کیفیت تیمشان کمک شایانی می کند ، اما شانس آرشاوین برای این جابجایی بسیار اندک می باشد. در نتیجه منصرف شدن از ارائه چنین پیشنهادی برای وی ، امری محتمل می نماید.
آرشاوین دیگر به عنوان یک مهره کلیدی برای آرسنالی ها به شمار نمی رود و بیشتر برای بازیابی فرم ایده آل گذشته اش در تلاش است ، با این حال توپچی ها مایل هستند این بازیکن با تجربه را در نیم فصل دوم هم در تیم شان حفظ نمایند.
لاتزیو به همان اندازه که در عدم تمایل خود برای جذب آرشاوین اصرار دارد ، خود را مایل به جذب این ملی پوش روس نیز نشان می دهد.
ایگلی تاره ، بازیکن اسبق لاتزیو و مدیر ورزشی حال حاضر این تیم در مصاحبه با کالچو نیوز 24 گفت : " آرشاوین بازیکن بزرگی است و فکر می کنم هر تیمی دوست داشته باشد او در آنجا بازی کند.
اما فکر نمی کنم شانسی برای دیدن او با پیراهن لاتزیو داشته باشیم.
دلایل زیادی برای دشواری این انتقال وجود دارد. اولا این که ما هیچ صحبتی در این خصوص با آرسنال انجام نداده ایم. ثانیا ومهمتر از دلیل اول اینکه ، من فکر نمی کنم توپچی ها مایل به از دست دادن چنین بازیکنی باشند. "
Arsenal.ir
ریو معتقد است از زمان حضور در تمرینات آرسنال در تابستان گذشته توانسته گامهای بلندی رو به جلو بردارد
این وینگر ژاپنی که ژانویه 2011 به آرسنال پیوسته، بلا فاصله با امضا قرارداد قرضی به فاینورد هلند پیوست.او که در تمرینات پیش فصل در ماه جولای به امارات برگشته تا کنون دو بازی در جام اتحادیه انجام داده است.
این بازیکن 19 ساله از پیشرفت خود در این مدت رضایت دارد و میگوید: "فکر میکنم گامهای بلندی برداشتم.
هنگامی که شما به یک باشگاه بزرگ می آیید،نمی توانید تلاش نکنید،من هر روز سخت تلاش می کنم، بنابر این در آینده می توانم بازی های خوبی انجام دهم."
او به آرسنال پلیر می گوید:"با این حال در طول تمرینات می توانم در کنار بازیکن های بزرگی تمرین کنم که این بسیار خوب است.مهم است که سعی و تلاش کنید تا مورد توجه قرار گیرید."
"تمام کاری که می توانم انجام دهم این است که به خود اعتماد داشته باشم و سخت تلاش کنم ،بقیه به رییس بستگی دارد، بنابراین من هر کاری بتوانم انجام خواهم داد."
Arsenal.ir
ون پرسی :باشگاه با پسرم قرار دادامضاء نکرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ون پرسی تاکید میکند که آرسنال با پسرش شکیل قراردادی امضا نکرده است.اما آنها دعوت کرده اند از او تا در تمرینات آموزشی 5 ساله شرکت کند.
پسر مهاجم هلندی آرسنال این هفته تیتر خبرگزاری ها بود و آنها مدعی شده بودند آرسنال با دیدن استعداد شگرفت او امیدوار است بتواند او را به صفوف جوانان خود منتقل کنند.
ون پرسی میگوید شکیل از بازی با دوستان خود خوشحال است اما گاهی اوقات با پدرش در باشگاه به تمرین می پردازد.
"او در یک تیم در مدرسه با دوستانش بازی میکند واو خوش شانس است که یک مربی در سطح عالی دارد.این بچه ها در کنار هم خوشحالند و من واقعا نمی خواهم او را از این فضا جدا کنم."
ون پرسی به آرسنال پلیر گفت:"ما گزینه هایی داریم تا در هفته او را به جلسات اضافی تمرینات ببریم ما در این باره فکر خواهیم کرد،ممکن است او را به این جلسات ببرم و ببینم که آیا او نیز دوست دارد."
"اما اینکه آرسنال می خواهد با او قرارداد امضا کند جدی نیست آنها فقط به ما گزینه هایی دادند چون آنها در مورد او چیزهایی دیده و شنیده اند."
"درست است که او خوب کار میکند و زمانبندی خوبی دارد،اما مانند هر بچه ای به سن و سال خودش از مسائل مختلفی لذت میبرد."
"بسیار زود است که بگویم او یک استعدادخاص و یا هرچیزی مثل آن دارد،برای من مهم ترین مسئله این است که دو فرزندم از کارهایی که میکنند لذت ببرند می خواهد فوتبال باشد یا هر چیز دیگر"
"من در روزنامه ها مطالب زیادی خواندم که در باره او صحبت کرده اند اما به من اعتماد کنید مسئله جدی نیست."
همچنین استعداد شکیل در گلف نیز موضوع گمانه زنی ها بوده است،ون پرسی در این باره میگوید پسرش نشانه های امیدوار کننده ای از خود بروز داده است.
"هنگامی که ما گلف نه سوراخ بازی میکنیم او مرا در مرحله سه یا چهار شکست میدهد و من بازیکن بدی نیستم،شما می دانید؟آخرین باری که بازی کردیم او سه توپ را درون سوراخ انداخت. او ورزش را بسیار دوست دارداما اوفقط در حال لذت بردن است و این مسئله مهمی میباشد ."
اخبار مصدومان : ورمالن ، هانری ، آرتتا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسن ونگر اخرین اخبار مصدومان برای دیدار مقابل منچستر یونایتد را شرح داد ..
آرسن ونگر اخرین اخبار مصدومان برای دیدار مقابل منچستر یونایتد را شرح داد ..
در مورد ورمالن ...
در حال حاضر فکر خاصی برای یکشنبه ی او نمیکنم ، بیایید امیدوار باشیم سوپرایز خوبی شویم . اجازه دهید روند بهبودی او را ببینیم . ممکن است یک تست داشته باشد. در حال حاضر ما فقط روز به روز میتوانیم جلو برویم به نظر زمان بازگشتش نزدیک است .
در مورد آرتتا ...
او هیچ شانسی ندارد !!! نزدیک ترین زمان بازگشت او بازی با آستون ویلا است .
در مورد هانری ...
روز شنبه یک تست خواهد داشت ، مشکل او کشیدگی عضله است .
در مورد ویلشر ...
خبرهای خوبی در مورد او وجود دارد چرا که بعد از تجدید مصدومیت و کمی التهاب در استخوان شروع به دویدن کرده است . میتواند بیرون باشد و تمرین کند و تنها چند هفته دیگر دور خواهد بود .
در مورد باکاری سانیا و گیبس ..
هر دوی آنها دو یا سه هفته ی دیگر باز میگردند .
در مورد کاکئلین ...
او سه ، چهار یا پنج روز از تمرینات تیم دور خواهد بود . پنج شنبه او را ندیدم اما زیاد دور نیست و برای بازی با آستون ویلا در دسترس خواهد بود .
در مورد فابیانسکی ...
آماده است .
در مورد جنکینسون ...
او نیز مانند ویلشر دویدن را آغاز کرده است اما چند هفته ای دور خواهد بود .
در مورد سانتوس ...
او 2 ماه دور خواهد بود . پیشرفت خوبی دارد . ما روی 12 هفته برنامه ریزی کرده بودیم و طبق برنامه پیش میرود .
نمیخواهم آرشاوین را از دست بدهم .
آرسن ونگر : آرشاوین فروشی نیست !
آرسن ونگر قصد فروش آرشاوین را ندارد .
شایعات زیادی پیرامون خروج آرشاوین از آرسنال وجود دارد اما ونگر همچنان یکی از ستاینده های این بازیکن 30 ساله ی روسی است .
آرشاوین سومین سالگرد به عنوان بازیکن آرسنال را سپری میکند و مربی او خواستار اقامت طولانی تر او میباشد .
ونگر به ارسنال - پلیر گفت :
با داشتن این تعداد بالای مصدوم در تیم نباید بازیکنانی با این کیفیت را از دست بدهیم ، بسیار دشوار است .
فیلم شکست 8-2 را بازبینی کردم .
آرسن ونگر میگوید مجددا فیلم شکست 8-2 برابر منچستر یونایتد در بازی رفت را تماشا کرده است .
آرسن ونگر میگوید مجددا فیلم شکست 8-2 برابر منچستر یونایتد در بازی رفت را تماشا کرده است .
ونگر میگوید :
" آن را دوباره دیدم چرا که باید با واقعیت روبرو شد .
" آن نتیجه تحت شرایط خاصی اتفاق افتاد . هیچ کس مشتاق تمرکز بیش از حد روی آن نیست . مت میخ.اهیم تنها به جلو حرکت کنیم و نشان دهیم چه چیزهایی ساخته شده است . به همین دلیل است که بازی یکشنبه فرصت مناسبی برای نمایش پیشرفت ما میتواند باشد .
" اعتقاد دارم شکست 8-2 معنای بسیار خاص و بزرگی ندارد چرا که آن یک حادثه در آن روز بود . اما اکنون در موقعیتی هستیم که نیاز به کسب امتیاز داریم و بسیار مهم است که باور بالایی داشته باشیم و روز یکشنبه با تمرکز روی همه ی موارد بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم .
در مورد به خدمت گرفتن چند بازیکن بعد از آن شکست ..
" به هیچ وجه واکنشی نسبت به آن شکست نبود . واقعیت این است که نزدیک به همان تاریخ فهمیدیم که ویلشر و ورمالن نیاز به جراحی دارند ، دیابی بازنمیگردد و گیبس نیز مصدوم شده بود .
" دریافتیم که با این شرایط نمیتوان پیش رفت بنابراین بیشتر به دلایل پزشکی بود نه آن شکست .