حالا مگه چی گفتیم و چه کار کردیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا مگه چی گفتیم و چه کار کردیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعااااااااااااااااااااا انقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقای محترم شما فک کردین چون من یهدخترم میتونید از هر ترفندی برای گول خوردن من استفاده کنییییییید
نخیر آقا ایشششششششششششashem:-
.................................................. ...........................
جوانان باید پاک باشند جوانان باید سالم باشند شما جوانان عزیز باید سالم باشید ودر راه میهن عزیزمان ایران جان خود را فدا کنید شما جوانان نباید عرق،مشروب،مواد مخدرو..........از این مواد لا ابالی استفاده کنید شما جوانان باید پاک باشید وسالم باشید و شما جوانان باید پاک باشید :hehee:
......................................
امیدوارم پند من موجب تحول تمام جوانان کشورمان گردد :chakerim:
نه بابا.قشمگ حرف میزنی.ادبیاتت باحاله.کسی هم نخواست گولت بزنه.نقل قول:
خوبم سرهم میکنی.اصلا کلا متحول شدم.دیگه عرق......:hehee::hehee::hehee:
به به این جوان عزیز به اشتباه خود پی برد ودیگه از این ................نخواهد انجام دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امید است ر فردایی دیگر تعداد کثیری جوان پشیمان یافت شود :love:
به به به به گل بود به چمن اراسته شد
سلام علیکم Mohazell چه خبر چند وقتی نبودی حالا کجا بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بربچ کنکوری چی کار کردند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ binam
من که به چیزی که میخواستم نرسیدم :gerye:
اینترنت ذغالی !یعنی سی و نه سال صبر کرده که تازه الان به نصفه رسیده؟:khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم که همه رو ناامید کردم الآنم منتظر نتیجه آزاد هستم.
الان نیست که اینطوری میگم:fek konam:.وقتی بذارن جلوم معلوم میشه:soal:.که فکر میکنم نمیتونم پس بزنم.:hehee:نقل قول:
official site fans pique of Iran
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]